canım ilk bindiklerinde ne bilsinler onla yürüyeceklerini alışınca tutamazsın bile merak etme alışsın yürür bıktırana kadarkızlar ya yoğun çabalar sonucu herüfü ikna edip yürüteç aldım 25 yetaleye ama emre içinde bir tuhaf duruyor dik durmuyo oğlum ayaklar yan duruyor sanki başta böylemi oluyor bi akıl verin bi de gitmii bizim sıpa
he he gülçe de emekliyo ve artık ne sürekli peşindeyim canım çıkıyo sende koşturuyosun dimi peşinde yürüteci de almasan da olur artık zaten nasıl olsa emekliyo istediği yere gidebilirgünaydın millet
efe kaan emeklemeye başladı artık daha fazla yoruluyorumkafamçokkarıştı
niva cım ben yürüteç alamadım daha ama bikere efe kaan ı koymuştuk ileri geri yürümüştü hep belki daha alışamadığı için yürümüyodur biraz alışınca koşar bile merak etmeyerimseniben
napacan canım aile huzurun için bazen üç maymunu oynamak gerekiyor malesef kendi yaptıklarından utansınlar boşver üzme tatlı canını bende hep öyle yapıyorum hoşuma gitmeyen şey direk bana söylense bile duymazlıktan geliyorum hiçbirşey senden önemli değil gülçeye gelince evet pişik olduğıu için zinco yakmış ve iki gün boyunca sürekli altını açık bıraktım ve yarım saatte bir yıkadım bide yarım saatte bir hametan sürdüm geçti şükürgünaydın kızlar..zemuszemus
yarın itibariyle yola çıkıyoruz. anneme konyaya gidiyoruz.kaydirigubbakcemile5 bir ay kalmayı düşünüyorum ama eşim çok özlerim ben sizi o kadar ayrı kalamam diyor. annemlerde net var oradan girerim..kaydirigubbakcemile2
bu arada eşim de gönlümü alabildi sonundakaydirigubbakcemile5. kaç gündr uğraşıyor. kaynanaylada hiçbir şey olmamaış gibi davrandık... napamm yoksa huzurumuz iyice kaçacak..
ayyy geçmiş olsun canım..:çok üzgünüm: zincomu yakmış yani.. nasıl geçti peki ne yaptınız..
oooooooo leyle hanım bakıyorum siz de tatil yolcususunız haderin keyfine diyecek olmaz artık havuzu hader diye diye inletir artık zilliArikancim bu moyolu bebek bezi nasil olii ya simdi biz hafta kozakliya gidiciizz ben ondan alicam havuza girip cikinca cikaricaz mi hani disi islak olur her girip cikamada cikarilirsa ben bikac paketmi alsam bi pakette kac tane var bide hacer icin en onemli goturmem gerek seyler ne acep bu tatilciler anlatirken hic dikkate almadiydim biyere gitmiyecezz diye ohh sonunda deniz olmasada bizde gidiyookk cok bunaldim cok iyi gelecek bikinimin bedeni olmadi tabi o citir halimden eser kalmadi hem catlaklar ve sarkik gobekle bikini giyilmez mayo alacaam ayy en cok merak ettigim hacer suya girince ne tepki gosterecek korkarmi acep
herkese merhabaa..oğluşum bugün 9 aylıkkhihoyyythihoyyythihoyyyt
