2008 Ekim Anneleri

canım allahım yardımcınız olsun rabbim acil şifalar versin yaşadığı en son sıkıntı bu olsun inşallah acil şifalar diliyorum:Saruboceq::Saruboceq:

canim benim Allah beterinden korusun.canim daha dirayetli olmaya calis.hepsi gececek insallah...

canım benim çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin cemremize:Saruboceq:saçlarının teline zarar gelse içimiz acıyo:çok üzgünüm:rabbim dermansız dert vermesin hepsini atlatır minik prenses inşallah
:Saruboceq:
sonda çok can yakıyomuş,herkes öyle diyo,benim çocuk çıktıktan sonra takıldı o yüzden hiç hissetmedim belden aşağısı uyuşuk olduğu için.bi daha sezaryen olusam yine aynı şekilde olmasını isticem..

aslında benimde canım çok sıkkın.bizimde 2-3 aylıkken kakasında mikrop çıkmıştı ya,o yine tekrarlamış:çok üzgünüm:ya da tam geçmedi..o zamanlar sıvı ve mukusluydu kakası ama şimdi gayet normal görünüyo.geçenlerde farkettim kakası normal ama içinde sümüksü yapılar vardı.yediklerinden herhalde dedim:uhmazar sabahı 7 de yaptı kakasını hemen eşimi uyandırıp hastaneye gönderdim..malesef yine var.dizanteri başlangıcı diyo dr.ama nette bakıyorum kanlı,mukuslu ishal diyo belirtisinde.iyi de yağız ishal de değil.:1no2:Allah'a şükür kan da yok..demişki eğer mama kaşığını çeşme suyuyla yıkayıp kurulamadan bile mama yedirseniz bu olur:1shok:apartman bebek dolu,dün hepsinin annesine sordum..bebeklerini çeşme suyuyla yıkıyolar.hiç bişey yok..ben herzaman içme suyuyla yıkıyorum yağızıbenneyaptımkiherşeyini yıkayıp eline veriyorum.hatta çok dikkat ediyorum diye kızıyolar bile bana.nerden oldu bu hiç anlamadım..büyük ihtimalle sürekli ağlaması ve uyumaması da bundanmış yavrumun.inşallah 10 günlük bi tedavimiz var,ondan sonra düzelir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun ...çok hassas bebekler ya aklımıza gelmeyecek bişeyden kapıolar mikrobu...emziğini falan kaynamış suda bekletiyorum ama bazen normal suyla da yıkadığımız oluo Allaha emanetler valla

çok teşekkür ederim canım.evet haklısın nne kadar korursak koruyalım bişeyden kapıyolar..bide her bulduklarını ağızlarına götürüyo olmaları bence asıl sebep.evdeki herşeyi de yıkayamayızki..mesela yağız kumanda hastası.kanal değiştirirken görürse ortalığı yırtıyo.eline verincede hemen ağıza.sürekli elimizin değdiği bi alet en basit örnek...üniversitede bi derste görmüştük,parmağımızdaki bi yüzüğün altında avrupada yaşayan insan sayısı kadar mikrop varmış:bbo:ama çk derin de düşünmemek lazım tabi mikrop da lazım:uhm:

a ayyyy kıyamam çok üzüldüm yaa.. geçmiş olsun canım anlıyorum seni.:çok üzgünüm:. ama iyi olsun da annesi..a.s niye bu kadar süre geçmemiş peki o kadar da hap iğne kullandınız.. allahh allahh..:çok üzgünüm:
hakkaten o kadar harekete bence kilosu gayet iyi maşallah..
ben sondanın ne takıldığını ne de çıkarıldığını hssettim.. uyuşma başlayınca takmışlardı hiç fark etmedim.. çıkarırkende öyle.. a.s
canım bol bol dua edicem size.. allahım dermansız dert vermesin.. bebeklerimizede acill şifa versin.:Saruboceq:
allah allah geçmiş olsun canım ya..senağlama elanında kakasında arada mukus oluyor sarı sarı. ben fark ediyorum aslında. 2 ay önce bir test yapıldı bir şey çıkmamıştı. dişten olabilr demişti doktoru..yine mi yaptırılsa acaba.. :uhm:
her şeyi hazır suyla yıkıyamıyoruz ki.. kaşığını tabağını off... kaynamış suda bekletiyorum ama her gün yapamıyorum.. :çok üzgünüm:

eşimde bazen bana kızıyor bırak arada mikrop alsın diyo.. ama zaten her şeyde yeterince mikrop var ki..
bir yerde okummuştum steril değil temiz bakın bebeklerinize diyordu.kafamçokkarıştı

evet geçen yaz bu zamanlarda iyiydik burdaydık çoğumuz bu yıl bebişler olunca kimse duramıyo evlerdehihoyyyt
canım hep yazıcam sana unutuyorum benim babamda Denizli Buldanlı heşeriyiz yaniyerimseniben
ya canım buldanlı demek baban bu hafta buldanda festival vardı her sene giderdik bu sene malum bebeklen gitmedik memlun oldum

ahhh canımmm benim kıyamam cemreye kuzuma dua edeceğim inşallah bir an önce iyileşir

ahhh bizimkide fazla kıpırdamaktan kilo almıyor aynen gülçe gibi ama sağlıkları yerinde olsunda yeter

mrb arkadaşlar napıyosunuz ben herzamanki gibi buraya fazla giremiyorum malum tayinimiz çıktı ev topluyorum kızımlada zor oluyor biraz hepiniz iyisinizdir umarım.celencim çok geçmiş olsun cemreye umarım en kısa zamanda iyi olur acil şifalar versin Allah ım.

