2008 Ekim Anneleri

Oteki cevabimida yaziyim ayni alintiya masllah tamerde giray gibi hizli gidecek inci gibi cikar disleri insallah mantinizda afiyet olsun demek ayni yapnayalim diyoo vay bilmis vay yerim ben o cadiyi

fatoşum canım yanlış anlama ama yalnız nasıl bırakıorsun şok oldum okuyunca :1shok: anlık herşey Allah korusun :Saruboceq: tamer yürütecindeyken 1 an gözümü üzerinden ayıramıyorum walla peşindeyim hep :1shok:

Oteki cevabimida yaziyim ayni alintiya masllah tamerde giray gibi hizli gidecek inci gibi cikar disleri insallah mantinizda afiyet olsun demek ayni yapnayalim diyoo vay bilmis vay yerim ben o cadiyi

sğl canım darısı başınıza..ama ne kadar geç çıkarırsada o kadar iyi :lepi: bizim doktor öyle diordu zemuszemus

evet cok haklisin bende bu konuda cok dertliyim hacerin bi huyu belli oldu iste istedigini yaptiran cinsden sipa yani buyuk cocuk gibi gorsen kucagimda kapi acarken gorduya onu saklamanin veya kandirmanin imkani yok ya aglaya aglaya yas dokecek yada alicak anlamadigim sey baska sey ilgisini cekmiyo o an ne istiyosa onu istiyo dedigim gibi buyuk konustum kinadim basima geldi mumkun oldugunca unutturuyorum bazen oluyoki boyun egiyorum valla yalan yokistedigini yapiyorum ama dedigim gibi dertliyim

Celen bugun mu gidecekti ankaraya hic gelmedi bugun naptilarsa cemre kuzusunu dr da gideceklerdi merak ettim simdi

leyloşum 1 kere verirsen tabiki tanır ister hiçç vermemek lazım delikafadulden bunlar değiştirilebilcek şeyler bence alkisalkisalkis ablamda mesela kumanda istior ağlıor die verio ben kızıorum ya herkesin eli değio hem çocuğa verilcek şey verilmeyecek şeyler var..mesela bıçak için ağlıomu ağlamaz eline vermemişsindir ki istesede vermezsin demi kendine zarar verir die..bunuda öyle düşün a.s

geçen haftalarda biri yazmıştıya çiş sürüorlarmış yüzdeki lekeler sivilceler için falan...benimde rus bi arkaşadım var natali ona sordum sizde varmı böyle bişey dedim...evet dedi en çokta çiş içenler varmış kendisi denenemiş saçma dedi :1no2: ama onlarda bi sabah programı bile varmış çiş içenler çıkıormuş işte şu hastalığa ii geldi buna iyi geldi die anlatıorlamış :1shok:

o da bana bişey sordu kaydirigubbakcemile3 türk forumlarına girmiştim dio orda ıspanağı bulaşık makinesinde yıkıyorum die yazmışlar dio :1shok: sende öylemi yıkıorsun ıspanağı dio kaydirigubbakcemile3 ilk defa duydum dio delikafadulden yok dedim ben öyle yıkamıorum ama duymuştum delikafadulden neler var yahuu fisfisfis

benim oğlum da kumanda , telefon hastası, karşıdan bile görse heyecandan hı hııı hı diye ses çıkarıp titriyo. eline alınca da sevinçten uçuyo. ama bi de gel elinden al. offffffff nasıl ağlıyo bi görseniz. sesi gidiyo böyle.sanki düşmüş gibi.
bebekler 6. ay itibari ile hayır kelimesini algılayabiliyorlarmış.edirnede kuzenim oğluna 6 aylık civarı iken başlamıştı.etrafta anne ve babası dahil olmak üzere herkes kınadı ve ya alay etti.bacak kadar çocuk hayırdan ne anlar diye.şimdi bir yaşını 3 ay geçiyor. bazen konuşuyoruz. bişeye hayır dediğim zaman yapmıyor diyor çoğu zamnlar diyo. küçükkende anlatırıdı .hayır dedğim zamn üzülürdü diye.
batu kumandayı bazen eline geçiri veriyor bende sevdiği b aşka bi oyuncağı eline verirken kumadayı alıyorum.bazen anlamıyor bazen d eçok ağlıyor. kucağıma alıp gezdiriyorum.ilgisini çekebilecek şeyler gösteriyorum.aynda fln.yada sesli bişiyler.
eline almasını istemediğim şeyleri de mümkün olduğunca göremeyeceği yerlere koyuyorum.geçen gün bende batuya elinde bişiy vardı , böyle ses tonu mu biraz sert bir şekilde "hayır "dedim . yüzüme baktı ve bekeli. belki de şimdiye kadar hiç duymadığı bir kelime olduğu için dikkatini çekti.

