2008 Ekim Anneleri

yok ölçmedim ama alnı boynu sıcak badisiyle duruyo kısa kollu ayağındada çorap var ince

kızz terken 2.diş mi geliyo acep?

bu arada eylülün dişi geliyoooooooooooooooooooo:teytey::teytey:sol alt dişi patladı patlayacak.pirinç gibi küçücük bişi çıkmışşşş.darısı olmayanlara karılar:hooray:

ooo hayırlı olsunnnn:teytey: bizim 2 . diş geldi bugün on unda etkisi var az önce huysuz ve sıcaktı şimdi badis,yle kalacak şekilde soydum rahatladı

yok canım.rengi hep aynı.ama dedim ya özellikle uyurken oluyo.uyandığında bezini açınca pis pis kokuyo.bizim de 1 hafta önceye kadar bişimiz yoktu.ama bugünlerde var.götürsem mi acaba şimdi?

sadece kokuysa yediklerinde de olurmus.ama bizde hem koku hem renk hemde huysuzluk var.

hadi bakalım sağlık mutluluk getirsin eylüle dişleri.
darısı bize :enbuyukkk:

hadi bakalım sağlık mutluluk getirsin eylüle dişleri.
darısı bize :enbuyukkk:

sağol canım.darısı cemreme,yusufuma,daha olmayan bebişlerimin başına.hiç çıkmayacak sandım bi ara.

götürdün mü cemreyi doktora.şimdi idrar testi yaparlar.Allah'ım ne zor iş.2 saat bekle de bekle yapmıyolar.evde 3 posta çiş yapan eylül idrar testi yaparken 3 saat bekletti bizi başında.geçmiş olsun canım

bızdıkkkkkkkk hayırlı olsun ben yeni duydum canımın içiii.yeni meleğini kucağına sağlıkla al inşallah.

Kızlar ben çocuğu o kadar doktora götürdüm düzgün bir doktorum kalmadı ilk doktoruma götürüyim diyorum ama bilmiyorum ki benimde durduk yere ateşlendi geçenlerde doktorun biri 38 olur olmaz getir dedi bizim ateşimiz 38,5 olmuş uyurken ben kaptığım gibi hastaneye götürdüm sabaha karşıydı bu normal dediler neyse soyundurduk falan o kadar duş fitil vb geçti aynı günün akşamı gene çocuk uyurken 39 oldu bu defa bende aldım çocuk hastanesine 38 olunca getir diyen doktorun hastanesine götürdüm iğne verdiler haftasonu bulunmaz gezmediğim eczane kalmadı muadil falan 2. iğnede çocuk kızarmaya başladı hadi dedim yarınki iğnede söylerim doktor 3. iğnede bekletti biraz fark yok gönderdi o gece çocuk kıpkırmızı oldu yüzü dahil gecenin saat 02:00 si aldım acile tekrar allerjiye karşı damla verdik iğneyi bıraktık bu arada o kadar özeline para verdiğim doktor başka hastaneye götürdüm çocuğu diye bize bakmadı bi daha.. Neyse iki gün önce tekrar ateşlendi soydum falan gece üzerinide açmaya başladı bi kalktık üstü açık incecik bir askılı badiyle kalmış şimdi de öksürüyor ama ben şimdi nereye kime götüreceğim bilmiyorum....

bızdıkkkkkkkk hayırlı olsun ben yeni duydum canımın içiii.yeni meleğini kucağına sağlıkla al inşallah.

Tşk ederim canım benim Amin inşallah sağlıkla ne yapalım valla oldu bi kere inanır mısın işyerinde bi kişiye söyledim bugün sabah erkenden millet tebrik ediyor koca işyerinde duymayan kalmamış Allah'ım meğer bu tarz haberler ne çabuk duyulurmuş....

bızdığım çok çok geçmiş olsun canımın içi.ya alerji yaptı demek iğne.keşke ilk başta iğne yerine başka ilaç verselermiş.ya şimdiki doktorları anlamıyorum ben.demek o kadar para döktüğün doktorun başka yere götürdün diye bakmadı ha.şimdi bişi diyecem burası yeri değil.yavruma çok çok geçmiş olsun.Allah'ım acil şifalar versin.üniversite hastanesine götür.valla çok inceliyolar ama çok iyi bakıyolar.ben hep hacettepeye götürüyorum eylülü.özel doktorumuz falan da yok.özel doktordan hamileyken yediğim kazığı unutmadığım için (paradan yana değil benim yediğim kazık)bebeğime özel doktor ayarlamadım.gazi ve hacettepeden şaşmıyorum.

görümcemin arkadaşının 7 aylık bebeği öldü karnında bugünçkız hamileydi kanaması olmuş zübeyde hanıma götürmüşler.1 haftadır bişi olmaz diye yollamışlar eve ve bugün kadın 7 aylık bebeğini kaybetti.eğer doğurtsalardı küvezde yaşardı o çocuk.bunlar da diplomalı cahiller işte.Allah kimsenin karşısına çıkarmasın diplomalı cahilleri inşallah.

