2008 Ekim Anneleri

hepimizin anneler günü kutlu olsun birçoğumuz için ilk bilmezdim bu duygunun bu kadar güzel olduğunu sanki ondan önce hayatım hiç olmamış gibi hissettireceğini bir gülüşüyle dünyanın en mutlusu edecek sayılı kişilerden olacağını bilmezdim kızım sana teşekkürler bu güzel duyguyu tatttırdın bana rabbim binlerce kez şükürler duam bütün bebeklerin yüzü hep sağlıkla gülsün ailerine bağışlasın hayırlı evlat olsunlar hep iyi günlerini görürüz inşallah
cümle dileyenin evini bu güzel gülücüklerden eksik etme
annem değerini biliyordum elbet ama anne olunca daha iyi anladım yüzü kalbi bana göre en güzel olan kadın minnettarım sana anneler günün kutlu olsun
hepimizin anneler günü kutlu olsunnnnnn

zeynep hastayım sana heeeeeeeeeeeeee geberdim gülmekten:roflol:

kızlarr günaydın..kaydirigubbakcemile2

Allahım çok şükür sana.. bu mutluluk tarif edilemeyecek kadar güzel. yaşadığım yaşayabileceğim en güzel duyguyu bugün içime sindirerek yaşıyorum. tek gülüşü tek bakışı dünyalara değermiş..

Hepimizin ANNELER GÜNÜ BAYRAMI kutlu olsun.resmen bayram gibi hissediyorum bugün..kaydirigubbakcemile2

sabah çok duygulandım eşimde erken gitmişti.. eşime ve tabii elaya bir mektup yazdım. hem ağladım hem yazdım.. akşama eşime vericem. kızıma yazdığımıda saklıycam.Şeniz

günaydın güsel anneler ve bebişlerineeee
ilk anneler günümüz kutlu olsun daha nicelerine inşallaha.s.

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

tüm annelerin anneler günü kutlu olsun RABBİM yavrularımızla beraber uzun yıllar sağlıklı mutlu birlikte olmayı nasip etsin

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

Son düzenleme:
günaydınnn Anneler gününüz kutlu olsun bir ömür evlatlarınızla mutlu ve huzurlu olun
bende bugünümü oğlum ve kızımla geçireceğim kızım büyük olduğu için kahvaltı hazırlıyor bize beni mutfağa katmıyor en büyük mutlukluk bu işte evladınızın ayakları üstünde durup istediklerini yapabilmesi kendi başına birey olabilmesi inşallah sizlerde ogünleri görürsünüza.s.

Canim ne guzel yazmissinn bende hep hamile kaldigimdan beri kucuk bi deftere duygularimi yaziyorumm buyudugunde kizim okusun istiyorumm bazen esimede yaziyorum mektup gibi icimden gelenleri yada konusarak halledemeyecegimiz dusundugum sıkıntilarimi yazarak anlatiyorum ben hep duygularimi yazarim bide bi ozelligim basimdan gecen biseyi mutlaka biriyle paylasmak isterim mutlulugumu yada uzuntumu eger o an icimi birine dokemediysen yazarimm bi kagida kendim yazar kendim okur geri yirtar atarim

gooooooooddddd morning ekim analaaaarıııııı ahan celende geldi alkisalkisalkis
kocacım nöbetteb cıktı aldı kızınıda yanına uyuyo :mymeka: bende kılanmış tam 20 sayfa okudum laelaelaelaelae
hepinizin anneler gunu mubarek olsun

7 senedir yanlız/ağlayarak kutladığım bu gunu allahıma cok şükür artık kızımla kutluyorum :Saruboceq:
rabbim kimseyi bu yolda oyalama.sana bugun el acıp bir evlat diye yalvaran kadınların dualarını geri cevirme :Saruboceq: senağlama cok zor allahım sabır ver sabırlarınında karsılığını ver :Saruboceq:senağlama ve sana binlerce kez şükür :Saruboceq:

annnaaaamm :1shok: yüriiiiii alkisalkisalkis ay cok güzel yaaa..valla darısı basımıza.evde minicik bişi pati pati gezcek delikafadulden
anneciğinede sağsalim kavusun hadi gözün aydın a.s.
hey maşallah girayıma beeeee :hooray: edhak ında dediği gibi biz 1 tane cıkarana kadar sizin 20 lik cıkcak heralde zeynepcim her gelen yeni dişi ona sağlık mutlulık getirsin inşallah :Saruboceq:
o meme muhabbetini hiç deme bana en korktuum yaaaa
yusuf eymen de mı yuruomuşşşşşşşş::
höynk :1shok:
ya diyet falan mı yapıonuz yoksa durduu yerdemi gidio :sm_confused: ben daha kilo alıyorum yaaaa senağlama nerdeyse hamile pantolonum dar gelicek.en uak bir diyette de süt gidii laelaelaelaelae
ooff cemrede ööle yaa iicene memeye düştü zaten meme bitiydi artık oranın bi parcası gibi görüyorum.sürekli emcek hiç bişi yemicek cocuk.işte hep bunlar emzik almadıklarından oldu Çok üzgünüm çoook alsalardı kendi kendilerine oyalancaklardı kötükedihüso
ay cok severim bu sarkiyi.. simdi bile gozlerim doldu.. annemi ozledim. ama geliyor persembe.. allahim gun sayiyorum.
kizlar annem 2007de ulusoyla cok kotu bi kaza gecirdi. o ne zaman yola ciksa benim yuregim sizlar. kazasiz belasiz bi gelse..:
gecmişler olsun alexacım :çok üzgünüm: allahım bir daha bööle kötü olaylar yasatmasın :çok üzgünüm:

günaydın güsel anneler ve bebişlerineeee
ilk anneler günümüz kutlu olsun daha nicelerine inşallaha.s.

a

tüm annelerin anneler günü kutlu olsun RABBİM yavrularımızla beraber uzun yıllar sağlıklı mutlu birlikte olmayı nasip etsin

::

amiiiiiinnnnn :Saruboceq:
bende kızımın bize kahvaltı hazırladıı günleri görebilecekmiyim acaba :1hug:

sağol canım..Şeniz yazmak benide çok rahatlatır. günlüğümde var yıllardır yazarım. ama devamlı değil bazen 3-4 ay yazmam. sonra aklıma geldikçe yeniden..a.sa.sa.s

arkadaşlar hepimizin anneler günü olsun ve tabi annelerinizinde benim için anneler günü çok buruk geçiyor hiç bişş anlamıyorum 2 yıldır çünkü annecimi anneler gününden 2 gün önce kaybettim bundan 2 yıl önce allah herkesin anasına sağlıklı ömürler onları başınızdan eksik etmesin bugün benim için kötü bi gün paylaşmak istedim ama anne olmam birazda olsa acımı hafifletiyo iyiki kuzularım var onlar olmasa hayat çok zor olurdu herhalde annelerinizn kıymetini bilin onlarsız bir hayat çok dayanılmaz buna inanın

merhaba kızlarrr

ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN :teytey: :teytey: :teytey:

anlamadım vallakaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:

:çok üzgünüm: canım ya çok üzüldüm ne diyebilirim ki :çok üzgünüm: allah yavrularını sana bağışlasın :çok üzgünüm:

Merhaba anne,
Yine ben geldim.
Merak etme okuldan çıktım da geldim.
Anneler de babalar gibi merak eder mi bilmiyorum ama
Ali, "Okula gitmezsem annem çok kızar, merak eder."
demişti de onun için söylüyorum.
Geçen hafta öğretmen, sağ elimde sarımsak, sol elimde
soğan dedirte dedirte öğretti sağımı solumu.
Ben biliyorum artık anne, sağım neresi, solum neresi
Ağrıyan yanımın neresi olduğunu.
Şimdi iyi biliyorum anne.
Hani geçen geldiğimde:
Şuram acıyor işte, şuram demiştim de
Bir türlü söyleyememiştim ya acıyan yanımı anne
Bak şimdi söylüyorum. Şuram işte,
Sol yanım çok acıyor anne.
Hem de her gün acıyor anne her gün.

Dün sabah annesi Ayşe'nin saçlarını örmüştü.
Elinden tutup okula getirdi.
Yakası da danteldi.
Zil çalınca öptü, hadi yavrum sınıfa dedi.
Ben de ağladım,
Ağladım hiç de utanmadım.
Öğretmen ne oldu dedi?
Düştüm, dizim çok acıyor dedim.
Yalan söyledim anne.
Dizim acımıyordu ama sol yanım çok acıyordu anne.

