tamerde diş çıkacağı zaman geç uyuyor :sm_confused: aceba hacerinde dişi gelio olabilir mii fisfisfis
nisan iyi iştahsızlığı geçti çok şükür bugün mantı istedi kaydirigubbakcemile3 dolaptaki stoklarımız tükendiği için bugün onunla mantı yaptık delikafadulden bana kızıo neden hep aynı şekilde yapıormuşuz mantıları kaydirigubbakcemile3 kendisi farklı farklı şekillerde yaptı tek düzeliğe karşı hatun yaratıcı olcakmışız kaydirigubbakcemile3
tamerde iyi üstten diş gelio baya şişmiş bugün yarın çıkar herhaldeemekleme çabaları var bakalım ne zaman emeklicek..nisan 7,5 aylıkken emeklemişti tamer geç kaldıı delikafadulden
ay kızlar ben burda mesaj yazarken oğlum mutfakta fırının yanına yasladığım fırın tepsisini yürüteciyle almış salona götürmüş ki epey mesafe var.:1shok:.ya nasıl yaptı acaba?taş devrinde bam bam vardı yaa,bebekti ama acayip güçlü bişeydi.bu da benim bam bamımkaydirigubbakcemile3hala düşünmekteyim nasıl götürdüğünü :uhm:tepside kocaman haa..neyse kaçtım ben bam bam işbaşında yine bişeyler yapıyo içerdekafamçokkarıştı
Oteki cevabimida yaziyim ayni alintiya masllah tamerde giray gibi hizli gidecek inci gibi cikar disleri insallah mantinizda afiyet olsun demek ayni yapnayalim diyoo vay bilmis vay yerim ben o cadiyi
leylacım hacer anahtarlığı istiormuş vermeyince ağlıormuşş onu okudum kaydirigubbakcemile3 o konuda bişeyler söylemek istiyorum
kesinlikle eline vermicez hem bi dolu mikrop var üzerinde hemde hayırı öğrenecekler şimdiden...off ağlamasın vereyim dersen sonu gelmez bu işin...ağlar ama unutur dikkatini başka birşeye çekmek lazım en iyi yolu bu :1rolleyes:
evet cok haklisin bende bu konuda cok dertliyim hacerin bi huyu belli oldu iste istedigini yaptiran cinsden sipa yani buyuk cocuk gibi gorsen kucagimda kapi acarken gorduya onu saklamanin veya kandirmanin imkani yok ya aglaya aglaya yas dokecek yada alicak anlamadigim sey baska sey ilgisini cekmiyo o an ne istiyosa onu istiyo dedigim gibi buyuk konustum kinadim basima geldi mumkun oldugunca unutturuyorum bazen oluyoki boyun egiyorum valla yalan yokistedigini yapiyorum ama dedigim gibi dertliyim
Celen bugun mu gidecekti ankaraya hic gelmedi bugun naptilarsa cemre kuzusunu dr da gideceklerdi merak ettim simdi
evet okumuştum sabah mı gidicez ne yazıorduu hatırlayamadım yaw :uhm:
He dogru cuma sabahi gidecez demisti gorumcesine soz kesmisler
benim oğlum da kumanda , telefon hastası, karşıdan bile görse heyecandan hı hııı hı diye ses çıkarıp titriyo. eline alınca da sevinçten uçuyo. ama bi de gel elinden al. offffffff nasıl ağlıyo bi görseniz. sesi gidiyo böyle.sanki düşmüş gibi.kizlar varya hani cocuklarimizi buyutuyoruz ben sunu anladim simdi mesele onceden bi yaramaz cocuk gorunce nasil diyim inatci veya arsiz bi cocuk diyelim sinir olur derdimki annesi hic terbiye vermemis simdi sunu anladim yanlisim varsa duzeltin simdi hacerin bi huyu var istedigini yaptiriyo yapmazssan yikiyo artaligi atiyorum evin anahtarina bayiliyo onu gorunce istiyo bende agzina aliyo diye vermiyorum nasil sinirleniyo varya ayagini yerlere vurarak cirpinarak agliyo bi gorseniz ellerini kapasina vuruyo kendini kasiyo kizariyo hani sinirlenince dyumruk yapar dislerimizi sikariz ya aynen oyle yapiyo imkani yok onu alacak vermiyorum hani her istegini yerine getirneyecegimi bilsin diye unutturmaya calisiyorum ama onu almadan hic bisey ilgidsini cekmiyo ve caresiz veriyorum simdi bu cocugun huyu genlerinde var babasi kilikli demekki diyorum bazi seyler anne ve babanin yetistirmesinden kaynaklanmiyo ben bunun onune nasil gececem korkuyorum parmak kadar bebe daha bacak kadar boyuyla beni parmaginda oynatiyo
B1z hasta olduk teyzeler1 dunden ber1 1shal bugun dr a g1tt1k 1lac verd1 b1de m1lupan1n 1shal mamas1n1
Suzuldu yavrum 2gunde...
