2008 Ekim Anneleri

aaaa:1shok:en son 13 58 de ben yazıp çıkmışım nerde bu millet yaa 1 misafirle başbaşayım neyse onla bi kayfe içek baremağzı var dili yok ne de olsa:1ninca:

ben geldim okudum gidiyom yemek yapıyom da babası kuzuya bakıyo ben de sarma saracam ne zamnadır yapamamşıştım çok özledim yaaa isteyen varmı gönderem

ben geldim millet..
bugün iki kötü şey oldu
1. eşim beni bırakırken arabanın arkasını direğe çarptımafoldumben tamda rahatlıoz derken masraf çıktı..ama Allahtan ben çarpmadım çenesinden duramazdım yoksa:umursamaz:
2. günden gelirken arabada önde kaza olduğunu gördüm..öndeki dolmuş arabaya vurmuş yolcular iniyo filan..plakaya bi bakarımki bizim dolmuş:1shok: :1shok: anam dedim herif delircek aradım hemen dedim kaza yaptı şoförün gel...tabi dünyası yıkıldı:çok üzgünüm: sora buluştuk arabayı werdi bana ewe git die geldim ama awluya sokmadım dışarda bıraktım bir günde üç kaza kaldıraamaz die
Allah beterinden korusun nasip naapalım..:gitme:

canımmmmmmm çok geçmiş olsun sanadaa.s.kusura bakma ama önemli olan cemre sultan sen kendini idare edersin arkadaşımkaydirigubbakcemile3
çok şükür artık düzeldi demek kızımız ne güzelllll çok şükür allah iylik versin kuzumuza:teytey:

aman şu elti işide ne gıcık bişey yaaaaa annemlerden biliyorumbir küs bir barışık yıllar geçti.allahtan bende yok çok dua etmiştim eltim olmasın diye.
ekim 2008 bebeleri uykusuz modelleri böyle demekkilmaz:bizdede gündüz hiç uyku yok koca gün 15 dk uyudu girayda ne kötü annem geldi bende temizlik yaptım

Allah kızını başarılarının devamını da getirsin inşallah.çok mutlu oldum.inşallah bizim meleklerimiz de çok başarılı birer öğrenci olurlar:1hug:

iboşum çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.ee nasıl anlaşılacak şimdi ?kardeşinin de yazık morali çok kötüdür.yavruya destek ol bari iboşum yaa

naber kızlar. buraya şöyle çok mutluyum diyerek girmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam.Allah'a şükür kızım iyi.eşim harika bir insan ama işte bazı pürüzler var ki onlarr hiçç fırsat vermiyo mutluluğumuza.inanın o kadar çok istiyorum ki sadece kendim,eşim ve meleğim için yaşamayı.hırdan,gürden,dedikodudan,asık surattan,her şey mükemmel bile olsa yine de mutsuz olacak bir şey bulan insanlardan;sürekli şikayet eden,kendini düşünen bencil insanlardan ailemi(eşimi,kızımı)soyutlamayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam.keşke eşim babasıyla birlikte çalışmasaydı.keşke ailesiyle birlikte oturmasaydık,hatta keşke başka bir şehirde yaşasaydık ne kadar güzel olurdu anlatamam.çok bunaldım.böyle yaşamak ZORUNDA olduğum için çok mutsuzum inanın.

çok çok geçmiş olsun canım.

Anaa gamzecim cok gecis olsun yaa kasko felan yokmu olacaj oluyo tek cana gelmesinde mala gelsin

çok çok geçmiş olsun canım.

gamzecim geçmiş olsun canım canınızın sadakası olsun

saolun kızlar..arabanın kaskosu var ama insanın canı sıkılıo işte..:çok üzgünüm:2-3 gün çalışmıcak tamirde olcak bu ay bizi sıkıntıya sokcak yani..neyse cana gelcene mala gelsin..bunada şükür:Saruboceq:

1 günde 2 kaza olması çok ilginç..:uhm: eşime söliimde sadaka wersin
rabbim beterinden korusun:Saruboceq:

canım bizde de tam tersi...hiç ama hiç kimse yanımızda değil kendi ailem de eşimin ailesi de...inan bu da güzel değil..insan önünde büyük istiyor...dayanacak bir sırt sızlanacak bir omuz istiyor...kayınvalidemin bana ettiği herşeye rağmen gelsin yanımızda olsun istiyorum inan.....insan hep olmayana özlem duyuyor...eşim dünyada bir tane....

geçmiş olsun canım

günaydın kızlar ..bebeişlere kiraz veriyonuz mu anacım yaaaaaaaaa..tüm bebeişler karpuz sever dimi bizim sıpa sevmiyi.....

yavrum ben kiraz da vriyom karpuz da veriyom, bizde bi problem olmadı, ama benim püf noktam şu, muzu asla reddetmediği için yarım muz koyuyorum, içine 4-5 tane kiraz, kabuklarını ve çekirdeklerini çıkartıyom tabi, bazen kayısı bazen karpuz ööle çeşitlendiriyorum, ama bi keresinde yeni dünya koydum pişik yaptı, asitli galiba, ondan beri koymuyom onu:umursamaz:

benim oğlan uyuyo şimdilik şükür de bende de bi halsizlik var anlatamam, bugün akşama kaadar sıpamuyudu ben uyudum, hiçbi iişe bakmadım, pestilgibiyim v allakafamçokkarıştı geçmiş olsun len bu sefer de senmi hasta oldun benneyaptımki

benim oğlandan da bahsediyo ayrıca-tatlicadiarzu- iki dk durmuyo ya yerinde, bugün yürütecindeydi, ben de koltukta uzanıyodum, gözlerimi kapattım 2 dk, sonra ıh ıh diye bi sesler geldi bi baktım pc masasının yanında başaşa kalmış benimki, ayağının biri havada diğeri yürütece takılmış kurtulamıyo, ıh ıh demeye başladı bi baktım şok oldum nasıl koştum kalktım, az daha geç kalsam kafa üstü yere çakılcak, gözümün önündeydi halbuki yaa, yürütec olmayınca da zaptedilmiyo bu ne etcem bilmem-tatlicadiarzu-
aaaaaaaaaa geçmiş olsun yaaa:1shok: ulen bi hayır neyin dağıtın barik, allah beterinden saklasın bi günde 2 kaza yav-tatlicadiarzu-
yavrum haklısın sonuna kadar da kendimizden kötü durumda olanları düşünüp mutlu olmak lazım yaa, ne etcn herkesin bi yaşantısı var, seninkisi de bööle, üzme canını hade :teselli:

uykum kaçtı buraya geldim uykum olur oğlan uyumaz uykum olmaz oğlan uyur off offmafoldumben
bu oğlanlar bizi halledecek canım yarın denizli merkeze geleceğim ama napsam bilmiyorum arabayla gelsem trafik artı park sorunu arabasız gelsem dolmuşlarda bebeyle mahvolcam bakalım napcam sabah karar veririm artık

canım kendine mutlu olacak konular bul hayatının sıkıntılı yönlerini düşünme farklı farklı da olsa hepimizin hayatında mutsuz olduğu konular muhakkak var buda senin imtihanındır belki dua et bir gün mutlaka istediğin yaşantıya kavuşursun

geçmiş olsun canım mutlaka küçükte olsa sadaka verin

Allah kızını başarılarının devamını da getirsin inşallah.çok mutlu oldum.inşallah bizim meleklerimiz de çok başarılı birer öğrenci olurlar:1hug:
teşekkür ederim hayatım darısı başınıza inşallah sizin melekleriniz daha başarılı olsunyerimseniben

günaydın herkese mirmirmirmir ben buna daha ne kadar dayanırım bilmiyorum bu çocuk ne zaman kesintisiz uyucak....Çok üzgünüm çoook artık uykusuzluktan düşüp bayılıcammafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…