2008 Ekim Anneleri

Canim ilk bindiginde hacer once bakti onundeki oyuncaklari inceledi sonra geri geri gitti ertesigun yan yan ve ön ön gitmeyi kesfetti sonra durdurabilene ask olsun simdi ben nereye gidersem pesimden geliyo sabahta salona camasir asmistim ben de oteki odadaydim gitmis hemen camasirlari almis almis yere atmis bizim karsi komsu var onun kizi 9aylik almamislardi yurutec bugun bize geldiler bindirdik binerbinmez dolasti evi ilk kez biniyo ama bizimkilerden buyuk tabi eylulde alisir sonra durduramazssin

Ibos galiba gluten alerjisi olan bebekler icin zararliymis alerjisi bikere gamzede sorduyduda bizim profoserler aciklma yaptiydi ama tam aklimda degil onun alerjisi olan bebekler icin yaziyolarmis uzerine gluten yoktur rahatlikla verebilirsiniz veya vardir vermeyin gibisinden aklimda bu kalmis belki yanlisda olabuluu

senağlamasenağlama
geçmiş olsun yavrum, :teselli:drlar ölye diyolar:mymeka:

hıı bizim bi alercimiz yok o zaman bizim vermemizde mahsur yok dimi :uhm:
Daha yemek yapmadim ve ne yapacagimida bilmiyom leen iboss bi akil ver

kelin merhemi olsa başına sürermiş :roflol::roflol:

mrb kızlar

dün geldim ama bişe yazamadım 24 saat artık bana yetmior...tamer büyüdüğünü hissettiriyor oturup saatlerce oyun oynuyoruz :sm_cool: buraya zaman kalmıo artık eskisi gibi sık gelemecem

mrb kızlar

dün geldim ama bişe yazamadım 24 saat artık bana yetmior...tamer büyüdüğünü hissettiriyor oturup saatlerce oyun oynuyoruz :sm_cool: buraya zaman kalmıo artık eskisi gibi sık gelemecem

hadi yaa :çok üzgünüm: üzülsemmi sevinsem mi bilemedim :uhm: sık gelmesende gel sen :çok üzgünüm:merakta bırakma bizi :a015: en azından tamer uyuyunca gel :enbuyukkk:

ben geldim ama kimseler yok..:1shok:

site sonunda düzelmiş çok sevindim..alkisalkisalkis

nasılsınız kızlarr her şey yolundamı..Şeniz

Ben geldimm kocisle biraz disari ciktik bekarken hep gittigimiz cafe ye gittik nargile icip tavla oynaddikk ayy cok iyi geldi yenildim ama olsunn sonra hacer huysuzlanmis babaannesi aradi geldik uyumus kusmus azcik bugun hacer artik kusmuyo dedim ya hemen gozum degdi sabhta kustu biraz neden acaba cok az ama bugun ilk defa normal gunlere gore biraz fazla yedi ondan olabilirmi mesela sabah kandiricilik yaparak kahvaltisini yedirmistim oglende yogutlu corba yaptim cok az yemisti sonra yogurtunu yedi kucuk bi kase meyvesini yedi yarim kavanoz ilik yedirdim ama fazla geldi demekk ayy bugun ilk defa itirazsiz yedi ay ins devami gelir

ben öyle bişey demedim leylacım nerenle okuyosun yazdıklarımı kaydirigubbakcemile3
mamasını sadece ve sadece mama sandalyesinde veriyorum..
eğer mama istemiyorsa kaldırıyorum yürütece koyuyorum, veya oyuncaklarınla oynuyoruz.. 15 dakika sonra tekrar mama sandalyesine koyuyorum ve mama vermeyi deniyorum. bu şekilde yani kaydirigubbakcemile5

hah işte budur :lepi: gelll öpüjemmm Şeniz
en uyuz olduğum şey arkasından tabakla gezen anneler klava: sofra adabı diye bişey var yahu.. şimdi nasıl alışırsa ilerde de öyle olacak..

