2008 Ekim Anneleri

len kolaydır onu yapması su alınır ordan giderdende verilir kaydirigubbakcemile3 çok bi işi yok kolayca yaparsınız kaydirigubbakcemile3
hişşt sen perde yapıodunn nolduu lenn nasıl olduu fotoğrafını koyy bitmiştir herhalde delikafadulden

hee bitti de asamadım daha, korniş aldı benim herif de monte edilcek, hele olsun da koyucim aklımda

günaydın millet biz bütün gece uyumadıkmirmirmirmir öksürdü durdu yawrum sabaha kadar bugünde kayınwaldemde misafir war bi dünya kafamçokkarıştı uykusuzluktan ölüom..cumartesi umreye gidiolar naapcam bilmem iki gün gelen giden bitmez...ooofff
celeeeeeeeeenn cemre nasıl oldu tahliller nasıl çıktı de hele....
kerem nasıl iyimi geçtimi isali....
meran gelmiş hoşgelmiş ama ben göremedim yaaaaa.....

Son düzenleme:

anaaaaaaaa efe kaan damı hasta, ay geçmiş olsun yaaa, bu bebeler de haberleşiyo gibi hepsi aynı zamanda hasta oluo :çok üzgünüm: ya cemreyi bende merak ettim kaç gündür celenle denk gelemiyoz, nasıl olmuş haberiniz varmı

günaydın hayırlı cumalar..zemuszemus

günaydın yavriler, uykum var yaaa mirmirmirmir gece yine saat kurup kurup kalktım ateşini kontrl ettim, en son alarm çaldığında başım dönüyodu uykusuzluktan, eşime başım dönüyo nöbeti sen devral dedim 4-5 saat yattım ama hala uykusuzluktan başım dönüyo

günaydınlarhihoyyyt

canım ben zaten bi bebek menüsü kitabı ldım diş çıkarıcak bebekler için özel olarak kraker bisküvi tarifleri vermiş sert olsun yerken kaşıntısını alsın diye herhald:uhm:

len gecenin körüne kadar kıllatmışın bi de sabahın sekizinde gelmişin tabi uykusuz kalırsın kuzum
ben erayın 7 de kalkcağını bildiğim için kendimi şartladım hep 12 yi geçirmiyom geceleri genelde ama 11 de yatıyoz kociimle biraz yatak sohbeti yapıyoz koyun koyuna çok sefiyom ben yatak muhabbetini:asigim:

az daha hacerde yataktan dusuyodu sabah yanima aldim uyudu bende uyudum dalmisim tam bu uyan yuvarlan yatagin tam ucuna gel ben bi gozumu actim allah tarafindfan tam ucunda hatta ayaginin teki asagi sarkmis ver donuyodu bi kapmisim kurtardim saniyelerle olan bisey 2 sn gozumu gec acsam paat sesine uyanacaktim valla ucuz atlattik

günaydın herkeseeeeeeeee
maşallah gülçemize arkadaşı gibi hızlı olacak demek girayda alttakileri aynı anda çıkardı üsttede önle onun yanını aynı anda çıkarmıştı.:dance:

Efekkana da gecmis olsunn basladilar sirayla yine hastalanacaklar haberlesme baslamistir savulunn hastalik gelii

sorma canım bunlar bir felaketler ya gözünü ayırmaya gelmiyo.geçen sabahta girayı buldum en köşeden uca yaklaşmış tam zamanında gelmişim senin gibi.zaten 1 kere koltuktan yer hafifçe düşmüştü ömrümden ömür gittiydisenağlama

Uff bugunde cok canim sıkıliyo annemi aradim bize gel oturak oda yarin gelecemis kardesim yarin sinava giriyo o sinavdan cikinca gelirik dedi havada guzel degil

.ayy aynem kalbim gum gum atti gecmis olsun sizede rabbim acilarini agrilarini gostermesin sen napiyon giray nasil kuzunun keyfi yerindemi

giray reklam seyrediyo teyzesi
kalbimi seviyorum kırmızı giyiyorum çıktı kahkahasını attı yine.bide max reklamını çok seviyo.hacer sultan napıyo

kızlar bir hamiş haberi daha var
mrk etmeyin ben değilim hatırlarsınız gul-sen24 vardı ama o kasım annesi oldu sonra normal doğum yapmıştı.3 aylık hamileymiş yeni öğrenmiş,ilaç kullanıyomuş 2 kez unutmuş içmeyi ve 2.bebeği düşünmüyodu ailesi olmaz deyince doğurmaya karar vermiş.bızdıkcan dan sonra 2.bebiş haberide geldi,darısı isteyenlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…