celen gecmısler olsun yavrum yaa kıyamam cemrosuma. haklısın allah beterınden saklasın. geccek ınsallah uzmeyın canınızı nolur:teselli:
yaa sezeryana gırerken bana da sonda tkıldı ama acımadı yaa sadece yanma hıssettım bıraz. acaba takan kısıye gore mı deısıo fisfisfis sızede gecmıs olsun kusum yaa. bebelere hıc yakısmıo hastalık :çok üzgünüm:

canim cok gecmis olsun sizede,bizde kaka ve idrar sonucu bekliyoruz.bakalim babasi simdi hastaneden sonuclari almaya gitti.hayirlisi...

celen cemreme çok çok geçmiş olsun.Allah'ım acil şifalar versin inşallah.yavrularımız hasta olunca gözümüze uyku bile girmiyo.canlarım benim.Allah'ım beterlerinden korusun inşallah

fatoş size de geçmiş olsun canım ya.Allah'ım cemreye de senin yavruna da acil şifalar versin inşallah.

iyiakşamlar meran tatlım naber nisanla tamer nasıllar 2008 ekim anneleri çookkk boşşşş kalmış gene
fatoş sizede geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşir

iyi geceler kızlarr
geçmiş olsun canım artııkk çok dikkatt etmemiz lazım çokkk
geçmiş olsun elayaa
büyümek nisanıda kabız yaptııı :çok üzgünüm: bi daha almıcam...

bebekler için en uygun ekmek tam tahıllı a.s
pulmicort koruyuculuğunu arttıracaktır..sana söylemiştim onu kullanmadan geçmesi zor die :çok üzgünüm: şurup olarak vermekten iyidir nebulizatörle vermek ve geçecektir hiç merak etme
yerimm ben onuuu delikafadulden maşallahh kuzuyaa
çokk güzell celenim maşallahh ilk hızlı giden1-2 kilo ödem aslında...ve canım sen emzirdiğin halde verebildin bu kiloyu daha nolsuun yanii vereliniortak

ben ankaradan geldikten 2 hafta kadar sonra baskülde 74 ü görünce başladım sıkı diyete..2 haftada 2 kilo almamışımdır herhalde die düşündüm önce :1shok:

sonuç şu ki 74 ile başladım yarın tam 1 ay olcak veee hamile kaldığım kiloma ve bedenime ulaştımm :lepi: 67.2 olmuşum delikafadulden 6-7 kilo verdim yanii 1 ayda...benim için muzice gibi bişe oldu hipotroidim yüzünden veremiordum çünkü hala şaşkınımm ama devam edicem hazır kilo verebiliyorken 62 civarında olsam iyi olur diyorum
ahh kuzumm yaaa :çok üzgünüm: canım inşallahh en kısa zamanda iyileşsin pembişş kuzuu :Saruboceq:
geçmiş olsun gülçeye

fatoş size de geçmiş olsun canım ya.Allah'ım cemreye de senin yavruna da acil şifalar versin inşallah.[/QUOTE]

geçmiş olsuunn canım yaa :çok üzgünüm:

offf ne kadar çokk geçmiş olsuunn msj yazdım yaa :çok üzgünüm: hasta olmasınn kimsee yaa senağlama

iyiakşamlar meran tatlım naber nisanla tamer nasıllar 2008 ekim anneleri çookkk boşşşş kalmış gene
fatoş sizede geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşir

mrb cnm :çok üzgünüm: canım sıkıldı yaa o kadar çok geçmiş olsun yazdım kii :çok üzgünüm:
nisanla tamer iyiler...tamerin üstten dişler gelio o yüzden gün içinde biraz ateşi çıkıo ama kendiliğinden düşüo...burda havalar iyice ısındı tamerde kilolu bi bebek hemen terliyor sıkılıyor :çok üzgünüm: yaz zor geçecek klima açıyoruz ama zor yinede :çok üzgünüm:

seninkiler napıoo kızın dudağıı nasıll olduu

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar şöyle bir bakınayım dedim hasta bebişleri okudum çok üzüldüm hepsine çok çok geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşirler

merancım 7kilo mu verdin maşallah sana tebrikler valla alkisalkisalkis
darısı başıma bende 71im şuan bi 4-5kilo daha gitse yeter şimdilik ama ben yemeğe devam ediom emzirdiğim için :1no2:

canım çok geçmiş olsun ya.millet sakınmıyo onun için bişey olmuyo sen sakındıkça daha çok oluyo canım.neyse allahtan çabuk farketmişsinde yoksa çocukcağızı iyi hasta ederdi dizanteri.kıyamam ben yakışıklı kuzucuğumuza.arkadaşıyla :1hug:sizi acil şifalar canım

Gunaydin kizlar dun gelemedim hic annemlere gittm annem evlerini parke yaptirmis yormus kendini bayigi dunde ben gittim temizlik yaptim aksama dogruda babamizin is yerine geldik bi kac saat durduk hacer bayildi tabi komsu esnaflar hep hediyeler verdi haceri kucagina alan dukkanindan bi hediye veriyo eline oyuncak koleksiyonumuz oldu ee babasida uzerine cicler giydirdi dukkanin altii ustune getirid kucagaimizda uzaniyo askidakileri alip alip yere atiyo cok sirin gelen her musterinin ardindan bay bay yapiyo eger oraya bi alisirsa yandik hergun arkalarinda aglar bende gidecem diye sizle naptiniz bi gecmise bakiyim cok killtmamissiniz isler kesat galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…