he yasık anam hemide ne yasık :sinifsinif: hele senin durumun daha vahim 2 tane cocuk kafamçokkarıştı allahım acil şifa versin sana :Saruboceq:
len nasıl yutcam ben koca gripini len boğulur kalırımc laelaelaelaelae nasıl öörencem acep içebileceğimi?
annem hep der aman kızım kendine iyi bak sana bişey olursa çocuklara kim bakar die gerçekten öyle yanii...
ben hastayımm bugün başımı kaldıramıorum kii ateşim çıkmış eşimde sabah işten geldi onuda uyandırmak istemiorum..baktım olmayacak hayatım benim ateşim var doktora gidelim dedim sonra çocukları götürmek istemedim zaten orası hastalık kaynıordur die...hastane bana yakın gittim...doktor orda hemen bi iğne yaptı ilaç yazdı falan..eve geldim eşim ilaçları almaya gitti gelirken de sıcacık çorba almış yiyecek bişeyler almış falan neyse iyi geldi birazda uyudum terledim falan kendime geldim...akşama doğru kayınvalidem aradı eşimde söyledi işte hasta olduğumu bişeye ihtiyacınız varmı dioo annem olcaktaa yakınımdaa bişeye ihtiyacınız varmı dicekk....üzüldüm tabi birde yarın gelirmisiniz die soruoo Allahım ben hastayımm yarın gelirmisiniz dioen gıcıkk tarafı akşam saat 9.30 civarı aradıı yemek yaptım dio eşime gel all :1shok: o saatte ben senin yemeğini napiimm eşimde gerek yok zaten ben hallettim dedi....
hani derler ya tırnağın varsa başını kaşıı kimsenin kimseye faydası yok ama kötüü yaa çok kötüü şimdi bende onun bana davrandığı gibi davrancamm iştee olmuyoo :çok üzgünüm:
kimse yok mu leeeeeeeeeennnnnnnnnn
hani gecen cemre grip olduğunda bişe yazdımda sizde geciodur diodunuz neydi len o cıbık diyin dicem de kimse yok !!!gelin ulen bureeeee
Leen celen ben geldim herif disari cikti dogustum bende bi kerede disari cikiyim dedigimde su suratini egme diyo hoduk kendi bana izin vermiyo ben izin vermiyincede bozuluyo bende bana dondurma almadan gelme dedim her ciktiginda arkasindan dolu bisey istiyom pu hahah rusvet yiyom
Celen len gecen senin dr mu dediydi cinsel organiyla oynayacak diye cemre icin onu niye dediydi hacer fena oldu altini her acisimda bi el atiyo gecen altini actim yere musamba serdim oturttum hava alsin popusu felan diye anam bi geldim zilli nasil oynuyo tutumus seysini
mrb kızlarr
çok hastayımm çokk :çok üzgünüm: birkaç gündür boğazım ağrıordu ama dün gece ateşim çıktı sabah acile gittim faranjit olmuşumm :çok üzgünüm: antibiyotik ağrı kesici falan yazdı doktor çok kötü dedii olmuşş dedi mafoldumben bulaşıcı dikkat et dedii off bu yıl 3 kez faranjit oldum yaa :çok üzgünüm: ooff offf :çok üzgünüm:
oofff merosum off tırnagın varsa basını kası vallaha bosver elle gelen dugun bayram kımseden bısı beklemıcen bu devırde :teselli:annem hep der aman kızım kendine iyi bak sana bişey olursa çocuklara kim bakar die gerçekten öyle yanii...