off aslında canım çok sıkkın.eşime çok kızgınım.dün akşamüstü annemler bana uğradı.neyse tam kalkmak üzerelerdi ki eşim geldi.ama ne gelmek:mymeka:suratını asmış,yüzünde sinirli bi ifade.annemlerin yüzüne bile bakmadan yarım ağızla bi hoşgeldiniz dedi ve yatak odasına gitti.noldu diye peşinden gittim:çok üzgünüm:sorma bişey dedi ama bi yandan da söyleniyodu ve kapıyı sert bi şekilde kapattı tabii annemler içerde duydu olanları..o kadar utandım ki anlatamam:1no2:içeri bi gittimki annemler gidiyosenağlamaya noldu oturun falan dedim.yok kızım kalkıyoduk zaten dediler...eşimde duydu tabi geldi hemen..aa nereye gidiyosunuz,oturun dedi.ama onlar çoktan asansöre binmişlerdi bile.kandil günü yaptığına bakın kızlar yaa..o kadar üzüldümki boğasım geldi eşimi valla..bide diyokii niye öyle gittiler yaa kandillerini kutlıcaktımÇok üzgünüm çoooksen gir içeri,ellerini öp,hoşgeldiniz de,kutla kandillerini..sonra neye kızdıysan anlatırsın bana başbaşayken:çok üzgünüm:yok hastanede bişeylere sinirlenmiş,yok başı ağrıyomuş..ne oldu diyorum onuda anlatmıyo. annemler bana çok yakın ve ondan daha sık ailemle görüşüyorum diye başından beri problemler çıkarıyo zaten.ki,annemler genelde o sıkılmasın diye gündüz gelir,o işten gelmeden giderler.çok sık görmüyo yanii..eşim gittiğinde annem deli divane oluyo,onların evimde gördükleri muameleye bakın yaa..akşam hiç konuşmadım eşimle.içimden gelmiyo bile yaaaasenağlama]
heee ıste ben tutmadım anacım. bezın cırtlarını yapıstırdıgın yer pamuk pamuk oluo. sora dısardan tasırıo. bel boyuyla bacak arası da cok kalın geldı. bı de bugun gordum kakasını dısarı sızdırmıs. bacak arasından degıl ortalardan sızdırmıs. defolumuydu bılmem. bakam bu ara molfxten numune beklıom. yenılenmıs ya. gondercekler buyuk ıhtımal. begenırsem belkı ona gecerım
Selam kizlarr zabakim cok gecmis olsunn yaa kiyamamm nivacim yurutece ilk koyunca hacerde oyle bekledi sonra geri geri yan yan gitti 2. Gun herteri gezdi alissin oda gezer arikancim iyi tatiller sizede
heee ıste ben tutmadım anacım. bezın cırtlarını yapıstırdıgın yer pamuk pamuk oluo. sora dısardan tasırıo. bel boyuyla bacak arası da cok kalın geldı. bı de bugun gordum kakasını dısarı sızdırmıs. bacak arasından degıl ortalardan sızdırmıs. defolumuydu bılmem. bakam bu ara molfxten numune beklıom. yenılenmıs ya. gondercekler buyuk ıhtımal. begenırsem belkı ona gecerım
sağol canımya becerüksüz benimkisi sandumcanım ilk bindiklerinde ne bilsinler onla yürüyeceklerini alışınca tutamazsın bile merak etme alışsın yürür bıktırana kadar
he he gülçe de emekliyo ve artık ne sürekli peşindeyim canım çıkıyo sende koşturuyosun dimi peşinde yürüteci de almasan da olur artık zaten nasıl olsa emekliyo istediği yere gidebilir
napacan canım aile huzurun için bazen üç maymunu oynamak gerekiyor malesef kendi yaptıklarından utansınlar boşver üzme tatlı canını bende hep öyle yapıyorum hoşuma gitmeyen şey direk bana söylense bile duymazlıktan geliyorum hiçbirşey senden önemli değil gülçeye gelince evet pişik olduğıu için zinco yakmış ve iki gün boyunca sürekli altını açık bıraktım ve yarım saatte bir yıkadım bide yarım saatte bir hametan sürdüm geçti şükür
oooooooo leyle hanım bakıyorum siz de tatil yolcususunız haderin keyfine diyecek olmaz artık havuzu hader diye diye inletir artık zilli