anaa geçmiş olsun iyi macera yaşamışınız ya, bi de bazen drlar öle yapabiliyolar, aralarında çokiyi olanlar da var ama sen onu bıraktın diyeseni defterden silenler de var, beim ilk kadın doğumcu m da öle yapmıştı, hatta okadar koydu ki güzelim sen beni bıraktın diye bi laf etmişti

yavrum en doğrusunu sen bileceksin, ben de bikaç yıl önce açıktım mesela, makyajlı filan, sora birden kapanma kararı aldım, yıllık izindeydim o zaman, işe döndüğümde herke s şok olmuştu, bi çok kişi de tepki göstermişti, hatta beni barbarlıkla suçlayanlar bile oldu, burda anlatamayacağım bi çok olayla karşılaştım, ama sonuçta bi süre sonra düzeldi, onlar da bu duruma alıştılar, kendin istiyorsan yap, insanlar tepki verir diye korkarsan kendini engellemiş olursun ki bu senin yapmak isteyip istememene bağlı, yaparsanda yapmazsan da senin bileceğin iş kimse karışamaz dimi yerimseniben
bizim bezimiz de koku yapıyo.prima bizimki de.özellikle uyurken oluyo.çok çiş yapmaktan olsa gerek.bi de yaz geldi artık.

aynen bizimkisi de öyle, bezini akşam bağlayıp sabah alınca iğrenç kokuyo, biz prima kullanmıyoz evy baby kullanıyoz, bezle filan alakası yoktur bence, bebeğin kendi idrarıylan alakalıCADIARZU
yok ölçmedim ama alnı boynu sıcak badisiyle duruyo kısa kollu ayağındada çorap var ince

ılık bezlen sil cıbıl bırakma çocuğu hasta edecen
ay bizim de var öle pirinç gibi şişlikler, bende tetikte bekliyom anam, görür görmez hemen misafirliğe gidecem :roflol::roflol::roflol:

yaaaa başınız sağolsun eyllül, bazen ihmalkarlık yapabiliyolar, kocaman bbebek, anneemi üzülürüsün bebeğemi üzülürsün, allah sabr versin ne diim :çok üzgünüm:

sağol iboşum sorma.ama annenin durumu çok kötüdür.yani düşünsene ben 8 haftalıkken düşük yapmıştım bana nasıl koydu.bir de o anneyi düşünsene 7 aylık.içinde kıpır kıpır oynamasını bile hisseden bir anne.Allah sabır versin ne diyim.ama o doktorı mahkemeye vermek gerekir.eve gönderecene gözlem altında tut.yatış yap.bilmiyorum kızlar ya benim canım bile şu an çok yanıyo.

kızlar selam. nasılsınız valla geçmişi okuyamadım gene uçmuşunuz hee :) eylülcüm ya başınız sağolsun kanım dondu gerçekten bu nasıl ihmalkarlık ya insan değeri bu kadar ucuzmu?Allah sabırlar versin

evet ya çok haklısın, ben de 2006 yılında 6 haftalık düşük yapmıştım çok üzülmüştüm, ağladım durdum hep, onun durumu daha da zr, allah sabır versin, ya bazı drlar gerçekten çok insanca yaklaşıyolar, ve çok da bilgililer, ama işte aralarında bazen böyle umursamaz drlar da çıkabiliyo her meslekte böyle, ama drluk bambaşka bi meslek, insan sağlığıyla alakalı bi durum, en ufak bir ihmalde bi canın yok olup gitmesine neden olabilecek kadar dikkat isteyen bi meslek, benim de ilk drum profesördü, etiketine güenip de gittik ama hiç vijdan yoktu, karşısındakini hasta olarakdeğil müşteri olarak görüyodu, ama doğum yaptığım doktor da tam aksine insanlıklı bi adamdı, beş parmağın beşi bir değil işte

Kızlar hepinize tşk ler ya varya her yaşadığımı burda anlatsam zamanınız yetmez okumaya Canım Eylülüm ben Manisa da oturuyorum önce Çocuk hastanesinin en iyi doktorunun özeline götürdüm idraryolu iltihabı senelerce sürecek dedi 6-7 yaşına kadar off dedim derken muayenehanesine ayda bir kontroller diğer tahliller için hastaneye gidiyorduk bir gün gittim adam izinliymiş meğer yerine diğer en iyi doktoru bulup ona götürdüm kadın bunun muhakkak üniversite hastanesinde böbrek filmi çekilmesi gerekiyor dedi kalıcı zararı olmuş mu diye iltihabın o günden beri burda Celal Bayar Üniversitesinde yaptırıyordum idraryolu iltihabı tedavisini derken dedim ben burdaki özele gidiyim Çocuk Anabilim dalı başkanına götürdüm internetten bakabilirsiniz gerçi adını bile anmak istemiyorum ama işte o prof güya bize böyle yaptı ben daha ne diyim ki.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…