2008 Ekim Anneleri

annem hep der aman kızım kendine iyi bak sana bişey olursa çocuklara kim bakar die gerçekten öyle yanii...
ben hastayımm bugün başımı kaldıramıorum kii ateşim çıkmış eşimde sabah işten geldi onuda uyandırmak istemiorum..baktım olmayacak hayatım benim ateşim var doktora gidelim dedim sonra çocukları götürmek istemedim zaten orası hastalık kaynıordur die...hastane bana yakın gittim...doktor orda hemen bi iğne yaptı ilaç yazdı falan..eve geldim eşim ilaçları almaya gitti gelirken de sıcacık çorba almış yiyecek bişeyler almış falan neyse iyi geldi birazda uyudum terledim falan kendime geldim...akşama doğru kayınvalidem aradı eşimde söyledi işte hasta olduğumu bişeye ihtiyacınız varmı dioo annem olcaktaa yakınımdaa bişeye ihtiyacınız varmı dicekk....üzüldüm tabi birde yarın gelirmisiniz die soruoo Allahım ben hastayımm yarın gelirmisiniz dio en gıcıkk tarafı akşam saat 9.30 civarı aradıı yemek yaptım dio eşime gel all :1shok: o saatte ben senin yemeğini napiimm eşimde gerek yok zaten ben hallettim dedi....
hani derler ya tırnağın varsa başını kaşıı kimsenin kimseye faydası yok ama kötüü yaa çok kötüü şimdi bende onun bana davrandığı gibi davrancamm iştee olmuyoo :çok üzgünüm:

he walla yavrumm yaa 2 çocuk daha zorr :çok üzgünüm: ama iyi bi tarafı varsa nisan sabahtan beri başımda anne su getireyim dio ateşimi ölçüo gelip öpüo...walla onun nasıll faydası oldu bana bugün anlatamam kardeşiyle oynadı butün gün oyaladı tameri...o bile yettii ya...

zeytinyağına batırıp içiorlarmış gripini kocaman bişe len o...internetten bakalım içebilirmisin die

herkese günaydın hayırlı cumalarrrrrrrrrrr
meran ve celecim çok geçmiş olsun ikinizede.canım benim ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememişler senağlamaonlar ancak akıl vermeyi biliyolar sanki bizim aklımız bize yetmezmiş gibilmaz:benimkide akşam diyo babannesini gündüz arayıp girayın sesini dinleticekmişimsanki babannesi girayı çok ararmışta töbe töbe.
insanı bazen delirtiyolar yaaaa:dilcikar:

hacerin arkadaşı işte git koltuğun altına bacağını sok çıkaramıyoda korkuttu sabah sabah sıkışmış bacak çıkamıyoda ayyy aklım gitti çıkmıyoda nerde zarar bunlar orda

tunaydınnnn ve de hayırlı cumalarr a.s.
kimse yok mu leeeeeeeeeennnnnnnnnn

hani gecen cemre grip olduğunda bişe yazdımda sizde geciodur diodunuz neydi len o cıbık diyin dicem de kimse yok !!!gelin ulen bureeeee

sumuk olayınımı dıon len. bızım ılk basta su gıbı akıyodu sumugu sora yesılımsı gıbı oldu o gectıgını gosterıomus galıbaa
bundan sora senın adın rusvetcı layla olsun ulen bende rusvet ısteceycem de benım herıf aksamları dısarı cıkmazz kı yav ne desem de ıstewsem :roflol:
leyla o durum bızde de var ve en cok da kaka yaptıgında altını acmaktan korkuom acar acmaz elı moklu dotune gıdıo yavvv soora bı de o moklu elını poposuna sokcak buyur burdan yak yaanı altını mı temızlım elını mı temızlım agzına sokmasın ustune basına surmesın dıe mı uurasıımmm -tatlicadiarzu- ıkı ucu moklu deynek yavkaydirigubbakcemile3
haydaaaaaaaaaaaaa sendemı hasta oldun len gecmıs olsun anacım yaaa bu mevsımde de hıc cekılmıo. herkes sırasıyla hasta oluo yıne bakam ben ne zaman olcem kafamçokkarıştı oofff merosum off tırnagın varsa basını kası vallaha bosver elle gelen dugun bayram kımseden bısı beklemıcen bu devırde :teselli:
hacerin arkadaşı işte git koltuğun altına bacağını sok çıkaramıyoda korkuttu sabah sabah sıkışmış bacak çıkamıyoda ayyy aklım gitti çıkmıyoda nerde zarar bunlar orda

anaaa nasıl becermıs yav hayret bısııı. benımkı de sureklı bıyerlerı desıo. yanlız bırakamıom. tuvalete de gıdemıcez artık yaaa kötükedihüso

bi kaynana muhabbeti açılmış deşmeyin layn yaramı bi anlatsam varya olmaz böyle şey dersiniz
ilk zamanlar eşim de hiç birşey söyletmezdi hemen savunmaya geçerdi şimdi anlıyor ama yine çok konuturmaz yani beni kaynanamla karşı karşıya getirtmez beni kovalar kendi söylenmesi gerekeni söyler