ben hastayımm bugün başımı kaldıramıorum kii ateşim çıkmış eşimde sabah işten geldi onuda uyandırmak istemiorum..baktım olmayacak hayatım benim ateşim var doktora gidelim dedim sonra çocukları götürmek istemedim zaten orası hastalık kaynıordur die...hastane bana yakın gittim...doktor orda hemen bi iğne yaptı ilaç yazdı falan..eve geldim eşim ilaçları almaya gitti gelirken de sıcacık çorba almış yiyecek bişeyler almış falan neyse iyi geldi birazda uyudum terledim falan kendime geldim...akşama doğru kayınvalidem aradı eşimde söyledi işte hasta olduğumu bişeye ihtiyacınız varmı dioo annem olcaktaa yakınımdaa bişeye ihtiyacınız varmı dicekk....üzüldüm tabi birde yarın gelirmisiniz die soruoo Allahım ben hastayımm yarın gelirmisiniz dioen gıcıkk tarafı akşam saat 9.30 civarı aradıı yemek yaptım dio eşime gel all :1shok: o saatte ben senin yemeğini napiimm eşimde gerek yok zaten ben hallettim dedi....
hani derler ya tırnağın varsa başını kaşıı kimsenin kimseye faydası yok ama kötüü yaa çok kötüü şimdi bende onun bana davrandığı gibi davrancamm iştee olmuyoo :çok üzgünüm:
hacerin arkadaşı işte git koltuğun altına bacağını sok çıkaramıyoda korkuttu sabah sabah sıkışmış bacak çıkamıyoda ayyy aklım gitti çıkmıyoda nerde zarar bunlar orda
geçmiş olsun canım inşallah tamere nisana bulaşmazmrb kızlarr
çok hastayımm çokk :çok üzgünüm: birkaç gündür boğazım ağrıordu ama dün gece ateşim çıktı sabah acile gittim faranjit olmuşumm :çok üzgünüm: antibiyotik ağrı kesici falan yazdı doktor çok kötü dedii olmuşş dedi mafoldumben bulaşıcı dikkat et dedii off bu yıl 3 kez faranjit oldum yaa :çok üzgünüm: ooff offf :çok üzgünüm:
cemre kuzucun başı dertten kurtulmuyoki yavrumun inşallah önemsizdri de hemen geçer izmir iyi gelir kuzuyabuarada cemrenin kolları (dirsekten bileğine kadar olan kısım) karnı ve baldırları birazda göbeğinin oralar kkırmızı beneklerle doldu?ne dokundu anlamadım?deişik bişede vermedim.yarına coğalırsa doktora götürleim diyoruz...oofff yaaa cok heveslendim ya bişeye hep bööle aksilikler cıkıcak(( inşallah izmir işi hayal olmaz..allahım kızıma bana acil şifa versin
haklısın canım yaaaa gerçekten hiçbir kaynana anne gibi olamaz allahtan kocanla çok mutlusunuz o senin yanında ve sana çok yardımcı hiiç de kaynanana ihtiyacın yok :dilcikar::dilcikar::dilcikar:annem hep der aman kızım kendine iyi bak sana bişey olursa çocuklara kim bakar die gerçekten öyle yanii...
ALLAHım sen bu mübarek günde günahlarımızı affet.........tüm şifa bekleyen bebeklere annelere babalara şifa ver....tüm hastalara da.....hayırlısıyla evlat sahibi olmayı bekleyen tüm kullarına bu duyguyu tattır...evlenmeyi isteyen kullarına da yardım et...tüm borçlulara dertlilere darda kalmışlara yardım et RABBİM...AMİN
günaydın herkese gel len iboş ö:1hugem seni
bi kaynana muhabbeti açılmış deşmeyin layn yaramı bi anlatsam varya olmaz böyle şey dersiniz
ilk zamanlar eşim de hiç birşey söyletmezdi hemen savunmaya geçerdi şimdi anlıyor ama yine çok konuturmaz yani beni kaynanamla karşı karşıya getirtmez beni kovalar kendi söylenmesi gerekeni söyler
ALLAHım sen bu mübarek günde günahlarımızı affet.........tüm şifa bekleyen bebeklere annelere babalara şifa ver....tüm hastalara da.....hayırlısıyla evlat sahibi olmayı bekleyen tüm kullarına bu duyguyu tattır...evlenmeyi isteyen kullarına da yardım et...tüm borçlulara dertlilere darda kalmışlara yardım et RABBİM...AMİN
günaydınn hayırlı cumalar herkese!!! geçmiş olsun kızlar aman dikkat edelim!!!
