2008 Ekim Anneleri

kızlar gerçekten idrar yolu enfeksiyonu ihmale gelmiyor benim babam bebekkende böyle idrar yolu enfeksiyonu oluyomuş tabi cahillik babannemin haberi yok bilinmemiş babamın böyle rahatsız olduğu dolayısıylada tedavi edilmemiş babamın böbreğinde kaçak oluşmuş giderek ve o böbrek büzülmüş küçücük kalmış şimdi babam tek böbrekli idare etmeye çalışıyor tuzsuz yiyor ama çocukken farkedilip tedavi edilseydi tabiki böyle olmazdı şimdi aynı sorun kızkardeşimde var geriye kaçak oluyıor ama bebekken bulundu ve tedavi edildi çok şükür iyi şimdi

Amin Allah hiçbir bebeği hastaneye düşürmesin şimdi bulunduğunuz yerde imkanlar sınırlı devlet hastanesi olarak düşünürsem il bazında çocuk hast yada üniv. hast en iyi iki doktorunu gördüm gelelim özel hastanelere hepsini iyi biliyorum ve onlara da güvenemiyorum o nedenle ne yapçam kime güvencem bilmiyorum ya öksürüyor bugün götürmem lazım nereye özele ama kime özel hastane mi muayenehane mi çocukcağızın içmediği antibiyotik kalmadı Cemre gibi hatta iğneler işin kötüsü birinin verdiğini öbürü iptal ediyor bağışıklık kalmadı çocukta düzenli bir doktorumuzun olmadığına çok üzülüyorum

Yok Terkencim ben idraryolunun tedavisine sürekli üniversite hastanesinde takibine devam ediyorum en son kültürümüz temiz çıktı Allah'ın izniyle devamı da öyle olursa birde bakın ben Esma Zümra her kaka yaptığında lavaboda bebe sabunuyla ılık suyla altını yıkıyorum her defasında gece gündüz sonra da lavabo yıkıyorum böylelikle korumaya çalışıyorum ilacın yanında sık sık bezini değişitiriyorum ıslaksa nemli kalmasın diye böbrek filmi çektirdik 4 aylıktı 10. ayda tekrar çekilicez o daha bi iğrenç çocuğa radyasyon vererek çekiyorlar düşünün....

doğru sölüyosn bızdığım.radyasyon alıyo daha 7 aylık yavrular.Allah kimseyi düşürmesin,düşenlere de şifa versin inşallah.Allah sana sabır yavruna şifa versin

Eylul sizinde dis cikmas hadi hayirli olsun leen su ekim analrina bi topicde ben acam dedim bide ben baslik actim dis cikarmayan ekim bebesleri kim kaldi diye herkes cikardi gibi

Az once hacer napti anlatiyim simdi bunu kanapeye oturttum bende yere onun onune oturdum sonra bu yan devrildi hemen yuz ustu dondu ben hic karismadim napacak diye tepine tepine ayaklrini kanapenin ucuna gitirdi ve kendini kaydira kaydira asagi indi kanpeden tuttu oyle ayakta bekledi

kıs leyloş bu ay neler verdin hacere bide ne miktarda verdin yani misal muhallebi veriyosan çorba kasesi ilemi yoksa daha küçük kaselerlemi yedirdin naptın bi deyiver

cemrenin ilk teshisi ankaradayken kondu zaten.sonra burda lkendi doktoruda kültür istedi.sonucta tekrar iye cıktı.iğnesiz gecmez dedi.eğer gecmezse sondayla veya iğneyle karından çişi alınıcak bide ööle bakılıcak.
gecmiş olsun bızdıkım.ya bizde cuma günü usg ye giricez.siz usg cekildinizmi?
allahım sabır versin.sabrınında karsılığını versin :Saruboceq: çok acı

Kizlar hamis deggulum regl oldum az once bune ya 10 gun gecikme olurmu yuuh
tüh beeee benneyaptımki bende saate b<akıodum.3 oldu dedim leylus almıstır tahlili delikafadulden dimek halan geldi :mymeka:

:1shok: anam dönmeyen cocuk neler yapıo artık maşallah cooook dikkat et leylus :bbo:

selam..
ara ara bakabıldım yazdklarınıza ısım var.
sorup merak edenler olmus.celenın dedıgı gıbı aslında ortada hıcbısey yok ele avuca gelır..
kılolarımızı yazdıgımız topicte ıbolya ıle tartısma yasadık..mevzu ıse
ıbiura ydı sanırım,o emızrme donemınde kılo alan var mı benım gıbı dıye sormus,bende ıbolya ve celenı soyledım.yazarken de harflerı uzatrak yazmısım,ıbolyada burdan kendıne mana cıkarmıs.."dalga gecıyormusum" ben oyle anlamıs..ve bana soyledıgı bır cumle sarfetmıs,bundan dolayı tartıstık.olay bu.
ben konunun sılınmesını ıstedım yetkılıden,uzayacaktı cunku...ıbolyanın bna soyledıgı o soze karsılık verdıgım ıcın ıkımızde ceza almısız.bana gelen mesajda boyle dıyordu...
.sureklı yanlıs anlasılacaksam,yazdıklarımın altında sureklı bırseyler aranacaksa gercekten bırsey yazmıycam buraya artık..ben daha oncede soylemıstım burda kımseye karsı bır atnıyetım,kırgınlıgım ,kızgınlıgım yok...hıcbır cumlem ıle hıckımseye tas atmıyorum,kımseyle dalga gecmıyorum dıye..ama hala her yazdıgımdan bırsey cıkartılıyor...sıkıldım..nyse,,yemeğe mısafırım var.işim var sımdı ..

