2008 Ekim Anneleri

selamlar cemre halayı varmış hadi nice 7 ay 7 yıllara maşallah :smiley-cool:
terken başarılar canım
ibolya naber yusuf eymen nasıl

iyi şimdilik şeker, keyfi yerinde, büyücem diye uğraşıyo, kaşık savaşı yapıyoruz her zamanki gibi kaydirigubbakcemile3 senin yakışıklı böce nasıl şeker, keyfi yerindemi, diş olayınız ne alemde yav bu bebelerin hepsi de ayrı bi cins, nurcenin bebe ne yiyom diye kontrol ediyo senin bebe luk luk yiyo, soora da kusuyo, benim sıpa da yimeyecem diye direniyo, döfecem yav :mymeka:

selam herkese edhakcım geçmiş olsun
bi girdim birazdan çıkcam dışarda işimiz var hava da güsel kahve içtik geldik az önce arkadaşlarla :içelim:
dün moralim çok bozuldu eve gidince akşam anlatırım girebilirsem bazen kayınvalideme sinir oluorum kafasına göre iş yapıo

özlemcim biliyom canım o duyguyu benimki de bi kez sabah kalkmış mutfağımdaki herşeyin yerini değiştirmiş kimini balkona atmış filan görünce beynim döndü benim düzenimi niye değiştirmeye çalışıyo
tabi kendine bişey diyemedim ama kocamı fitledim o sonra gitti konuştu :jeyyar: tabi mutfağı eski haline getirmek yine bana kaldıÇok üzgünüm çoook

şükür iyiyiz bizimkide pek iştahlı sayılmaz yidireceğim diye canım çıkıyor diş olayımız hala bişi yok heralde geç çıkacak
edhakcım geçmiş olsun
bu kaynanaları ne yapmalı kaynar kazana atmalı

ben gaynanami attırmam kazana ama kocamı atabilirsiizzzdelikafaduldendelikafaduldenkötükedihüso

edhakcım çok geçmiş olsun..
bizimkilerin ikisinide atabiilirsiniz kazana .:dilcikar:. bazen canımı çok sıkıyolar...kayınwaldemde temizlik war bende ordan geldim şimdi.. yarında günü warmışkafamçokkarıştı
herşeyi sıkıştırmaya bayılır..görümceminde canı çıktı duwar silio...bende gittim kapılarını sildim toz aldım..çocukla anca bu kadar oluyo..yarında ordayız anlaşılan..üff daraldım ben 3 gündür fazla görüştük...bu akşamda yemekte ordayız..dünkü misafirlerimde gelmediler bu akşam geliolar..Çok üzgünüm çoook...
bu haftayı bi atlatalım..bebişiminde aşısı sorunsuz geçsin..
atcam kendimi gezmelere..istikamet istanbul:lepi::lepi: 3-4 gün kalcaz kısmetse ..
çelen kıııızz yakınına gelirsem görüşelim kıızz sen nerdesin yaz bakem özelime....yerimseniben
tabi benimle görişmek istersen:çok üzgünüm:

netti len kaynanan Çok üzgünüm çoook
ispitçi karı seni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aman aman bişey olmasın da varsın iştahınız az olsun, bizim de öyle yavrum, zorla tepmeye çalışıyorum ağzına, biraz önce biraz meyve püresi verdim, tahıllı meyve püreleri var ya kavanozda olanlardan, yemiyo diye içine muz koymuştum, zorla da olsa hepsini yedirdim, tv bakarken ne yediğinin farkında olmuo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bakam birazdan da yoğurt çorbası yedircem de bunda da başarılı olurmuyuz bilmiyorum, çoğunluk zafer sıpanın oluo :çok üzgünüm:
bende kocamı atacağım canım çünkü kazana atacak kaynana yok

ben gaynanami attırmam kazana ama kocamı atabilirsiizzzdelikafaduldendelikafaduldenkötükedihüso

benim kocayı da atalım benim kocayı daaaaaaaaaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kaydirigubbakcemile3

dün gece eylülün ateşi çıktı.ölçtüğümde normal çıktı fakat avuç içleri,başı yanıyodu.galiba ateş ölçerde bi sorun vardı.gece çıtçıtlı badisiyle yatırdım ve üzerini örtmedim.üzerini açık bıraktığım halde gece kontrole gittiğmde bacakları hala sıcacıktı.öksürüğü de geçmedi.2 hafta oldu düzelmedi hala alamadım.gece de uyuyamadı yavrum.şaşırdım kaldım.şurupları veremiyorum kusuyo,ıhlamuru içmiyo,nasıl geçeck bu yaaaaa offffffffffffffff

