Efekkana da gecmis olsunn basladilar sirayla yine hastalanacaklar haberlesme baslamistir savulunn hastalik gelii
günaydın millet biz bütün gece uyumadıkmirmirmirmir öksürdü durdu yawrum sabaha kadar bugünde kayınwaldemde misafir war bi dünya kafamçokkarıştı uykusuzluktan ölüom..cumartesi umreye gidiolar naapcam bilmem iki gün gelen giden bitmez...ooofff
celeeeeeeeeenn cemre nasıl oldu tahliller nasıl çıktı de hele....
kerem nasıl iyimi geçtimi isali....
meran gelmiş hoşgelmiş ama ben göremedim yaaaaa.....
az daha hacerde yataktan dusuyodu sabah yanima aldim uyudu bende uyudum dalmisim tam bu uyan yuvarlan yatagin tam ucuna gel ben bi gozumu actim allah tarafindfan tam ucunda hatta ayaginin teki asagi sarkmis ver donuyodu bi kapmisim kurtardim saniyelerle olan bisey 2 sn gozumu gec acsam paat sesine uyanacaktim valla ucuz atlattik
giray reklam seyrediyo teyzesi
kalbimi seviyorum kırmızı giyiyorum çıktı kahkahasını attı yine.bide max reklamını çok seviyo.hacer sultan napıyo
tünaydın len.angaradayım.cemrenin kültürünü verdik dün.sonra yola cıktık..nise ben kaçar..cok öpenzi siziiiii..
günaydınlarhihoyyyt
canım ben zaten bi bebek menüsü kitabı ldım diş çıkarıcak bebekler için özel olarak kraker bisküvi tarifleri vermiş sert olsun yerken kaşıntısını alsın diye herhald:uhm:
len gecenin körüne kadar kıllatmışın bi de sabahın sekizinde gelmişin tabi uykusuz kalırsın kuzum
ben erayın 7 de kalkcağını bildiğim için kendimi şartladım hep 12 yi geçirmiyom geceleri genelde ama 11 de yatıyoz kociimle biraz yatak sohbeti yapıyoz koyun koyuna çok sefiyom ben yatak muhabbetini:asigim:
ya kızlar ne yapcamı şaşırdım gülçe yürüteçten atlmaya başladı koyamıyorum beşiğine koysam beşikten kalkıp beşiği sallıyo ne kadar hareketli olduğunu anlatamam size kucağıma alıyom direk omzuma doğru tırmanmaya başlıyo hiç bişekilde oyalayamaz oldum
ya m,illetin bebeği ayağa kalkamaya başlamış eylül daha yatakta kendini döndüremiyo.ben anlamadım bu işi.:uhm:yürüteçe koyunca dikkatini bişi çekerse ona ulaşmaya çalışıyo yoksa olduğu yerde yürüteçin oyuncaklarıyla oynuyo.sonra da sıkılınca beni alın diye bağırıyo.valla bizde mi bi acayiplik var kızlar bi söyleyin
len eylül dr ne dio gelişimi için
ya kızlar ne yapcamı şaşırdım gülçe yürüteçten atlmaya başladı koyamıyorum beşiğine koysam beşikten kalkıp beşiği sallıyo ne kadar hareketli olduğunu anlatamam size kucağıma alıyom direk omzuma doğru tırmanmaya başlıyo hiç bişekilde oyalayamaz oldum
geçmiş olsun canım ya :çok üzgünüm:günaydın millet biz bütün gece uyumadıkmirmirmirmir öksürdü durdu yawrum sabaha kadar bugünde kayınwaldemde misafir war bi dünya kafamçokkarıştı uykusuzluktan ölüom..cumartesi umreye gidiolar naapcam bilmem iki gün gelen giden bitmez...ooofff
