2008 Ekim Anneleri

ama benim doktorum gece kesinlikle mama vermelisin çocuklar gece büğürler dediiCADIARZU

yürüdüğünü ne görürüz inşallahopuyorumnanaktan

oyyyyyy kurban olurum onu yaradana.yavrumm çok canı yanmış demekki.içim çok acıdı yavruma yaaa.zambak nolur benim için öper misin gülçeyi:gitme:

leyloşş güle güle git.çok eğlen sen hakettin canımmkaydirigubbakcemile5

arıkancım çok olgun davranmışsın.seni tebrik ediyorum canım.sen de annene güle güle git güle güle gel.sen de çok eğlen canımmmopuyorumnanaktan

Allah'ım inşallah bişi çıkmamıştır.ultrasonun temiz olmasına sevindim.rabbim şifa versin inşallah:Saruboceq:

ayy iboşş yengene çok üzüldüm.şimdi nasıl.bi hastaneye tıkılıp kalmasınlar.mümkünsew 10 tane hastaneye gitsinler.özelden tut üniversite hastanesine kadar gitsinler.ben artık doktorlara güvenmiyorum.birinin dedğini diğeri yalanlıyo.:gitme:

mafoldumben gözlerim doldu inan.Allah yengenle bebeğine yardım etsin inşallah.Allah'ım nolur bebeğimizi de annesini de iyi yap.mafoldumben:Saruboceq:

Cok moralim bozuk sabahtan beri hacer burnumdan getirdi bu cocuk neden boyle oldu yaa hep kucagimda olmak boynuma sarilmak ve meme emmek istiyo ustelikte memede uyumak yada bana yapisik uyumak istiyo kucagimdan koydugum an basbas bagiriyo ve malesef bu mumkun olmnadigindan dogru durust uyumuyo cok dustu ustume sabah bi eve makina tutuyup siliyim dedim ne mumkun birakmiyo yakami kandirip yurutece koyyom pesimden aglayarak geliyo her is heryerde kaldi inanin sabah kahvaltisiyla duruyorum hala bisey yemedim cigirindan cikti sabrimi tasirdi artik bagirdim ilk defa boyle oldum anlamadim sabrimmi tasti sinirlerimmi bosaldi ama sabah kalkti 1 saat uyudu saat .5 e kadar ugrastim artik bogazima kadra geldi kimse yok 5 dk bak diye boyle anlarda biri olsa alsa sakinlessem bisey olmicak ama yok bagirdim cocuga elim kucagimdaydi sałladim yeter artik diye korktu bende anlamadim birden istem disi oldu cok moralim bozuk elim ayagim titredi ne oldu anlamdim sonra o aglayinca bende basladim susuturamiyom kendimi agladikca agliyom anlatamam sinirlerim altust oldu zarar vermekten korktum esime mesaj attim eve gel cinnet gecirecem yoksa sabir tasim catladi artik diye uyuz angut hoduk iste askim nasi geliyim biraz karsi komsuya gec diye herkesin kocasi senin gibi amelemi cumartesi calismiyo kocasi evde nasil gidiyim 5dk disari cikar diyo tabi hacerin siradan huysuzluklarina basit sinirlenmelerim saniyo oysaki ben iptal gelmedi tabii iyce agladimm sonra hacer kendiliginden uyudu basigine koydum elimi yuzumu yikadim az balkona ciktim kendime geldim

leylamm canım dükkan yakın değil mi?bizim dükkan yakın olmazsa oraya götürüyorum.ayy canım insan nasıl vicdan azabı çekiyo demi?sıkma canını.yavrumun bi sıkıntısı vardır:1hug:

Yok canim yakin degil cok bunaldim yaa sizin sipacanlardami boyle yapisik yasiyo yav bende insanim accik dus yakamdan yok kimseye gitmiyo birakip odadan cikamiyom yurutece koyup yanima getiriyom yok illa kucaamda cikacak

Yok canim yakin degil cok bunaldim yaa sizin sipacanlardami boyle yapisik yasiyo yav bende insanim accik dus yakamdan yok kimseye gitmiyo birakip

odadan cikamiyom yurutece koyup yanima getiriyom yok illa kucaamda cikacak
aynısı bide saçımı yoluyooooooo üstüme çıkıyo ilgilenmezsem çığlık atıyo

biz iyiyiz hastane işimiz bitmedi bir türlü tahlillerin bir kısmı pazartesiye kaldı bizde eve geldik pazartesi ya annem yada ben gidip alacağız tahlilleri.doktor feyzanın gelmesine gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…