çıtır gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kerem ye bak sinirlendirme ananı yoksam hem seni hem balığı yiycek
kızlarrrrrrrrrrrr
ıklimm annesineeee hediyesini verdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ALTTAN İKİ TANE DİŞ PATLATMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.sabah gordum...:::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
keremle dışarı çıktık turladık geldik markete uğradık kıyma aldım kabak dolması yapacemcokacimcoook
hava çok güsel anneler günü diye karanfil verdiler bize kızlar da...babamızdan bi süpriz görmedik henüz akşam pasta alır kesin kendi de yer kaydirigubbakcemile3:asigim:
bekle canım bence vardır bir sürprizigamyoncuiremsuyoksa da takma anamkızlar şoktayım.. ve de çok üzgün ve şaşkınım..
bugün o kadar mutluydum ki.. yarım saat önce eşim aradı hayatım anneler günü için sana üzerinde ela yazan bi altın kolye alacaktım kuyumcu kapanmış dedi.. bende güldüm tel de şaka yapıyor heralde diye. önemli değil dedim. neyse sonra eve geldi ve cidden eli boş. kuru kuru bi anneler günümü kutladı. ve çiçek bile yok. üstelik bu adam çiçekçi. 13 yıldır birbirimizi tanırız. hiçbir özel günümü atlamamıştı ama bu önemli gün benim için ilk olan günü atladı..
hala inanamıyorum ve neredeyse ağlıycam kendimi zor tutuyorum. bi de dyoki yarın alıcami. sinir oldum ne dyceğimi bilemedim. önemli değil alma dedm. senağlamasenağlama
aa ne tesadüf afiyet olsun leylacım...ben çok severim kabağım eşim pek sevmez :dilcikar:Ozleem bende kabak dolmasi yaptimm
yok canım daha çıkmadı keloşumun dişi üstler baya kabarık duruo kaşınıo ama hala tık yok laelaelaelaelaepastayı afiyetle yiyin.keroşum da balığını afiyetle yesincokacimcoook özlem keroşun dişleri çıkmadı demi :uhm:
kızlar şoktayım.. ve de çok üzgün ve şaşkınım..
bugün o kadar mutluydum ki.. yarım saat önce eşim aradı hayatım anneler günü için sana üzerinde ela yazan bi altın kolye alacaktım kuyumcu kapanmış dedi.. bende güldüm tel de şaka yapıyor heralde diye. önemli değil dedim. neyse sonra eve geldi ve cidden eli boş. kuru kuru bi anneler günümü kutladı. ve çiçek bile yok. üstelik bu adam çiçekçi. 13 yıldır birbirimizi tanırız. hiçbir özel günümü atlamamıştı ama bu önemli gün benim için ilk olan günü atladı..
hala inanamıyorum ve neredeyse ağlıycam kendimi zor tutuyorum. bi de dyoki yarın alıcami. sinir oldum ne dyceğimi bilemedim. önemli değil alma dedm. senağlamasenağlama
yok anam yok. taksam ne olur takmasam.. adam beni takmamışki..senağlamabekle canım bence vardır bir sürprizigamyoncuiremsuyoksa da takma anam
aa ne tesadüf afiyet olsun leylacım...ben çok severim kabağım eşim pek sevmez :dilcikar:
yok canım daha çıkmadı keloşumun dişi üstler baya kabarık duruo kaşınıo ama hala tık yok laelaelaelaelae
üzülme canm erkekler anneler gününe bizim verdiğimiz önemi vermiolar heralde....bizimki de 1saat önce sinir etti beni :mymeka: yarım saat salladım tam uyudu çocuk cebim çaldı açmadım salondaydı telefon...zort bide ev çalıo kalkmadım uyksu açılmasın keremin die ama gözler anında kocaman açıldı bile :1shok: neyse tekrar cebi aramaz mıklava: açtım artık çocuk uyandı ne varrrrr dedim açmıosam müsait değiliz ne arayıp duruon dedm höng kaldı adam iyi peki dedi ....sonra ben aradım ne vardı nie aramştın dedim hiç öylesine demez mi bide erken gelcem 9gibi dio 9 erken mi dedim
kizlar anneler gununuz kutlu olsun.. a.s.
Allah bizi sevdiklerimizden ozellikle de yavrularimizdan hic ayirmasin.. :Saruboceq:
iklimin ilk dislerini kutluyoruz. :teytey: cok sevindim ya, ne guzel bir anneler gunu hediyesi..
celeeenn nerdesin yaaa? ozledim seni kizim. ne zamandir konusamadik..
alkisalkisalkisalkisalkisalkismaşallah iklimimizeeeannesini üzmeden çıkarmış incilerinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?