selamlar cemre halayı varmış hadi nice 7 ay 7 yıllara maşallah :smiley-cool:
terken başarılar canım
ibolya naber yusuf eymen nasıl
yav bu bebelerin hepsi de ayrı bi cins, nurcenin bebe ne yiyom diye kontrol ediyo senin bebe luk luk yiyo, soora da kusuyo, benim sıpa da yimeyecem diye direniyo, döfecem yav :mymeka:canım bende dişe bağladım ama burun akıntısı da balayınca üşüttü herhalde dedim
teşekkür ederim canıma.s.
her bebiş farklı valla keşke benimki de doyduğunda böle tepkiler verse aç da olsa tok da olsa luk luk götürüyo çocuk sonra haliyle kusuyo tabi
aklımda kalacağına midemde kalsın herhald diyoo aar aç göslü ne olacakkaydirigubbakcemile3
kuru pilav mı bende istiyom lenncokacimcoookburda orduevinde ızgara et yemekten midem kuruducokacimcoook
cemre ye de çok güldüm yaff hepsi ödlek bu bebelerindelikafadulden
biz f olduk teyzesi iki gündür feci ishaldi kuşum dün brun akıntısı da başladı dr a götürdüm ateşi yok diye sallamadı bizi bende kendi kendime tedavi ediyom yavruşumu eczaneden peditus aldım ishali bugün geçti gibi bakalım sabah kakası normal gibiydi her an tetikte bekliyom
ama burun akıntısı yüzünden dün gecemiz kabus gibiydi tüm orduevini uyandırdık yan odadakiler kesin sövmüşlerdir ama benim kocam horl horul uyudu
yetiştim cemrenin halayına:teytey::teytey:nice 7 aylara yaşlara...:teytey::teytey:
başarılar terkencim olmas diye umutsuz gitme moralini yüksek tut iyi düşün iyi olsun:lepi:
selam herkese edhakcım geçmiş olsun
bi girdim birazdan çıkcam dışarda işimiz var hava da güsel kahve içtik geldik az önce arkadaşlarla :içelim:
dün moralim çok bozuldu eve gidince akşam anlatırım girebilirsem bazen kayınvalideme sinir oluorum kafasına göre iş yapıo
şükür iyiyiz bizimkide pek iştahlı sayılmaz yidireceğim diye canım çıkıyor diş olayımız hala bişi yok heralde geç çıkacak
edhakcım geçmiş olsun
bu kaynanaları ne yapmalı kaynar kazana atmalı
bende kocamı atacağım canım çünkü kazana atacak kaynana yokben gaynanami attırmam kazana ama kocamı atabilirsiizzzdelikafaduldendelikafaduldenkötükedihüso
selam herkese edhakcım geçmiş olsun
bi girdim birazdan çıkcam dışarda işimiz var hava da güsel kahve içtik geldik az önce arkadaşlarla :içelim:
dün moralim çok bozuldu eve gidince akşam anlatırım girebilirsem bazen kayınvalideme sinir oluorum kafasına göre iş yapıo
özlemcim biliyom canım o duyguyu benimki de bi kez sabah kalkmış mutfağımdaki herşeyin yerini değiştirmiş kimini balkona atmış filan görünce beynim döndü benim düzenimi niye değiştirmeye çalışıyo
tabi kendine bişey diyemedim ama kocamı fitledim o sonra gitti konuştu :jeyyar: tabi mutfağı eski haline getirmek yine bana kaldıÇok üzgünüm çoook
şükür iyiyiz bizimkide pek iştahlı sayılmaz yidireceğim diye canım çıkıyor diş olayımız hala bişi yok heralde geç çıkacak
edhakcım geçmiş olsun
bu kaynanaları ne yapmalı kaynar kazana atmalı
bende kocamı atacağım canım çünkü kazana atacak kaynana yok
ben gaynanami attırmam kazana ama kocamı atabilirsiizzzdelikafaduldendelikafaduldenkötükedihüso
dün gece eylülün ateşi çıktı.ölçtüğümde normal çıktı fakat avuç içleri,başı yanıyodu.galiba ateş ölçerde bi sorun vardı.gece çıtçıtlı badisiyle yatırdım ve üzerini örtmedim.üzerini açık bıraktığım halde gece kontrole gittiğmde bacakları hala sıcacıktı.öksürüğü de geçmedi.2 hafta oldu düzelmedi hala alamadım.gece de uyuyamadı yavrum.şaşırdım kaldım.şurupları veremiyorum kusuyo,ıhlamuru içmiyo,nasıl geçeck bu yaaaaa offffffffffffffff
