terken kızım niye yazdın o yazıyı ağlarım ama bak şimdi herüf sınavdaaa ne zaman gelcekse
he bide pasta almılarmı sinir oluyom rejimdeyim yiyemiyom zaten
canım benim allah sana yavrularını bağışlasın çok üzüldüm
eylülün halayı varmışşşşşşşşşşşşşşşşşş
deyin bakım sizmi kaynanınız aradınız yoksa ilk diye onlarmı aradı
anammmmmmmmmmmmmmmmmm benim kızında halayı varmış foto yükliyim bari hadin halayaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anammmmmmmmmmmmmmmmmm benim kızında halayı varmış foto yükliyim bari hadin halayaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kereme balık ızgara yaptım bakalım yiycek mi yemezse ben yiycemcokacimcoook
kızlarrrrrrrrrrrr
ıklimm annesineeee hediyesini verdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ALTTAN İKİ TANE DİŞ PATLATMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.sabah gordum...:teytey::teytey::teytey:
,kızlarrrrrrrrrrrr
ıklimm annesineeee hediyesini verdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ALTTAN İKİ TANE DİŞ PATLATMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.sabah gordum...:::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
özlem balığı tek olarakmı veriyosun yoksa çorbasının içine mi koyuyosun tek veriyosan katı gelmiyomu çiğneyebiliyomu
kıslar ya benim oğlanın yine damarı tuttu biberonu uykuda bile almamaya başladı bugün mamasını bardakla içirdim döke saça başka ne tarz biberon denemeliyim sizce kauçuk emzik kullanıyoruz
gooooooooddddd morning ekim analaaaarııııııahan celende geldi alkisalkisalkis
kocacım nöbetteb cıktı aldı kızınıda yanına uyuyo :mymeka: bende kılanmış tam 20 sayfa okudum laelaelaelaelae
hepinizin anneler gunu mubarek olsun
7 senedir yanlız/ağlayarak kutladığım bu gunu allahıma cok şükür artık kızımla kutluyorum :Saruboceq:
rabbim kimseyi bu yolda oyalama.sana bugun el acıp bir evlat diye yalvaran kadınların dualarını geri cevirme :Saruboceq: senağlama cok zor allahım sabır ver sabırlarınında karsılığını ver :Saruboceq:senağlama ve sana binlerce kez şükür :Saruboceq:
annnaaaamm :1shok: yüriiiiii alkisalkisalkis ay cok güzel yaaa..valla darısı basımıza.evde minicik bişi pati pati gezcek delikafadulden
anneciğinede sağsalim kavusun hadi gözün aydın a.s.
hey maşallah girayıma beeeee :hooray: edhak ında dediği gibi biz 1 tane cıkarana kadar sizin 20 lik cıkcak heralde zeynepcimher gelen yeni dişi ona sağlık mutlulık getirsin inşallah :Saruboceq:
o meme muhabbetini hiç deme bana en korktuum yaaaa
höynk :1shok:
ya diyet falan mı yapıonuz yoksa durduu yerdemi gidio :sm_confused: ben daha kilo alıyorum yaaaa senağlama nerdeyse hamile pantolonum dar gelicek.en uak bir diyette de süt gidii laelaelaelaelae
ooff cemrede ööle yaa iicene memeye düştü zaten meme bitiydi artık oranın bi parcası gibi görüyorum.sürekli emcek hiç bişi yemicek cocuk.işte hep bunlar emzik almadıklarından oldu Çok üzgünüm çoook alsalardı kendi kendilerine oyalancaklardı kötükedihüso
gecmişler olsun alexacım :çok üzgünüm: allahım bir daha bööle kötü olaylar yasatmasın :çok üzgünüm:
amiiiiiinnnnn :Saruboceq:
bende kızımın bize kahvaltı hazırladıı günleri görebilecekmiyim acaba :1hug:
arkadaşlar hepimizin anneler günü olsun ve tabi annelerinizinde benim için anneler günü çok buruk geçiyor hiç bişş anlamıyorum 2 yıldır çünkü annecimi anneler gününden 2 gün önce kaybettim bundan 2 yıl önce allah herkesin anasına sağlıklı ömürler onları başınızdan eksik etmesin bugün benim için kötü bi gün paylaşmak istedim ama anne olmam birazda olsa acımı hafifletiyo iyiki kuzularım var onlar olmasa hayat çok zor olurdu herhalde annelerinizn kıymetini bilin onlarsız bir hayat çok dayanılmaz buna inanın
Bir bebek doğar, bir anne doğar. Bize meleklerimizi gönderdiği ve anne olmayı nasip ettiği için Rabbime şükürler olsun ve evlatlarımızı bize bizi de evlatlarımıza bağışlasın. Tüm annelerin anneler günü kulu olsun. Anne olmak isteyen herkese bu eşşiz duyguyu yaşatsın Allahım. Bu dünyadan ayrılan anneler için de Allahtan rahmet diliyorum.
,
hadiiiii hemde 2 tane birden ha maşallahdarısı başımıza hiç kabarıklık falan görmüşmüydün yoksa bi andamı çıktı
çıtır gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kerem ye bak sinirlendirme ananı yoksam hem seni hem balığı yiycek
terken bacım ne yapın
bacım sonunda 6500 oldukkkkkkkkkkkkkk şimdiki hedefim 7 kilo sen akifi 7 yapmışın gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?