teşekkür ederiz teyzesi.Şenizah canım kıyamam elaya yavrum ne kadar zorlanmış ....bidaha tekrarlamaz inş canım
günaydın canım..opuyorumnanaktangünaydınlar güzel anneler ve yaramaz bebişlerilülülülülülü
Gunaydınlarr herkese ..
Arkadaslar benim kızım iyice yemekden icmekden kesildi bugunlerde 2 diş cıkardı herhalde artık bitmistir istahsızlıgı dedim ama feciii bir sekilde basladı eskiden de az yerdi problem etmezdim o kadar ama simdi resmen yemek görunce cıldırıyor ortalıgı birbirine katıyorr ne yapmam gerekiyor ...siz neler yapıyorsunuz böyle durumlardaa yardııımmmmmm
anam pazar aksamı döndük.ben msjını gelince okudum.ama zaten uğrayamazdık aksam gec saatti.hatta o düzcenin oralardaki ayrımlarda hep kulaklaırnızı cınlattık opuyorumnanaktan burdanmıydı?yok yok burdandı falan die kaydirigubbakcemile3kıs celen ne zaman döndünüs evebende hala davetime cevap bekliyo::
ne zaman dedin leyn :uhm: falla görmedimcemre kuzumun 8. ayı hayırlı olsun sağlıkla büyüsün...:teytey::teytey:
inşallah tahlilide temiz çıkar..hoşgeldiniz ewinize de!! ben sana demedimmi dönüşte uğra die len:mymeka::mymeka: özledik heralde:dilcikar:
:
fırnayın uleeyyynnn Şenizgeçmiş olsun canım hakkaten bu beişler büyüyene kadar hastalıkla yaşamayı öğrenmemiz gerek herhald:bbo:
o celene bi de benden:mymeka: bu kadar davet var ama karı vızzzz diye geçmiş otobandan:mymeka:
b:mymeka:u arada cemre kuzumun halayı mı var dur bende gireem:teytey::teytey::teytey:nice 8 aylara 8 senelere inşopuyorumnanaktan
peeeyyyy allah nazarlardan korusun haceriKizlar az once ne oldu hacerin karnini doyurdum hep ustunu batirdi bende cikarttim citcitli badisiyle kaldi elini yuzunu yikadim hacerde boyle ustunu cikarinca cok mutlu oluyo neselendi hemen bi resmini cekiyim dedi oturttum allah bu basladi de deeeh babaaah diye hemen gittim kamerayi aldim geldim cekiyorum nasil bidir bidir konusuyo dede diyom oda diyo baaba diyom oda diyo bende anne desin diye adiyla seslendim bana bakmasi icin haceer hadeer demesin ay ogretmreye kalkissam demez cok sasrirdim hacer mi diyon annem sen diyom hadeer diyo cok tatli babasina desem inanmaz ay iyiki kameraya aldim aksam izlettirince cok sevinecekler keske burdada izlettirebilsem size
Gunaydınlarr herkese ..
Arkadaslar benim kızım iyice yemekden icmekden kesildi bugunlerde 2 diş cıkardı herhalde artık bitmistir istahsızlıgı dedim ama feciii bir sekilde basladı eskiden de az yerdi problem etmezdim o kadar ama simdi resmen yemek görunce cıldırıyor ortalıgı birbirine katıyorr ne yapmam gerekiyor ...siz neler yapıyorsunuz böyle durumlardaa yardııımmmmmm
fisfisfis acaba havalardanmı ki :uhm: hani aniden ısındı falan fisfisfis bide bi surup kasığı pekmez içir bakalım.ben ne zaman pekmez içsem acıkırım daaaaa
artikkkkkkkkkkkkkkkk su dis ciksin yahuuuuuuuuuuu.delikafadulden
eve geldim keremi uyuttum yimeğimi yaptım bi bakem dedim hatunlar gelmiş mikaydirigubbakcemile2
kereme ilk adım ayakkabısı aldım toddlerden 49dedi 40 a aldık işyerinden arkadaş da kızına aldı 20numara aldım biraz büyük ama sorun olur mu acep:uhm: değiştirebilirim yer yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?