sipaya bi yogurt yedirem dedim burnumdan geldi mamasandalyesine oturttum kaseyide tepsiye koydum salak gibi sanki bebemin huyunu bilmiyom arkami donmemle kasiyi atlyaip almasi bir oldu ve bi kase yogut direk ustune bide elini sokmuss icine ve elinide hemen her yere .surmus zilli allahtan kafasina surmedi bu saatte hic banyo yaptiraccak halde degilim yani mama sandalyemizde batti uyuz ediyo yaavv bende niye doktun kizim dedim yanagina hafif bi vurdum zilli bi guluyoki anlatamam kikir kikir ben yavasca yanagina vurdukca kahkalara boguluyoo ohh sende yedirme bana der gibi
haydin millet cemrenin halayına.:teytey:.8. ayınız hayırlı olsun bol uykulu bol iştahlı bide hastalıksız geçsin emii....:dance:
puhahahhaaa cok güldümm gözümde canlandırdım da cok komik yerim kız senı
:: ben de varrm halayda hey hey:teytey::teytey:
tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
: yerim ben onu yaaa
ayyy cemre 8. aya girmişşşş :teytey: :teytey: :teytey:
haftaya başlıyorum nolduuuu kaydirigubbakcemile3
mersi boku bacılar Şeniz inşallah hepbirlikte nice senelere Şenizselamlar cemre halayı varmış hadi nice 7 ay 7 yıllara maşallah :smiley-cool:
terken başarılar canım
ibolya naber yusuf eymen nasıl
hay allah.gecmiş olsun bacım yaaaa :çok üzgünüm: şş baa bak eczaneden otribebe ve okyanus suyu al.gece yatmadan önce bunları kullan.rahat etsin erayım :mymeka:canım bende dişe bağladım ama burun akıntısı da balayınca üşüttü herhalde dedim
her bebiş farklı valla keşke benimki de doyduğunda böle tepkiler verse aç da olsa tok da olsa luk luk götürüyo çocuk sonra haliyle kusuyo tabi
aklımda kalacağına midemde kalsın herhald diyoo aar aç göslü ne olacakkaydirigubbakcemile3
kuru pilav mı bende istiyom lenncokacimcoookburda orduevinde ızgara et yemekten midem kuruducokacimcoook
cemre ye de çok güldüm yaff hepsi ödlek bu bebelerindelikafadulden
biz f olduk teyzesi iki gündür feci ishaldi kuşum dün brun akıntısı da başladı dr a götürdüm ateşi yok diye sallamadı bizi bende kendi kendime tedavi ediyom yavruşumu eczaneden peditus aldım ishali bugün geçti gibi bakalım sabah kakası normal gibiydi her an tetikte bekliyom
ama burun akıntısı yüzünden dün gecemiz kabus gibiydi tüm orduevini uyandırdık yan odadakiler kesin sövmüşlerdir ama benim kocam horl horul uyudu
yetiştim cemrenin halayına:teytey::teytey:nice 7 aylara yaşlara...:teytey::teytey:
başarılar terkencim olmas diye umutsuz gitme moralini yüksek tut iyi düşün iyi olsun:lepi:
ane noldu leen :1shok: hadi gel aaşamada konusalım :teselli:selam herkese edhakcım geçmiş olsun
ispiyoncu cadı gelin kaydirigubbakcemile3 valla ben önden gözünü korkuttum şimdi bana sormadan kovanın yerini bile deiştiremez :enbuyukkk:özlemcim biliyom canım o duyguyu benimki de bi kez sabah kalkmış mutfağımdaki herşeyin yerini değiştirmiş kimini balkona atmış filan görünce beynim döndü benim düzenimi niye değiştirmeye çalışıyo
tabi kendine bişey diyemedim ama kocamı fitledim o sonra gitti konuştu :jeyyar: tabi mutfağı eski haline getirmek yine bana kaldıÇok üzgünüm çoook
nere gelion leeeeeennn delikafadulden ay ne demek görüşmek istemem mi hiiiiççç delikafadulden ne zman gelcen ne tarafa gelcen de hele.edhakcım çok geçmiş olsun..