bu kocalar bazen çok hödük oluyolar gerçekten kocan çok ayıp etmiş hatasını anlaması lazım herşey karşılıklı iyi ediyosun anlasın tabi yaptığını
yağızımıza da üzüldüm gerçekten gülçe de hiçbirşey kullanmamıştı canım zaten doktor çok çok az demişti ama insan yakıştıramıyo küçücük meleklere hastalığı gülçede sorun yok şimdi çok şükür sen üzülme yannesi yağız da üzmez annesini hemen iyilşeir inşallah
ibooooooooş ben de hiç sevmedim huggiesi çok kaba çok kalın
Bize bi mok gelmedi leen kimse oylamadiki gelsin gule gule kullaninda ben kullandim ondan guzel geldi bana arkasi lastikli felan bu moya beze bakiyim dedim gittim bimde yok sokta vardi 12 li 14 tl ydi kredi karti yanimda degil almadim alicam onu havuza isemesin cadi
günaydın kızlar birkaç gündür giremiyordum gülçe çok fena pişik oldu hani mantar oldu diye yazmıştım ya 1-2 gün geçti sonra tekrar başlayınca doktora gittik krem verdi zinco sürdük 2 saat sonra altını bir açtım aman allahım kuzumun böyle ağladığını hiç görmemiştim bacaklarını kilitliyor imkanı yok açamazsınız bi baktım göbeğinden bel kısmına kadar tamamen yanmış gibi kırmızının ötesinde bir renk buruşmuş meğer zinco yakmış bide kuzumu nasıl ağladım 2 gün boyunca akşama kadar kzıım ağladı ben ağladım içini çeke çeke nasıl ağlıyor büyük insan gibi aynı dişlerini birbirine vura vura ağladı hep kuzum aşırı hareketli gülçe altını açıp krem sürünce bacaklarını ayırıp 5-10 dk hiç kımıldamadan duruyordu yanmasın diye çok kötü günler geçirdim yaaa bugün sabah bi açtım bişey kalmmaış şükür dünyalar benim oldu çok mutluyum
gelmiş geçmiş olsun canım inşallah olmaz bir daha, kuzucukların teni çok hassas bizim olsa ne biçim canımız yanar, Allah onları korusun
günaydın kızlar..zemuszemus
yarın itibariyle yola çıkıyoruz. anneme konyaya gidiyoruz.kaydirigubbakcemile5 bir ay kalmayı düşünüyorum ama eşim çok özlerim ben sizi o kadar ayrı kalamam diyor. annemlerde net var oradan girerim..kaydirigubbakcemile2
bu arada eşim de gönlümü alabildi sonundakaydirigubbakcemile5. kaç gündr uğraşıyor. kaynanaylada hiçbir şey olmamaış gibi davrandık... napamm yoksa huzurumuz iyice kaçacak..
çok geçmiş olsun canım.. tez zamanda iyileşir kuzu inşallah..
laraya gittiniz sanırım geçen hafta bizde gitmiştik 4 numaralı beachti. ama dediğin gibi dalgalıydı. yalnız ben güneştende yararlanamdım o gün çünkü 6 dan sonra gitmiştik. elayı güneşte bırakmayalım diye.a.s
nisan naptı girdi mi.. yerim ben kuzuları.. ne güzel eğlenmişlredir.opuyorumnanaktan
bende spinal oldum şeker.. ertesi gün ayağa kalktım ben. o akşam koridorda yürüdüm.. 3. günde banyo yaptım. ben hastaneden 3. gün çıkacaktım ama ela küvezde olduğu için çıkmıycam demiştim. onunşa beraber çıktım. tam 6 gün kaldım hastanede.. herkes eve gidelim rahat yat filan diyo ama aslaaaaa dedim. kızımla gidicem buradan demiştim.. çok şükürde öyle oldu..:Saruboceq:
hayırlı olsun canım.. 25 liramı çok ucuzmuş yahu.. bende almadım daha.. ama konyada alırım sanırım. a.s
ooo maşallah.. bizde daha tık yok.. bakalım ne zaman emekleyecek zilli..
