2008 Ekim Anneleri

bende aramadım o da aramadı evlerimiz yakın zaten eşim gelince 5dk uğrarız zaten hergün görüoz h.sonu hariçkaydirigubbakcemile3

işten arkadaşlar arıolar anneler günümü kutlamak için kerem konuşamıo onun yerine biz kutlayalım diolar
bide bi akrabamız var gülşen yenge trt4de konuşuo haftada 1gün o kutladı canlı yayında :asigim:

Bir bebek doğar, bir anne doğar. Bize meleklerimizi gönderdiği ve anne olmayı nasip ettiği için Rabbime şükürler olsun ve evlatlarımızı bize bizi de evlatlarımıza bağışlasın. Tüm annelerin anneler günü kulu olsun. Anne olmak isteyen herkese bu eşşiz duyguyu yaşatsın Allahım. Bu dünyadan ayrılan anneler için de Allahtan rahmet diliyorum.

kızlarrrrrrrrrrrr
ıklimm annesineeee hediyesini verdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ALTTAN İKİ TANE DİŞ PATLATMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.sabah gordum...:::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kereme balık ızgara yaptım bakalım yiycek mi yemezse ben yiycemcokacimcoook

özlem balığı tek olarakmı veriyosun yoksa çorbasının içine mi koyuyosun tek veriyosan katı gelmiyomu çiğneyebiliyomu

kıslar ya benim oğlanın yine damarı tuttu biberonu uykuda bile almamaya başladı bugün mamasını bardakla içirdim döke saça başka ne tarz biberon denemeliyim sizce kauçuk emzik kullanıyoruz

oy maşallah hem de iki tane sıra sıra dizilsin incileri iklimin ....darısı tembel kerem abisinekaydirigubbakcemile3
öncesinde huysuzluk falan oldu mu çıtır?

hıcbır belırtı gostermedı maşalahhhhhhhhhhh
huzursuzlanmadı,,doğrduzgun dişi kasınmadı bıle :teytey:
arkadaslar sızlerde ınsallah boyle kolay cıkarırsınızz

,

hadiiiii hemde 2 tane birden ha maşallah darısı başımıza hiç kabarıklık falan görmüşmüydün yoksa bi andamı çıktı

önceden bizim yediğimizden vermiştim bikaç kez 4-5lokma yemişti...özel olarak ilk kez yapıorum çiğneyebilio köfte falan ...balığı da çiğner heralde daha yumşak...bi istavrit büyüklüğünde yiyebilir demişti dr bakalım minik minik vercem çorba olarak yapmadım

canım bundn sonra ağlatmasın allah yokluklarını gostermesın ınş..:teselli:
ben sıkı dıyet yapmıyorum celencım ama cok dıkkat edıyorum.seker-tuz kullanmıyorm,ekmek hıc yemıyorum cogu zaman ozellıkle haftasonu kahvaltılarında genelde yıyorum...bunlara dıkkat edınce buyuk olcude fark edıyor zaten..

basın sagolsun canım allah evladından ayırmasın..a.s.

,

hadiiiii hemde 2 tane birden ha maşallah darısı başımıza hiç kabarıklık falan görmüşmüydün yoksa bi andamı çıktı

yok canım hıc kabarıklık farketmedım.bırden cıkıverdii

terken bacım ne yapın
bacım sonunda 6500 oldukkkkkkkkkkkkkk şimdiki hedefim 7 kilo sen akifi 7 yapmışın gözün aydın

saol bacım darısı başına ama hergün yeni bişey çıkıyor insanı sinir edecek bunlar büyüyene kadar biz yaşlanacaz mama içirem iyorum benide emmiiyor sadece çok şükür öğünlerini yiyor napalım bööle işte senin eşin neden alese giriyodu sen çalışmaya ne zaman başlayacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…