maşallah Ardaya erkenci yürümek için değilmi?bizde henüz yok yürümekle ilgili bir eylem boyuna diş çıkarıyoruz sadece.şaşıracaksınız biliyorum ama Giray bugun 6.dişini çıkardı:))
valla Yağmurcum diyceksin şimdi yinemiiiiiiiiiiiiiiii:))evet canım yine çıkmış valla ne diyim darısı sizlere inşallah.mememi koparıyodu zaten artık koparıp elime verir herhalde:))
kızlarr günaydın..kaydirigubbakcemile2
Allahım çok şükür sana.. bu mutluluk tarif edilemeyecek kadar güzel. yaşadığım yaşayabileceğim en güzel duyguyu bugün içime sindirerek yaşıyorum. tek gülüşü tek bakışı dünyalara değermiş..
Hepimizin ANNELER GÜNÜ BAYRAMI kutlu olsun.resmen bayram gibi hissediyorum bugün..kaydirigubbakcemile2
sabah çok duygulandım eşimde erken gitmişti.. eşime ve tabii elaya bir mektup yazdım. hem ağladım hem yazdım.. akşama eşime vericem. kızıma yazdığımıda saklıycam.Şeniz
annnaaaamm :1shok: yüriiiiii alkisalkisalkis ay cok güzel yaaa..valla darısı basımıza.evde minicik bişi pati pati gezcek delikafaduldenyakar mi :1shok: amann.. ben de bi kere olurum biter diyorum. 8.3e dusmus demirim. hamilelikte de o degere dusmustu. bana nerdeyse anemi teshisi koyuyodu bunlar. gunde 3 demir hapi, 2 de kan hapi iciyodum. tabi butun sindirim sistemini etkiliyo. simdi gunde 1 iciyorum da kendi kararim. doktor kesin daha cok vercek. amann.. neyse..
ay ardayi babasi tutuyodu. top da bana gelmisti. alex ardayi birakinca arda bana dogru 7 adim atti. inanamadik tabi. sonra topu babasi aldi. ben tuttum, dengesini saglayinca da biraktim babasina yurudu.. sonra kendi kendine iki adim atip durup dengesini saglayip devam etmeye basladi. odayi boydan boya gezemiyor tabi de yine deorta sehpaya ulasiyor, ona tutunuyor. inanamadim ben de.. daha cok erken. ben de alex de erken yurumusuz ama bu kadar da degil.. daha sonra babannesi de koltuktan asagi kaymasini ogretti. yuzustu koltuga yatip asagi kayiyor.. nasil cabuk ogreniyor bebekler ya.. biz de oyle bi o tarafa bi bu tarafa yururken farkettik. herseferinde daha iyi adim atti, daha saglam basti yere.. babannesiyle dedesi de gordu sans eseri burdalardi.
aa ben size soylemeyi unuttum. persembe gunu annem geliyor :
hey maşallah girayıma beeeee :hooray: edhak ında dediği gibi biz 1 tane cıkarana kadar sizin 20 lik cıkcak heralde zeynepcimmaşallah Ardaya erkenci yürümek için değilmi?bizde henüz yok yürümekle ilgili bir eylem boyuna diş çıkarıyoruz sadece.şaşıracaksınız biliyorum ama Giray bugun 6.dişini çıkardı:))
valla Yağmurcum diyceksin şimdi yinemiiiiiiiiiiiiiiii:))evet canım yine çıkmış valla ne diyim darısı sizlere inşallah.mememi koparıyodu zaten artık koparıp elime verir herhalde:))
höynk :1shok:yusuf eymen de mı yuruomuşşşşşşşş::
ya diyet falan mı yapıonuz yoksa durduu yerdemi gidio :sm_confused: ben daha kilo alıyorum yaaaa senağlama nerdeyse hamile pantolonum dar gelicek.en uak bir diyette de süt gidii laelaelaelaelaebencede yerr ben blendır cok az kullanıorum artık..catalla ezıp verıyorum.