Adaşım tebrik ederim regl olmuşun ya benim gibi olsaydın beynini sil ve benim gibi olduğunu düşün ama gerçekten ne yapardın bu arada topic açmana gerek yok ibolya sen ve ben diş çıkaramadık bu gidişle ne zaman bilemiyorum sana bir tavsiye yere temiz bir örtü ser ve yere bırak bebeği aralara yüksek minderler koy bak neler yapıyor onlarla ama maalesef bizimki emeklemiyor da heral direk yürüyecek emeklemeyenler topici aç

kıs leyloş bu ay neler verdin hacere bide ne miktarda verdin yani misal muhallebi veriyosan çorba kasesi ilemi yoksa daha küçük kaselerlemi yedirdin naptın bi deyiver

Canim sabah bildigimiz kahvalti ama hacer yumuta ve peyniri ayri seviyo bi kaseyede kahvalti mamasi yapiyorum yumurta peyniri yiyo ama muhallebiyi pek yemiyo bende biberona koyuyorun iciyo sonra yogurt yatrken tahillilardan onuda biberonla icti corba yapiyodum onu yemiyo aksamlari babannesi yemeklrin suyuna ekmek felan batirip veriyodu bide meyve puresi bi kavanozu 2 keredee yiyo ama bu ay cok guzel emdi cok sukur gecen ay hic kilo almadi ve oay midesine hic bisey inmedi desem inan ne emdi nede bi lokma yedi bu ay yedi her nekadar istedigim miktarda yemesede ozelliklede biberonla bitirdi yemedigi seyleri

Celenim biz herşey yaptırdık canım sende yaptırt bu arada kalça çıkıklığı içinde ultrasonla bakıyorlar onada baktırt girmişken olur mu
Ben kaçar süt iznim var yarım saat fazla çalıştım devletimize helal olsun Herkese iyi akşamlarrrr

yağmurcum müjdeeeee Giray 7.dişini çıkardı:)şimdi dışarı çıktık geldik bakıyım dedim ağzını elletmiyodu bide baktım alttan çıkmış 1 tane daha.sen taşınmadan bakalım 1 tane daha çıkarmı?

kalcaya bakıldı bızdıkım.4 aylıkken mi ne ööle bşi.internette okumustum annede veya bada varsa kalca cıkıklığı ve bebek ters kalıp sezaryenle doğurtulduysa mutlaka doktorunuza sööleyin diodu.benm bebekken varmıs kalca cıkıklığım.çok şükür demir tedavisiyle bişiim kalmamıs.ve cemre makat gelişti.bunları sööledim doktoruma.iice incelendi.
hadi bakalım afiyet olsun esma bebeğe Şeniz

puhahahaa cok ii yaaaaaa :roflol: anam giray yasına gelmeden süt dişlerini tamamlıcak heralde.doktora sordunmu bu kadarım normal miymiş?

Hee valla geri gidipte tes sonucunu alacak hic halim yoktu gitmem artik iylesince gider alirim demekki duzensizlik soz konusu bidaha hamilyim diye umitlenmiyecem seney kadar da hamis kalmasam iyi olurr hacer acisindan
Hee tayzesi hic sorma cokk kuduruk oldu donmeyi ogrendi hersryi yapiyo besigine koyuyom bi bakiyom yastigim altina girmis popoyuda dikmis bugun hastanede baba dedi az oncede dede dedi

puhahahaa cok ii yaaaaaa :roflol: anam giray yasına gelmeden süt dişlerini tamamlıcak heralde.doktora sordunmu bu kadarım normal miymiş?

evet canım her gittiğimde dr soruyorum o da gayet normal kemik gelişimiyle alakalı bir durum bu diyor.biz Multitabs kullanıyoduk doğduktan sonra başladık onu bile kesti dr bıngıldağı fazla gelişmiş diye.ben hamileyken çok kalsiyum almıştım onunda etkisi varmış sanırım.sıcaklar başlamadan çoğunu çıkardı zaten kuzucuğum.yerimseniben

ayyy canım benm :asigim:
cemrede 1 haftadır baba dio.ama sürekli...babasınnda ağzı kulaklarında artık :dilcikar: anne yi sadece ağlarken sölüo :mymeka:

muhammetin katili annesiymiş senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…