Bugün ben de saçım örülsün istedim.
Babam ördü ama onunki gibi olmadı.
Dantel yaka istedim.
Babam; "Ben bilmem ki kızım." dedi.
Bari okula sen götür dedim.
"Kızım, iş..." dedi.
Ben de bana ne dedim, ağladım.
"Kızım, ekmek" dedi babam.
Sustum ama okula giderken yine ağladım anne.
Ha, bi de sol yanım yine çok acıdı anne.

Herkesin çorapları bembeyaz,
benimkiler gri gibi.
Zeynep, "Annem, beyazlara renkli çamaşır
katmadan yıkıyormuş" dedi.
Babam hepsini birlikte yıkıyor.
Babam çamaşır yıkamasını bilmiyor mu anne?
Uffff, babam, her gün domates
peynir koyuyor beslenmeme.
Üzülmesin diye söylemiyorum ama
Arkadaşlarım her gün kurabiye,
börek, pasta getiriyor.
Biliyorum babam pasta yapmasını
bilmez anne.

Hava kararıyor, ben gideyim anne.
Babam bilmiyor kaçıp kaçıp sana geldiğimi.
Duyarsa kızmaz ama çok üzülür biliyorum.
Kim bozuyor toprağını,
Çiçeklerini kim koparıyor?
ızin verme anne,
Ne olur toprağına el sürdürme!
Eve gidince aklıma geliyor bi de
bunun için ağlıyorum anne.
Bak, kavanoz yanımda,
toprağından bir avuç daha alayım.
Biliyor musun anne?
Her gelişimde aldığım topraklarını
Şu kavanozda biriktirdim.
Üzerine de resmini yapıştırıp
başucuma koydum.

Her sabah onu öpüyor kokluyorum.
Kimseye söyleme ama anne
Bazen de konuşuyorum onunla.
Ne yapayım seni çok özlüyorum
anne.
Ha unutmadan,
Öğretmen yarın anneyi anlatan
bir yazı yazacaksınız dedi.
Ben babama yazdıracağım.
Öğretmen anlarsa çok kızar ama
bana ne kızarsa kızsın.
Ben seni hiç görmedim ki neyi,
nasıl anlatacağım anne.

Senin adın geçince sol yanım
acıyor anne.
Hiç bir şey yutamıyorum.
Bazen de dayanamayıp ağlıyorum.
Kağıda da böyle yazamam ya anne.
Ben gidiyorum anne,
Toprağını öpeyim, sen de rüyama gel beni öp.
Mutlaka gel anne,
Sen rüyama gelmeyince
Sol yanımın acısıyla uyanıyorum anne.
Sol yanım acıyor anne.
ışte tam şurası,
Sol yanım çok acıyor anne.
Seni çok özledim anne, çooook...

rabbim evlatlarımıza bağışlasın bizi onları annesiz bırakmasın hepimizin anneler günü kutlu olsun canlarım

tünaydın kızlarrrrrrrrrrrr.hepinizin ilk anneler gününüz kutlu olsun.nice yıllara inşallah bebişlerimizle sağlıklı,sıhhatli,mutlu bir hayata.

dün gece eylül hiçç uyumadı.hepimizi ayağa dikti.burnundan nefes alamıyo.uykusuna yansıyo bu da.gece cinnet geçirecektim.neyse bu günü böyle tatsız şeylerle bızmayım.

keremle dışarı çıktık turladık geldik markete uğradık kıyma aldım kabak dolması yapacemcokacimcoook
hava çok güsel anneler günü diye karanfil verdiler bize kızlar da...babamızdan bi süpriz görmedik henüz akşam pasta alır kesin kendi de yer kaydirigubbakcemile3:asigim:

terken kızım niye yazdın o yazıyı ağlarım ama bak şimdi herüf sınavdaaa ne zaman gelcekse
he bide pasta almılarmı sinir oluyom rejimdeyim yiyemiyom zaten
canım benim allah sana yavrularını bağışlasın çok üzüldüm
eylülün halayı varmışşşşşşşşşşşşşşşşşş
deyin bakım sizmi kaynanınız aradınız yoksa ilk diye onlarmı aradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…