2008 Ekim Anneleri

yok canım sorun iş falan değil.keşke dedim babasıyla çalışmak zorunda olmasaydı.çünkü onunla çalışınca ev beraber olmak zorundaymış.sizin başınızı ağrıtmak istemiyorum sorunlarımla kızlar.yoksa gerçekten canım çok sıkkın.görümcemle eşim arasında çok büyük problemler var.bu 2 gün önce inanılmaz bi şekilde ateşlendi.ikisi de aynı evdeler.yani görümcem evli değil.anlayın artık problemin büyüyünü.

görümcen küçük deilmi eşinden?abisine neden saygızıslık yapıo?hem ona noluo ec-vde anna baba varken?

savulun leynnnnn ben geldimmmmmmdelikafadulden
herkese tünaydın ve hayırlı cumalarrrrrrrropuyorumnanaktanbugün kociş nöbetçi,birazdan babişkom gelcek ve oğluşla beni alcak.annemlerde kalciiz bu akşam.yarın öğlende h.sonu için eşimin teyzesine gebzeye gitcezhihoyyythihoyyyt
çok severim teyzesini çok tatlı bi kadın..bugünlerde baya bi geziyoz oğluşla.kışın acısını çıkarıyomzemuszemus
sağol canım yaa,sorma valla..Amiiiiiinn:Saruboceq:
çok geçmiş olsun canım:çok üzgünüm:faranjitten ben de çok çektim..günlerce iğne yedim de öyle düzeldim:çok üzgünüm:
hacerin arkadaşı işte git koltuğun altına bacağını sok çıkaramıyoda korkuttu sabah sabah sıkışmış bacak çıkamıyoda ayyy aklım gitti çıkmıyoda nerde zarar bunlar orda
amaniiin bunlar gitgide dahada zararlı hale geliyoo:bbo:geçmiş olsun canım

canım Allah kolaylık versin yaa..sabretcen tatlım inşallah geçecek bu günler.zor bi durum çok haklısın..kayınvaliden arabuluculuk falan yapmıyomuki yaa:uhm:

bugün yarın bezini de bağlatmaz o, benimkisi daha emeklemiyo , ya poposunu ya göğsünü kaldırıyo ama maşallah bez bağlama fasıllarımız dakikalarca sürüyo :roflol:
kullan len kullan, bende görümcemden yana kullancam, hasta olsun işte hasta kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:
senin canın sıkılmış iiice, yavrum böyle eften püften şeyler için tatlı canını üzmeye değermi, kocanla konuş, durumu anlat, erkekler bazen ittirmeyle yola geliyolar, azık ittirmen gerekiyo belkim dimi, hemi sonuçta kötü insanların arasında diilsin, ha belki bazı huyları seni sinir ediyo olabilir ama naapcan idare etcen, bi evde iki ailenin yaşaması zordur sabır gerekli, ama dediğim gibi sonuçta kötü insanların yanında diilsin dimi, bi de bu tarafından bak a.s
e yavrım kavga dövüş her yerde var zaten, senkarışma onların meselelerine yav, ne halleri varsa görsünler, bööle gitcek diil ya elbet bi gün düzelcek yerimseniben
vaaaaaaaaay gezme olaylarına girdiniz haa, gözümüz yok gezin gezin :mymeka:

slm herkese napıyosunuz arkadaşlar ben ev toplamakla geçiriyorum zamanımı uzun zamandırdA Giremiyorum kızımla ev toplmakta baya zor oluyor kıpır kıpır hiç durmuyor sizler ve bebişlerde iyisinizidr umarım geçmişi pek okuyamadım hasta olan arkadaşlar ve bebişler var galiba hepsine acil şifalar geçmişler olsun.ben giremiyorum diye beni unutmayınnnn opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

heç unuturmuyuk yavrım, bende sıpacanımı uyuttum, iki cam siliyom bi buraya bakıyom kaydirigubbakcemile3

cnm baş ağrıtmak ne demek yaa olur mu öyle gel anlat içini dök :teselli:

evdeki şeylerden çok bunalmışsındır seni çok iyi anlıyorum..biz 5 ay birlikte oturduk kayınvalidemlerle evde görümcem kaynımda vardıı aman aman uzak olsun..en iyisiyle bile 1 hafta çokk..ev ev üstüne olmaz die boşuna dememişler başka bir iş imkanı olsa eşinin ayrılsanız ya :çok üzgünüm:

hoşgeldinn fatoşcum iyi gezmeler iyi eğlencelerrr opuyorumnanaktan

lenn nettünn sen daha gitmedin mii fisfisfis gitmediysen niee gelmioon :mymeka: kendini unutturmamak için bi slmı esirgemicenn temem mii opuyorumnanaktan

günaydın herkese bugünkendimi çok iyi hissediyorum
hergünün böyle olsunnn :içelim:

len oğluşş emekliomuu delikafadulden maşallahh hem gözün aydınn kolayy gelsinn lülülülülülü

tünaydın len opuyorumnanaktan anam kulak burun tıkalı geberiim haaa laelaelaelaelae bugun e temizliği yapıciiz kocacımlan yarın alısveriş pazar sabahıda misafir gelii laelaelaelaelae ve ben geberiim sositososito
oyy yavrum yaa kurtulsaydıkk zaten sıcakk hiçç gitmiio bu hastalıkk bee

heç unuturmuyuk yavrım, bende sıpacanımı uyuttum, iki cam siliyom bi buraya bakıyom kaydirigubbakcemile3

