hee de anam locmandan bahsediyok yav, 30 senelik bina yane, bakma sen diğer daireler dökülüyo, mutfak dolapları filan kullanılcak şekil diil, her girentadilat yaptırıp giiriyo, bizim şansımıza çıkan herbişeyini ettirmişte çıkmış, mutfak dolaplarım filen yeni yani, tezgah mermer, diğer dairelerde o eski model fayanslardan mutfaklar, banyosunu ettirmiş, velhasıl benim daire iyi, ama işte mutfak dar, hem bbulaşık makinesi hem fırın sığmıcak, o şekil yaparsam anca ööle, ya belkim tesisat olabilirde hiç dikkat etmedim yav, ama beny ok die hatırlıomCADIARZU
len kolaydır onu yapması su alınır ordan giderdende verilir kaydirigubbakcemile3 çok bi işi yok kolayca yaparsınız kaydirigubbakcemile3
hişşt sen perde yapıodunn nolduu lenn nasıl olduu fotoğrafını koyy bitmiştir herhalde delikafadulden
günaydın millet biz bütün gece uyumadıkmirmirmirmir öksürdü durdu yawrum sabaha kadar bugünde kayınwaldemde misafir war bi dünya kafamçokkarıştı uykusuzluktan ölüom..cumartesi umreye gidiolar naapcam bilmem iki gün gelen giden bitmez...ooofff
celeeeeeeeeenn cemre nasıl oldu tahliller nasıl çıktı de hele....
kerem nasıl iyimi geçtimi isali....
meran gelmiş hoşgelmiş ama ben göremedim yaaaaa.....
Gunadin herkese
günaydın hayırlı cumalar..zemuszemus
canım ben zaten bi bebek menüsü kitabı ldım diş çıkarıcak bebekler için özel olarak kraker bisküvi tarifleri vermiş sert olsun yerken kaşıntısını alsın diye herhald:uhm:Masallah eraya hacerde oyle babannesi alistirdi verdi agzina hep korkma bisey olmaz dedi gecen cubuk kraker yiyodum atladi hemen istedi tuttum agzina dis varmis gibi isirdi kirdi ve yedi kiraker bide sert ve citir bide agzinda nasil cigniyo ben hep oylece yutuyo saniyorum gecen kasar peynir verdi babannesi buda yiyodu hapsirdi agzindaki peynir koluma puskurdu ayni disi var gibi kucultmus peyniri ezmis cadi
günaydın yavriler, uykum var yaaa mirmirmirmir gece yine saat kurup kurup kalktım ateşini kontrl ettim, en son alarm çaldığında başım dönüyodu uykusuzluktan, eşime başım dönüyo nöbeti sen devral dedim 4-5 saat yattım ama hala uykusuzluktan başım dönüyo
kızlar ya hiç giremez oldum gülçe çok fena acaiiiiiiiiiiip huysuz beni tırmalayıp duruyo saçlarımı yoluyo hiç ama hiç durmuyo kucakta sürekli geziyoruz kaç gündür kahvaltı bile yapamadım dün baktım alt iki dişi çıkmıştı ya onların yanındakiler de patlamak üzere dişleri görünüyo it dişi denilen dişleri çıkarıyo ama kızım dişlerini hep iki iki çıkarıyo ya ondan daha zor galiba alt iki diş de aynı gün patlamıştı bunlar da böyle çok yoruldum çooook mamasını bile zorla yediriyorum o da çok az
az daha hacerde yataktan dusuyodu sabah yanima aldim uyudu bende uyudum dalmisim tam bu uyan yuvarlan yatagin tam ucuna gel ben bi gozumu actim allah tarafindfan tam ucunda hatta ayaginin teki asagi sarkmis ver donuyodu bi kapmisim kurtardim saniyelerle olan bisey 2 sn gozumu gec acsam paat sesine uyanacaktim valla ucuz atlattik
sorma canım bunlar bir felaketler ya gözünü ayırmaya gelmiyo.geçen sabahta girayı buldum en köşeden uca yaklaşmış tam zamanında gelmişim senin gibi.zaten 1 kere koltuktan yer hafifçe düşmüştü ömrümden ömür gittiydisenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?