ayyy geçmiş olsun canım..:çok üzgünüm: zincomu yakmış yani.. nasıl geçti peki ne yaptınız..
canım geçmiş olsun ıslak mendil kullanma yıka mümkünse
hayırlı olsun canım.. 25 liramı çok ucuzmuş yahu.. bende almadım daha.. ama konyada alırım sanırım. a.s
canım 150 ye kadar var çok iyi birşey değil ama ondan mı bacaklar dik durmuyor diye şüpheleniim
CADIARZUCADIARZU
canikom benimkisi ilk yürütece koyduğumda kazık yutmuş gibi dikildiydi kaydirigubbakcemile3 bikaç gün öle baktı durdu, ağyaa kalkmayı öğrendi önce, ama şimdi bi gör odaları turluyo, bazen koşuyo koşuyo bi bırakıyo kendini yürütec durana kadar biraz daha ilerliyo ya o hoşuna gidiyo kaydirigubbakcemile3herkese merhabaa..oğluşum bugün 9 aylıkkhihoyyythihoyyythihoyyyt
off aslında canım çok sıkkın.eşime çok kızgınım.dün akşamüstü annemler bana uğradı.neyse tam kalkmak üzerelerdi ki eşim geldi.ama ne gelmek:mymeka:suratını asmış,yüzünde sinirli bi ifade.annemlerin yüzüne bile bakmadan yarım ağızla bi hoşgeldiniz dedi ve yatak odasına gitti.noldu diye peşinden gittim:çok üzgünüm:sorma bişey dedi ama bi yandan da söyleniyodu ve kapıyı sert bi şekilde kapattı tabii annemler içerde duydu olanları..o kadar utandım ki anlatamam:1no2:içeri bi gittimki annemler gidiyosenağlamaya noldu oturun falan dedim.yok kızım kalkıyoduk zaten dediler...eşimde duydu tabi geldi hemen..aa nereye gidiyosunuz,oturun dedi.ama onlar çoktan asansöre binmişlerdi bile.kandil günü yaptığına bakın kızlar yaa..o kadar üzüldümki boğasım geldi eşimi valla..bide diyokii niye öyle gittiler yaa kandillerini kutlıcaktımÇok üzgünüm çoooksen gir içeri,ellerini öp,hoşgeldiniz de,kutla kandillerini..sonra neye kızdıysan anlatırsın bana başbaşayken:çok üzgünüm:yok hastanede bişeylere sinirlenmiş,yok başı ağrıyomuş..ne oldu diyorum onuda anlatmıyo. annemler bana çok yakın ve ondan daha sık ailemle görüşüyorum diye başından beri problemler çıkarıyo zaten.ki,annemler genelde o sıkılmasın diye gündüz gelir,o işten gelmeden giderler.çok sık görmüyo yanii..eşim gittiğinde annem deli divane oluyo,onların evimde gördükleri muameleye bakın yaa..akşam hiç konuşmadım eşimle.içimden gelmiyo bile yaaaasenağlama
teşekkür ederim canım.evet sonuç çıktı.malesef kum döküyomuş oğlum:çok üzgünüm:kullanmamız için herhangi bişey vermemiş.bol bol su içirin demiş.Allahtan suyu çok seviyo.aklıma geldikçe bol bol içiriyorum.gülçe bişey kullanmışmıydı acaba?bu sabahta eşim işe gitmeden altını alıyodum tam kakasını yapmaya başladı.hemen bez tuttum altına.bugünlerde tahlile gitmesi lazımdı çok iyi oldu.eşim hemen aldı bezi gitti.şimdide onun sonucunu bekliyorum aramadı daha.:çok üzgünüm:ben de arayamıyorum
benim odamda banyo vardı ama dr.um 1 hafta yıkanmamı yasakladı..belden aşağımı yıkayıp,daha yukarıları sildim hergün.biçok yıkanan arkadaşımın dikişleri enfeksiyon kaptı ve aylarca iltihap akanlar oldu..o yüzden yine sezaryen olsam beklerim ve yıkanmam.
