canım benim yaa..dişleriniz hayırlı olsunŞenizzaten yaramazlar bi de diş çıkarınca tam oluyo yanii:çok üzgünüm:ne güzel siz 4.leri çıkarıyosunuz biz daha 1.yi bile göremedik ne hikmetse yaa:uhm:günaydın herkese gülçe 2 gündür hiçbişey yemiyo daha önceki dişte de böyle olmuştu 4. patlıyo teyzeleri çok zor geçiyo ya durmadan aağlıyo
ohhhhhhh güle güle eskit cicileriniiiopuyorumnanaktangünaydıııınnnnnn.okula gitmeden bi bakim dedim dün giremedim siteye gece girebildim o da hemen çıktım.zeynep özeli açtım.msnyi atacam sana ama 9 30 da gitmem lazım gelinceyaprım.ayrıca alıntıları da yapcam.sizi seviyoruuummm.bugün mutluyum.saçımı kestirdim yeni ciciler aldım kendime(büyük beden).haden gorüşürük
ahanda bi yağız dahakaydirigubbakcemile3bu ekim bebekleri toptan uykuyu sevmiyo sanırımgünaydın millet benim ççooooooooooooookkkkkkkkk uuyyyyyykkkuuuummmm wwwwaaaaaaaarrrrrmirmirmirmir yaw bu çocuk nie uyumuyo yaaaawÇok üzgünüm çoook deliricim...
bugün günüm war buralarda olamıcim..gerçi olsam noolcek kimseler uğramaz oldu:umursamaz:
günaydın kızlar ..bebeişlere kiraz veriyonuz mu anacım yaaaaaaaaa..tüm bebeişler karpuz sever dimi bizim sıpa sevmiyi.....
bu gece ekim anaları genelde uyuyamamış bu bebekler anlaştımı nelmaz:
ııııııhhhhh kafamçokkarıştı cok haastayııımmmm kafamçokkarıştı ııııhhhh kafamçokkarıştı geberiiiimmmmm ııhhhhh kafamçokkarıştı grip oldum anasını satiim 3 gündür geberiomkafamçokkarıştı tam izin üstü yaaaaaa Çok üzgünüm çoook cemremde haftasonu girpti cok sükür hafif atlattı.neyse o atlattı ya buna şükür :Saruboceq: ptesi kontrolumuz vardı çok şükür kültürümüz temiz cıktı.boyu kilosu ve kafa gelişimi %20 seviyesindeymiş.doktoru minyon bir kız olucak endişelenmeyin dedi :sm_confused: artık evde pişen herseyden yavas yavas verebilirsiniz dedi.bide 12. ayında hatırlatın diş için ilaç vericem dedi.sağlıklı cıkması için :uhm: d-vit ve kan damlası yine 12. ayına kadar devam.tüm bunlardanda anlasılacağı gibi bi dahaki randevumuz doğumgünümüzde :lepi:
iboşum gecmiş olsun.verilmiş sadakanız varmıs..cana bişe gelmemiş :Saruboceq:
yeşimcim kızının basarısını okudum ben bile gururlandım :1hug: tebrik ederim senide kızımızıda..
özlemcim gözün aydın bacım..benm şafakta 10 :teytey: :sm_cool: :teytey:
len gamze kılsızı senin yüzünden kalktım yazdım bak :mymeka: ne güzel yatıodum ben nalları dikmiş hevese getirdin beni telefonunla :mymeka: şakkkaaa len Şeniz tekrar saol bacım merak etmiş aramıssın öptüm sizi opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım yaz günü grip dahada zor oluyor bir an önce iyileşııııııhhhhh kafamçokkarıştı cok haastayııımmmm kafamçokkarıştı ııııhhhh kafamçokkarıştı geberiiiimmmmm ııhhhhh kafamçokkarıştı grip oldum anasını satiim 3 gündür geberiomkafamçokkarıştı tam izin üstü yaaaaaa Çok üzgünüm çoook cemremde haftasonu girpti cok sükür hafif atlattı.neyse o atlattı ya buna şükür :Saruboceq: ptesi kontrolumuz vardı çok şükür kültürümüz temiz cıktı.boyu kilosu ve kafa gelişimi %20 seviyesindeymiş.doktoru minyon bir kız olucak endişelenmeyin dedi :sm_confused: artık evde pişen herseyden yavas yavas verebilirsiniz dedi.bide 12. ayında hatırlatın diş için ilaç vericem dedi.sağlıklı cıkması için :uhm: d-vit ve kan damlası yine 12. ayına kadar devam.tüm bunlardanda anlasılacağı gibi bi dahaki randevumuz doğumgünümüzde :lepi:
yeşimcim kızının basarısını okudum ben bile gururlandım :1hug: tebrik ederim senide kızımızıda..
len gamze kılsızı senin yüzünden kalktım yazdım bak :mymeka: ne güzel yatıodum ben nalları dikmiş hevese getirdin beni telefonunla :mymeka: şakkkaaa len Şeniz tekrar saol bacım merak etmiş aramıssın öptüm sizi opuyorumnanaktan
benimki dogdugundan beri uyumuyor :)
su diste cikmadi hala, gazimizda tam gaz devam.istahida hic yok,allahtan emiyor,onada sukur.son 2 aydir hic kilo almadi.butun testleri temiz gozukuyor.acayip hareketli,bu enerjiyi nerden buluyor anlamiyorum.kafamçokkarıştı
ııııııhhhhh kafamçokkarıştı cok haastayııımmmm kafamçokkarıştı ııııhhhh kafamçokkarıştı geberiiiimmmmm ııhhhhh kafamçokkarıştı grip oldum anasını satiim 3 gündür geberiomkafamçokkarıştı tam izin üstü yaaaaaa Çok üzgünüm çoook cemremde haftasonu girpti cok sükür hafif atlattı.neyse o atlattı ya buna şükür :Saruboceq: ptesi kontrolumuz vardı çok şükür kültürümüz temiz cıktı.boyu kilosu ve kafa gelişimi %20 seviyesindeymiş.doktoru minyon bir kız olucak endişelenmeyin dedi :sm_confused: artık evde pişen herseyden yavas yavas verebilirsiniz dedi.bide 12. ayında hatırlatın diş için ilaç vericem dedi.sağlıklı cıkması için :uhm: d-vit ve kan damlası yine 12. ayına kadar devam.tüm bunlardanda anlasılacağı gibi bi dahaki randevumuz doğumgünümüzde :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?