2008 Ekim Anneleri

geçmiş olsun terkencim allah bi daha yaşatmasın onları o halde görmek dünyanın sonunu görmek gibi:çok üzgünüm:

ayy bu bebeler tam bomba valla:roflol: seninki bambam benimki ise şişman tembel kedi garfield varsa yoksa yemek ve tv
eskiden yürüteçinde yürürdü artık onu da yapmıyo yürüteçe koyunca bi sağ bi sol yerinde sayıyo ee asker çocuğu gamyoncuiremsu:roflol:

ben yeşil kundurada tam ortopedik deri ayakkabı buldum açığıda var kapalısıda 36 liraydı ve yumuşacık

terkencim artik doktorlar ortapedik ayakkabi onermiyor diye biliyorum,mumkun oldugunca yumusak ve duz tabanli olacak,hatta ve hatta evde sadece corap giydirin diyorlar.sen bir arastir,birde doktorunuza sor istersen canim.

İbolyacim cok gecmis olsun,

Edhakcim super yaaa masaallah senin bebis artik iyice kati yiyor demek.benimkini daa dogru duzgun ek gidaya geciremedik.bu konuda benim gibi olanlara tavsiyen olabilir mi...

ibolya geçmiş olsun canım hiç bir bebeğimiz ateşlenmesin yusuf eymenede geçmiş olsun
meran iyi akşamlar canım nasılsın

Son düzenleme:
Bende geldim ben gecmise bakmicam cunki gecmis birikmemis hep burda oldugumdan ben gelene kadarda killatmamissiniz son kaldigim sayfayi okudum meran gelmis hosgelmis

slm ben geldim
eşim milli güvenlik dersine giriyordu çocukların sınav kağıtlarını okuduk birlikte başım beynim dönüyo:bbo:sorular gözümde uçuşuyo :bbo:şöle iki bakıp çıkıcam

Edhakcim super yaaa masaallah senin bebis artik iyice kati yiyor demek.benimkini daa dogru duzgun ek gidaya geciremedik.bu konuda benim gibi olanlara tavsiyen olabilir mi...

canım özel olarak bişey yapmadım bizimkinde potansiyel var sanırsamkaydirigubbakcemile3
ama ben 4. ayda başladım ek katı gıda vermye belkim ondan olabilir
bazen hayret ediyom daha bi dişi bilem yokken makarnayı hiç ufaltmadan nasıl yiyo bu çocuk bi de dişi olsa bizi bilem yer
çok tırrrrsssıyorrrummmdelikafadulden

arıkann geçenlerde senin tavsiye ettiğin kuaföre gittim alkisalkisalkis daha öncede gitmiştim ama bulamamıştım delikafadulden o köşedekine gittim bi kaç kere kör gibi görememişim orayıı :1shok: senin söylediğin aradaki caddenin üzerindeymiş :bbo: çok temiz ve sigara içilmio içerde :lepi: çocuklarlada rahat rahat gidebilirim oraya vereliniortak

Ne edem iste ugrasiyoz cimcime uyudu bugun erkenci dun gece uyutmadi gunduzde sasti uyku duzeni bugunde erken yatti bakalim gece dikilmesse sen naptin nisan tamer nasil korktugunu

tamerde diş çıkacağı zaman geç uyuyor :sm_confused: aceba hacerinde dişi gelio olabilir mii fisfisfis
nisan iyi iştahsızlığı geçti çok şükür bugün mantı istedi kaydirigubbakcemile3 dolaptaki stoklarımız tükendiği için bugün onunla mantı yaptık delikafadulden bana kızıo neden hep aynı şekilde yapıormuşuz mantıları kaydirigubbakcemile3 kendisi farklı farklı şekillerde yaptı tek düzeliğe karşı hatun yaratıcı olcakmışız kaydirigubbakcemile3
tamerde iyi üstten diş gelio baya şişmiş bugün yarın çıkar herhalde emekleme çabaları var bakalım ne zaman emeklicek..nisan 7,5 aylıkken emeklemişti tamer geç kaldıı delikafadulden

Masallah eraya hacerde oyle babannesi alistirdi verdi agzina hep korkma bisey olmaz dedi gecen cubuk kraker yiyodum atladi hemen istedi tuttum agzina dis varmis gibi isirdi kirdi ve yedi kiraker bide sert ve citir bide agzinda nasil cigniyo ben hep oylece yutuyo saniyorum gecen kasar peynir verdi babannesi buda yiyodu hapsirdi agzindaki peynir koluma puskurdu ayni disi var gibi kucultmus peyniri ezmis cadi

Dun gece burnu tikanmis ondan oldu aslinda uyuyo ama nefes alamiyo agzinadada emzik var sinirleniyo mizirdandi bende mecbur uyandirmak zorunda kaldim burnuna tuzlu sudan damlattim actim bu tabi uyaninca uyku kacti uyutmak imkansiz babasi aldi cabaladi ben cabaladin yok bide uyutmaya calisiyoz ya ona sinirleniyo mama yaptim yedirdim derken saat 2 bucuk felan oldu onca uuyudu dis belirtisi yok daha hic ne kizariklik ne kabarikli oylece duruyo bakalim ne zaman gelcek

leylacım hacer anahtarlığı istiormuş vermeyince ağlıormuşş onu okudum kaydirigubbakcemile3 o konuda bişeyler söylemek istiyorum
kesinlikle eline vermicez hem bi dolu mikrop var üzerinde hemde hayırı öğrenecekler şimdiden...off ağlamasın vereyim dersen sonu gelmez bu işin...ağlar ama unutur dikkatini başka birşeye çekmek lazım en iyi yolu bu :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…