2008 Ekim Anneleri

bak sen şimdi anlatınca gözümde canlandırdım daa:1rolleyes:gerçekten ikisi için de çok güzel bi durum..hatta üçünüz için dekaydirigubbakcemile3.onlar oynarken sende herşeyini rahat rahat yapabilirsin..eğer evlendiğim ilk zamanlar çocuk düşünseydim şimdi 4 yaşında olurdu,yağızcığıma arkadaş olurdu ne güzel a.s ama o dönem çocuk denilince bile geri kaçıyodum korkumdan..uzun zaman sonra kendimi hazırlayabildim

aslında rahat pek bırakmıyorum onları...nisan her ne kadar zarar verme düşüncesi olmayan bi çocuk olsada o da çocuk sonuçta...birde sürekli nabzını ölçüyorum aceba mecburiyetten mi oynuyor nisan başka bişey yapmak istermi diye sık sık soruyorum...bazen diyor anne bizi yalnız bırak sen mutfağa git ama gidemiyorum nolur nolmazz...kızım diyorum siz oynarken ben çokk mutlu oluyorum izleyeyim diorum delikafadulden
2.çocuğu düşün fatoşcum bu dünyada yalnız bırakmaya hakkımız yok her çocuğun kardeşi olmalıı mümkünse :lepi:

bence de bırakma canım,dediğin gibi o da çocuk..oyun zannedip zarar verebilir Allah korusun:Saruboceq:2.çocuğu düşünüyorum ama yağızın biraz büyümesi gerek..en azından laftan anlayacak yaşa gelmeli çünkü biliyosun ki acayip yaramaz ve hareketli.ayrıca ilk bikaç yıl ilginin tek olmasını istiyorum..hemen yaparsam ona zaman ayıramamaktan korkuyorum..kaza falan olmazsa biraz daha zamanı var ama inşallah istiyorum tabiiivereliniortak
ben çıkıyorum kızlarr görüşüzz opuyorumnanaktan

hoşçakal canım.kendine ve yavruşlara iyi bakopuyorumnanaktan

ya aylık 300 gram iyi anam, azgın teke gibi bi dk yerlerinde durmuyolar ki artık, yine iyi alıyolar, senden benden fazla hareket ediyolar, ya bu ayda bu ne aşısıymış öle anlamadım, biz aşıları olalı çok oldu ay, niyesize 8. ayda yaptılar ki fisfisfis yusuf eymen de iyi anacım şükür, dün gece hiç ateşi olmadı allahtan, atlattık allahın izniylenhihoyyyt
yaa her bebeğin gelişimi farklı ama bilmiyorum ki, yani hiç çaba falan yok mu hareket etmek için, ya annemlerin komşuları var onların torunları yusuf eymenle hemen hemen, ama çocuk bi gülücük bile atmıyomuş, öyle yiyip yatıyomuş, elini kolunu dahi oynatmıyomuş, siz öle diilsiniz ki, netten ayına göre çocuk gelişimini bi okusana
ayy yirim yirim ben onları, hevese geldim len tahrik edioniz beni, bi dahamı yapsam :jeyyar:

:dilcikar:yav beni azdırmayın 2. çocuk için.......9 yıl sonra buldun ne biliyon bir daha dene deyip dururlar zaten..........lafa gelince tamam yardıma gelince kimse yok nasıl edem şaştım kızlar:sm_confused:

Selam en sevdigim konu acilmis 2 . Bebis bende istiyorum Allahin izniyle haceri memeden kesiyim 2. hemen 3. Cok sonra bebek sevmeyi iyce ozledigimizde soyle sonradan eve nese katsin hacer genc kiz olunca yani ayy hevese geldimm

ne diyon kıs sen bak benim kızkardeşimle aramda 17 yaş var bide hacer tarafından bak olaya herkes kardeşimi kızım sanıyodu annemin 35 yaşından sonra bebek özlemi depreşmiş ve kardeşim oldukaydirigubbakcemile3 iyide oldu benim açımdan özellikle oğlum teyzesiyle arkadaş gbi olacak ama annemin şimdi kafası kaldırmıyo o kadar ara vermedednyap

iyi gecelerr kısslar :sm_cool:

2.bebeklerr gelsiiinnnn :dance:
çokk pis tahrik ederimm :jeyyar: çucuğuu kardeşsizz bırakmaa yavruss olsunn kardeşiii :lepi:
nisanın arkadaşı var işte onunn annesiyle sık sık görüşüyoruz..kendisi rus burda kimsesi yok kızın kesinlikle 2.yi istemiorum diordu bende ya zaten burda yalnızsınız çocuğuda yalnız bırakıorsun falan dedikçeee dün bana kararımı değiştirdinn yapcaz bebek dedi :lepi: tamerde çok etkili bu kararı vermemde dio delikafadulden gördükçede şok oluyo böyle bi çocuk var mı dio kaydirigubbakcemile3 çok akıllı uslu bir çocuk..kızı çok yaramazmış bebekken o da gözünü korkutmuşş kaydirigubbakcemile3 yakın zamanda bekliorum ondanda hamileyim haberini :lepi:
:dilcikar:yav beni azdırmayın 2. çocuk için.......9 yıl sonra buldun ne biliyon bir daha dene deyip dururlar zaten..........lafa gelince tamam yardıma gelince kimse yok nasıl edem şaştım kızlar:sm_confused:
senin 1 tanemiydi yaw fisfisfis
Selam en sevdigim konu acilmis 2 . Bebis bende istiyorum Allahin izniyle haceri memeden kesiyim 2. hemen 3. Cok sonra bebek sevmeyi iyce ozledigimizde soyle sonradan eve nese katsin hacer genc kiz olunca yani ayy hevese geldimm

hayırlısı olsun leylacım..azcık büyüseler daha iyi olur tabi şimdi birebir ilgi görüyorlar..
ama olsada emzirme açısından sorun olmaz merak etme :jeyyar: arkadaşım bebeği 3 aylıkken hamile kaldı ve hamileliğinin 8.ayına kadar emzirdi ufaklığı...hiç sorunu olmadı...hatta doğum yaptı sütü çoktu ve hem bebeği hemde 1 yaşındakini emziriyordu kaydirigubbakcemile3 doktor sorun olmaz demiş şimdi ikisinide hala emzirior delikafadulden

Yok leen ne 17 si genc kiz derken 13 14 yasi kasteddim ergenlik yani genc kiz olurken iste ya ben hep oyle olsun isterim ama nasip kismet hayirlisi olsun

Anna essahmi lenn ikisinide mi emziriyodu ay ikiz gibii cik sasridim oda iyiymis bizim bi akrabada kizini elendirdi kiz hamile kaldi anasida hamile kaldi ikisi bir dogurdular dayi yegen beraber buyudulerI

basim cok agirryo gidip yatiyim bari merancim senide haliloyla yanliz birakmis gibi olcam ama kusura bakma yaw

Anna essahmi lenn ikisinide mi emziriyodu ay ikiz gibii cik sasridim oda iyiymis bizim bi akrabada kizini elendirdi kiz hamile kaldi anasida hamile kaldi ikisi bir dogurdular dayi yegen beraber buyudulerI

evet ikisinize emziriordu..ama biz hamileyken gögüsleri sıkmak uyarır rahim kasılır erken doğuma neden olur deniordu..ama onun doktoru sorun görmemiş emzirmesinde...üstelik sezeryanla doğum yapmıştı..normalde sezeryanda 2 yıl beklemek iyidir deniliyor

anne kız doğum yapan çok var yaw..erken yaşta evleniorsun sonra kızında erken evlenio sonradaa birlikte doğum yapıorsunn kaydirigubbakcemile3 leyla sende bende adayız buna kaydirigubbakcemile3 hacer ve nisan erken evlenirse bizimde o yaşlarda hamile kalma ihtimalimiz varr leennn delikafadulden

günaydın bayanlar..kaydirigubbakcemile2

dün akşam 1.5 seneden sonra ilk kez sinemaya gittik.kaydirigubbakcemile. ela erken uyumuştu kayınvalideyi çağırdık o bekledi.. biz de gittik.. yalnız gideceğimiz filmi normalde tv de görsem izlemem ama sinemaya gitmeyi o kadar özlemişim ki onu bile kabul ettim..kaydirigubbakcemile3

terminatöre gittik başta ıyyyy diye izledim ama sonra hoşuma gitti..:1closedeyes:kaydirigubbakcemile5

hepiniz iyisinizdir umarım geçmişe bakamıyorum.. öptüm sizi..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…