B1de 1.5ayda 300gr alm1s tab1 1shal1n etk1syle su kaybett1 baya
geçmiş olsunnbugün oğluşumla birlikte büyük bi tehlike atlattık valla düşündükçe hala içim sıkılıyo
öğlen erayı banyo yaptırdım tam banyo bitti bornozunu giydirdim giydirmeye gidecektim yerler ıslanmış ayağım kaydı çocuk kucağımda dengemi kaybettim nerdeyse düşüyodum kirli sepeti olmasaydı dirseğimi ona vurdum allahtan çocuğa bişey olmadı ama ben kayarken ayağımı çocuğun küvetine vurdum çocuğn küvetinin yanı kırıldı benim de ayağım kesildi
ben mühüm değilim de allahtan çok şükür o kirli sepeti olmasa çocukla birlikte yere çullancaktım eray bi ne oluyo gibi gözlerini açtı ama bişey hissetmedi çok şükür
bu ders olsun bi daha kocişsiz bbanyo yaptırmıcamsenağlama
dün dr a güneş kremini sordum yarım saat falan için çıkarken sürmeye gerek yok dedi ama yaz tabi alcam ben yarım saatten fazla da durulabilir
ilk adım ayakkabısını sordum tam yürümeye başlamadan sert tabanlı ayakkabı önermiyoruz dedi yumuşak olmalıymış bitane beğendim toddler 49 lira 40a düşürüo
pappanınkiler yeni sezon 70-80 yawww
ilk adım ayakkkabısını bend esormuştum dr. onlar ticari. ortopedik değil.anatomik ayakkabı kullanın . ama 1 yaşına kadar çıplak yakala gezsin mümkün olduğunca dedi. bide yumuşak patik gibi ayakkabıla rvar ya onalrı gösterdim. bunalr olabilir dedi.yani illa ilk adım ortopedik olmacak diye bişiy yokmuş.hatta olmasın dedi.anatomik diye özellikle belirttiben yeşil kundurada tam ortopedik deri ayakkabı buldum açığıda var kapalısıda 36 liraydı ve yumuşacık
geçmiş olsun.allah yavrularımızı korusun.ben geldimmmorelim çok bozuk, dün akşam üzeri üniversitenin aciline gitmiştik, ateşi var kusuyo iştahsız diş çıkartıyo falan die şikayetlerimi syledim, burnu akıyo acaba soğuk algınlığımı oldu ki dedim, muayene eti ciğerler temiz kulak boğaz filan temiz, gribal eenfeksiyon gibi görünüyo dedi, ateşini kontrol altında tut ve kusma devam ederse getir demişti, kakasını yapınca getirin kaka tahlili yapalım dedi, tamam dedik geldik eve, uyuttuk bi güzel, uykusunda mama verdim 90lık, saat başı da ateşini ölçüyom, gece 2 gibi ateşini ölçtüm, 37.6ydı, 1er saat arayla saati kurup kurup kalkıyodum, eşim de ben ölçtükten yarım saat sora filan uyanmış, ateşini ölçmüş, 39.1, bi çığırık kaldırdı beni kalk çocuk 39 olmuş hastaneye gidelim diye, nasıl kalktığımı bilemedim, hemen ıslak bez yaptım vücudunu sildim, cıyak cıyak bağırıyodu çocuuum :çok üzgünüm: sora cıscıbıl soyduk, en üst katta müdürüm var, hemen eşim oraya çıktı bizi hastaneye götürün diye, battaniyeye sardım öylece çıkardım dışarıya, hemen gittik üniversiteye, arabada battaniyesin açtım ateşi yükselmesin diye, biz oraya varana kadar çocuğun ateşi 37 kuusurlara inmiş, ateşini ölçtüler, o 1 liralık dandik dereceyle, sora diyo annesi çocuğun ateşi normel diyo, ya nasıl normal biz ölçtük 39 çıktı cıscıbıl getirdik o zamana kadar tabi biraz düştü diyorum, o kadar düşmez dio, dereceniz yanlış olabilir diyo, ayol kendimde ölçüyom 36.5-37 arası çıkıyo, bende doğru