ya aylık 300 gram iyi anam, azgın teke gibi bi dk yerlerinde durmuyolar ki artık, yine iyi alıyolar, senden benden fazla hareket ediyolar, ya bu ayda bu ne aşısıymış öle anlamadım, biz aşıları olalı çok oldu ay, niyesize 8. ayda yaptılar ki fisfisfis yusuf eymen de iyi anacım şükür, dün gece hiç ateşi olmadı allahtan, atlattık allahın izniylenhihoyyyt
hacerde oyle ya gece cok sık uyaniyo onceden aksam yatar sabah 6 ya kadar uyurdu simdi zirt birt kalkiyo
geberiom bende uykusuzlıuktan.(( 2 saatte bir ağlaya ağlaya uyandı.anlasılan gene haberleşmiş bunlar.
bu arada dün doğum günümdü angutlar.insan bi kutlar.hıh
geberiom bende uykusuzlıuktan.(( 2 saatte bir ağlaya ağlaya uyandı.anlasılan gene haberleşmiş bunlar.
Gunaydin ibosum yine uykusuz kalmis kiyamam ya ins atesi olmamistir kuzunun
günaydııııııınmirmirmirmir
çoook uykum var.yağız gece hiç uyumadıaşıdan dolayı huzursuz oldu sanırım..hala uyumamakta direniyo ya:mymeka: çıldırcam valla.ben bu yaşta gözümü zor açıyom çocuk ta deve inadı var haaa..uyumucam diyosa olay bitiyo.babası da inat zaten aynı ona çekmiş baba oğul ömrümü yicekler korkuyom ben bunlardan yaaaaaaaaaaaamafoldumben
canımcım bizim tüm aşılar özel hastanede oldu.angut dr.bu aşıyı yapmadı ve 6 ayda gidin sağlık ocağında yaptırın orda ücretsiz dedi.hatta o dönem 6.aydan sonra yapılmıyo diye ödüm kopmuştu.aşı takvimimiz sizinle aynı gitmedi bizim yanii..tüm aşılar bizimde bittide 3 aydır pnömokoku oluyoz.çok şükür o da bitti:Saruboceq:yağızı etkileyen tek aşı pnömokok zaten.3ündede problem yaşadık:bbo:..senin oğluş nasıl oldu tatlım?inşllah bu gece de ateşi olmamıştır:Saruboceq:
günaydın bayanlar..kaydirigubbakcemile2
dün akşam 1.5 seneden sonra ilk kez sinemaya gittik.kaydirigubbakcemile. ela erken uyumuştu kayınvalideyi çağırdık o bekledi.. biz de gittik.. yalnız gideceğimiz filmi normalde tv de görsem izlemem ama sinemaya gitmeyi o kadar özlemişim ki onu bile kabul ettim..kaydirigubbakcemile3
terminatöre gittik başta ıyyyy diye izledim ama sonra hoşuma gitti..:1closedeyes:kaydirigubbakcemile5
hepiniz iyisinizdir umarım geçmişe bakamıyorum.. öptüm sizi..opuyorumnanaktan
selam kızlar biz gece acile gittik efe tıkandı yine hava verdik.ç.bugünde öksürüyo çok ay naapcamı şaşırdım moralim çok bozuk...mafoldumben
kızzzzzzzzzzzz arıkan terminatöre mi gittiniz len.valla ben onun tüm serisini izledim.en son 6 dimi.terminatör 6 .izlemezsem gözüm açık gider len muhahaha:roflol:
canımmmmmmmmmmmmm
hapy brithday to youa.s.
geç oldu ama bilmiyoduk hiçbirimiz.profiline yazsaydın bizde kutlardık doğum gününü napalımopuyorumnanaktan
eşinle ve minik prensesinle daha nice sağlıklı uzun senelere inşallah.
yavru napıon, giray napıyo,kaçıncı dişinizi çıkarttınız, biz de başladık size yetişcez inşallah kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?