putur putur baya katı oluyor.acaba sındıırmde problem yasar mı kı??cıgneyemıyor ya??:uhm:
bende 59 oldumm
ayda en fazla 2 kılo verebılıyorum cok yavas verıoyorum ama verıyorum sonucta:teytey:
:
ooff cemrede ööle yaa iicene memeye düştü zaten meme bitiydi artık oranın bi parcası gibi görüyorum.sürekli emcek hiç bişi yemicek cocuk.işte hep bunlar emzik almadıklarından oldu Çok üzgünüm çoook alsalardı kendi kendilerine oyalancaklardı kötükedihüsoben günde 10 kere emziriyorum sanırım kaydirigubbakcemile3 ama işe başlıyorum okadar emmeyi anca rüyasında görür
az önce ağladı yanına gittim meme arıyo hemen koştum mama hazırladım oysa bu saatte meme de vermiyorum normalde akşam muhallebi yiyodu sabah 4 de emiyodu okadar ama 4 gündür düzen değişti ya neyse mamayı veriyorum uykusunda bile almıyo yaaa mememe yapışıyo ay delircem yaa
ozaman en geç lülü yürücek he
gecmişler olsun alexacım :çok üzgünüm: allahım bir daha bööle kötü olaylar yasatmasın :çok üzgünüm:ay cok severim bu sarkiyi.. simdi bile gozlerim doldu.. annemi ozledim. ama geliyor persembe.. allahim gun sayiyorum.
kizlar annem 2007de ulusoyla cok kotu bi kaza gecirdi. o ne zaman yola ciksa benim yuregim sizlar. kazasiz belasiz bi gelse..:
hepimizin anneler günü kutlu olsun birçoğumuz için ilk bilmezdim bu duygunun bu kadar güzel olduğunu sanki ondan önce hayatım hiç olmamış gibi hissettireceğini bir gülüşüyle dünyanın en mutlusu edecek sayılı kişilerden olacağını bilmezdim kızım sana teşekkürler bu güzel duyguyu tatttırdın bana rabbim binlerce kez şükürler duam bütün bebeklerin yüzü hep sağlıkla gülsün ailerine bağışlasın hayırlı evlat olsunlar hep iyi günlerini görürüz inşallah
cümle dileyenin evini bu güzel gülücüklerden eksik etme
annem değerini biliyordum elbet ama anne olunca daha iyi anladım yüzü kalbi bana göre en güzel olan kadın minnettarım sana anneler günün kutlu olsun
hepimizin anneler günü kutlu olsunnnnnn
günaydın güsel anneler ve bebişlerineeee
ilk anneler günümüz kutlu olsun daha nicelerine inşallaha.s.
a
tüm annelerin anneler günü kutlu olsun RABBİM yavrularımızla beraber uzun yıllar sağlıklı mutlu birlikte olmayı nasip etsin
::
günaydınnn Anneler gününüz kutlu olsun bir ömür evlatlarınızla mutlu ve huzurlu olun
bende bugünümü oğlum ve kızımla geçireceğim kızım büyük olduğu için kahvaltı hazırlıyor bize beni mutfağa katmıyor en büyük mutlukluk bu işte evladınızın ayakları üstünde durup istediklerini yapabilmesi kendi başına birey olabilmesi inşallah sizlerde ogünleri görürsünüza.s.
Canim ne guzel yazmissinn bende hep hamile kaldigimdan beri kucuk bi deftere duygularimi yaziyorumm buyudugunde kizim okusun istiyorumm bazen esimede yaziyorum mektup gibi icimden gelenleri yada konusarak halledemeyecegimiz dusundugum sıkıntilarimi yazarak anlatiyorum ben hep duygularimi yazarim bide bi ozelligim basimdan gecen biseyi mutlaka biriyle paylasmak isterim mutlulugumu yada uzuntumu eger o an icimi birine dokemediysen yazarimm bi kagida kendim yazar kendim okur geri yirtar atarim
anlamadım vallakaydirigubbakcemile3
arkadaşlar hepimizin anneler günü olsun ve tabi annelerinizinde benim için anneler günü çok buruk geçiyor hiç bişş anlamıyorum 2 yıldır çünkü annecimi anneler gününden 2 gün önce kaybettim bundan 2 yıl önce allah herkesin anasına sağlıklı ömürler onları başınızdan eksik etmesin bugün benim için kötü bi gün paylaşmak istedim ama anne olmam birazda olsa acımı hafifletiyo iyiki kuzularım var onlar olmasa hayat çok zor olurdu herhalde annelerinizn kıymetini bilin onlarsız bir hayat çok dayanılmaz buna inanın
bu arada biz bugün 7 ay 1 günlük olduk.dün burası hata verdi giremedim.şimdi söyleyim dedimm
bu arada biz bugün 7 ay 1 günlük olduk.dün burası hata verdi giremedim.şimdi söyleyim dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?