2008 Ekim Anneleri

herkese ii geceleeeerrr opuyorumnanaktan diicem ama :uhm: kimse yok :umursamaz: cemrem bugun sabhtan atesliydi yine.akşama dooru düzeldi allahıma binlerce kez şüğkür öksürüğü ve hapsurması devam tabi :sm_confused: benm anlamadığım öksürük gece azar bunun gece kesilio :sm_confused: ptesi randevusu var.bakam doktorumuz buna ve enfeksiyon sonucuna ne diicek :Saruboceq: bugun sonucu cıktı.ptesi alıp doktora göstericez.alt katta hemşire var bizim.onşa konustuk.bitane cocuk nefroloğu bulucak en ii o anlar dio :çok üzgünüm:

git yat tatlım belki dinlenirsin biraz dualarım seninleopuyorumnanaktan
canımsın...allah razı olsun gamzem yaaaa :çok üzgünüm:
hmmm CADIARZU bilmodum nisacım..demek ööleyken bööle yapabilioz CADIARZU yapiim ozaman CADIARZU canım allah namazını yaptığın duaları kabul etsin..seni kızına eşine ailene bağışlasın :Saruboceq:
celenimm geçmişş olsunn yaa :çok üzgünüm: bütün gün cemre aklımdaydı ve hep dua ettimm Allahım onu korusun iyileşsin biran önce :Saruboceq:
inşallah merancım inşallah :Saruboceq: atlatıcaz gecicek allahın izniyle..rtabbim beterinden korusun :Saruboceq: dermansız dert vermesin :Saruboceq:
celenim brokoli karnıbahar ve kabak idrar yolu enfeksiyonuna çok iyi gelen birkaç şey.aklıma daha önce hiç gelmemişti söylemek :çok üzgünüm: bunları sık sık yedirsen diyorum :çok üzgünüm:
CADIARZU bilmiodum saol canımın içi.kabak cok veriyorum ama diğerlerinden yemedi hiç...gecen tarhana yaptım kıymalı..boğazı falan yumusasın die.içine maydonoz kıydım birazda.malum iye nin bas düşmanı Çok üzgünüm çoook

Gunaydin kizlar naber cemre nasil oldu hasta bebisler iylesmistir ins rabbim sifa versin
cok şüğkür bugun daha ii :Saruboceq:
celen cim phatosh cum ikinize de çok geçmişler olsun
üffff:gitme: cemre kuzum bi türlü kurtlamadı hastalıktansenağlama inş allah biran evvel şifa verir kuzucuklara:Saruboceq:

:
valla bi düzelemedi.ilk 6 ay süper gecti..suratına kar yağarken bile gecenin bi ayazında sokakta dolastı..ne zaman ek gıdaya gectik emmeyi azalttı ve 6. ayını doldurdu o zaman basladı hersey :çok üzgünüm: napalım buna şükür...düşünüyorumda şu saatte hastane köşelerinde ne anaların içleri sızlıo..allahım önce onşara sonra benm kızıma şifa versin :Saruboceq:
yok yükselmedi patoşum allaha şükür..2 saatte bir ölçtüm.sadece askılı badisiyle yatıdım.üstünede carsaf örttüm..35,6 36,0 arası dolastı atesi a.s
Ohh tatile gidiyo millet yaa bende gitmek istiyorum yaa nolur allahim hodugumu sasirt kafasi beyni her biseyi bulansin su isini 2 gunlugune de raziyim birakip bizi biyere gotursun cok bunaldim yaa ama bizim tatlile gitmemiz cok zorr
lezize teezen yesin seni..su kafamın bulanık haliden bile güldürdün ya sen beni allahta seni güldürsün emi lü lü lü lü lü kaydirigubbakcemile3
ammmiiiinnnnnn :Saruboceq: haklısın nihalcim hiç mantıklı düşünemiyorum artık..biraz kalabalık banada kızımada ii gelicek zemuszemus

ya bu edhakın aldıı simiti o dediği sitede aratıom ama bulamıorum??bebek ürünlerinde yok?

ben kaçr..yarın sabah erken kalkıp karsıya gecicez.laptop olmus onu alıcaz.sonra bu tarafa gecip gecen gün tamire verdiğmiz foto.makinesini alıcaz.öölen sıcağına kalmayalım diyoruz ama yakalanıcaz sanırım herkese cok güzeeeelll deriiiinnn uykular diliyorum..tüm bebişlere ve annelere :)

