2008 Ekim Anneleri

iyi akşamalar.
herkesler gitmiş ben gelmişim.sanki burasının boşalmasını bekler gibi.
batuyu uyuttum.başta inat etti uyumayacağım diye.halbuki uyku gözünden akıyor.gündüzde anneme aynısını yapıyomuş.kafamçokkarıştı.
şimdi o uyurken bend eyemek yiyeceğim.
cemrenin 7.ayı kutlu olsun.:teytey::teytey::teytey:
özlem netti gaynanan.-tatlicadiarzu-

bizim öksürüğümüz yine başladı. bir aydır. geçemdi hastalığım ız.su çiçeği herşeyi bozdu.doktor bağışıklık sistemi zayıf düşmümş demşiit.antibiyotiği 1 haftadır kullanıyoruz. hırıltı geçmedi. üstüne bide hem öksüğrmeye başladık yeniden hemde burnumuz akıyor.senağlama senağlama moralim ço k bozuk o yüzden ,allahtan neşesi yerinde ,niyw böyle olduki yaaaaa.neyse bende gidide yemek yiyeyim.cokacimcoook

merhaba kızlar :çok üzgünüm:

eylülü hastaneye götürdüm çook uzakkk acaip yoruldum yaaa :bbo:

görünürde bir sorun yok.. herşey normal çok şükür.. idrar kültür sonucu ptesi çıkacak ama idrar tahlili normaldi sanırım kültür de negatif çıkacak..

diş çıkarma ile ilgili belirti yokmuş ama olması da şart değil zaten bi bakmışsın sabah dişini görürsün dedi keşke öyle kolay olsa :çok üzgünüm:

iştahsızlık için yapacak bişey yokmuş.. bikaç gün sık sık emzir, yemek istemiyorsa hiç bişey verme sadece emzir sütün azsa biberon maması ver diyo ama üzüntüden iyice gitti sütüm yaa emzirirken çok acıyo :çok üzgünüm: bi yandan da çok kızgınım eylüle karnı aç, sütüm yetmiyo ama açlıktan ölse yine biberon maması almıyo yaaa bugün okadar çok uğraştım ki :çok üzgünüm: 4-5 çeşit biberon var hepsine süt hazırladım, tadını beğenmiyosa diye 3 farklı mama var evde milupa, hipp, lactum.. hepsini kaç kere yaptım yok ağzını açmıyo mümkünü yok biberon almıcakmış uyuz 3 saat aç bırak dedi saat başı meme verirsen olmaz diyo yarın öyle denicem artık sütüm iyice azaldı yapacak bişey yok yabi bu biberona ya alışacak ya alışacak :enbuyukkk:

bi de daha önce yazmıştım hatırlarsınız benim cimcime teorik olarak biberon almıyo sayılmaz kaydirigubbakcemile3 biberonla öyle güzel su içiyo ki günde 200-250 ml suyu götürüyo biberondan ama içine süt koyunca yokkkk delikafadulden geberdecümmmm kaydirigubbakcemile3
ooyyyyy ben nee ediiiimmmm delikafadulden delikafadulden haftaya işe başlıyorum yaa bu sıpa ne içecekkk kaşıkla mı vercez sütü delikafadulden

ben geldimmmhihoyyyt şuan itibariyle tatilim başlamış bulunuo 2günlük maratonnn bi sürü ütü var beni bekleyen ve evin rutin işleri
eşim geldi bu akşam dedesi keremi gezdircek bizde yemeğe gidelim dedi köfteci yusuf var bursada meşhur nurce sen bilin mudanya yolunda yeni yer leri açılmış anam ne kalabalık öyle sanki bedava dağıtıolar zor yer bulduk oturcak şakkıdı ...neyse yidik küftelericokacimcoook
keremi de aldık mamasını yedirdim uyudu şindikkkk:ecrin_bebek:

lülücüm checkup tan mı geçti bugün çok şükür temiz çıkmış sonuçlar...kaydirigubbakcemile5
ek gıdayla da beslense 500-750ml anne sütü yada devam maması alması gerekiomuş bebişlerin benm okadar süt çıkıo mu bilmiom ama sabah akşam gece emio CADIARZU gündüz biberonla bişiy vermioz