ah canım Allah korumuşş ya :çok üzgünüm:az daha hacerde yataktan dusuyodu sabah yanima aldim uyudu bende uyudum dalmisim tam bu uyan yuvarlan yatagin tam ucuna gel ben bi gozumu actim allah tarafindfan tam ucunda hatta ayaginin teki asagi sarkmis ver donuyodu bi kapmisim kurtardim saniyelerle olan bisey 2 sn gozumu gec acsam paat sesine uyanacaktim valla ucuz atlattik
yokk lenn bu benimki dill lülülülülülü benimkii gece geliyy delikafaduldenKonuyu toplam 3 kullanici okuyor ( 2kayitli kullanici ve 1misafir)
Merann seninki yine is basindaaa
günaydın zeynepcim delikafadulden bi hamile daha mıı oy oy delikafaduldenkızlar bir hamiş haberi daha var
mrk etmeyin ben değilim hatırlarsınız gul-sen24 vardı ama o kasım annesi oldu sonra normal doğum yapmıştı.3 aylık hamileymiş yeni öğrenmiş,ilaç kullanıyomuş 2 kez unutmuş içmeyi ve 2.bebeği düşünmüyodu ailesi olmaz deyince doğurmaya karar vermiş.bızdıkcan dan sonra 2.bebiş haberide geldi,darısı isteyenlere.
günaydınn lenn Şeniz kültürün sonucunu ne zaman alceniz len :uhm: inş.iyileşmiştir cemre kuzusuu :Saruboceq:tünaydın len.angaradayım.cemrenin kültürünü verdik dün.sonra yola cıktık..nise ben kaçar..cok öpenzi siziiiii..
bizim eylül hiç iyileşmiyo.hele öksürüğü iyice azdı .hırıltı desen o hele hiççççç geçmiyo..doktora da götürmedim.hep aynı şeyi zırvalıyolar.artık güvenim hiççç kalmadı bu doktorlara-tatlicadiarzu-
biz taş devrinde yaşıyoz anacım.doktora neyim gitmiyoz.aylık sağlık ocağına gidiyoz bi de eğer eylülün hırıltısı haddinden çok olursa hacettepeye gidiyoz.oralarda da gayet iyi deyip gönderiyolar.sence gelişiminde bi aksaklık mı var.götürelim mi ya.şimdi kafam karıştısenağlama
meroşşşşşşşşşşşşşşşşş hoşgeldin kıssssssssssssss Şeniz.heç görünmüyon özlettin ancım.neyse hırıltı boğazdan canım.o yüzden balgamı öksürerek atacak deyiler.sen naptın.oğluşunla kızışın napiler
herkese merhabaaaaaaaopuyorumnanaktan
nasılsınız bugün?biz bu sabah pnömokok aşımızı olduk.sonunda karman çorman olan aşı takvimimizi tamamladıkbidahaki 1 yaşında.alkisalkisalkis.inşallah ateşi yükselmez çünkü diğer 2 sinde de yükseldi...boy ve kilosuna da baktırdım ama sadece 300 gr almış bi ayda:uhm:gerçi bu aylarda gelişimi biraz yavaşlar dedi kadın ama benim o kadar yedirdiğim pekmezli,cevizli mamalar,tavuklu,etli çorbalar nereye gittiiii:sm_confused:sizlerde de böylemi?şu gelişim cetvellerine bi göz atiim yaa..gerçi çok iyi dedi ama. sadece 300 gr normalmi kafama takıldı.gerçi hiç durmuyoki..kıpır kıpır yakıyodur belkim
bu arada yusuf nasıl oldu?ben bi geçmişe göz atayım inşallah iyileşmiştir:Saruboceq:
canım çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:Allah kolaylık versingünaydın millet biz bütün gece uyumadıkmirmirmirmir öksürdü durdu yawrum sabaha kadar bugünde kayınwaldemde misafir war bi dünya kafamçokkarıştı uykusuzluktan ölüom..cumartesi umreye gidiolar naapcam bilmem iki gün gelen giden bitmez...ooofff