günaydın herkese bugünkendimi çok iyi hissediyorum
mrb kızlarr
buarada cemrenin kolları (dirsekten bileğine kadar olan kısım) karnı ve baldırları birazda göbeğinin oralar kkırmızı beneklerle doldu?ne dokundu anlamadım?deişik bişede vermedim.yarına coğalırsa doktora götürleim diyoruz...oofff yaaa cok heveslendim ya bişeye hep bööle aksilikler cıkıcak(( inşallah izmir işi hayal olmaz..allahım kızıma bana acil şifa versin
yes bana dedi..dönemle alakalı bi durummuş burnunu kesfeder kulağını kesfeder bi zaman sonrada cinsel organını kesfeder dedi ki yavas yavas el atmaya basladı küçük hanım :kedi:Celen len gecen senin dr mu dediydi cinsel organiyla oynayacak diye cemre icin onu niye dediydi hacer fena oldu altini her acisimda bi el atiyo gecen altini actim yere musamba serdim oturttum hava alsin popusu felan diye anam bi geldim zilli nasil oynuyo tutumus seysini
AMİİİİİİNNNN:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:ALLAHım sen bu mübarek günde günahlarımızı affet.........tüm şifa bekleyen bebeklere annelere babalara şifa ver....tüm hastalara da.....hayırlısıyla evlat sahibi olmayı bekleyen tüm kullarına bu duyguyu tattır...evlenmeyi isteyen kullarına da yardım et...tüm borçlulara dertlilere darda kalmışlara yardım et RABBİM...AMİN
aaaa delikafadulden uyudumu len yoooookkksssaaaa :teytey:günaydın herkese bugünkendimi çok iyi hissediyorum
mersi boku yavrummeran celen geçmiş olsun canım allah şifa versin bebeişlerinize ve sizlere
puhahahaaaa cok ii yaaaaaa :roflol:günaydın yavruslarr
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim walla o dilekler nasıl iyi geldi anlatamam iyiki varsınız senağlama
hani çocuklar hasta olunca dioruz ya biz hasta olalım onlar olmasınn diee :çok üzgünüm: bizde hasta olmayalımm onlarda olmasınn :dilcikar: eğer biri olcaksaa kaynanalar hasta olsunn delikafadulden
walla benimki benden sağlam 65 yaşında ağzında 1 tane bile takma dişi yok çürüğü yokk geçen check cup yaptırmışş herşey süper kan değerleri hormonları falan genç kız mübarek hiç hasta da olmazz maşallahhAllahım hastalık hakkımı kaynanamdan yana kullansan olmaz mıı :uhm: neyse şaka bi tarafa kadın hasta olur yine en çok ben üzülürüm hastalık kötü yaaa kimse hastaa olmasınn :çok üzgünüm:
geçmiş olsun merancım.Allah geçecek dert versin yeterki.senağlama
off ya ben çok üzgünüm.ev iyice karıştı.her şey düzelecene iyiden iyiye karıştı.yaşamak çok zor oldu burada.benimle alakalı değil ama ev halkının stresi bana da yansıyo.böyle bir ortamda eylülü yetiştiremem ben.lmaz:senağlama:çok üzgünüm:
2 gün sonra geçer canım.ilaç kullanıyosan o yapıyo.eylüle de olmuştu biliyosunuz.her yeri kıpkırmızı beneklerle doldu.doktora götürdüm 2 güne kalmaz geçer dedi.eğer değişik bişey vermediysen geçer.ama yine de içini rahatlatmak istiyosan götür.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?