Selam naptiniz cemre biraz daha iyiymis sevindim leen sabah buraya yazdiydim ya allahim nolur hodugumu sasirt aklo beyni sulansin beni 2 gunlugunede olsa biyere gitursun diye anam dilegim tuttumu ne hic hesapta yokken aksam esimin askerdeki komutani aradi napiyon hayirsiz ne demeye iste bizi davet etti gelin gezelim felan demis amasyada gorev yapiyo komutani burdan ora 3 saat mi herif ben gidelim dedi sabah erkenden cikariz kaliriz bi gun gezeriz tozariz dedi dukkanada bugun 2 eleman almis 1 tane vardi e bide annesi var 4 kisioldugu halde onlara birakip gitmekten vazgecerse ee yuhh derim baskada bisey demem lù lù lù lezize dezzeniz geliyyii leenn

ule akraba çıkaydık ne komik olurdu ha kaydirigubbakcemile3
bu saat olmuş sayfa hala aynı yerinde sayıyor(
eskiden olsa okuya okuya bitiremezdim

ivet aynen katılıyorum, :çok üzgünüm:kıllatma ekibi de gelmio artık :dilcikar: ay bi kurtulsaydınız şu dertten yaaaa :çok üzgünüm:

anaaaaaaaa hadi yaaa, gözün aydın ule, olm ne temiz kalpli karısın lan, dün diledin bugün oldu, baa da dilesene, şöööööööle 1 hafta deniz kenarı tatil yapsın iboş die :roflol::roflol:

Günaydın sevgili Ekim anneleriiiiiiiii
bu sabah erkenciyim baba oğul uyuyolar bende açıp bir okuyim dedim.
celencim az önce kuran okudum minik kuzunada ve tüm kuzulara dua ettim rabbim kimsenin evladını hasta etmesin yaa.onlar hepimizin çünkü hepsi için okudum valla.tez vakitte hepsi iyileşip eski sağlıklarına kavuşsun inşallahhhhhhh

günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrr:sm_cool:

daha iyi olmasına sewindim canım dualarım sizinle...kaydirigubbakcemile3
delikafaduldendelikafadulden kız başka bişi istesende olcakmış süprizzzzz inşallah gidersiniz sanada deişiklik olur:dance:

Allah razı olsun canım...Allah niyetlerini kabul etsinŞeniz

celen üzülme nolur:teselli:Allah yavruna acil şifa versin inşallah.Allah'ım beterinden korusun.canım ya yeni taşındınız,tanıdığın yok.seni çok iyi anlıyorum.annen keşke gelebilse de 1 haftalığına bari gelse.senağlama.ama canım cemrem inşallah tez zamanda iyileşir yavrum benim.sen de sıkma nolur canını

kızlar inanılmaz moralim bozuk 2 gündür.eylül beni iyice reddetti.emmiyo.biraz önce de sinirlendim yalancı memeyi ağzına ittirdim yavrumun canı yandı ağladı.kuzum.benim canım ondan daha çok yandı inanın.onun için istiyorum sağlığı için ama o emmek istemiyo.çok az sütüm var ama olsun o azcık süt göğsümde heder olacağına meleğimin miğdesine gitsin istiyorum.zaten hep benim yüzümden oldu.ek gıdaya başlayınca çok araladım emzirmeyi.onun için vicdanım yanıyo.yani eskiden günde 10 defa emziriyosam şimdi 4 defa falan emziriyodum.yani çocuk soğudu sanırım.ama meme meme diye kendini yırtan bbebişler de varmış okudum geçmişi.oyyyyyyyyy valla içim daraldı napcam ya.saat 6 da kontrolümüz var.bakalım doktor ne diyecek.nolur Allah'ım eylül emsin nolurr

selam kızlar.. :sinifsinif:dün akşam üzeri çok moralim bozuldu. elayı kanepeye oturtmuştum önüne de orta sehpasını çekiyorum. neyse oraya oturttum bende elimi yıkamaya gittim.. o anda küt diye bir ses ve birden ağlama sesi. mafoldumbenhemen koştum ela düşmüş kafasını sehpaya vurmuş.:çok üzgünüm:. oyy yavrum içim gitti.. hemen aldım elini yüzünü yıkadım sakinleşsin diye dolaşırken bir baktım kaşında bir kızarıklık var. şişme olabilir diye hemen buz aldım oraya sürmeye çalıştım.. off allahım insanın içi ne kötü oluyor.:çok üzgünüm:

sonra biraz sakinnleşti bende o arada nette kafa çarpmalarını okuyordum. kadının biri doktora yazmış bebeğim kafasını çarptı diye. o da bu konular çok önemlidir demiş. mutlaka doktorunuza ulaşın demiş.. beşinci kattan düşme ile yere düşüp çarpma arasında travma açısından fark yokmuş.. hatta yürüteçten düşen bir çocuğun başına geleni anlatmış.. anammmm bunları okuyunca çok kötü oldum.:çok üzgünüm: hemen doktorunu aradım. o da kaşında açılma var mı dedi. bayıldı mı dedi. yok dedim. kusarsa huzursuzluk lursa bir de gece emdiği saattte kalkıp emmezse getirin tomografi çekelim dedi..senağlama

