ya uf yine acildi kofteci yusuf mevzuu.. ben ki kirmizi et yimem, canimi kofte cektirdiniz ya iki gundur kaydirigubbakcemile3
[/URL][/IMG]
KIZLAR SEVGİLER ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
yahu 6 tane disi var.. bizim disimiz yok, doktor sakin herseyi pure vermeyin, taneli de verin yer dedi. bence rahat yiyebilir. sen yine de agzinda yumusatabilecegi seyleri tane olarak ver bence. mesela haslanmis sebzeleri rondodan gecirmeden kucuk parcalara bolup ver yavas yavas cigner giray.. kocaman adam olmus o..
ay maşallah sadece emerek bu kiloda olması çok iyi ya sütün yarıyo demekkiiiama ben olsam hemen katı gıdaya geçerim dikkatini çekeyim ek gıda demiyorum direkt başla bence yoksa çok zorlanırsın aklı ermeye başladı şimdi meme emmek kolay geliyo.. benim lülü yediği halde bıraktı yemek istemiyo emcekmiş senağlama sen bilirsin tabi ama 6 ay bitmiş yani..
hoşgeldin canımmm Şeniz
evett hepimizin anneler gunu kutlu olsun a.s.
reklamda diyor ya birtek annem olsun, bana birsey olmaz..
ibolyacımm gelmişşşş Şeniz ne yaptınız kızz gezdiniz miii
ibosss bana da gostert yusuf eymeni kameradan kaydirigubbakcemile3
ben de gorcem ben de ben de delikafadulden
evet emmiyorduşimdi hiçbişey yemek istemiyo yaa sadece emcekmiş
ya uf yine acildi kofteci yusuf mevzuu.. ben ki kirmizi et yimem, canimi kofte cektirdiniz ya iki gundur kaydirigubbakcemile3
ee noldukı en fazla dedım dıye..
boyunu sordu bende gecen ay 67 dı bu ay en fazla 70 olmustur dedım.ne var bnda??
iboscum sen online oldun gordum. gecmisi okuyosun diye ses etmedim. dun de konustuk ya acik. meran dun de yoktu onun icin sordum..
bu arada hali olayiyla ilgili dedigin dogru. ben halilari kenara topluyorum ardayi yurutece koyunca. kaymayan corap da giydiriyorum. yoksa o da yuruyemiyor.
kiz ozelden at msn adresini. ben de yusuf eymeni gorcem delikafadulden
ay cok severim bu sarkiyi.. simdi bile gozlerim doldu.. annemi ozledim. ama geliyor persembe.. allahim gun sayiyorum.
kizlar annem 2007de ulusoyla cok kotu bi kaza gecirdi. o ne zaman yola ciksa benim yuregim sizlar. kazasiz belasiz bi gelse.. :Saruboceq:
yavrum ben çorbayı blendirden geçiriyom, ama bebe ekmeği ufalıyom ya içine, onun pütürü oluyo zaten, o şekil tıkıyom ağzına, tv seyrederkken yada dikkati başka bi yerdeyken ağzına tıkıyom o zaman iyi yiyo, ama yemek yediğini anladığı an öğürmeye başlıyo, bi de debeleniyo Çok üzgünüm çoook işlerine gelirse yaneama biz artıkın kaşığa alıştık sayılır, la bşa para verdim o kaşıklı biberona yav kaydirigubbakcemile3
ay aynen katılıyorum, zeynepcim anam çoktan başlamanaz lazımd sizin ek gıdaya, 7 aylık oldunuz nerdeyse, aklı başına gelince meme de meme diye yapışır sana, başka bişey veremezsin, hep meemeden medet bekler, nasıl olsa meme var ya nasıl olsa emecem ya der, onun için ek gıdaları reddedebilir, bence bu işi bi düzene koy artık, tabi yine sen bilin işine karışmış olmimm
ay çok yazmışınız be hep es geçtim alıntı yapmadım hepsine alıntı yapmaya kalkarsam zaman yetmicek kaydirigubbakcemile3 şşş ben de hani bi reklam var ya bi gülüşünle onu mutlu edersin diyo onu aramayı unutursun diyo, hani seni saraylarda yaşatcem diye bişi varya, ben o reklama ağlıyom yaaa senağlamasenağlama ay bak yeminlen gözlerim doldu senağlamasenağlama
hee gezdük anam, la bu sıpa gezme canı istiyomuş ben çaktım olayı, anam 11e kadar oturduk ne yüznü gözünü ovaladı ne mızıklandı, müdürün kızı var 3 yaşında onunla oynaştılar, bi de oğlu var kocaman o da oynaştırdı, amanin hiç sıkılmadı, yürütecini de götürdüydük, anaaaaa hiç eziyet etmedi yaa bi de beni yalancı çıkartmazmı elaleme, ay hiç durmuyo bu yaramaz dediydim, saatlerce gık demedi yav, kaydirigubbakcemile3 karar verdim bundan kelli akşam gezmelerine gidecümmmmm :1closedeyes:
:roflol::roflol: göstertiim anam müsait bi ara, özelden msnleri verek bi gün cam açaruk, benim azmanı da görmüş olursun heme, canlı yayın yaparuk size :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
yavrum lülü memenin rahatlığını anladığı için böle yapıyo, az sabır, eninde sonunda pes edecek, zafer senin olucek, la kuş kadar bebelere yenilmicez herhalde demeeeee, haşırt die çinnneriz vallaha kaydirigubbakcemile3:lepi:
ay bu köfte döner muhabbetleri yüzünden bugün canım döner çekti yav, bulamadık da bugidenlerde, eşim bi pideciye sormuş, bu civarlarda dönerci yok demiş, pideci var kokoreççi var dönerci yokanca çarşıya inmemiz lazım yimek için, evin yakınlarında olsa çok iyi olcekti ya canım çkti, bu karılar yüzünden cokacimcoook biyerime bişey olmasa baari :roflol::roflol:
neyse espriyi anlamadın sanırım boşver
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 du yolliim anam, yarın belkim göstertemem ama hafta içi müsaitiz, en uygun zamanda göstertiiim, am asen de bana totiş ardayı göstertecen tamammı kaydirigubbakcemile5
allaha emanet yavrum, hayırlısıyla gelecek inşallah, güzel düşünecen güzel olacak, negatif enercini yayma evrene, güzel düşün bakim:mymeka:
ooooooo birileri bugün 7.aylık olmuş. hayde gece gece halaya :teytey::teytey:
bu arada hepicumuzun analar günü kutlu olsun
bebişlerimixle nice nice güzel yıllara
anlamadım vallakaydirigubbakcemile3
he valla benim bile canim cekti. yok inegol kofte yok iskender..
