- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
cemrenin ilk teshisi ankaradayken kondu zaten.sonra burda lkendi doktoruda kültür istedi.sonucta tekrar iye cıktı.iğnesiz gecmez dedi.eğer gecmezse sondayla veya iğneyle karından çişi alınıcak bide ööle bakılıcak.sağol canım.darısı cemreme,yusufuma,daha olmayan bebişlerimin başına.hiç çıkmayacak sandım bi ara.
götürdün mü cemreyi doktora.şimdi idrar testi yaparlar.Allah'ım ne zor iş.2 saat bekle de bekle yapmıyolar.evde 3 posta çiş yapan eylül idrar testi yaparken 3 saat bekletti bizi başında.geçmiş olsun canım
gecmiş olsun bızdıkım.ya bizde cuma günü usg ye giricez.siz usg cekildinizmi?Kızlar ben çocuğu o kadar doktora götürdüm düzgün bir doktorum kalmadı ilk doktoruma götürüyim diyorum ama bilmiyorum ki benimde durduk yere ateşlendi geçenlerde doktorun biri 38 olur olmaz getir dedi bizim ateşimiz 38,5 olmuş uyurken ben kaptığım gibi hastaneye götürdüm sabaha karşıydı bu normal dediler neyse soyundurduk falan o kadar duş fitil vb geçti aynı günün akşamı gene çocuk uyurken 39 oldu bu defa bende aldım çocuk hastanesine 38 olunca getir diyen doktorun hastanesine götürdüm iğne verdiler haftasonu bulunmaz gezmediğim eczane kalmadı muadil falan 2. iğnede çocuk kızarmaya başladı hadi dedim yarınki iğnede söylerim doktor 3. iğnede bekletti biraz fark yok gönderdi o gece çocuk kıpkırmızı oldu yüzü dahil gecenin saat 02:00 si aldım acile tekrar allerjiye karşı damla verdik iğneyi bıraktık bu arada o kadar özeline para verdiğim doktor başka hastaneye götürdüm çocuğu diye bize bakmadı bi daha.. Neyse iki gün önce tekrar ateşlendi soydum falan gece üzerinide açmaya başladı bi kalktık üstü açık incecik bir askılı badiyle kalmış şimdi de öksürüyor ama ben şimdi nereye kime götüreceğim bilmiyorum....
allahım sabır versin.sabrınında karsılığını versin :Saruboceq: çok acıbızdığım çok çok geçmiş olsun canımın içi.ya alerji yaptı demek iğne.keşke ilk başta iğne yerine başka ilaç verselermiş.ya şimdiki doktorları anlamıyorum ben.demek o kadar para döktüğün doktorun başka yere götürdün diye bakmadı ha.şimdi bişi diyecem burası yeri değil.yavruma çok çok geçmiş olsun.Allah'ım acil şifalar versin.üniversite hastanesine götür.valla çok inceliyolar ama çok iyi bakıyolar.ben hep hacettepeye götürüyorum eylülü.özel doktorumuz falan da yok.özel doktordan hamileyken yediğim kazığı unutmadığım için (paradan yana değil benim yediğim kazık)bebeğime özel doktor ayarlamadım.gazi ve hacettepeden şaşmıyorum.
görümcemin arkadaşının 7 aylık bebeği öldü karnında bugünçkız hamileydi kanaması olmuş zübeyde hanıma götürmüşler.1 haftadır bişi olmaz diye yollamışlar eve ve bugün kadın 7 aylık bebeğini kaybetti.eğer doğurtsalardı küvezde yaşardı o çocuk.bunlar da diplomalı cahiller işte.Allah kimsenin karşısına çıkarmasın diplomalı cahilleri inşallah.
tüh beeee benneyaptımki bende saate b<akıodum.3 oldu dedim leylus almıstır tahlili delikafadulden dimek halan geldi :mymeka:Kizlar hamis deggulum regl oldum az once bune ya 10 gun gecikme olurmu yuuh
Az once hacer napti anlatiyim simdi bunu kanapeye oturttum bende yere onun onune oturdum sonra bu yan devrildi hemen yuz ustu dondu ben hic karismadim napacak diye tepine tepine ayaklrini kanapenin ucuna gitirdi ve kendini kaydira kaydira asagi indi kanpeden tuttu oyle ayakta bekledi
Az once hacer napti anlatiyim simdi bunu kanapeye oturttum bende yere onun onune oturdum sonra bu yan devrildi hemen yuz ustu dondu ben hic karismadim napacak diye tepine tepine ayaklrini kanapenin ucuna gitirdi ve kendini kaydira kaydira asagi indi kanpeden tuttu oyle ayakta bekledi
kıs leyloş bu ay neler verdin hacere bide ne miktarda verdin yani misal muhallebi veriyosan çorba kasesi ilemi yoksa daha küçük kaselerlemi yedirdin naptın bi deyiver
Celenim biz herşey yaptırdık canım sende yaptırt bu arada kalça çıkıklığı içinde ultrasonla bakıyorlar onada baktırt girmişken olur mu
Ben kaçar süt iznim var yarım saat fazla çalıştım devletimize helal olsun Herkese iyi akşamlarrrr
yağmurcum müjdeeeee Giray 7.dişini çıkardı:)şimdi dışarı çıktık geldik bakıyım dedim ağzını elletmiyodu bide baktım alttan çıkmış 1 tane daha.sen taşınmadan bakalım 1 tane daha çıkarmı?
cemrenin ilk teshisi ankaradayken kondu zaten.sonra burda lkendi doktoruda kültür istedi.sonucta tekrar iye cıktı.iğnesiz gecmez dedi.eğer gecmezse sondayla veya iğneyle karından çişi alınıcak bide ööle bakılıcak.
gecmiş olsun bızdıkım.ya bizde cuma günü usg ye giricez.siz usg cekildinizmi?
allahım sabır versin.sabrınında karsılığını versin :Saruboceq: çok acı
tüh beeee benneyaptımki bende saate b<akıodum.3 oldu dedim leylus almıstır tahlili delikafadulden dimek halan geldi :mymeka:
:1shok: anam dönmeyen cocuk neler yapıo artık maşallah cooook dikkat et leylus :bbo:
puhahahaa cok ii yaaaaaa :roflol: anam giray yasına gelmeden süt dişlerini tamamlıcak heralde.doktora sordunmu bu kadarım normal miymiş?
Hee valla geri gidipte tes sonucunu alacak hic halim yoktu gitmem artik iylesince gider alirim demekki duzensizlik soz konusu bidaha hamilyim diye umitlenmiyecem seney kadar da hamis kalmasam iyi olurr hacer acisindan
Hee tayzesi hic sorma cokk kuduruk oldu donmeyi ogrendi hersryi yapiyo besigine koyuyom bi bakiyom yastigim altina girmis popoyuda dikmis bugun hastanede baba dedi az oncede dede dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?