ALLAHım sen bu mübarek günde günahlarımızı affet.........tüm şifa bekleyen bebeklere annelere babalara şifa ver....tüm hastalara da.....hayırlısıyla evlat sahibi olmayı bekleyen tüm kullarına bu duyguyu tattır...evlenmeyi isteyen kullarına da yardım et...tüm borçlulara dertlilere darda kalmışlara yardım et RABBİM...AMİN

geçmiş olsun canım inşallah tamere nisana bulaşmaz

cemre kuzucun başı dertten kurtulmuyoki yavrumun inşallah önemsizdri de hemen geçer izmir iyi gelir kuzuya

haklısın canım yaaaa gerçekten hiçbir kaynana anne gibi olamaz allahtan kocanla çok mutlusunuz o senin yanında ve sana çok yardımcı hiiç de kaynanana ihtiyacın yok :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

amin!!!! inşallah

günaydın herkese gel len iboş ö:1hugem seni

öp anam öp bu sıpa uyumuyo zaten saabahtan beri öpülmeye ihtiyacım var kaydirigubbakcemile3
seninki gene söylenmesi gerekeni sölüyomuş benimki onu da sölemiyo ya, söölese nolcakmış olmuş geçmiş bi olaymış vs vs kötükedihüso
aminnnnnnnnn :Saruboceq:
günaydınn hayırlı cumalar herkese!!! geçmiş olsun kızlar aman dikkat edelim!!!

günaydın yavrımŞeniz
günaydın herkese bugünkendimi çok iyi hissediyorum

günaydın yavrım haaaayırdır inşallahfisfisfis

günaydın millet hayırlı cumalar..
alıntılar uçmuş yaaaa!!
meranım celenim çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun..
kaynanalar konusunda yapacağım tek yorum :sinifsinif::sinifsinif: olacak.....
yaw bu benim oğlum beş dakka durmuyo bide emeklemeye başladı gidio wallaadelikafadulden tutabilene aşkolsun...ağlıo şuan gidiim bakiim barikafamçokkarıştı

günaydın yavruslarr
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim walla o dilekler nasıl iyi geldi anlatamam iyiki varsınız senağlama

hani çocuklar hasta olunca dioruz ya biz hasta olalım onlar olmasınn diee :çok üzgünüm: bizde hasta olmayalımm onlarda olmasınn :dilcikar: eğer biri olcaksaa kaynanalar hasta olsunn delikafadulden
walla benimki benden sağlam 65 yaşında ağzında 1 tane bile takma dişi yok çürüğü yokk geçen check cup yaptırmışş herşey süper kan değerleri hormonları falan genç kız mübarek hiç hasta da olmazz maşallahh Allahım hastalık hakkımı kaynanamdan yana kullansan olmaz mıı :uhm: neyse şaka bi tarafa kadın hasta olur yine en çok ben üzülürüm hastalık kötü yaaa kimse hastaa olmasınn :çok üzgünüm:

geçmiş olsun merancım.Allah geçecek dert versin yeterki.senağlama

off ya ben çok üzgünüm.ev iyice karıştı.her şey düzelecene iyiden iyiye karıştı.yaşamak çok zor oldu burada.benimle alakalı değil ama ev halkının stresi bana da yansıyo.böyle bir ortamda eylülü yetiştiremem ben.lmaz:senağlama:çok üzgünüm:

2 gün sonra geçer canım.ilaç kullanıyosan o yapıyo.eylüle de olmuştu biliyosunuz.her yeri kıpkırmızı beneklerle doldu.doktora götürdüm 2 güne kalmaz geçer dedi.eğer değişik bişey vermediysen geçer.ama yine de içini rahatlatmak istiyosan götür.:1hug:

tünaydın len opuyorumnanaktan anam kulak burun tıkalı geberiim haaa laelaelaelaelae bugun e temizliği yapıciiz kocacımlan yarın alısveriş pazar sabahıda misafir gelii laelaelaelaelae ve ben geberiim sositososito

yes bana dedi..dönemle alakalı bi durummuş burnunu kesfeder kulağını kesfeder bi zaman sonrada cinsel organını kesfeder dedi ki yavas yavas el atmaya basladı küçük hanım :kedi:
leylusum kusura bakma buarada yeni gördüm bu mesajını :kedi:
AMİİİİİİNNNN:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın herkese bugünkendimi çok iyi hissediyorum
aaaa delikafadulden uyudumu len yoooookkksssaaaa :teytey:
meran celen geçmiş olsun canım allah şifa versin bebeişlerinize ve sizlere
mersi boku yavrum
puhahahaaaa cok ii yaaaaaa :roflol:

sorun iş mi?

he bugun hafiflemiş :lepi: peditusun prospektüsünü okuduk aksam o yapabilir yazıo :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…