2008 Ekim Anneleri

yaaa kızlar ben doğum yaptım doktorum hastanede duş alabilirsin dedi ama ben evimden başka yerde rahat olamam diye yapmamıştım.zaten ertesi gün geldi su geçirmez bant yapıştırmıştı.hatta bol bol duş al sütün çok olur demişti bende denedim doğru duş alınca süt artıyor.bana sonda da takılmamıştı doktorum gerek yok demişti.zaten doğumdan sonra akşam üzeri yürütmüşlerdi beni:))
ayyy ne çabuk geçti o günler yaaa daha dün gibi hemde:))

yarın gitmeyi düşünüyorum mafoldumben

iboş haber et dua edelim hepimiz rabbim korusunnnnnnn

anladım arkadaşım kaç yaşında yengen?izmire falanda gitse bide orda gösterse.hani burası yakın olsa getir gösterelim diycem ama:uhm::sm_confused:

anladım arkadaşım kaç yaşında yengen?izmire falanda gitse bide orda gösterse.hani burası yakın olsa getir gösterelim diycem ama:uhm::sm_confused:

29 yaşında benle yaşıt, izmire gitceklermiş galiba, üzüntüden onu soramadım, yarın yanına gidcem o zaman sorcam, elim kolum bağlı kaldı valla ya ne yapcam bilmiyom,

29 yaşında benle yaşıt, izmire gitceklermiş galiba, üzüntüden onu soramadım, yarın yanına gidcem o zaman sorcam, elim kolum bağlı kaldı valla ya ne yapcam bilmiyom,

ayyy çok gençmiş güzelim beeCADIARZUo kadın çıldırır ya erkende menopoza girer kadıncağız çok zor:Saruboceq:dualarımız onunla arkadaşım

ibolya nooldu ya gecmis olsun?

yavrum benle yaşıt yengem var doğumuna az bi zaman kaldı, sezeryanla olcaktı, dru plesenta rahime saplanmış demiş, riskli demiş, ben bu amaliyatı yapama m demiş, üniversiteye göndermişler orda profla görüştürmüşler, prof da aynı şeyi sölemiş, hazırlıklı ol demiş, bi anda damarlar patlayabilir kan kaybından ölebilirsin demiş, ay işte öle bişelyer valla kafam karıştı benim de morelim bozuk mafoldumben

yusuf eymen nasil? buyuyor mu? ardanin yemesi accik duzeliyo gibi bakalim. disleri cikiyo ya. biraz daha cok yiyo. ama yine de doyacak kadar degil. biberon mamasiyla doyuyoruz hala.:sm_confused:

büyüyo teyzesi, napsın o da akşama kadar o oda senin bu oda benim geziyo, bazen oturtuyorum önüne oyuncakları koyuyorum biraz oynuyo sonra sıkılıyo, bu aralar favorimiz balonla oynamak, diğer oyuncaklarından sıkıldı kanımca, biz sevdiimiz şeyler olursa iyi yiyoz, mesela bugün tarhana çorbası yaptım kıymalı, koca bi kase yedi, olsa da yicekti, ama sevmediği şeyler olunca kavga dövüş yiyoz, kandıra kandıra yediriyom, uluyo hıı hıı die, babasını çağırıyo imdada, babaaa babaaa dio kaydirigubbakcemile3

Ibolyacim yaa cok uzuldum allahtan umut kesilmez canim insaalah rabbim sifasini verir cok gecmis olsun

sağol leylacım inşallah hayırlısı olsun hakkında, aklımdan olmadık düşünceler geçiyo, hani olur da allah yanına alırsa bebeğini sahiplenmeyi düşünüyorum, en azından geçici bi süre, cahil ellerde kalsın istemiyorum, inşallah o günlere gelmeyiz :çok üzgünüm:

Iyi geceler kizlar keremi sallarken cepten bi gireym dedm ay yasina gelio kerem hala bi duzeni yok
Ibolyacim yengene cok uzuldum bol bol dua edelim insallah kotu seyler olmayacak

ay yerim onu ben bea Şeniz bizimki de makarna ya da ekmek ici.. baska sevdigi bisi yok :1no2: eti falan zorla yediriyorum. duzelir insallah yakinda.. hic giremiyom dogru duzgun. hepinizi cok ozluyom mafoldumben

:1shok: ibolaycım , çok şaşırdım.çok üzücü bir olay , umarım sonu güzel olur. ama ben izmirden gelecek haber sanki daha iyi olacakmış gibime geliyo. bazen doktorlar aarasında çelişkiler olabiliyor. içimde bir his sanki izmirde daha iyi haberler aacakmışsınız gibime geliyor. tüm dualarımız yengenle. sakin olamya çalışsın. biliyorsun bebek de etkileniyor. vücudun strese girmemesi gerekli. onun içinin oda olumsuz bir durum. ama bu durumda başka nasıl davranılır o da ayrı bi soru.

canım geçmiş olsun inşallah rabbim korktuğunuza uğratmaz...bebeişi de annesini de size bağışlar..el elden üstündür..proflar inşallah üstesinden gelir..dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…