oofff offff
en dertli olduğım konu
sen bizim mutfağı gördün celencim
lülünün mama sandalyesi masanın orda, ben yemek falan yaparken beni göremiyor ya ağlamaya başlıyor ama nasıl ağlama sanki gerçekten kalabalıkta kaybolmuş gibi :1shok: ben de yanıma getiriyorum illa beni görmesi lazım

gözün aydın canım alkisalkisalkis

edhak geçmiş olsunnnn a.s.

bugün eylül kahvaltı ve yoğurt dışında hiç bir şey yemedi :çok üzgünüm:

iştahı yoktu.. ben de zorlamadım napim ama çok üzüldüm yaa :çok üzgünüm:

en sevdiği şeyleri yaptım bir kaşık bile yemedi ağzında bekletiyor yutmuyor :çok üzgünüm:

yatmadan muhallebisini veriyordum çok severek yiyordu ama bu akşam onu bile yemedi.. bir kaşık bile yemedi yaaa :çok üzgünüm:

yarın da böyle iştahsız olursa tahlil yaptırcam :çok üzgünüm: iştahsızlık dışında hiç bi şikayetimiz yok.. inşallah düzelir..

iyi geceler herkese..mirmirmirmiryorgunummirmirmirmir
umarım herkes ıyıdır..
ıklım sureklı ılgı ıstıyor..kafamı kasıyamıyorum..
öpuyorum herkesı.:1rolleyes:

Dbestcim pardon yaa sabah duzelttim zaten sonra celen diyince yanlis anlamisim dedim okumadin galiba ay ne biliyim neremle okuyosam akilmi kaldi sen kaldirip yurutece bindiriyom camdan bakiyoruz demissin hemen ne kiziyoon beeklava: hatasiz kul olmazz yani

mrb kızlar

niyeeeeeeeeeeee :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
oh oh ne güzel gezmişiniz len, bizim akşam bırakcak kimsemiz yok, sadece anneme bırakabilirim onun da evi uzak, zaten bu sıpa akşam 8-9 arası uyuyo, bi yere gitmemiz zor yane, ne güzel len kaynananın kıymetini bil, anam öpecem kaynananı yav Şenizkaydirigubbakcemile3 şşş dbest yafrim sanki bugün başarıyomuşum gibi oldu, ağzını kapatsa da kaşığı zorla teptim ağzına, bir iki zorlamaadan sora kendi açtı ağzını, ağlayınca bıraktım ama, ay olucekmi ne alkisalkisalkisalkisalkisalkis
yaaaaaaaaa niye yemedi acaba, dişimi çıkıyo ki :çok üzgünüm:

canım benimmm şaka didim ne kızıyonnnn ben sana takılmayı çok seviyorum gel öpüjemmm Şeniz

evet ibolyacım ilk 4-5 kaşıkta arıza çıkarıyor eylül de.. yine de ağzına tıkıştırıyorum tadını alınca beğenirse kendisi ağzını açıyo yemek istiyor, beğenmezse yemiyo ben de zorlamıyorum..
ama bugün olduğu gibi bazı günler ağzına tıkıştırsam bile yutmuyo :çok üzgünüm: bu durumda hiç zorlamıyorum demek ki iştahı yokkk zorlamanın bi anlamı yok napim inşallah yarın düzelir :Saruboceq:

slm ben geldim. böyle hep geç geliyorum herkesçikler gitmiş oluyo
ama ne yapim oğluşu uyutup kendime gelene kadar da bu saat aoluyo
bazen benim gibi gece bekçileriniyle sohbet edebiliyom ancak.leyla napıyon canım. geçmişi de okuyamadım iyi mi, neredeyse bir haftadır gelemiyorum. epey de kaynatmışsın<z oku oku bitimyo .bende hergün azar azar okuyayım diyom ama, size yetişmek nerdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…