2008 Ekim Anneleri

Bize bi mok gelmedi leen kimse oylamadiki gelsin gule gule kullaninda ben kullandim ondan guzel geldi bana arkasi lastikli felan bu moya beze bakiyim dedim gittim bimde yok sokta vardi 12 li 14 tl ydi kredi karti yanimda degil almadim alicam onu havuza isemesin cadi

heee ıste ben tutmadım anacım. bezın cırtlarını yapıstırdıgın yer pamuk pamuk oluo. sora dısardan tasırıo. bel boyuyla bacak arası da cok kalın geldı. bı de bugun gordum kakasını dısarı sızdırmıs. bacak arasından degıl ortalardan sızdırmıs. defolumuydu bılmem. bakam bu ara molfxten numune beklıom. yenılenmıs ya. gondercekler buyuk ıhtımal. begenırsem belkı ona gecerım

canım ilk bindiklerinde ne bilsinler onla yürüyeceklerini alışınca tutamazsın bile merak etme alışsın yürür bıktırana kadar

he he gülçe de emekliyo ve artık ne sürekli peşindeyim canım çıkıyo sende koşturuyosun dimi peşinde yürüteci de almasan da olur artık zaten nasıl olsa emekliyo istediği yere gidebilir
napacan canım aile huzurun için bazen üç maymunu oynamak gerekiyor malesef kendi yaptıklarından utansınlar boşver üzme tatlı canını bende hep öyle yapıyorum hoşuma gitmeyen şey direk bana söylense bile duymazlıktan geliyorum hiçbirşey senden önemli değil gülçeye gelince evet pişik olduğıu için zinco yakmış ve iki gün boyunca sürekli altını açık bıraktım ve yarım saatte bir yıkadım bide yarım saatte bir hametan sürdüm geçti şükür
oooooooo leyle hanım bakıyorum siz de tatil yolcususunız haderin keyfine diyecek olmaz artık havuzu hader diye diye inletir artık zilli

bu kocalar bazen çok hödük oluyolar gerçekten kocan çok ayıp etmiş hatasını anlaması lazım herşey karşılıklı iyi ediyosun anlasın tabi yaptığını
yağızımıza da üzüldüm gerçekten gülçe de hiçbirşey kullanmamıştı canım zaten doktor çok çok az demişti ama insan yakıştıramıyo küçücük meleklere hastalığı gülçede sorun yok şimdi çok şükür sen üzülme yannesi yağız da üzmez annesini hemen iyilşeir inşallah

ibooooooooş ben de hiç sevmedim huggiesi çok kaba çok kalın

geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum biz iyi olduk allaha sizin bebişlere sağlık versin inşallah opuyorumnanaktan

Selam kizlarr zabakim cok gecmis olsunn yaa kiyamamm nivacim yurutece ilk koyunca hacerde oyle bekledi sonra geri geri yan yan gitti 2. Gun herteri gezdi alissin oda gezer arikancim iyi tatiller sizede

sağol canım yaaa rahatladım

huggies i ben de svmedim molfiks kullanııim memnunum anacım

sağol canımya becerüksüz benimkisi sandum

kızlar benim oğlan ayaklaru yürütecin ön kenarına dayıyor baba sürüyor nasıl kakaırdıyor görseniz tembel ulen bu oğlan babası gibi rahatına düşkün olsun ikisini de seviyom leyn
opuyorumnanaktan

yavrım bana heç bi yerden numune gelmedi ..:umursamaz:.ay dur yalan olmasın evy babaydenmi can bebedenmi neydi 3 tane bez gelmişti hatta 2 defa..opuyorumnanaktan.ne ülker ne milupa ne de başkasından gelmedi..CADIARZUhatta milupaya mesaj çektim bizim neyimiz eksik diye..kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile2valla aynae öyle..üyeyim hep mesaj geliyor anket geliyor...:umursamaz:cücüğüm uyudu...

zambak gecmıs olsun yavrum pısık zor oluo yaa. ben de bıkac defa olmustum cok oncelerı cok zor dayanması hele kı gulcecık daha mınıcık ıyı dayanmıs yavrum kıyamam ben ona :gitme:
gelmiş geçmiş olsun canım inşallah olmaz bir daha, kuzucukların teni çok hassas bizim olsa ne biçim canımız yanar, Allah onları korusun

kız sen nereleerdesın bakııımmmmm :mymeka:
haaaaa demek barıştınız herifinlen, gönlünü ne dedi de aldı len :jeyyar:yavrum geldi geçti çok şükür, ya bak tam alıntı yaparkene annem aradı, benim 35 yaşında genç bi amcam var, karısı da benimle yaşıt, 2. bebeğine hamileydi, ilki ilkokula gidiyo, ikincisi de 15 güne kadar doğcaktı, sezeryanla alcaklardı, ilki sezeryan çünkü, benimde bugün içimden geçiyodu bi arayayım yengemi napıyo ki doğumu ne zaman diye bisorayım dediydim, biraz önce annem aradı, tam onlar da anlamamışlar nolduğunu ama kordonu rahime mi yapışmış bebeğin bişeyler olmuş, dr anneyi kurtarsak bebeği kurtaramayız bebeği kurtarsak anneyi kurtaramayız falan demiş, ay çok üzüldüm ya, arayamıyom da şimdi, amcamlar ağlamaklıymış, annemden haber bekliyom, çok şükür sağ salim kurtulduk biz, inşallah onlar da kurtulurlar yaaa, çok da severim yengemi :çok üzgünüm:

yavrum bana gelen numine deel, bi yarışmaya katıldıydıkya biz, haberin varmı bilmiyom, ilk 100e girene 1 paket bez vardıydı, ilk 100e girmişim de ondan gönderttiler, bi de evy baby 4 tane gönderiyo, baby star 2 tane, hero babyden yenidoğan geldiydi çok önceleri bi içimlik, diğerlerinden bana da gelmedi, geçenlerde mail gelmiş milupadan adres bilgilerinizi güncelleyin süprüz hediyelerimiz filan gibi bişiyler demilşer, zaten anca mail gönderiyolar kötükedihüso

yav bide biz doğdu doğalı mama kullanıyoz....ne bilim bazıları sürekli numune diiler..ama canım nivea göndermişti..yetişkin ürünlerinden şöyle bi kullanımlık....hoşuma gitmişti..

morelim çok bozuk, yengemle konuştum hüngür hüngür ağlıyo, kendi dru ben bu amaliyatı yapamam demiş üniversiteye göndermiş , ordaki prof da çok ciddi bişey tehlikeli demiş, anladıım kadarıyla plesenta rahime saplanmış, rahimi bile alabilirlermiş, onlar ona da razılar zaten ama dr bir anda damarlar patlayabilir kan kaybından ölebilirsin demiş, o kadar çok kanama olabilirmişki bebeği içinde bulamayabilirlermiş, rahimi falan göremeyebilirlermiş, bütün damarların patlayabilir çok riskli falan demiş, çok ağlıyo ya hüngür hüngür, bende ağlaycaktım az daha zor tuttum kendimi bi de ben ağlamayayım üzmeyeyim diye, amcanla hep kavga ediyodumya allah beni mi sınıyo acaba dio, ya ölürsem arkamda kalanlar nolcak diyo, ilkokula giden çocuğu var, ya ne dicem bilemiorum morelim acayip bozu k çok pis ağlayasım var elim kolum bağlı teselli etmekten başka bişiy yapamıyorum yaaa :gitme:mafoldumben

canım yaa Allah yengeni çocuğuna eşine sizlere bağışlasın..Rabbim yardımcısı olsun herşey Allahtan hayırlısını nasip etsin inşallah iyi haberler alırsın..okurken benim bile gözlerim doldu sıkma kendini ağla rahatlarsın..dualarım yengenle..rabbim kendisinede bebeğine de sağlık uzun ömür versin inşallah:Saruboceq::teselli:

yaa ben yengemi çok severim çok saf kalplidir yaa, ne desen inanır, amcamla kedi köpek gibi birbirlerini yerlerdi, ben hep yengemden çıkardım, amcamı yerden yere vururdum, kadınları anlamıyosunuz siz erkekler yontulmamış odunsunuz diye dalga geçerdim, amcacım da bişiy demezdi gülümserdi bana, ikisi de beni çok sever bende onları çok severim, saf kalplidir yaaa, ya bilmiyorum çok üzüldüm, elimden de bişiy gelmiyo, çaresizlikten nefret ediorum, sağol gamzecim yaa, keşke yardım edebilsem, yarın gelimmi yanına ne dersin istermisin gelmemi dedim sen bilirsin dio sessizce, eminim boynunu burdu da öyle söyledi mafoldumben

iyi olmuş canım sevindim eşinle aranızın düzelmesine bizde lohusalıkta yaşamıştık gerginlik zor oluyo iyi de olsa kötü de olsa eşin işte.:sm_confused:
iyi tatiller sizede:teytey:

ya çok kötü oldum rabbim yardımcısı olsun dualarımız onunla umarım ikiside kurtulur gitcenmi iboş

canım yaaa çok çok geçmişler olsun yengene,ama başka doktorlarada gitsin tek bir doktorun dediğine bakmayın yinede:uhm:

canım kafana takma diycem ama haklısın hemde yerden göğe erkek milleti ne diycen bunların modeli böyle:sm_confused:benim annemde gidince ayağı altına girmez onu memnun edebilmek için gerçi benimkide saygılı onlara karşı ama nedense hep kız ailesi fedakar oluyor napcaksın biri ailen biri eşin ama biraz tavırlo ol bencede arkadaşım

canım yaaa çok çok geçmişler olsun yengene,ama başka doktorlarada gitsin tek bir doktorun dediğine bakmayın yinede:uhm:
ya canım kendi dru 7. aydan beri şüpheleniyomuş, sonra kesinleince ben bu ameliyatı yapamam demiş üniversiteye sevketmiş, tahlilleri falan yapılmış, sonra orda profla görüşmüşler, o da doğrulamış, ameliyatını prof yapcakmış zaten, normelde uzman drun yapamayacağı kadar riskli bi ameliyatmış yani

sonuna kadar katılıyom biz aynısını yapsakkkkkkkkk kötükedihüsoklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…