çok teşekkür ederim canlarımŞeniz
canım çok geçmiş olsun ya.içim sızladı okurken.çok canı yanmış kuzunun..
9. ayınız kutlu olsun uleeeynnn :teytey: patoşum gçmiş olsun yavrum yağıza, ya benim dr 2. gün hastanede kaldık çıkarkene sordum yıkanabilirmiyim diye yıkan ama dikiş yerlerini sürtme bi de çok sıcak olmasın suyun demişti, bişey olmadı bende bilmiyom vallaKizlar nihale mesaj attim oda cevap yazdi Ultrason sonucu iyi cikmis karacigere bagli bisey degilmis dun yine birsuru kan tahlili vermisler sonucu bugun alcaklarmis doktorlar bisey demiyo arastiriyoruz diyolarmis selami dua edin diyo rabbim insallah sifasini verir ve hic bisey cikkmaz bu mubarek cuma gunu dualarimizi kabul eder insallah
hee iyi çok şükür o kaadar olsun inşallah, bi daha mesajlaşırsanız geçmiş olsun dileklerimi ve selamımı iletiver anacım, çok pis öptüm bebesiylen kendisini Şeniz
yavrım bana heç bi yerden numune gelmedi ..:umursamaz:.ay dur yalan olmasın evy babaydenmi can bebedenmi neydi 3 tane bez gelmişti hatta 2 defa..opuyorumnanaktan.ne ülker ne milupa ne de başkasından gelmedi..CADIARZUhatta milupaya mesaj çektim bizim neyimiz eksik diye..kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile2valla aynae öyle..üyeyim hep mesaj geliyor anket geliyor...:umursamaz:cücüğüm uyudu...
yavrum bana gelen numine deel, bi yarışmaya katıldıydıkya biz, haberin varmı bilmiyom, ilk 100e girene 1 paket bez vardıydı, ilk 100e girmişim de ondan gönderttiler, bi de evy baby 4 tane gönderiyo, baby star 2 tane, hero babyden yenidoğan geldiydi çok önceleri bi içimlik, diğerlerinden bana da gelmedi, geçenlerde mail gelmiş milupadan adres bilgilerinizi güncelleyin süprüz hediyelerimiz filan gibi bişiyler demilşer, zaten anca mail gönderiyolar kötükedihüso
morelim çok bozuk, yengemle konuştum hüngür hüngür ağlıyo, kendi dru ben bu amaliyatı yapamam demiş üniversiteye göndermiş , ordaki prof da çok ciddi bişey tehlikeli demiş, anladıım kadarıyla plesenta rahime saplanmış, rahimi bile alabilirlermiş, onlar ona da razılar zaten ama dr bir anda damarlar patlayabilir kan kaybından ölebilirsin demiş, o kadar çok kanama olabilirmişki bebeği içinde bulamayabilirlermiş, rahimi falan göremeyebilirlermiş, bütün damarların patlayabilir çok riskli falan demiş, çok ağlıyo ya hüngür hüngür, bende ağlaycaktım az daha zor tuttum kendimi bi de ben ağlamayayım üzmeyeyim diye, amcanla hep kavga ediyodumya allah beni mi sınıyo acaba dio, ya ölürsem arkamda kalanlar nolcak diyo, ilkokula giden çocuğu var, ya ne dicem bilemiorum morelim acayip bozu k çok pis ağlayasım var elim kolum bağlı teselli etmekten başka bişiy yapamıyorum yaaa :gitme:mafoldumben
canım yaa Allah yengeni çocuğuna eşine sizlere bağışlasın..Rabbim yardımcısı olsun herşey Allahtan hayırlısını nasip etsin inşallah iyi haberler alırsın..okurken benim bile gözlerim doldu sıkma kendini ağla rahatlarsın..dualarım yengenle..rabbim kendisinede bebeğine de sağlık uzun ömür versin inşallah:Saruboceq::teselli:
çok geçmiş olsun canım.. tez zamanda iyileşir kuzu inşallah..
