ııııııhhhhh kafamçokkarıştı cok haastayııımmmm kafamçokkarıştı ııııhhhh kafamçokkarıştı geberiiiimmmmm ııhhhhh kafamçokkarıştı grip oldum anasını satiim 3 gündür geberiomkafamçokkarıştı tam izin üstü yaaaaaa Çok üzgünüm çoook cemremde haftasonu girpti cok sükür hafif atlattı.neyse o atlattı ya buna şükür :Saruboceq: ptesi kontrolumuz vardı çok şükür kültürümüz temiz cıktı.boyu kilosu ve kafa gelişimi %20 seviyesindeymiş.doktoru minyon bir kız olucak endişelenmeyin dedi :sm_confused: artık evde pişen herseyden yavas yavas verebilirsiniz dedi.bide 12. ayında hatırlatın diş için ilaç vericem dedi.sağlıklı cıkması için :uhm: d-vit ve kan damlası yine 12. ayına kadar devam.tüm bunlardanda anlasılacağı gibi bi dahaki randevumuz doğumgünümüzde :lepi:
iboşum gecmiş olsun.verilmiş sadakanız varmıs..cana bişe gelmemiş :Saruboceq:
yeşimcim kızının basarısını okudum ben bile gururlandım :1hug: tebrik ederim senide kızımızıda..
özlemcim gözün aydın bacım..benm şafakta 10 :teytey: :sm_cool: :teytey:
len gamze kılsızı senin yüzünden kalktım yazdım bak :mymeka: ne güzel yatıodum ben nalları dikmiş hevese getirdin beni telefonunla :mymeka: şakkkaaa len Şeniz tekrar saol bacım merak etmiş aramıssın öptüm sizi opuyorumnanaktan
günaydınlarrr..uykusuz bi gecenin sabahından merhaba yinemirmirmirmir
yarım saatte bi ağladı gece oğlumkafamçokkarıştısersem tavuk gibi dolaşıyom evde..şimdi zar zor uyuttum ve uyandığı gibi annemlere gitcez çünkü temizlik yapıyo ve yardım etmem gerek:bbo:işin kötüsü ordan gelincede eltimlere gitcez..kızının ilk doğumgünü kutlanacak...ama ben hiç gitmek istemiyorum zaten 2 yıl hiç konuşmadık.kayınvalidemin hasta olup yataklara düşmesi dolayısıyla barıştık:umursamaz:birbirimize selam bile veremiyoruz o kadar soğukluk var arada..ben bu durumda doğumgünü kutlamaya gidiyom of yamafoldumbeno kadar kinciyimdirÇok üzgünüm çoookbana kötülük yapan birini çok zor affederim ama insan evlenince eşinin hatırı için kendinden ne fedakarlıklar yapıyo..off bu akşam nasıl geçer hiç bilmiyorum:1no2:.çok gerildim çoooooookkkÇok üzgünüm çoook
canım benim yaa..dişleriniz hayırlı olsunŞenizzaten yaramazlar bi de diş çıkarınca tam oluyo yanii:çok üzgünüm:ne güzel siz 4.leri çıkarıyosunuz biz daha 1.yi bile göremedik ne hikmetse yaa:uhm:
ohhhhhhh güle güle eskit cicileriniiiopuyorumnanaktan
ahanda bi yağız dahakaydirigubbakcemile3bu ekim bebekleri toptan uykuyu sevmiyo sanırımgece uyumayınca gündüz uyur dimi insan.yok anam nerdeee....memmee memmee diye ağladı..emziriyorum kafasını memeden çekip memmee diye ağlamaya devam ediyo:mymeka:yavrumun uykusuzluk kafasına vurdu galibaakaydirigubbakcemile3
sana kolay gelsin canım..evet haklısın artık kimseler uğramıyo buralara:çok üzgünüm:2009 anneleri bastırcak bizi yakında sırf onların başlıkları ilerlicek:gitme:
bende çıkıyorum şimdilik..akşam giyeceklerimi ayarlıyım:a015:
günaydııınnnn yaz tatili geldiii kızım karnesini aldı 94,77 ile ikinci oldu birincinin puanı 95,12 bundan dolayı biraz üzüldü şimdiye kadar hiçç ikinci olmamıştı neyse biz teselli ettik biraz morali düzeldi gidip çocuklarıma kahvaltı yaptırayım ben gelinceye kadar kalabalıklaşır belki burası opuyorumnanaktan
slm millet, kardeşim kaza yapmış yaa, karşı taraf motosikletliymiş ehliyeti kaskı neyin yokmuş, bizim oğlan da tali yoldan çıkıyomuş, kusurun büyğünü bizim oğlana yüklemişler, herifler de tehdit ediomuş bizimkini, annemlere de söyleyemiomuş, 1 ay sonra da düğünü var, tam düğün önü iyi olmadı, morelim bozuldu yaa
ben geldim millet..