eylül aşımı olduydunuz siz

sipaya bi yogurt yedirem dedim burnumdan geldi mamasandalyesine oturttum kaseyide tepsiye koydum salak gibi sanki bebemin huyunu bilmiyom arkami donmemle kasiyi atlyaip almasi bir oldu ve bi kase yogut direk ustune bide elini sokmuss icine ve elinide hemen her yere .surmus zilli allahtan kafasina surmedi bu saatte hic banyo yaptiraccak halde degilim yani mama sandalyemizde batti uyuz ediyo yaavv bende niye doktun kizim dedim yanagina hafif bi vurdum zilli bi guluyoki anlatamam kikir kikir ben yavasca yanagina vurdukca kahkalara boguluyoo ohh sende yedirme bana der gibi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile39

kızlar morelim çok bozuk kızım diş çıkarıyo.bu da yetmezmiş gibi hastaa.napçam yaa..elim ayağıma dolaştı.hiç durmuyo.2gündür hastanedeyizzz.

haydin millet cemrenin halayına.:teytey:.8. ayınız hayırlı olsun bol uykulu bol iştahlı bide hastalıksız geçsin emii....:dance:

puhahahhaaa cok güldümm gözümde canlandırdım da cok komik yerim kız senı

:: ben de varrm halayda hey hey:teytey::teytey:

tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

: yerim ben onu yaaa

ayyy cemre 8. aya girmişşşş :teytey: :teytey: :teytey:

haftaya başlıyorum nolduuuu kaydirigubbakcemile3

selamlar cemre halayı varmış hadi nice 7 ay 7 yıllara maşallah :smiley-cool:
terken başarılar canım
ibolya naber yusuf eymen nasıl
mersi boku bacılar Şeniz inşallah hepbirlikte nice senelere Şeniz
hay allah.gecmiş olsun bacım yaaaa :çok üzgünüm: şş baa bak eczaneden otribebe ve okyanus suyu al.gece yatmadan önce bunları kullan.rahat etsin erayım :mymeka:
ana sen kuru-pilav iste senin olsun.hele siz bi gelin ben size kazan kazan pişiririm :lepi:

ane noldu leen :1shok: hadi gel aaşamada konusalım :teselli:
ispiyoncu cadı gelin kaydirigubbakcemile3 valla ben önden gözünü korkuttum şimdi bana sormadan kovanın yerini bile deiştiremez :enbuyukkk:
nere gelion leeeeeennn delikafadulden ay ne demek görüşmek istemem mi hiiiiççç delikafadulden ne zman gelcen ne tarafa gelcen de hele.
gecmiş olsun eylülcüm.bence doktora götür sen eylülü.sonucta dondurma ve soğuk yourt yedi.bi boğazına falan baksın dokroru.bişey varsada allah korusun ilerlemeden önlemi alınır yerimseniben
puhahahaaaaa :roflol:

kızlar morelim çok bozuk kızım diş çıkarıyo.bu da yetmezmiş gibi hastaa.napçam yaa..elim ayağıma dolaştı.hiç durmuyo.2gündür hastanedeyizzz.

gecmiş olsun bacıımm :teselli: hay allah :çok üzgünüm: eminmisin diş olduuna jel falan kullan ilk önce keyfii yerine gelsin ve bol bol oyala eğlendir :teselli: doktoru ne dio?

cnm dr diş etleri kabarrmış diş çıkarcak diyoo.DEMıN ABLAMla konuştum 9 aylık bebeği var.aynı grip gibi belirtiler olur dedi diş çıkarırken.yeğenimdede aynısı olmuş.bir an önce çıksın ya kuzucuğumda rahatlasın.onu öyle gördükçe ağlayasım geliyo ya

jel kullanıyom bi süre acısını alıyo.sonra hemen yine başlıyo.ağrı kesici ilaçta veriyom

aa bak meran limon sürün dişetlerine diodu.cok cabuk cıkartıomus bi denesene.nasılsa zararı yok.bide ananem dedi gecen gün sopan ver eline die.yeşil soğan.ilk önce limonu bi dene sen olmazsa soğanı dene.en azından bitkisel çözümler.

kızlaaar başıma ne geldi alese giriş belgemi kaybettimm:1shok:böyle kazma bir kişilik olabilirmi ya evin altını üstüne getirdim yok yok koyduğum yeri çok iyi biliyorum inlerle cinler alıp götürdüü sınava giremiyommm

bugün kalça röntgenimiz çekildi şükür herşeyimiz iyi çıktı boyumuz 69 cm kilomuzda 7400 olmuş kızlar oğlım bu ay 650 gram aldı çok mutlu oldum inşallah böyle devam ederr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…