2008 Ekim Anneleri

canım ne işi?işe başlayacaksın da ona mı olmaz diyo anlamadım?
çocuk sütü verenlermi varmışş?vallamı len?1 yaşından sonra verilmiyomu o yaa?az bişey suyla dene bakalım nasıl olcak

canım ne işi?işe başlayacaksın da ona mı olmaz diyo anlamadım?

çocuk sütü verenlermi varmışş?vallamı len?1 yaşından sonra verilmiyomu o yaa?az bişey suyla dene bakalım nasıl olcak

sana yazdım okursun özelinden canım.bir ara bizde buluşalımmı ne dersin?nasıl geçti doğum gününüz bu aradaopuyorumnanaktan

ne zaman gelcen ule buluşalım yavrum bayramyerinde yapı kredinin arkasında park yeri varya oraya park et istersen, dolmuşlarda rezil olursun, arabam olsa hiç uğraşmam valla, biz elimiz mahkum dolmuşlarla belediye otobüsleriyle gelip gidiyoz, sırtında eşşek ölüsü giibi ağır bi çanta, bi de bebe, allahtan baston araba aldım da biraz rahatladım, otobüslere kendim indirip bindirebiliyorum, arada da yardım edenler oluo sağolsunlarhihoyyyt hatta evelki gün anneme giderken belediye otobüsünün şöferine abi arka kapıyı açarmısın bebek arabasını sokcam dediydim gel abim sen dedi kalktı yerinden arabayı çıkartıverdi yukarı, bi de benim sıpayı tombiş diye sevmezmi, sen anasılan oğlunu karıştırdın galiba dicektim yav :roflol::roflol:
günaydın herkese mirmirmirmir ben buna daha ne kadar dayanırım bilmiyorum bu çocuk ne zaman kesintisiz uyucak....Çok üzgünüm çoook artık uykusuzluktan düşüp bayılıcammafoldumben

gamze neden ağlıyo yaa, herşey yolundaysa uyuması lazım bi sorunmu var acep, bronşiolitten mi acaba :uhm:
vay be eskiden sabah aççınca sayfalar dolmuş olurdu şimdi bomboş sezon finali yapcaz biz de heralde

he valla ben de sabahtan akşama kadar girmesem sayfalarca okurdum şimdik 2 gün girmiyom kimse bişi yazmıyo lmaz:

ay evet yaaa netcez bu sıpaları bilmiyorum, allahtan daha tam emekleyemiyo, bi de emeklerse yandık, şimdi bari en azından vcye falan giderken yere bırakıp gidiyom, bi de emekleyince yandık, belinden ip bağlayıp koltuğun ayağına bağlamayı düşünüyorum :jeyyar: azgın teke şu anda pc sandalyemi tırmalıyolaelaelaelaelae
aneeee inciniz hayırlı olsun, bizim de 2. dün patladı, gülünce çok komik oluo yaaa kaydirigubbakcemile3 tek dişi kalmış canavar diorum canavar gibi yaaa laelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sepeti başına geçiriyo hahey allahım ne diim artık bunlar kendilerini aştılar, ya ben de evi deiştirmiim diom da her dakka nasıl gözetleyip durcam, vitrinin kapakları camdan rafları camdan içinde paso kırılcak eşya var,mecbur toplayacam -tatlicadiarzu-
ben artık salladım bu işleri yaaa, benim kaynana yok da maaşallah görümce kaynana gibi, o kadar eziyet çektim daha sensin demedim hiçbirine, sinirlendğim zaman eşime söylenirim, tabi szin de dediğiniz gibi onlar haklı ben haksız kötükedihüso ama ben de naaapıyom,misilleme yapıom:jeyyar:

sana yazdım okursun özelinden canım.bir ara bizde buluşalımmı ne dersin?nasıl geçti doğum gününüz bu aradaopuyorumnanaktan

buluşmayı çok isterim canım..avcılardaydın dimi?konuşur anlaşırız inşallah.doğumgünü eltim dışında güzeldi ama ev sahibi ile arası kötü olunca insan gitiiği yerde çok sıkılıyo..dolayısıyla biran önce eve gelmek istedim
benim oğluş uyandı,inletiyo ortalığı
kaçtım benopuyorumnanaktan

kaç gündür hiç mama yediremiyorum 20 ml 30 ml içiyo enfzla o da 3- 4 saatte bir bu gece de iyice azdı hiiiiiiç uyumadı gözü kapalı sabaha kadar ağladı ağrı kesici verdim ama yine hiç durmadı ne yapcamı bilmiyom yaaaa bütün kemiklerim ağrıyo ayağa kalkacak halim yok eşim evde şimdilik o bakıyo ama gece işe gidecek kafayı yerim artık yaaa 1 saat uyusa çok şükür dicem ama yok yok yok

devam sütüyle yap canım.pınarın sütüyle olmaz o.devam sütleri satılıyo.bebelac uygun ama aptamil biraz tuzlu.ben şimdilik bebelac kullanıyorum.anne sütü,devam maması ya da devam sütü yazar orda.iyi oku canımopuyorumnanaktan

kızlar tesellileriniz için çok teşekkür ederim.iyiki varsınız.hepinizi çok seviyorum inanın.içim ne zaman sıkılsa burada buluyorum teselliyi.