laraya gittiniz sanırım geçen hafta bizde gitmiştik 4 numaralı beachti. ama dediğin gibi dalgalıydı. yalnız ben güneştende yararlanamdım o gün çünkü 6 dan sonra gitmiştik. elayı güneşte bırakmayalım diye.a.s
nisan naptı girdi mi.. yerim ben kuzuları.. ne güzel eğlenmişlredir.opuyorumnanaktan
bende spinal oldum şeker.. ertesi gün ayağa kalktım ben. o akşam koridorda yürüdüm.. 3. günde banyo yaptım. ben hastaneden 3. gün çıkacaktım ama ela küvezde olduğu için çıkmıycam demiştim. onunşa beraber çıktım. tam 6 gün kaldım hastanede.. herkes eve gidelim rahat yat filan diyo ama aslaaaaa dedim. kızımla gidicem buradan demiştim.. çok şükürde öyle oldu..:Saruboceq:
ooo maşallah.. bizde daha tık yok.. bakalım ne zaman emekleyecek zilli..
ya çok kötü oldum rabbim yardımcısı olsun dualarımız onunla umarım ikiside kurtulur gitcenmi iboşmorelim çok bozuk, yengemle konuştum hüngür hüngür ağlıyo, kendi dru ben bu amaliyatı yapamam demiş üniversiteye göndermiş , ordaki prof da çok ciddi bişey tehlikeli demiş, anladıım kadarıyla plesenta rahime saplanmış, rahimi bile alabilirlermiş, onlar ona da razılar zaten ama dr bir anda damarlar patlayabilir kan kaybından ölebilirsin demiş, o kadar çok kanama olabilirmişki bebeği içinde bulamayabilirlermiş, rahimi falan göremeyebilirlermiş, bütün damarların patlayabilir çok riskli falan demiş, çok ağlıyo ya hüngür hüngür, bende ağlaycaktım az daha zor tuttum kendimi bi de ben ağlamayayım üzmeyeyim diye, amcanla hep kavga ediyodumya allah beni mi sınıyo acaba dio, ya ölürsem arkamda kalanlar nolcak diyo, ilkokula giden çocuğu var, ya ne dicem bilemiorum morelim acayip bozu k çok pis ağlayasım var elim kolum bağlı teselli etmekten başka bişiy yapamıyorum yaaa :gitme:mafoldumben
yaa ben yengemi çok severim çok saf kalplidir yaa, ne desen inanır, amcamla kedi köpek gibi birbirlerini yerlerdi, ben hep yengemden çıkardım, amcamı yerden yere vururdum, kadınları anlamıyosunuz siz erkekler yontulmamış odunsunuz diye dalga geçerdim, amcacım da bişiy demezdi gülümserdi bana, ikisi de beni çok sever bende onları çok severim, saf kalplidir yaaa, ya bilmiyorum çok üzüldüm, elimden de bişiy gelmiyo, çaresizlikten nefret ediorum, sağol gamzecim yaa, keşke yardım edebilsem, yarın gelimmi yanına ne dersin istermisin gelmemi dedim sen bilirsin dio sessizce, eminim boynunu burdu da öyle söyledi mafoldumben
herkese merhabaa..oğluşum bugün 9 aylıkkhihoyyythihoyyythihoyyyt