bugün iki kötü şey oldu
1. eşim beni bırakırken arabanın arkasını direğe çarptımafoldumben tamda rahatlıoz derken masraf çıktı..ama Allahtan ben çarpmadım çenesinden duramazdım yoksa:umursamaz:
2. günden gelirken arabada önde kaza olduğunu gördüm..öndeki dolmuş arabaya vurmuş yolcular iniyo filan..plakaya bi bakarımki bizim dolmuş:1shok: :1shok: anam dedim herif delircek aradım hemen dedim kaza yaptı şoförün gel...tabi dünyası yıkıldı:çok üzgünüm: sora buluştuk arabayı werdi bana ewe git die geldim ama awluya sokmadım dışarda bıraktım bir günde üç kaza kaldıraamaz die
Allah beterinden korusun nasip naapalım..:gitme:
Anaa gamzecim cok gecis olsun yaa kasko felan yokmu olacaj oluyo tek cana gelmesinde mala gelsin
çok çok geçmiş olsun canım.
gamzecim geçmiş olsun canım canınızın sadakası olsun
naber kızlar. buraya şöyle çok mutluyum diyerek girmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam.Allah'a şükür kızım iyi.eşim harika bir insan ama işte bazı pürüzler var ki onlarr hiçç fırsat vermiyo mutluluğumuza.inanın o kadar çok istiyorum ki sadece kendim,eşim ve meleğim için yaşamayı.hırdan,gürden,dedikodudan,asık surattan,her şey mükemmel bile olsa yine de mutsuz olacak bir şey bulan insanlardan;sürekli şikayet eden,kendini düşünen bencil insanlardan ailemi(eşimi,kızımı)soyutlamayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam.keşke eşim babasıyla birlikte çalışmasaydı.keşke ailesiyle birlikte oturmasaydık,hatta keşke başka bir şehirde yaşasaydık ne kadar güzel olurdu anlatamam.çok bunaldım.böyle yaşamak ZORUNDA olduğum için çok mutsuzum inanın.
saolun kızlar..arabanın kaskosu var ama insanın canı sıkılıo işte..:çok üzgünüm:2-3 gün çalışmıcak tamirde olcak bu ay bizi sıkıntıya sokcak yani..neyse cana gelcene mala gelsin..bunada şükür:Saruboceq:
1 günde 2 kaza olması çok ilginç..:uhm: eşime söliimde sadaka wersin
rabbim beterinden korusun:Saruboceq:
günaydın kızlar ..bebeişlere kiraz veriyonuz mu anacım yaaaaaaaaa..tüm bebeişler karpuz sever dimi bizim sıpa sevmiyi.....
günaydınlarrr..uykusuz bi gecenin sabahından merhaba yin
yarım saatte bi ağladı gece oğlumkafamçokkarıştısersem tavuk gibi dolaşıyom evde..şimdi zar zor uyuttum ve uyandığı gibi annemlere gitcez çünkü temizlik yapıyo ve yardım etmem gerek::işin kötüsü ordan gelincede eltimlere gitcez..kızının ilk doğumgünü kutlanacak...ama ben hiç gitmek istemiyorum zaten 2 yıl hiç konuşmadık.kayınvalidemin hasta olup yataklara düşmesi dolayısıyla barıştık::birbirimize selam bile veremiyoruz o kadar soğukluk var arada..ben bu durumda doğumgünü kutlamaya gidiyom of yamafoldumbeno kadar kinciyimdirbana kötülük yapan birini çok zor affederim ama insan evlenince eşinin hatırı için kendinden ne fedakarlıklar yapıyo..off bu akşam nasıl geçer hiç bilmiyorumçok gerildim çoooooookkk
canım benim yaa..dişleriniz hayırlı olsunŞenizzaten yaramazlar bi de diş çıkarınca tam oluyo yanii:çok üzgünüm:ne güzel siz 4.leri çıkarıyosunuz biz daha 1.yi bile göremedik ne hikmetse yaa:uhm:
ohhhhhhh güle güle eskit cicileriniiiopuyorumnanaktan
ahanda bi yağız dahakaydirigubbakcemile3bu ekim bebekleri toptan uykuyu sevmiyo sanırımgece uyumayınca gündüz uyur dimi insan.yok anam nerdeee....memmee memmee diye ağladı..emziriyorum kafasını memeden çekip memmee diye ağlamaya devam ediyo:mymeka:yavrumun uykusuzluk kafasına vurdu galibaakaydirigubbakcemile3
sana kolay gelsin canım..evet haklısın artık kimseler uğramıyo buralara:çok üzgünüm:2009 anneleri bastırcak bizi yakında sırf onların başlıkları ilerlicek:gitme:
bende çıkıyorum şimdilik..akşam giyeceklerimi ayarlıyım:a015:
Gunaydin uykusuzlar arasinda bende varim dun cok yorulmustun aksam yattim bi guzel uyku cekiyim dedim ne mumkun zirt pirt uyandi bide bi ciglik atiyo burden bagirarak agliyo noluyiz ya diye sicrayarak uyandim sabaha kadar her uyanisimda ay bide azicik uyuyom ondaada hep ucurumdan dusuyo gibi oluyoom. Ya sanki her an sicrayip uyanacakmis gibi uyuyunca rezil etti uykumu sipa kac aydir hep yorgun uyaniyorum uyuyan insan dinlenir ben sanki sabha kadar sirtimda tas tasidim hic uyumasam daha iyi boluk boluk uff sabah da erkenden uyandi kahvaltisini ettirdim geri uyutmak icim yarim saat ugrastim uyumadi aglama krizine girdi pess dedim lanet olsun aldim odaya geldim oyuncaklari onune koydum oynuyoduk uyuya kaldi iyimni delilenecem dis felan bisey de yok derdi beni sinir etmek
geçmiş olsun len bu sefer de senmi hasta oldun benneyaptımkiııııııhhhhh kafamçokkarıştı cok haastayııımmmm kafamçokkarıştı ııııhhhh kafamçokkarıştı geberiiiimmmmm ııhhhhh kafamçokkarıştı grip oldum anasını satiim 3 gündür geberiomkafamçokkarıştı tam izin üstü yaaaaaa Çok üzgünüm çoook cemremde haftasonu girpti cok sükür hafif atlattı.neyse o atlattı ya buna şükür :Saruboceq: ptesi kontrolumuz vardı çok şükür kültürümüz temiz cıktı.boyu kilosu ve kafa gelişimi %20 seviyesindeymiş.doktoru minyon bir kız olucak endişelenmeyin dedi :sm_confused: artık evde pişen herseyden yavas yavas verebilirsiniz dedi.bide 12. ayında hatırlatın diş için ilaç vericem dedi.sağlıklı cıkması için :uhm: d-vit ve kan damlası yine 12. ayına kadar devam.tüm bunlardanda anlasılacağı gibi bi dahaki randevumuz doğumgünümüzde :lepi:
iboşum gecmiş olsun.verilmiş sadakanız varmıs..cana bişe gelmemiş :Saruboceq:
yeşimcim kızının basarısını okudum ben bile gururlandım :1hug: tebrik ederim senide kızımızıda..
özlemcim gözün aydın bacım..benm şafakta 10 :teytey: :sm_cool: :teytey:
len gamze kılsızı senin yüzünden kalktım yazdım bak :mymeka: ne güzel yatıodum ben nalları dikmiş hevese getirdin beni telefonunla :mymeka: şakkkaaa len Şeniz tekrar saol bacım merak etmiş aramıssın öptüm sizi opuyorumnanaktan
ya diyorum bu bebelerin birbiriylen anlaşmaları var diye aynı yiğitten bahsediyosun hiperaktif mi olacak nedir mafoldumbenfazla hareketten aynen kilo basmıyor iştahı eskisi gibi değil yediği miktar giderek çoğalması gerekirken azalıyor ben dişten diyordum ama 2 tane dişimiz çıktı hala aynı biraz bişiler yedirmek için kırk takla atıyorum
ben geldim millet..
bugün iki kötü şey oldu
1. eşim beni bırakırken arabanın arkasını direğe çarptımafoldumben tamda rahatlıoz derken masraf çıktı..ama Allahtan ben çarpmadım çenesinden duramazdım yoksa:umursamaz:
2. günden gelirken arabada önde kaza olduğunu gördüm..öndeki dolmuş arabaya vurmuş yolcular iniyo filan..plakaya bi bakarımki bizim dolmuş:1shok: :1shok: anam dedim herif delircek aradım hemen dedim kaza yaptı şoförün gel...tabi dünyası yıkıldı:çok üzgünüm: sora buluştuk arabayı werdi bana ewe git die geldim ama awluya sokmadım dışarda bıraktım bir günde üç kaza kaldıraamaz die
naber kızlar. buraya şöyle çok mutluyum diyerek girmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam.Allah'a şükür kızım iyi.eşim harika bir insan ama işte bazı pürüzler var ki onlarr hiçç fırsat vermiyo mutluluğumuza.inanın o kadar çok istiyorum ki sadece kendim,eşim ve meleğim için yaşamayı.hırdan,gürden,dedikodudan,asık surattan,her şey mükemmel bile olsa yine de mutsuz olacak bir şey bulan insanlardan;sürekli şikayet eden,kendini düşünen bencil insanlardan ailemi(eşimi,kızımı)soyutlamayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam.keşke eşim babasıyla birlikte çalışmasaydı.keşke ailesiyle birlikte oturmasaydık,hatta keşke başka bir şehirde yaşasaydık ne kadar güzel olurdu anlatamam.çok bunaldım.böyle yaşamak ZORUNDA olduğum için çok mutsuzum inanın.