evet canli yayin yapalim.. yaziyom ozelden simdi sana..
ya masallah yusuf eymene.. televizyon melevizyon ayagina yiyor. benimki hic seyretmez. cizgi filmleri aciyorum yok., anca reklamlara accik bakiyor. ya da boyle program cingillari cikinca kafayi kaldiriyor. o zaman da yidiremiyorum yani.. ben de bazi seylere ekmek dograyip elimle veriyorum agzina. bizimki accik kro, catal kasik kullanmak bilmiyo. varsa yoksa elle yicek :roflol:
SAĞOL YAFRİM DARISI BAŞINIZA ÇİFTE MUTLULUK YAŞATIYO OĞLUM BANA BİDE HASTA OLMASAYDI:çok üzgünüm:
ibolya yafrim, ekledim seni msnden..
kizlar ben kacar, cok uykum geldi..
hepinizin anneler gunu kutlu olsun.. en cok da kendi annecigimin..
hepinizi cok opuyorum.
gorusuruk. bye
eyü gecelerr herkeşee
herkes yarın anneler gununu anlatsın aksam ona gore:asigim:
ama işe başlayalı bu ayaklar bu kada rdombik değil artıksenağlamayiyin anam..
kiz nurce yerim ben o ayaklari.. ne sirin sey onlar tombik tombik.-.
ah canım kıyamam. ni etsek acepay bu köfte döner muhabbetleri yüzünden bugün canım döner çekti yav, bulamadık da bugidenlerde, eşim bi pideciye sormuş, bu civarlarda dönerci yok demiş, pideci var kokoreççi var dönerci yokanca çarşıya inmemiz lazım yimek için, evin yakınlarında olsa çok iyi olcekti ya canım çkti, bu karılar yüzünden cokacimcoook biyerime bişey olmasa baari :roflol::roflol:
SAĞOL YAFRİM DARISI BAŞINIZA ÇİFTE MUTLULUK YAŞATIYO OĞLUM BANA BİDE HASTA OLMASAYDI:çok üzgünüm:
neyse salla boşver kaydirigubbakcemile3
olm bu karıların boğazı durmuyo, köfte döner derkene, insanı tahrik ediyolar yav kaydirigubbakcemile3 zaten dobiş gibiyim, iyce dobiş etcekler beni, kaydirigubbakcemile3len sen bizim evdeki halimizi görsen, son ses açıyoz tvyi, karşısına dikiyom, öle yediriyom, o kanal sarmazsa başka kanala atlıyoz, şarkı türkü filan açıyoz, öle kandıra kandıra yediriyom işte, kaydirigubbakcemile3 tabi yarısını da önlüğü yiyo o ayrıbenimki de öyle tvyi seyrederken ağzı açık beklemiyo zaten, zorla ağzına sokuorum kaşığı, ağzını aççak diye beklersen ohoo çok beklersin, bu taktiği de dbestten aldıydım kaydirigubbakcemile3 ay yirim o kroyu ben be :roflol::roflol:
aaa noldu anacım yaaa :teselli:
temem yafrim aldım vede kabul ettim, öperim totişkomu yanacıklarından, seni öpmem seni hans öpsün kaydirigubbakcemile3 hayde yavrum iyi geceler, datlu rüyalar, rüyanda beni gör emi :jeyyar:
ben hediyemi bu günden aldım yav, hemi ne anlatcez ay, babaları bu sıpalar adına alıveriyo hediyeyi işte kaydirigubbakcemile3
benim pc ortağı geldi hemen kapatmak mecburiyetinde galdım.şimdik fırsat bulmuşken yazıyom.
benim oğluşumda tutup yürütülmeyi çok seviyo.bazen keyfi gelince minik minik adımlar atıyor.havaya kaldırınca da ayaklarını böyle pedal çeviriri gibi hareket ettiriyor.canım oğlum benim.......
ama işe başlayalı bu ayaklar bu kada rdombik değil artıksenağlama
ah canım kıyamam. ni etsek acep
gel bursaya doya doya yiyelim.
geçmiş olsun canım.neyi var acep.
içecek dağıtımı yapıyor.tükkanı kapatıyor.geliyor.ahanda bazen1 oluoyr. öyle iştesenağlamacanım esn ne ı yapıyorr acep merak ettım eve gelmek ıcın cok gec degılmıı:1shok:
cok uzucudur emınım canım ya..içecek dağıtımı yapıyor.tükkanı kapatıyor.geliyor.ahanda bazen1 oluoyr. öyle iştesenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?