bizimkilerin ikisinide atabiilirsiniz kazana .:dilcikar:. bazen canımı çok sıkıyolar...kayınwaldemde temizlik war bende ordan geldim şimdi.. yarında günü warmışkafamçokkarıştı
herşeyi sıkıştırmaya bayılır..görümceminde canı çıktı duwar silio...bende gittim kapılarını sildim toz aldım..çocukla anca bu kadar oluyo..yarında ordayız anlaşılan..üff daraldım ben 3 gündür fazla görüştük...bu akşamda yemekte ordayız..dünkü misafirlerimde gelmediler bu akşam geliolar..Çok üzgünüm çoook...
bu haftayı bi atlatalım..bebişiminde aşısı sorunsuz geçsin..
atcam kendimi gezmelere..istikamet istanbul:lepi::lepi: 3-4 gün kalcaz kısmetse ..
çelen kıııızz yakınına gelirsem görüşelim kıızz sen nerdesin yaz bakem özelime....yerimseniben
tabi benimle görişmek istersen:çok üzgünüm:
gecmiş olsun eylülcüm.bence doktora götür sen eylülü.sonucta dondurma ve soğuk yourt yedi.bi boğazına falan baksın dokroru.bişey varsada allah korusun ilerlemeden önlemi alınır yerimsenibendün gece eylülün ateşi çıktı.ölçtüğümde normal çıktı fakat avuç içleri,başı yanıyodu.galiba ateş ölçerde bi sorun vardı.gece çıtçıtlı badisiyle yatırdım ve üzerini örtmedim.üzerini açık bıraktığım halde gece kontrole gittiğmde bacakları hala sıcacıktı.öksürüğü de geçmedi.2 hafta oldu düzelmedi hala alamadım.gece de uyuyamadı yavrum.şaşırdım kaldım.şurupları veremiyorum kusuyo,ıhlamuru içmiyo,nasıl geçeck bu yaaaaa offffffffffffffff
puhahahaaaaa :roflol:sipaya bi yogurt yedirem dedim burnumdan geldi mamasandalyesine oturttum kaseyide tepsiye koydum salak gibi sanki bebemin huyunu bilmiyom arkami donmemle kasiyi atlyaip almasi bir oldu ve bi kase yogut direk ustune bide elini sokmuss icine ve elinide hemen her yere .surmus zilli allahtan kafasina surmedi bu saatte hic banyo yaptiraccak halde degilim yani mama sandalyemizde batti uyuz ediyo yaavv bende niye doktun kizim dedim yanagina hafif bi vurdum zilli bi guluyoki anlatamam kikir kikir ben yavasca yanagina vurdukca kahkalara boguluyoo ohh sende yedirme bana der gibi
kızlar morelim çok bozuk kızım diş çıkarıyo.bu da yetmezmiş gibi hastaa.napçam yaa..elim ayağıma dolaştı.hiç durmuyo.2gündür hastanedeyizzz.
jel kullanıyom bi süre acısını alıyo.sonra hemen yine başlıyo.ağrı kesici ilaçta veriyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?