bu oğlanlar bizi halledecek canım yarın denizli merkeze geleceğim ama napsam bilmiyorum arabayla gelsem trafik artı park sorunu arabasız gelsem dolmuşlarda bebeyle mahvolcam bakalım napcam sabah karar veririm artıkyavrum ben kiraz da vriyom karpuz da veriyom, bizde bi problem olmadı, ama benim püf noktam şu, muzu asla reddetmediği için yarım muz koyuyorum, içine 4-5 tane kiraz, kabuklarını ve çekirdeklerini çıkartıyom tabi, bazen kayısı bazen karpuz ööle çeşitlendiriyorum, ama bi keresinde yeni dünya koydum pişik yaptı, asitli galiba, ondan beri koymuyom onu:umursamaz:
benim oğlan uyuyo şimdilik şükür de bende de bi halsizlik var anlatamam, bugün akşama kaadar sıpamuyudu ben uyudum, hiçbi iişe bakmadım, pestilgibiyim v allakafamçokkarıştı
geçmiş olsun len bu sefer de senmi hasta oldun benneyaptımki
benim oğlandan da bahsediyo ayrıca-tatlicadiarzu- iki dk durmuyo ya yerinde, bugün yürütecindeydi, ben de koltukta uzanıyodum, gözlerimi kapattım 2 dk, sonra ıh ıh diye bi sesler geldi bi baktım pc masasının yanında başaşa kalmış benimki, ayağının biri havada diğeri yürütece takılmış kurtulamıyo, ıh ıh demeye başladı bi baktım şok oldum nasıl koştum kalktım, az daha geç kalsam kafa üstü yere çakılcak, gözümün önündeydi halbuki yaa, yürütec olmayınca da zaptedilmiyo bu ne etcem bilmem-tatlicadiarzu-
aaaaaaaaaa geçmiş olsun yaaa:1shok: ulen bi hayır neyin dağıtın barik, allah beterinden saklasın bi günde 2 kaza yav-tatlicadiarzu-
yavrum haklısın sonuna kadar da kendimizden kötü durumda olanları düşünüp mutlu olmak lazım yaa, ne etcn herkesin bi yaşantısı var, seninkisi de bööle, üzme canını hade :teselli:
canım kendine mutlu olacak konular bul hayatının sıkıntılı yönlerini düşünme farklı farklı da olsa hepimizin hayatında mutsuz olduğu konular muhakkak var buda senin imtihanındır belki dua et bir gün mutlaka istediğin yaşantıya kavuşursunnaber kızlar. buraya şöyle çok mutluyum diyerek girmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam.Allah'a şükür kızım iyi.eşim harika bir insan ama işte bazı pürüzler var ki onlarr hiçç fırsat vermiyo mutluluğumuza.inanın o kadar çok istiyorum ki sadece kendim,eşim ve meleğim için yaşamayı.hırdan,gürden,dedikodudan,asık surattan,her şey mükemmel bile olsa yine de mutsuz olacak bir şey bulan insanlardan;sürekli şikayet eden,kendini düşünen bencil insanlardan ailemi(eşimi,kızımı)soyutlamayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam.keşke eşim babasıyla birlikte çalışmasaydı.keşke ailesiyle birlikte oturmasaydık,hatta keşke başka bir şehirde yaşasaydık ne kadar güzel olurdu anlatamam.çok bunaldım.böyle yaşamak ZORUNDA olduğum için çok mutsuzum inanın.
geçmiş olsun canım mutlaka küçükte olsa sadaka verinben geldim millet..
bugün iki kötü şey oldu
teşekkür ederim hayatım darısı başınıza inşallah sizin melekleriniz daha başarılı olsunyerimsenibenAllah kızını başarılarının devamını da getirsin inşallah.çok mutlu oldum.inşallah bizim meleklerimiz de çok başarılı birer öğrenci olurlar:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?