kaynanam dün netmiş anlatam
önceki akşam eşim geç gelcekti yemek yapmadım kendim de eti form koydum kaseye yaprak dökümünü izlerken onu yiyem dedim tozu boğazıma kaçtı yiyemedim duruodu tezgahın üstünde sabah sen gör bunu kerem için koydum san kahvaltısına eti form koymuş :1shok: allahım çocuk eti form yer mi hiç dedim başka zaman olsa arar işyerimi arayıp sormadı da neyse gitti o öyle allahtan kabız falan yapmadı gece mıçtı 1sularında
kayınvalidemin actionları bitmez de işte o an kızıom soonra bişiy diyemiom unutuorum ...ama şu gidişatta keremi en kısa zamanda kreşe vermeyi düşünüom bu zaman ne olur bilmiorum 2yaş mı 3yaşmı bakalım zaman gösterecek :uhm:
maaşallah canm
iyice bidaha ara sınav giriş belgeni ya belki çantana falan koymuşsundur sınav günü aramayım die

cemrenin 7.ay halayına geç kaldım galiba bende tek başıma çekemmmm:teytey::teytey::teytey:
bu limonu hiç denemedim yarn bide ben sürem sırnaşık şey

ben geldim ama geri gidicem başım cok agrıyo anlamadım neden
aynen bende geldim geri gidiciim.basım catlii kafamçokkarıştı ösleme bakıciidim ki o da yazmıs zaten kaydirigubbakcemile5

ha bu mu len bende biş var sandımdı yavrum kadının bi sucu yok.seninde yok.yazık sen hazırladın sanmıs yedirmiş napalım şifa niyetine artık..kres için cok erken özlemcim.tavsiye etmem.ben okulöncesi öğretmeni olduum halde bi cocuğun 3 yasından önce bi eğitim kurumuna verilmesini dooru bulmuorum.yada şööle sölim kendi cocuğumu vermem.bakılabildiği sürece kendi evinde kendi ortamında buyumeli cocuk.en azından 3 yasına kadar.tabi arada oyun parklarına götürülmeli

evet canm sana sormuştum zaten ne zaman verilmeli kreşe diye ....bakalım zaman mekan ve şartlar ne gösterecek hele bi 3yaşına gelsin ....belki telekom kreş açar beraber gideriz keroşumla işe kaydirigubbakcemile

anam edhaka yazdğm cevap uçmuş ya sitede hala sorun var donup kalıo mesaj gönderirken bundan sonra kopyalıycam yazdığımı yedek olsun kaydirigubbakcemile3

evet canm sana sormuştum zaten ne zaman verilmeli kreşe diye ....bakalım zaman mekan ve şartlar ne gösterecek hele bi 3yaşına gelsin ....belki telekom kreş açar beraber gideriz keroşumla işe kaydirigubbakcemile

hmm yok mu CADIARZU belli bir sayıdan sonra kurum kreş acmak zorunda.ööle cocukları olupta krese giden varsa dilekce verin belkiişleme sokarlar.hem o zaman bezlide verebilirsin kaydirigubbakcemile5

hmm yok mu CADIARZU belli bir sayıdan sonra kurum kreş acmak zorunda.ööle cocukları olupta krese giden varsa dilekce verin belkiişleme sokarlar.hem o zaman bezlide verebilirsin kaydirigubbakcemile5

bursa genelinde 985 çalışanı var ama ilçe ilçe dağılmış durumda biz il müdürlüğündeyiz..hatta bugün konusu geçti ilerde kreş açılır mı diye :sm_confused: çoğunluk 40yaş üzeri küçük çocuğu olan pek yok ama yeni mühendisler teknikerler alınıo 2yıldır artık olur bebeler belki açılır :Saruboceq:

e ozaman ne diyelim bellerine kuvvet puhahahaaa :roflol:

geceden ütüyü halledem bari ev dandini dandini dasdanaaaa danalar girmiş bostanaaa gibi :a015:
iyi geceler herkeşeee yarın görüşürüz inşallahh a.s.

ya kızlar bişi sorucam :çok üzgünüm: cemre son 2 gündür acaip sinirli.herseye kızıo sinirlenio bağırıo yalandan ağlıo.eğer sinirlendiği seyi yok etmessem mesela yatıo kaldırmazsam ilk önce yalandan ağlıo eğer hala kaldırmıosam bu sefer kendini yırtarcasına gercekten ağlıo.cok zor durumda kalıorum.avcunun içine alıcak nerdeyse beni.nasıl vazgecirsem.henuz hayırdanda anlamıo.sürekli mızıldayan bir cocuk.memede bile sinirlenio bas bas bağırıo :sm_confused:

ben kacanzi.bunların veritabanı yazan hatalarını yiyim.de hayden eyü geceler.

Iklım ole sınırlenmıo bagırmıo ama yalandan ağlamayı oda yapıor bazen.gercek ağlamaya cevırebılıyor ya da ıstesıgı olursa agulamaya cevırıyor..okadar zekıler ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…