kolay gelsin lenn opuyorumnanaktan yorma kendinii yavaş yavaş hallersin zemuszemus Allah korusun bu hastalıklar vücudun en güçsüz olduğu zamanlarda çıkıo ortaya dinlene dinlene yapmak lazımm

kolay gelsin lenn opuyorumnanaktan yorma kendinii yavaş yavaş hallersin zemuszemus Allah korusun bu hastalıklar vücudun en güçsüz olduğu zamanlarda çıkıo ortaya dinlene dinlene yapmak lazımm

yok zaten anca salonu sildim güneş vurdu artık kalanını sona yaparım, yarın da gezmeye gidecem, anamgilin orda düğün var, ora benim eski mahalle ya gitmesem olmaz şimdi, sabahtan gidecem, pazar günü de tee başka eski mahallenin kızının düünü var ona da gitcem kaydirigubbakcemile3 anca pazartesiden itibaren devam edebilirim, len bi de sinir oldum yeniden silcem bakıyom bakıyom iz kalmış yaa camlarda :umursamaz:

Selam hatunlar gezmeye gittik bugun kizimla teyzemlere cuma oturmasi vardi aksamda benim hoduklen tartistiydik disari cikti ben izin vermedigim halde cikti gelincede dööstum ben sen izin vermeyince gitmiyorum sana saygisizlik temiyorumn senden izinsiz bi is yapmiyosam sende beni rizam olmadan cikamazssin dedim madem oyle artik bende seni tinlamiyom istedigim zaman istedigim yere gidicem dedim tamam git dedi suclu tabi sabah teyzme gidiyorum ben dedim para almak icin yoksa demicektim bile ve ilk defa kendi basima ustelikte otobusle teyzeme gittim annemlerde ordalardii cok iyi oldu kuran okuduk ferahladim geride otobusle geldim ustelikte ben geldim ben gittim felan hic msj felan cekmedim kendi aradi evdemisin diye bune bee esir miyim ben artik boyle yanliz cok yoruldum durak biraz uzakti bebek arabasini almasim otobuse binemem tek basima diye bide karsiya gecmek icin 2 ayri yerde yuruyen merdivene binmem lazimdi arabayi hic indiremezdim o yuzden haceri kucagima aldim bayagi agirmis disarida sicakti kolum koptu ama olsun

bizde bugün gezmeye gittik kuzumla avm gezdik dolaştık.annem,kuzenim onun kızı yedik içtik sohbet ettik sonrada alışveriş yaptık evimize döndük.oğluşum yine tüm şaklabanlık gösterileriyle etrafında hayran kitlesi oluşturdu.sonrada arabasına binmeyip benim kucağımda gezdi anamı ağlattı belim kopuyo valla.akşamada yine çıkıcaz görüşürüzzzzzzzzz.

Merancim cok gecm.is oslun aksam ben tam cikaiyodum sen geldim gormemisim ya ahh kiyamam ins hemen duzelirsin eylulcum canim bas agritma olmaz tabiki herkes gibi sende dok icini inan biz dinleriz teselli oluyosak ne mutlu benim esimde gorumcemle cok tartisir kiz olunca sorumluluk fazla oluyo bide babalari olmadigimda esim babalik yapiyo kendince yok onu giyme yok bunu yapma tel kim mesaj atti yok kim cagri attik tipik kiskancliklar gorumcemde allahtan yatili okuyom yenge senin bu herifin bana cinnet gecirtirdi diyo ben hep gorumcemi kollarim sonucta oda genc kiz gezmek ister tozmak ister istedigi gibi giyinmek ister bazi sirlarimiz vardir gizli isler bile yaparik esime kizarim hep ustune gitme falan ama bazen tabi mudahale etmem simdi okul kapandi geldi abisi yanina aldi sende calis dukkanda diyo oda maas istiyo beles calismam diye taman aylik veririm dedi gidiyi hergun bende goruumcem geldi gezerik diye seviniyodum

bugün yarın bezini de bağlatmaz o, benimkisi daha emeklemiyo , ya poposunu ya göğsünü kaldırıyo ama maşallah bez bağlama fasıllarımız dakikalarca sürüyo :roflol::
anam bağlatmıo zaten ağlayıp duruyo napcam bilmem:sinifsinif:

unutturma kendini gel arada zaten bu aralar herkes arada gelio cümlede ne çok arada oldu yaw
:

len oğluşş emekliomuu delikafadulden maşallahh hem gözün aydınn kolayy gelsinn lülülülülülü

:

saol bacım wc ye gidemiom yaw hiç bi iş yapamıom dellendim iyicene yyaaa:1shok::1shok:

helal sana bacım gez gez kim tutar senisositosositosositososito
geç bile kaldın nese artık bol bol gezersinzemuszemusopuyorumnanaktan

gez anam gez herkes gezio sende gez bende gezmek istiom herkes gezsin ohh ne güzel:sm_cool::sm_cool:

unutturma kendini gel arada zaten bu aralar herkes arada gelio cümlede ne çok arada oldu yaw(effekaan)
canım ev topluyorum o yüzden arada girmeyede vaktim olmuyor çoğuu zaman saolun yinede

yok canım daha gitmedim bu ayın sonunda gidecem inan slm vermek istiyorum burası hep aklımda ama işim çok oluyorrr fırsat bulamıyorummm :kedi:

vaaaaaayyyy <ıncırlerını kırdın ha leyla. yasa anam be. afferım sanakaydirigubbakcemile5
yavrım elıne oyalanacak bısıler ver de ole degıstır yoksa durmuolarlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…