slm herkese
bugün dr kontrolümüz vardı çikolatam bu ay ek gıdaya yeni başlamıştı dr teyzesi gelişimini çok güzel buldu tam 500 gr almış çok çok iyi dedi.))
yalnız ben bu son aşımız zannediyodum ama dr 3.hepatit dedi bugün zaten 3.pnömokok olmuştu bende 1 ay sonraya attım kafam karıştı sizdede böyle oldumu yaaa?
yaz geldi herkes firari ya balkon sefasında ya parkta topikte kimse kalmamış geçen yaz da herkes firari olmuştu ama bu kadar erken değildi
miycim inşallah çıkarırsınız canım
cnm maşallah bebişine.şuanda kaç kilo
sağlıkla giysin keroş annesi.bence değiştirme canım çabuk büyüyo ayakları çünküa.s
9600 berrincim,73 cm.ek gıdaya yeni geçtik ama emmeye devam ediyoruz.seninki ne kadar peki?
cnm benim kızımda 73 cnm 10.700allah sağlıklarını bozmasın
keroşum güle güle giysin ayakkabılarınıŞeniz
cok moralim bozuk mafoldumben kültür sonucmuzu aldık ve maalesef enfelsiyon gene cıkmıs.sonda takıldı kuzuma mafoldumben cok ağladı yavrum mafoldumben o ağladı ben ağladım bi ara bayılıcam sandım mafoldumben cok zor sokmus sondayı doktor..işin kötü yanı cemrede yapısıklık cıkmıs..vajina girişinde zar olusmus mafoldumben offfff allahım beterinden korusun :Saruboceq: eğer bundada enfelsiyon cıkarsa ileri tetkik yapılıcak mafoldumben sintigrafi falan cekilicekmiş.ışın verilicekmiş mafoldumben allahıum yardımcımız olsun :Saruboceq:
aaaa canım ya çok üzüldüm sizin için bol bol dua edecem canım benim ağlamaz mı sezeryande en çok sonda acıtmıştı canımı şimdi bile çok korkuyom sonda yarine ameliyat olmayı tercih ederim yani o kadar canım benim kıyamam size allah sabır ve de acil şifalar versin
cok moralim bozuk mafoldumben kültür sonucmuzu aldık ve maalesef enfelsiyon gene cıkmıs.sonda takıldı kuzuma mafoldumben cok ağladı yavrum mafoldumben o ağladı ben ağladım bi ara bayılıcam sandım mafoldumben cok zor sokmus sondayı doktor..işin kötü yanı cemrede yapısıklık cıkmıs..vajina girişinde zar olusmus mafoldumben offfff allahım beterinden korusun :Saruboceq: eğer bundada enfelsiyon cıkarsa ileri tetkik yapılıcak mafoldumben sintigrafi falan cekilicekmiş.ışın verilicekmiş mafoldumben allahıum yardımcımız olsun :Saruboceq:
merhabalar hanımlar biz bugün doktora gittik daha odaya girer girmez gülçe doktorun kucağına atladı masında ne var ne yok hepsini yere atıp bi güzel kağıtları yırttı doktor amcası bi elinde gülçe öbür elinde reçete zorla ilaç yazdı veeee ne kadar hareketli sen bu çocukla hiiç kilo almazsın işte dedi aaama benim canım sıkıldı yaaa bir sürü çocuk vardı orada vee hepsi annesinin kucağında akıllı akıllı oturup etrafı seyrediyordu bizim hanım da bi oraya atlıyo bi öbür tarafa popomuzun üstüne oturamadık hiç canavar gibi bişeydi herkes çocuğunu bıraktı bununla ilgilendi bu arada asıl doktora gitme sebebimiz kulaktı vee kulağın zarında bişey yokmuş sadece dışında biraz akıntı varmış o da kesinlikle yatar durumda biberon verme dedi kilomuza gelince 8 kilo olmuş tam 25. persentilde kilosu düşük ama bu kadar harekete iyi bile dedi işte böyle idrar kültürünü de veremedik bulunduğum ilçede yapılmadığını söyledim orda da daha önce yaptırmıştım bu defa kaynamış suyla silip sonra tahlil ver dedi ama bunu evin dışında uygulayamayacağım için vermedik zaten artık çişi hiç kokmuyo o yüzden de vermedik
aynen zambakcım.banada takıldı.herkesede dediğim tek sey 10 defa sezaryen olurum ama sonda belasına olmam :1no2: o içerde çığlıklar atarken gözümün önüne bana takıldığı an geldii resmen benm canım sızladı mafoldumben dualarınıza ihtiyacım var kızlar..allahım butun hastalara acil şifa versin...rabbim dermansız dert vermesin buna şükür ne diim :Saruboceq: :çok üzgünüm: mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?