2008 Ekim Anneleri

bide bişi sorcam yaaa biz yürüteç almaya karar verdik..alırken hangi özelliklerine dikkat edeyim:uhm:..önerebileceğinniz bi marka varmı..yerimseniben

günaydın kızlarrr

bide bişi sorcam yaaa biz yürüteç almaya karar verdik..alırken hangi özelliklerine dikkat edeyim:uhm:..önerebileceğinniz bi marka varmı..yerimseniben

canım markası önemli değil bence
ama çok tekerlekli olsun, daha kolay sürüyorlar (ben chicconunkini almıştım baştan, sadece 4 tekerleği var, 2 önde 2 arkada, öndekiler 360 derece dönüyo arkadakiler sabit :1shok: ben bile zor ittiriyordum hemen değiştirdim) kraft aldım bu çok güzel bi de araba şeklinde eylülün acaip ilgisini çekiyor, freni dreksiyonu vitesi var çok güzel alkisalkisalkis

bi de sırtının dayandığı kısma dikkat et rahat olması lazım

Son düzenleme:
günaydıııııınnn hihoyyyt bugun yemek yapma derdim yok kendimi acaip rahat hissediyorum ne kadar kasıo insan ne pişiricem die düüşnünce yaw CADIARZU dün kuru-pilav yaptım yesek 2 hafta bitmez heralde :uhm: kaydirigubbakcemile3

edhak a nolmuuuuss :1shok:

oofff bizde aldık ankaradayken.int.ten sipariş verdik.sunnybaby nin.müzikli ışıklı ama sırt dayam yeri cok ince ve kısa.sanırım pek rahat deil.zaten cemrede dikelio sadece yürümüo :sm_confused: dün mutfaktaydık.ben salata yapıodum o da makinenin önünde dikelio bisküvi kemiriodu.ocaktada düdükl,ü.sen düdüklü tıslamaya basla aniden :1shok: anambunun bi kacısı var kaydirigubbakcemile3 yürümeyen cocuk aşka geldi koşmaya basladı birden puhahaaaa :roflol: ama ck korktu bitanem :çok üzgünüm:

teşekkür ederim canım ilk fırsatta alcam bende ....:lepi:

annneeeeeeeee bizim bugun halay gunumuzmus yaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis :teytey:
ah bebeğim içimden cıkaı 7 ay oldu :a015: nasılda gecmiş 7 ay :çok üzgünüm: canım bebekim nice 7 senelere inşallah sağlıkla senağlama

günaydın kızlarr cemreye çok güldüm he ödlek bunlar hepsi benimki aynada kendi görüntüsünden korktu
şu kıza kahvaltı yedirim savaş başlıyor allah yardımcım olsun balkona çıkarcam sağa sola bakarken tepcem ne yapayım yiyeydi oda
edhaka geçmiş olsun ne olmuş
dbest başlınmı işe

gazan mubarek olsun kardeşim :enbuyukkk:

haydin millet cemrenin halayına.:teytey:.8. ayınız hayırlı olsun bol uykulu bol iştahlı bide hastalıksız geçsin emii....:dance:

günayydın kıslar nasılsınız bebişler nasıl biz çok ama çok şkür iyiyiz oğlumun maşallahı var neyse kahvaltı hazırlıyodum hemen bi bakiim dedim hemde bir dua isteyim pazar günü alese gireceğim benim için dua edin nolur:Saruboceq: 85 ve üstü almam lazım ama hjiç çalışmadım benden bu kadar birazdan kociş gelecek ve kahvaltı yapacağız saat 3tede kontrolümz var 2 gün giremeyeceğim annemde kalacağım sizi ve bebişleri çok ama çok öpüyorumŞeniz Allaha emanet olun:a015:

puhahahhaaa cok güldümm gözümde canlandırdım da cok komik yerim kız senı

:teytey::teytey::teytey: ben de varrm halayda hey hey:teytey::teytey:

puhahahaa :roflol: :roflol: yerim ben onu yaaa

ayyy cemre 8. aya girmişşşş :teytey: :teytey: :teytey:

haftaya başlıyorum nolduuuu kaydirigubbakcemile3

selam kızlar..:sm_cool:

günaydın millet bu benim kuzu hiçbişi yemio yaaaaaa
canım çok zor oluyo yemeyince demi.. mekan değiştir mama sandalyesini başka yere götür dönencesi çalışırken yemeğe bayılıyo ela.. dönenceyi getirdim sandalyeye taktım süper oldu..a.s
ayyy yerim ben onu..Şeniz
maşallah güzel cemreye:teytey::teytey:

başarılar canım..:lepi:

günaydınnnnnnnnnnalkisalkisalkis:teytey:

günaydın millet bu benim kuzu hiçbişi yemio yaaaaaa
günaydannnnnnn hihoyyythihoyyyt şşş effekaan yafrim her haltı dişe bağlıyoz ya seninki de belkim dişten yemiyodur, aman benimki hiç yemiyo zaten, takma kafanı öyle yada böle yicekler :teselli: bi de b u yürüteç konusunda bişi dicem ya, kendi fikrim tabi yinede siz bilirsiniz de çok mükemmel bişey almaya gerek yok diye düşünüyorum, bi süre sonra ayaklanınca ona binmek istemicekler çünkü, taş çatla 4-5 ay kullanılcak, normal kalite bişey alsan yeter bence
anammm yirim ben o köfte dudaklının kaçışını kaydirigubbakcemile3 şşş bu arada cemre nasıl oldu len iyileştimi
anaa dur halaya geçiim bende :teytey::teytey::teytey: haydeeeeee cemrenin halayına buyrin bacılar kaydirigubbakcemile3:teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt niceeeeeeeeee 7 aylara inşallaahhhhhhh:Saruboceq:
hayde kolay gelsin, balkonda yemek sefası yapceniz ha kaydirigubbakcemile3 delikafadulden benimki sanki korkmuyo gibi seslerden bilemiyorum tabi, yanında blenderi çalıştırıyom önce bi panikler gibi oluo, önce yavaş yavaş çalıştırıyom alışınca sürekli çalıştırıyom, elektrik süpürgesini de anyı öle yapıyom, sesine alışınca korkmuyo alkisalkisalkisalkisalkisalkis

selamlar cemre halayı varmış hadi nice 7 ay 7 yıllara maşallah :smiley-cool:
terken başarılar canım
ibolya naber yusuf eymen nasıl

Gecmis olsun canim isal olmasi neden oldu acaba dis ten baska aklima bisey gelmiyo
canım bende dişe bağladım ama burun akıntısı da balayınca üşüttü herhalde dedim

edhak geçmiş olsunnnn a.s.

teşekkür ederim canıma.s.

her bebiş farklı valla keşke benimki de doyduğunda böle tepkiler verse aç da olsa tok da olsa luk luk götürüyo çocuk sonra haliyle kusuyo tabi
aklımda kalacağına midemde kalsın herhald diyoo aar aç göslü ne olacakkaydirigubbakcemile3

kuru pilav mı bende istiyom lenncokacimcoookburda orduevinde ızgara et yemekten midem kuruducokacimcoook
cemre ye de çok güldüm yaff hepsi ödlek bu bebelerindelikafadulden
biz f olduk teyzesi iki gündür feci ishaldi kuşum dün brun akıntısı da başladı dr a götürdüm ateşi yok diye sallamadı bizi bende kendi kendime tedavi ediyom yavruşumu eczaneden peditus aldım ishali bugün geçti gibi bakalım sabah kakası normal gibiydi her an tetikte bekliyom
ama burun akıntısı yüzünden dün gecemiz kabus gibiydi tüm orduevini uyandırdık yan odadakiler kesin sövmüşlerdir ama benim kocam horl horul uyudu

yetiştim cemrenin halayına:teytey::teytey:nice 7 aylara yaşlara...:teytey::teytey:

teşekkür ederim canıma.s.

başarılar terkencim olmas diye umutsuz gitme moralini yüksek tut iyi düşün iyi olsun:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…