B1z hasta olduk teyzeler1 dunden ber1 1shal bugun dr a g1tt1k 1lac verd1 b1de m1lupan1n 1shal mamas1n1
Suzuldu yavrum 2gunde...
B1de 1.5ayda 300gr alm1s tab1 1shal1n etk1syle su kaybett1 baya

geçmiş olsunn
ben yeşil kundurada tam ortopedik deri ayakkabı buldum açığıda var kapalısıda 36 liraydı ve yumuşacık
ilk adım ayakkkabısını bend esormuştum dr. onlar ticari. ortopedik değil.anatomik ayakkabı kullanın . ama 1 yaşına kadar çıplak yakala gezsin mümkün olduğunca dedi. bide yumuşak patik gibi ayakkabıla rvar ya onalrı gösterdim. bunalr olabilir dedi.yani illa ilk adım ortopedik olmacak diye bişiy yokmuş.hatta olmasın dedi.anatomik diye özellikle belirtti
geçmiş olsun.allah yavrularımızı korusun.
bend egeçen gün çorbasına eti bebek ekmeki ufaladım ama biraz iri kalmış galiba. oğlumun miğdesini bulandırdı.orbasını yiyoydu da ekem geldikçe öğürürü gibi yapıyodu.en sonunda ne varsa çıakrdı. anasında rahatladı. bi dahaki seferere ekmekleri minnacık yapçam .adım adım alışsın.ama karpuzla kavunu veriyorum minik minik sorunsuz yiyor. ekme olmadı dimek CADIARZU
minik herkül :hooray:
bir hocamız anlatmıştı.
bir çekirdek alie alışveriş merkezinde gezerken küçük kızları (4-5 ) yaşlarında . bişy görüp alınmasını istemiş.anne " hayır , evde var " demiş. küçük kız biraz daha diretmiş. ve başlamış ağlamaya . baba kıznını ağlamasına dayanamayarak alsak mı demiş eşine.annede gerk olmadığını yenilemiş. tabi küçük kız biraz daha şiddetlendirerek ağlamasına devam etmiş. anne yine " hayır " demiş. busefer küçük kız yere atıpp kendini debelenmeye başlamış .etraftan rezil olduklarını düşünen baba alınması için diretmiş.tabi anne yine hayır diyerek kızını alıp götürmüş.kaydirigubbakcemile
hocamız eğer çocuk ağladığında alınsaydı veya yerlere kedini atıp debelenmeye başladığında alınsaydı. çocuk bi daha ki bişye istediğinde ya hemn ağlayacaktı yada yerde debelenecekti. çünkü çocuklar boş bir kaset gibi .onalra verdiğimiz mesajı aslında hemen alıyorlar.yani çocuk debelenmeye başladığında alınsaydı istediği çocuğun alacağı mesaj. debelenirsen istediğini alırsın...

2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir

misafir kalmaa gell sendee kaydirigubbakcemile bu kadar sıkı takipçisin vazgeçemiorsun burdann yeni nick alda gel tamam mıı lülülülülülü

Yok daha kardesimde evluluk hem dusunmuyo kendi ne zman isterse bakalim calisiyo ceyiz diziyoo hayirlisi olsun
Leen ispanagi makinadami yikiyolarmis anamm bi yasima daha girdim ee deterjan li olur ama sicagiylan piser parcalanmazmi

haydaaaaaaaa geçmiş olsun len, benimki de yapıyo bazen anacım üzme canını, dün akşam bizde boooluyoduk nerdeyse, halbuki her zaman yediği şeylerden, hastalıktan etti galiba, kıpkırmızı kesildi nefes alamadı filan, sora da nefesalmaya başlayınca avaz avaz ağladı, gelmişgeçmiş olsun anacım
:roflol::roflol: bak sen sıpaya, nasıl becermiş ay
İbolyacim cok gecmis olsun,

hee sağol yavrum:çok üzgünüm:
ibolya geçmiş olsun canım hiç bir bebeğimiz ateşlenmesin yusuf eymenede geçmiş olsun
meran iyi akşamlar canım nasılsın

amin yavrum inşallah bebelerimizin hiçbiri hastaolmasın çok üzülüyom ben
vaaaaaaaaayy yaratıcı hatun ha kaydirigubbakcemile3 hangi şekillerde ettiniz len, baa da öretin belkim ilerde biz de ederük :1closedeyes:
ya ben bişeyleri elleme etme tutma deme taraftarı deilim, şu anda hayırdan anlamazlar ki zaten, ama ilerde tabiki de hayır diyecez, şu anda herşeyi tanımaya çalışıyolar, anahtarlık da ilgisini çekiyo, tabi mikroplu ellememesi lazım ama o an istiyo işte, hayır alma etme demektense ilgisini başka bi yöne çekip onu unutturmak lazım, yoksa eğer anahtarlığı bikere kaptırdıysak yapcek bişi yok kaydirigubbakcemile3 ay ben bişi dicem aklıma geldi, biz bu aralar sarılmayı öğrendik yaaaa :asigim: yanına yanaşıyorum yanağımı yanağına doğru yaklaştırıyorum böle kafamı sıkı sıkı tutuyo, ağzını yanaklarıma getirip öpcekmiş gibi yapıyo , bi de tatlı tatlı sesler çıkartıyo kaydirigubbakcemile3 ay görseniz çok tatlı, resmen sarılıyo gibi :asigim:

kerem hastamıı olmuşş onu kaçırmışıım yaww :çok üzgünüm: geçmişşolsun keremee :çok üzgünüm:

Celen bugun mu gidecekti ankaraya hic gelmedi bugun naptilarsa cemre kuzusunu dr da gideceklerdi merak ettim simdi
:dilcikar: ben kaç gündür gelmiyom beni aormuyon hiç .hadi gündüzleri belli olmuyo . gice demi fark etmiyon.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

olmazz vermeyizz şekillerimizin tariflerini yaratıcıı olunn kardeşimm lülülülülülü

kızz iboşş walla o sarılma olayı benide delüü edioo haa senağlama nisanda yapardı öleee şimdide tamer ellerini atıo omzumuza yanaklar yanaktaa sessiz sedasızz koklaşıoz ooff bittiğimm andır benim yaa senağlama çokk tatlılarr yaa çokk opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…