valla Girayın doktoru herşey verebilirsin dedi.gece mamayı asla dediği için yedirmiyorum bende.çünkü beni emiyo mamayı yerse seni bırakır dedi bende vermiyorum.kavanoz mamalarını pek fazla önermedi haftada 1 yedir dedi ara ara alıyorum bende aslında seviyor ama haftada 1 veriyorum.yaptığımız yemeklerin suyundan yediriyorum çok seviyo ama ona özel yaptığım şeyleri o kadar iştahlı yemiyor sıpacanyerimseniben
kızlar 1,5 yıl sonra regl oldum ayyy unutmuşum yaaa valla bir tuhaf hissettim kendimi:))
eylülcüm darısı başına canımcım:))
günaydın millet
efe kaan emeklemeye başladı artık daha fazla yoruluyorumkafamçokkarıştı
niva cım ben yürüteç alamadım daha ama bikere efe kaan ı koymuştuk ileri geri yürümüştü hep belki daha alışamadığı için yürümüyodur biraz alışınca koşar bile merak etmeyerimseniben
günaydın kızlar birkaç gündür giremiyordum gülçe çok fena pişik oldu hani mantar oldu diye yazmıştım ya 1-2 gün geçti sonra tekrar başlayınca doktora gittik krem verdi zinco sürdük 2 saat sonra altını bir açtım aman allahım kuzumun böyle ağladığını hiç görmemiştim bacaklarını kilitliyor imkanı yok açamazsınız bi baktım göbeğinden bel kısmına kadar tamamen yanmış gibi kırmızının ötesinde bir renk buruşmuş meğer zinco yakmış bide kuzumu nasıl ağladım 2 gün boyunca akşama kadar kzıım ağladı ben ağladım içini çeke çeke nasıl ağlıyor büyük insan gibi aynı dişlerini birbirine vura vura ağladı hep kuzum aşırı hareketli gülçe altını açıp krem sürünce bacaklarını ayırıp 5-10 dk hiç kımıldamadan duruyordu yanmasın diye çok kötü günler geçirdim yaaa bugün sabah bi açtım bişey kalmmaış şükür dünyalar benim oldu çok mutluyum
Arikancim bu moyolu bebek bezi nasil olii ya simdi biz hafta kozakliya gidiciizz ben ondan alicam havuza girip cikinca cikaricaz mi hani disi islak olur her girip cikamada cikarilirsa ben bikac paketmi alsam bi pakette kac tane var bide hacer icin en onemli goturmem gerek seyler ne acep bu tatilciler anlatirken hic dikkate almadiydim biyere gitmiyecezz diye ohh sonunda deniz olmasada bizde gidiyookk cok bunaldim cok iyi gelecek bikinimin bedeni olmadi tabi o citir halimden eser kalmadi hem catlaklar ve sarkik gobekle bikini giyilmez mayo alacaam ayy en cok merak ettigim hacer suya girince ne tepki gosterecek korkarmi acep
Kizlar nihale mesaj attim oda cevap yazdi Ultrason sonucu iyi cikmis karacigere bagli bisey degilmis dun yine birsuru kan tahlili vermisler sonucu bugun alcaklarmis doktorlar bisey demiyo arastiriyoruz diyolarmis selami dua edin diyo rabbim insallah sifasini verir ve hic bisey cikkmaz bu mubarek cuma gunu dualarimizi kabul eder insallah
aynen öyle hep kız tarafı ödün vermek zorunda..annemlere yakın oturmayı o seçti.nöbetleri çok sık yalnız kalmamı istemedi..sanki ben zorladım.annemlerin bize karıştığı bile yok.tek istedikleri tatlı dil güler yüz..ben 5 yıllık evliyim 1 kez kayınvalideme surat bile asmadım ki assam bidaha evime gelmez.bi cümle kurmadan önce mutlaka düşünürüm kırılırlarmı acaba ailesi diyee.adamın yaptığına bak yaa:umursamaz:birazdan annemlere gitcem.eşim nöbetçi..kesin kırıldıkları için gittiler nasıl gönüllerini alcam ben şimdi..hiç düşünmüyo beni nasıl zor durumda bıraktı:çok üzgünüm:
[canım yaa sıkma canını.o da sakinleşmek için girmiştir odaya.eminim ki sakinleştikten sonra annenlerin elini öpüp kandilini kutlardı.o senin annen sen mutlu ol yeterki o sizekırılmaz.annemi şimdi daha iyi anlıyorum ben.illa anne olmak gerekiyomuşopuyorumnanaktan
yavrum bana gelen numine deel, bi yarışmaya katıldıydıkya biz, haberin varmı bilmiyom, ilk 100e girene 1 paket bez vardıydı, ilk 100e girmişim de ondan gönderttiler, bi de evy baby 4 tane gönderiyo, baby star 2 tane, hero babyden yenidoğan geldiydi çok önceleri bi içimlik, diğerlerinden bana da gelmedi, geçenlerde mail gelmiş milupadan adres bilgilerinizi güncelleyin süprüz hediyelerimiz filan gibi bişiyler demilşer, zaten anca mail gönderiyolar kötükedihüso
yaa ben yengemi çok severim çok saf kalplidir yaa, ne desen inanır, amcamla kedi köpek gibi birbirlerini yerlerdi, ben hep yengemden çıkardım, amcamı yerden yere vururdum, kadınları anlamıyosunuz siz erkekler yontulmamış odunsunuz diye dalga geçerdim, amcacım da bişiy demezdi gülümserdi bana, ikisi de beni çok sever bende onları çok severim, saf kalplidir yaaa, ya bilmiyorum çok üzüldüm, elimden de bişiy gelmiyo, çaresizlikten nefret ediorum, sağol gamzecim yaa, keşke yardım edebilsem, yarın gelimmi yanına ne dersin istermisin gelmemi dedim sen bilirsin dio sessizce, eminim boynunu burdu da öyle söyledi mafoldumben
aynısı bide saçımı yoluyooooooo üstüme çıkıyo ilgilenmezsem çığlık atıyoYok canim yakin degil cok bunaldim yaa sizin sipacanlardami boyle yapisik yasiyo yav bende insanim accik dus yakamdan yok kimseye gitmiyo birakip
odadan cikamiyom yurutece koyup yanima getiriyom yok illa kucaamda cikacak
Hosgeldin nihalcim insallh hersey yolundadir icini ferah tutt biseyi yoktur feyzanin cok gecmis olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?