çocukta yanlışmı ölçüyo bu meret Çok üzgünüm çoook sora antibiyotuk verdi, bende tahlil olmadan kullanmak istemedim, akşamdan ilaç vermek istememişti soğuk algınlığı için, bebek çok küçük gizli kalbe neden olabilir o yüzden kendi kendine geççek demişti, bende ıhlamur nane demleyip öyle veriyodum, çocuğumun yüzü kıpkırmızı olmuştu ateşten, burunları tıkanmış, şu anda iyi şükür, keyfi de yerinde, kusmadı da şimdiye kadar, ıhlamur nane demleyip içirdim yine, ama gece canımdan can koptu, uykudan nasıl fırladım bilmiorum, dişle soğk algınlığı bir arada olduğu içinmi bu kadar ateşi yükseldi anlamıyorum yaa, yine ateşi yükselirse bu sefer başka bi dra götürcem, kafadan antibiyotik kullanmak istemiyorum, işte böle kızlar morelim bozuk, ilk defa 39u gördük, havale geçircektik nerdeyse, allahım sen koru bebelerimizi senağlama
bend egeçen gün çorbasına eti bebek ekmeki ufaladım ama biraz iri kalmış galiba. oğlumun miğdesini bulandırdı.orbasını yiyoydu da ekem geldikçe öğürürü gibi yapıyodu.en sonunda ne varsa çıakrdı. anasında rahatladı. bi dahaki seferere ekmekleri minnacık yapçam .adım adım alışsın.ama karpuzla kavunu veriyorum minik minik sorunsuz yiyor. ekme olmadı dimek CADIARZUoff çok kötüyüm hala elim ayağım titryo oğlum gidiyodu az kalsınn mafoldumben 1 aydır çorbasını hafif pütürlü veryodum blendıurdan geçiriyorum ama az bugünde öyle yaptım 10 kaşık falan yedi sonra boğazınamı kaçtı nolduysa öksürmeye öğürmeye başladı sonra kızardı morardı sırtına vura vura kusturdum ama ben benlikten gittim nalet olsun pütürlüsünede başlayacam varsın pütürsüz yesin of ya Allahım onlarsız bırakmasın bizi
minik herkül :hooray:ay kızlar ben burda mesaj yazarken oğlum mutfakta fırının yanına yasladığım fırın tepsisini yürüteciyle almış salona götürmüş ki epey mesafe var.:1shok:.ya nasıl yaptı acaba?taş devrinde bam bam vardı yaa,bebekti ama acayip güçlü bişeydi.bu da benim bam bamımkaydirigubbakcemile3hala düşünmekteyim nasıl götürdüğünü :uhm:tepside kocaman haa..neyse kaçtım ben bam bam işbaşında yine bişeyler yapıyo içerdekafamçokkarıştı
bir hocamız anlatmıştı.leylacım hacer anahtarlığı istiormuş vermeyince ağlıormuşş onu okudum kaydirigubbakcemile3 o konuda bişeyler söylemek istiyorum
kesinlikle eline vermicez hem bi dolu mikrop var üzerinde hemde hayırı öğrenecekler şimdiden...off ağlamasın vereyim dersen sonu gelmez bu işin...ağlar ama unutur dikkatini başka birşeye çekmek lazım en iyi yolu bu :1rolleyes:
off çok kötüyüm hala elim ayağım titryo oğlum gidiyodu az kalsınn mafoldumben 1 aydır çorbasını hafif pütürlü veryodum blendıurdan geçiriyorum ama az bugünde öyle yaptım 10 kaşık falan yedi sonra boğazınamı kaçtı nolduysa öksürmeye öğürmeye başladı sonra kızardı morardı sırtına vura vura kusturdum ama ben benlikten gittim nalet olsun pütürlüsünede başlayacam varsın pütürsüz yesin of ya Allahım onlarsız bırakmasın bizi