geçmiş olsun canım.:çok üzgünüm:.bugün aynı olayı ben de yaşadım.sabah sağlık ocağına gitmeden hazırlandım.ellerimi yıkamaya banyoya gittim ki banyo ile yatak odası karşı karşıya.yağızı da yatağımın üstüne yatırdım,yanına da yastık koydum.nasılsa yatak büyük ve hemen elimi yıkayıp gelcem diye düşündüm.15-20 sn bile geçmedi banyo kapısına geldiğimde bi baktım ayaklarının olduğu yöne doğru dönmüş yatağın tam ucunda ve son hamlesini yapmak üzere:1shok:nasıl koştuğumu bilemedim..2 sn geç kalsam yerde olcaktı.sarıldım uzun uzun..aynen ikimizde ucuz atlatmışız..Allah korusun hepsinii:Saruboceq:az daha hacerde yataktan dusuyodu sabah yanima aldim uyudu bende uyudum dalmisim tam bu uyan yuvarlan yatagin tam ucuna gel ben bi gozumu actim allah tarafindfan tam ucunda hatta ayaginin teki asagi sarkmis ver donuyodu bi kapmisim kurtardim saniyelerle olan bisey 2 sn gozumu gec acsam paat sesine uyanacaktim valla ucuz atlattik
hayırlı olsun .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepsine:Saruboceq:hamiş haberleri çoğaldıhihoyyytbazen tırsmıyo değilim haaa:bbo:kızlar bir hamiş haberi daha var
mrk etmeyin ben değilim hatırlarsınız gul-sen24 vardı ama o kasım annesi oldu sonra normal doğum yapmıştı.3 aylık hamileymiş yeni öğrenmiş,ilaç kullanıyomuş 2 kez unutmuş içmeyi ve 2.bebeği düşünmüyodu ailesi olmaz deyince doğurmaya karar vermiş.bızdıkcan dan sonra 2.bebiş haberide geldi,darısı isteyenlere.
canım benim ya ateşinin çıkmamasına çok sevindim.inşallah bundan sonra da çıkmaz:Saruboceq:bizde aşı olduk bugün.ölçüp duruyom sürekli..Allah yardımcımız olsun,ne uykular feda oluyo yavrulara...annem hep anne olduğunda anlayacaksın diyodu:çok üzgünüm:gerçekten de öyleymiş..Allah hepsine sağlık versin yavrularımızınyavrım ateş başı bekledik herhalde, babamızın keyfinemi uyumadık, bana kalsa akşamcıktan yataceydim, çocuk kaç gündür ateşleniyodu, bu gece 3. nöbetim, en son saat 3 gibi dayanamadım nöbeti herife devrettim, yoğsan bayılıciktim artık, e sıpacan da sabahın bi körü kalkıyo, ondan sora da uyuyamıom haliyle, hadi saat kurim yatim desem önceki gecelerde saat kurup da kalkıyodum, 1 saatin içinde 39a yükselmiş çocuğun ateşi, elim mahkum anam yarım saatte bi ateşini ölçtüm durdum napim, allahtan bu gece yükselmedi, dr 3 gün nöbet tutun dediydi, pazara kadar nöbet bekleyecem, nolur nolmaz yani, allahtan bu gece ateşi çıkmaı, şu anda da normel, ama cesaret edemiyom uyumaya, olur da ateşi yeniden çıkarsa die, ben eşşemi sağlam kazığa bağlayım da dimi kaydirigubbakcemile3
hadi geçmiş olsun fatoşcum delikafadulden doktor çok iyi demiş daha nolsun canım maşallah
sağol canım benimmmm.iyi dedilerde anne yüreği kabul etmiyo demekki.başkası yapsa kızarım haa.amma da anneme benzemeye başladımmkaydirigubbakcemile3.bu arada hoş geldin.görüşemedik bayadır ya gel öpiim özledim lenŞeniz nasılsın?şirin kızın ve yakışıklı oğlun nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?