off aslında canım çok sıkkın.eşime çok kızgınım.dün akşamüstü annemler bana uğradı.neyse tam kalkmak üzerelerdi ki eşim geldi.ama ne gelmek:mymeka:suratını asmış,yüzünde sinirli bi ifade.annemlerin yüzüne bile bakmadan yarım ağızla bi hoşgeldiniz dedi ve yatak odasına gitti.noldu diye peşinden gittim:çok üzgünüm:sorma bişey dedi ama bi yandan da söyleniyodu ve kapıyı sert bi şekilde kapattı tabii annemler içerde duydu olanları..o kadar utandım ki anlatamam:1no2:içeri bi gittimki annemler gidiyosenağlamaya noldu oturun falan dedim.yok kızım kalkıyoduk zaten dediler...eşimde duydu tabi geldi hemen..aa nereye gidiyosunuz,oturun dedi.ama onlar çoktan asansöre binmişlerdi bile.kandil günü yaptığına bakın kızlar yaa..o kadar üzüldümki boğasım geldi eşimi valla..bide diyokii niye öyle gittiler yaa kandillerini kutlıcaktımÇok üzgünüm çoooksen gir içeri,ellerini öp,hoşgeldiniz de,kutla kandillerini..sonra neye kızdıysan anlatırsın bana başbaşayken:çok üzgünüm:yok hastanede bişeylere sinirlenmiş,yok başı ağrıyomuş..ne oldu diyorum onuda anlatmıyo. annemler bana çok yakın ve ondan daha sık ailemle görüşüyorum diye başından beri problemler çıkarıyo zaten.ki,annemler genelde o sıkılmasın diye gündüz gelir,o işten gelmeden giderler.çok sık görmüyo yanii..eşim gittiğinde annem deli divane oluyo,onların evimde gördükleri muameleye bakın yaa..akşam hiç konuşmadım eşimle.içimden gelmiyo bile yaaaasenağlama
teşekkür ederim canım.evet sonuç çıktı.malesef kum döküyomuş oğlum:çok üzgünüm:kullanmamız için herhangi bişey vermemiş.bol bol su içirin demiş.Allahtan suyu çok seviyo.aklıma geldikçe bol bol içiriyorum.gülçe bişey kullanmışmıydı acaba?bu sabahta eşim işe gitmeden altını alıyodum tam kakasını yapmaya başladı.hemen bez tuttum altına.bugünlerde tahlile gitmesi lazımdı çok iyi oldu.eşim hemen aldı bezi gitti.şimdide onun sonucunu bekliyorum aramadı daha.:çok üzgünüm:ben de arayamıyorum
benim odamda banyo vardı ama dr.um 1 hafta yıkanmamı yasakladı..belden aşağımı yıkayıp,daha yukarıları sildim hergün.biçok yıkanan arkadaşımın dikişleri enfeksiyon kaptı ve aylarca iltihap akanlar oldu..o yüzden yine sezaryen olsam beklerim ve yıkanmam.
çok teşekkür ederim canlarımŞeniz
canım çok geçmiş olsun ya.içim sızladı okurken.çok canı yanmış kuzunun..
ya çok kötü oldum rabbim yardımcısı olsun dualarımız onunla umarım ikiside kurtulur gitcenmi iboş
ya canım kendi dru 7. aydan beri şüpheleniyomuş, sonra kesinleince ben bu ameliyatı yapamam demiş üniversiteye sevketmiş, tahlilleri falan yapılmış, sonra orda profla görüşmüşler, o da doğrulamış, ameliyatını prof yapcakmış zaten, normelde uzman drun yapamayacağı kadar riskli bi ameliyatmış yanicanım yaaa çok çok geçmişler olsun yengene,ama başka doktorlarada gitsin tek bir doktorun dediğine bakmayın yinede:uhm:
canım kafana takma diycem ama haklısın hemde yerden göğe erkek milleti ne diycen bunların modeli böyle:sm_confused:benim annemde gidince ayağı altına girmez onu memnun edebilmek için gerçi benimkide saygılı onlara karşı ama nedense hep kız ailesi fedakar oluyor napcaksın biri ailen biri eşin ama biraz tavırlo ol bencede arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?