bide bişi sorcam yaaa biz yürüteç almaya karar verdik..alırken hangi özelliklerine dikkat edeyim:uhm:..önerebileceğinniz bi marka varmı..yerimseniben
edhak a nolmuuuuss :1shok:ben öyle bişey demedim leylacım nerenle okuyosun yazdıklarımı kaydirigubbakcemile3
mamasını sadece ve sadece mama sandalyesinde veriyorum..
eğer mama istemiyorsa kaldırıyorum yürütece koyuyorum, veya oyuncaklarınla oynuyoruz.. 15 dakika sonra tekrar mama sandalyesine koyuyorum ve mama vermeyi deniyorum. bu şekilde yani kaydirigubbakcemile5
hah işte budur :lepi: gelll öpüjemmm Şeniz
en uyuz olduğum şey arkasından tabakla gezen annelerklava: sofra adabı diye bişey var yahu.. şimdi nasıl alışırsa ilerde de öyle olacak..
oofff offff
en dertli olduğım konu
sen bizim mutfağı gördün celencim
lülünün mama sandalyesi masanın orda, ben yemek falan yaparken beni göremiyor ya ağlamaya başlıyor ama nasıl ağlama sanki gerçekten kalabalıkta kaybolmuş gibi :1shok: ben de yanıma getiriyorum illa beni görmesi lazım
gözün aydın canım alkisalkisalkis
edhak geçmiş olsunnnn a.s.
günaydın kızlarrr
canım markası önemli değil bence
ama çok tekerlekli olsun, daha kolay sürüyorlar (ben chicconunkini almıştım baştan, sadece 4 tekerleği var, 2 önde 2 arkada, öndekiler 360 derece dönüyo arkadakiler sabit :1shok: ben bile zor ittiriyordum hemen değiştirdim) kraft aldım bu çok güzel bi de araba şeklinde eylülün acaip ilgisini çekiyor, freni dreksiyonu vitesi var çok güzel alkisalkisalkis
bi de sırtının dayandığı kısma dikkat et rahat olması lazım
günaydın kızlarrr
canım markası önemli değil bence
ama çok tekerlekli olsun, daha kolay sürüyorlar (ben chicconunkini almıştım baştan, sadece 4 tekerleği var, 2 önde 2 arkada, öndekiler 360 derece dönüyo arkadakiler sabit :1shok: ben bile zor ittiriyordum hemen değiştirdim) kraft aldım bu çok güzel bi de araba şeklinde eylülün acaip ilgisini çekiyor, freni dreksiyonu vitesi var çok güzel alkisalkisalkis
bi de sırtının dayandığı kısma dikkat et rahat olması lazım
günaydın kızlarr cemreye çok güldüm he ödlek bunlar hepsi benimki aynada kendi görüntüsünden korktu
şu kıza kahvaltı yedirim savaş başlıyor allah yardımcım olsun balkona çıkarcam sağa sola bakarken tepcem ne yapayım yiyeydi oda
edhaka geçmiş olsun ne olmuş
dbest başlınmı işe
puhahahhaaa cok güldümm gözümde canlandırdım da cok komik yerim kız senıgünaydıııııınnn hihoyyyt bugun yemek yapma derdim yok kendimi acaip rahat hissediyorumne kadar kasıo insan ne pişiricem die düüşnünce yaw CADIARZU dün kuru-pilav yaptım yesek 2 hafta bitmez heralde :uhm: kaydirigubbakcemile3
edhak a nolmuuuuss :1shok:
oofff bizde aldık ankaradayken.int.ten sipariş verdik.sunnybaby nin.müzikli ışıklı ama sırt dayam yeri cok ince ve kısa.sanırım pek rahat deil.zaten cemrede dikelio sadece yürümüo :sm_confused: dün mutfaktaydık.ben salata yapıodum o da makinenin önünde dikelio bisküvi kemiriodu.ocaktada düdükl,ü.sen düdüklü tıslamaya basla aniden :1shok: anambunun bi kacısı var kaydirigubbakcemile3 yürümeyen cocuk aşka geldi koşmaya basladı birden puhahaaaa :roflol: ama ck korktu bitanem :çok üzgünüm:
annneeeeeeeee bizim bugun halay gunumuzmus yaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis :teytey:
ah bebeğim içimden cıkaı 7 ay oldu :a015: nasılda gecmiş 7 ay :çok üzgünüm: canım bebekim nice 7 senelere inşallah sağlıkla senağlama
günaydıııııınnn hihoyyyt bugun yemek yapma derdim yok kendimi acaip rahat hissediyorumne kadar kasıo insan ne pişiricem die düüşnünce yaw CADIARZU dün kuru-pilav yaptım yesek 2 hafta bitmez heralde :uhm: kaydirigubbakcemile3
oofff bizde aldık ankaradayken.int.ten sipariş verdik.sunnybaby nin.müzikli ışıklı ama sırt dayam yeri cok ince ve kısa.sanırım pek rahat deil.zaten cemrede dikelio sadece yürümüo :sm_confused: dün mutfaktaydık.ben salata yapıodum o da makinenin önünde dikelio bisküvi kemiriodu.ocaktada düdükl,ü.sen düdüklü tıslamaya basla aniden :1shok: anambunun bi kacısı var kaydirigubbakcemile3 yürümeyen cocuk aşka geldi koşmaya basladı birden puhahaaaa :roflol: ama ck korktu bitanem :çok üzgünüm:
annneeeeeeeee bizim bugun halay gunumuzmus yaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis :teytey:
ah bebeğim içimden cıkaı 7 ay oldu :a015: nasılda gecmiş 7 ay :çok üzgünüm: canım bebekim nice 7 senelere inşallah sağlıkla senağlama
günaydın kızlarr cemreye çok güldüm he ödlek bunlar hepsi benimki aynada kendi görüntüsünden korktu
şu kıza kahvaltı yedirim savaş başlıyor allah yardımcım olsun balkona çıkarcam sağa sola bakarken tepcem ne yapayım yiyeydi oda
dbest başlınmı işe
canım çok zor oluyo yemeyince demi.. mekan değiştir mama sandalyesini başka yere götür dönencesi çalışırken yemeğe bayılıyo ela.. dönenceyi getirdim sandalyeye taktım süper oldu..a.sgünaydın millet bu benim kuzu hiçbişi yemio yaaaaaa
ayyy yerim ben onu..Şenizgünaydıııııınnn hihoyyyt bugun yemek yapma derdim yok kendimi acaip rahat hissediyorumne kadar kasıo insan ne pişiricem die düüşnünce yaw CADIARZU dün kuru-pilav yaptım yesek 2 hafta bitmez heralde :uhm: kaydirigubbakcemile3
maşallah güzel cemreye:teytey::teytey:annneeeeeeeee bizim bugun halay gunumuzmus yaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis :teytey:
günayydın kıslar nasılsınız bebişler nasıl biz çok ama çok şkür iyiyiz oğlumun maşallahı varneyse kahvaltı hazırlıyodum hemen bi bakiim dedim hemde bir dua isteyim pazar günü alese gireceğim benim için dua edin nolur:Saruboceq: 85 ve üstü almam lazım ama hjiç çalışmadım benden bu kadar birazdan kociş gelecek ve kahvaltı yapacağız saat 3tede kontrolümz var 2 gün giremeyeceğim annemde kalacağım sizi ve bebişleri çok ama çok öpüyorumŞeniz Allaha emanet olun:a015:
günaydınnnnnnnnnnalkisalkisalkis:teytey:
günaydannnnnnn hihoyyythihoyyyt şşş effekaan yafrim her haltı dişe bağlıyoz ya seninki de belkim dişten yemiyodur, aman benimki hiç yemiyo zaten, takma kafanı öyle yada böle yicekler :teselli: bi de b u yürüteç konusunda bişi dicem ya, kendi fikrim tabi yinede siz bilirsiniz de çok mükemmel bişey almaya gerek yok diye düşünüyorum, bi süre sonra ayaklanınca ona binmek istemicekler çünkü, taş çatla 4-5 ay kullanılcak, normal kalite bişey alsan yeter bencegünaydın millet bu benim kuzu hiçbişi yemio yaaaaaa
günaydıııııınnn hihoyyyt bugun yemek yapma derdim yok kendimi acaip rahat hissediyorumne kadar kasıo insan ne pişiricem die düüşnünce yaw CADIARZU dün kuru-pilav yaptım yesek 2 hafta bitmez heralde :uhm: kaydirigubbakcemile3
dbest başlınmı işe
canım bende dişe bağladım ama burun akıntısı da balayınca üşüttü herhalde dedimGecmis olsun canim isal olmasi neden oldu acaba dis ten baska aklima bisey gelmiyo
edhak geçmiş olsunnnn a.s.
benim oğluşumda çok aç değilse yada yemek istemiyorsa ağzını açmıyor.dudaklar kilitli bekliyo, kaşığı dudaklarına değdiriyorum. şöyle bir yalanıyor CADIARZU tadını beğenirse ağzını açıp yiyior cokacimcoook. doyuncada tekrar kilitliyor.
bende oğlumu yemek konusunda zorlamadım. sadece geçende şurup kullandığımız dönemde şurupları biraz acıydı.o dönem kaşığa karşı tepkiliyi.muhallebiyi çok sever mesala o bile olsa dudaklarını kilitliyordu.zaten bu yalanma durumu ondan sonra çıktı.önce kontrol ediyor şurup mu diye değilse devam:roflol: işimiz var valla
o demne iştahszılık yaptı.ama iştahsız çocuk zor.ama yinede zorlamayın.inatlaşmayın bu dönemde.
dbest başlınmı işe
günayydın kıslar nasılsınız bebişler nasıl biz çok ama çok şkür iyiyiz oğlumun maşallahı varneyse kahvaltı hazırlıyodum hemen bi bakiim dedim hemde bir dua isteyim pazar günü alese gireceğim benim için dua edin nolur:Saruboceq: 85 ve üstü almam lazım ama hjiç çalışmadım benden bu kadar birazdan kociş gelecek ve kahvaltı yapacağız saat 3tede kontrolümz var 2 gün giremeyeceğim annemde kalacağım sizi ve bebişleri çok ama çok öpüyorumŞeniz Allaha emanet olun:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?