şükürki kusama filan olmadı. :Saruboceq:ama ben iki saatte bir gece uyandırıp emzirdim. emmesi blincinin açık olduğunu gösteriyormuş. bu geceyi atlattık inşallah başka bir sorun olmaz..
nasıl bir acı korku allahım kimseyi evladından ayırmasın.. çok üzüldüm ağladım. senağlama

annemde şu çocuğa bir nazarlık tak deyip duruyordu. bende çatal iğne açılır diye korkuyorum siz takıyor musunuz. ya da başka bir şey. yalnız bende gün boyu aklıma geldikçe okur dua ederim..:Saruboceq:

inşallah daha da iyileşecek kuzun..allahım korusun onları..:Saruboceq:
anaaa vallahi temiz kalplisin.:1shok: hadi bakalım inşallah istediğin gibi olur.a.s
sağol canım allah razı olsun..opuyorumnanaktan

canım anlıyorum ama artık çok küçük değillerki.. emmeyi bıraksalarda çok kafana takma derim. elada sadece geceleri emiyor zaten sadece..a.s bak eylül gündüzleride emiyormuş. daha ne olsun annesi..

arikancım çok geçmiş olsun artık alışıcaz bu düşme kalkmalara artık durdukları yerde durmuyolar..Allah beterinden saklasın..ben nazarlık takıyorum evde takmıyorum ama dışarı çıkarken mutlaka takıyorum.nazara inanırım...nazarlığın yanında ayetel kürsi'de war..efekaanda çok çabuk nazar oluyo annesine çekmiş heralde yıldızı düşük..
mewlam hepsini koru sun

çok çok geçmiş olsun arıkancım.nazar oluyo annenin dediği gibi.yavrum nasıl şimdi?umarım iyidir.eylül gündüzleri artık emmiyo.geceleri de emmiyo.yani bu durum 2 gündür var.ama napalım.onların canı sağolsun yeterki.yapacak bişi yok.hem en kaliteli anne sütü ilk 6 ay olanmış.onu da biz atlattık şükür.şimdi doktora danışıp beslenme proğramı alacam bakalım.ben gündüz mama vermiyorum.çorba,yoğurt,meyve idare ediyoruz .şimdi daha da çok vermem lazım çünkü iboş galiba günde 3 defa mama verşyo.ikindi,gece,bazen de sabah dimi iboş yanlış mıyım?neyse tekrar geçmiş olsun.inşallah hasta bebişlerimiz çabucak iyileşir çok güzell bir yaz geçirirler

eylülcüm uyurken emzirmeye çalış birde.benim kız 4.ayından beri uyuyarak emiyor tabi buna emmek denirse:bbo:bu ara iyice yemeklere çorbalara geçtik günde 2 kere ancak emiyor oda emerken uyanırsa falan basıyor çığlığı.bazen uykusundada almıyor.ne yapalım canım canları sağolsunkaydirigubbakcemile5

Selam millet bugun cok yogunum off gorumcem geldi okul kapandigi icin bi suru esya ile onlari yerlestirdik camasirlari yikaniyo odasi temizlendi felan dolu is

leylacım inşaallah fikrini değiştirmez eşinde gidersiniz.amasyada çok güzel kaya mezarları falan var.gezer tozarsınız bir güzel
ayy ne güzel ya Allah kabul etsin.biliyorsunuzdur kişini kişiye ettiği dua daha makbuldürkaydirigubbakcemile5
Selam millet bugun cok yogunum off gorumcem geldi okul kapandigi icin bi suru esya ile onlari yerlestirdik camasirlari yikaniyo odasi temizlendi felan dolu is

iyi işte canım görümcen biraz yardımcı olur sana ev işlerinde mutfakta falan.hacerlede daha çok ilgilenirsin

Cok gecmis olsun arikancim yaa ins sonrdan bisey olmaz ben daha haceri hic yatakten kanapeden dusurmedim ins da dusmez bi iki kere otururken dengesini saglayamayip arkasina gittigi oldu agladi bide basigin kenarina vurdugunda agladi nasil insanin ici yaniyo dimi allahim korusun yavrulari ben nazarlik hic takmadim nazara cok inanirim ama nazar boncuguna inanmam hep dua okurum bide masaalah demek cok onemliymis bi amca demisti bebeginui biri sevdikten sonra masallah demezsse sen de oda sende duyup desin demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…