ay kızlar ben burda mesaj yazarken oğlum mutfakta fırının yanına yasladığım fırın tepsisini yürüteciyle almış salona götürmüş ki epey mesafe var.:1shok:.ya nasıl yaptı acaba?taş devrinde bam bam vardı yaa,bebekti ama acayip güçlü bişeydi.bu da benim bam bamımkaydirigubbakcemile3hala düşünmekteyim nasıl götürdüğünü :uhm:tepside kocaman haa..neyse kaçtım ben bam bam işbaşında yine bişeyler yapıyo içerdekafamçokkarıştı
İbolyacim cok gecmis olsun,
ibolya geçmiş olsun canım hiç bir bebeğimiz ateşlenmesin yusuf eymenede geçmiş olsun
meran iyi akşamlar canım nasılsın
tamerde diş çıkacağı zaman geç uyuyor :sm_confused: aceba hacerinde dişi gelio olabilir mii fisfisfis
nisan iyi iştahsızlığı geçti çok şükür bugün mantı istedi kaydirigubbakcemile3 dolaptaki stoklarımız tükendiği için bugün onunla mantı yaptık delikafadulden bana kızıo neden hep aynı şekilde yapıormuşuz mantıları kaydirigubbakcemile3 kendisi farklı farklı şekillerde yaptı tek düzeliğe karşı hatun yaratıcı olcakmışız kaydirigubbakcemile3
tamerde iyi üstten diş gelio baya şişmiş bugün yarın çıkar herhaldeemekleme çabaları var bakalım ne zaman emeklicek..nisan 7,5 aylıkken emeklemişti tamer geç kaldıı delikafadulden
leylacım hacer anahtarlığı istiormuş vermeyince ağlıormuşş onu okudum kaydirigubbakcemile3 o konuda bişeyler söylemek istiyorum
:dilcikar: ben kaç gündür gelmiyom beni aormuyon hiç .hadi gündüzleri belli olmuyo . gice demi fark etmiyon.Celen bugun mu gidecekti ankaraya hic gelmedi bugun naptilarsa cemre kuzusunu dr da gideceklerdi merak ettim simdi
leyloşum 1 kere verirsen tabiki tanır ister hiçç vermemek lazım delikafadulden bunlar değiştirilebilcek şeyler bence alkisalkisalkis ablamda mesela kumanda istior ağlıor die verio ben kızıorum ya herkesin eli değio hem çocuğa verilcek şey verilmeyecek şeyler var..mesela bıçak için ağlıomu ağlamaz eline vermemişsindir ki istesede vermezsin demi kendine zarar verir die..bunuda öyle düşün a.s
olmazz vermeyizz şekillerimizin tariflerini yaratıcıı olunn kardeşimm lülülülülülüvaaaaaaaaayy yaratıcı hatun ha kaydirigubbakcemile3 hangi şekillerde ettiniz len, baa da öretin belkim ilerde biz de ederük :1closedeyes:
ya ben bişeyleri elleme etme tutma deme taraftarı deilim, şu anda hayırdan anlamazlar ki zaten, ama ilerde tabiki de hayır diyecez, şu anda herşeyi tanımaya çalışıyolar, anahtarlık da ilgisini çekiyo, tabi mikroplu ellememesi lazım ama o an istiyo işte, hayır alma etme demektense ilgisini başka bi yöne çekip onu unutturmak lazım, yoksa eğer anahtarlığı bikere kaptırdıysak yapcek bişi yok kaydirigubbakcemile3 ay ben bişi dicem aklıma geldi, biz bu aralar sarılmayı öğrendik yaaaa :asigim: yanına yanaşıyorum yanağımı yanağına doğru yaklaştırıyorum böle kafamı sıkı sıkı tutuyo, ağzını yanaklarıma getirip öpcekmiş gibi yapıyo , bi de tatlı tatlı sesler çıkartıyo kaydirigubbakcemile3 ay görseniz çok tatlı, resmen sarılıyo gibi :asigim:
2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir
misafir kalmaa gell sendee kaydirigubbakcemile bu kadar sıkı takipçisin vazgeçemiorsun burdann yeni nick alda gel tamam mıı lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?