zambak yavrum senin kızın bi sıkıntısı var bak ben söliiim, niye uyumasın niye yemesin, normal bi durumda bebekler uykusu gelince uyur karnı acıkınca yer, eğer yemiyosa ve uyumuyosa mutlaka bi derdi var, bence detaylı bi muayene ettirin şu kızı

canım bu durum normal bir durumd eğil diş çıkarıyor diyecem ama o zaman ateşde oluyor..bence doktora git güzelim!!!!hemde sende rahat edersin..

celennnnnn yaa bızdıkcan hamiş mii anaaaaa...nasıl bakacaak iki taneye!!!biz bir taneyle baş edemiyoruz....allah yardım etsin bu ne acelecilik yahu

celennnnnn yaa bızdıkcan hamiş mii anaaaaa...nasıl bakacaak iki taneye!!!biz bir taneyle baş edemiyoruz....allah yardım etsin bu ne acelecilik yahu

kazaylan olmuş anacım, olsun boşver ilk başta zorluğunu çeker ama soora ikisini birden aradan çıkartıverir, biz 2.leri büyütcez diye cebelleşirkene bızdık rahatcana oturur şakkıdı

canım bu durum normal bir durumd eğil diş çıkarıyor diyecem ama o zaman ateşde oluyor..bence doktora git güzelim!!!!hemde sende rahat edersin..

canım uyumaması benim için normal artık çünkü bence uykuyu sevmiyo ama bugün çok ağladı çünkü 3-4 gündür pişikti ne sürsem geçmedi mantar olmuş sonra beline kadar sivilcemsi yanık gibi şeyler oldu doktora gittik mantar kremi verdi inşallah hemen geçirir çok kötü görünüyo :sinifsinif: mafoldumben

yavrum uykuyu sevmeme diye bişi yok, uykuyu sevmiyo olsa gündüz uyumaz ama gece uyurdu, senin bebeğin hiç uyumuyo, üstelik de mama da almıyo diyosun, bence kendi şahsi fikirlerini bi kenara bırak da çocuğu detaylı muayene ettir bak bişey çıkarsa üzülürsünüz için rahat olsun en azından, çünkü bu durum hiç normal diiil, bebekler istese de istemese de uyur çünkü bünyelerinin uykuya ihtiyacları var

tatlım yağız da biliyosun çok zor bi bebek:çok üzgünüm:ne yaptıysam sevdiremedim uykuyu çocuğa 9 aydır:1no2:yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.ama bence eğer bi süredir yapılmadıysa idrar,kaka tahlili yaptırın.mesela bizim kakasında dizanteri başlangıcı çıktı.bugün 11. gün ilaç kullanıyoruz..aman dilimi ısırayım baya bi iyi geldi kuzuma..tamam yine huysuz,yine zor uyuyo ama eskisi gibi değil.en azından uykusundan acıktığı zaman ağlayarak uyanıyo.önceden 120 lik mama devirip yinede yarım sa. sonra ciyak ciyak bağırırdı..Allah'a şükür daha rahat artık.demekki çok sıkıntısı varmış yavrumun.karın ağrısı falan oluyodu belkide..ha huysuzsa öyle devam edecek çare yok ama bi ağrısı varsa en azından gece rahatlar bebişin bi götür dr.a canım yaa..Allah kolaylık versin:1hug:

oyyy canım benim kıyamam yaa.ne sıkıntısı var kimbilir kuzucuğun mantar bizim bile dayanamadığımız bişey o nasıl uyusun yesin içsin çocukcağız.çok geçmişler olsun Gülçeciğimize a.s.

canım erzurumda götürmediğim tek bir doktor kalmadı bütün tahliller yapıldı ama çok şükür bişey yok üstelik uyumuyo değil uyuyo ama yarım saat 2-3 saate bir uyuyor yarım saat sonra uyanıyor az az sık sık uyuyor bu da bizim için faydasız hem hasta olan bebek her zaman hastadır demişti doktor uyanıkken oyun oynarken gezerken bundan daha mutlu daha hareketli bebek yoktur dıktora gidiyoruz yapmadığı şirinlik şebeklik kalmıyo eee haliyle de bi sorun yok diyor doktorlar

bizim tek derdimiz var uyumadığımız zaman bizden daha mutlusu yok sadece uyumak istemiyo ama normalde böyleydi bugünkü bambaşkaydı belli yani sabaha kadar ağladı ve uyku gözünden aka aka ağladı o da zaten mantardanmış çünkü herzaman böyle ağlamıyor yarım saatte bir uyanıyo ağlıyo sonra geri uyutuyordum bugün uyutamadım işte ayrıca 10 gün önce yine tahliller yapıldı şükür bişey yoktu bana kalırsa da sebep mantar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…