2008 Ekim Anneleri

Haceri zor bela az once uyuttum tayzesi sorma cok zor bi bebek oldu cikti 1dk rahat durmuyo sabah beni sinir krizine soktu nerdeyse aksamda herif bunaldin degisiklik olsun diye yemege cikardi elmaciogluna gittik birakip gidemiyoz esikisi gibi pesimize agliyo goturduk burnumuzdan getirdi mama sandalyesi veriler otururmu hic oyun parki vardi lokantanin icinde babasi oynatti felan yok illa masayi dagitacak neyse bira o biraz ben sirayla yemegimizi yedik cok gicik oldum gorsonlar bile uzuldu olsa gerek bolan getirdiler eline topitop seker felan verdiler yok oylecek kalktik geldik

ayynı benim oltudaki halim yaaa-tatlicadiarzu-canım arada olur öyle şeyler sıkma canını bende bağırıyorum feyzaya hep güler yüz olmuyor tabiki.arada insanın sabrı kalmıyor maalesef.keşke annene falan gitseydin öyle huysuzlandığında

ilahi yaa kıyamam ben sana:1hug:
şekerim sorması ayıptır iskendermi yediniz elmacıoğlunda benim herifte geçen sene götürdüydü oraya epey kazık biyerlaelaelaelaelae

Bu cadi uyumusken bende uyuyum canim sana iyi geceler kendine iyi bak feyzayi op benim icin dualarimiz sizinle hic uzulme hepsi gececek allahin izniyle

ilahi yaa kıyamam ben sana:1hug:
şekerim sorması ayıptır iskendermi yediniz elmacıoğlunda benim herifte geçen sene götürdüydü oraya epey kazık biyerlaelaelaelaelae

Hee iskender yedik iccik pahali ama ordan baskada guzel yapan biyer yok yaa o degilde dondurmali kunefemde yarim kaldi durmayinca kalkmak zorunda kaldik off simdi olsada yesem

Bu arada asansire yazi asmislar Y
Yarin sular kesilecekmis kanalizasyon tamiri mi ne varmis haatta mc yide kullanmayin yazmislar yuhh millet nereye edecek dedik sabah esim bizi annemlere birakacak o yuzden yarin yokum belki ordan girerim hadi beni ozleyin byy

Ibolya ne etti acaba yaa yengesini merak ettim aslinda ibos gelmismi bi haber varmi diye girdim nihalcim i gorunce unuttum ins iyi bi haber vardir rabbim kimseye aci yasatmasin

çok zor canım yaaa ben o senin bağırmanı kaç defa yaptım bilmiyorum dayanamıyorum bazen cinnet geçirecekmişim gibi geliyor ben de keşke dursa da sadece kucağımda dursa bana yapışık yaşasa o bile yeter diyorum beterin beteri var haline şükret gülçe de kucağımdan bırakır bırakmaz bana yapışıyo tutunarak üstüme tırmanıyo tabi sürekli ağlayarak kucağıma alıyorum daha alır almaz bu defa yere inmek istiyo yere bırakır bırakmaz geri kucağıma gelmeye çalışıyo yani ne yapacamı bilmiyom ne yerde duruyo ne kucakta ve akşama kadar da ıh ıh diye ağlaya ağlaya ge4ziyo sadece dışarı çıkarsak biraz rahatlıyo dışarıyı çok seviyo ama soğuk olduğıu için de çıkamıyoz gece desen 3 gecedir abartmıyorum inanın ki 15 dk da bir ağlaıyo uyanıyo eşimde ben de kafayı yemek üzereyiz ağlamasında ne isterse yapacaz ama yolunu bulanadık daha mahvolmuş durumdayız
işte böyle leyloşum biliyorum senin işin de çok zordur tabi ama daha kötüsünü düşüğnüp sabret ben daha kötüsünü düşünemiyorum ama bir gün gelecek normale dönecek diye avutuyorum kendimi hoş çok da ümidim yok ama orta yerde buluşacaz bir gün inşallah

Son düzenleme:
ben yazıom siliniyo bunu dördüncüye yazıom inatlada yazacam:1closedeyes:
herkese günaydın.bizimkiler ümreden döndü..dün çok yoruldum.kafamçokkarıştı

iboşum yengen nasıl oldu inşallah iyidir hayırlısıyla kurtarsın mewlam

biz iyiyiz hastane işimiz bitmedi bir türlü tahlillerin bir kısmı pazartesiye kaldı bizde eve geldik pazartesi ya annem yada ben gidip alacağız tahlilleri.doktor feyzanın gelmesine gerek yok dedi
temiz çıkmasına sewindim inşallah hiçbi kuzucuk hasta olmaz
yürüdüğünü ne görürüz inşallahopuyorumnanaktan

Rabbim sağlık versin uzun ömür wersin inşallah onuda görürüz...:dance:

üzülme leylacım yanlız deilsin çoğumuz ara ara sesimizi yükseltioz sora da çok pişman oluyoz kendini suçlama.:teselli:.efe de aynı şuan bazen beni aşırı zorluya napalım annelik kolay deil.. ''CENNET ANNELERıN AYAKLARI ALTINDADIR''sabır arkadaşım sabır..düzelicekler onlarda büyücekler rabbim o günleride göstersin hepimize inşallahopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar biz yarın akşam bi aksilik olmazsa TATıLE GıDıOOOOOZZZZZdelikafadulden:sm_cool:
yakın arkadaşlarımızla gidioz iki aile 1 hafta kalcaz eğer bi sorun çıkmazsa 10 güne uzatıcaz..
umarım güzel geçer onlarında 2 yaşında kızları war çok sewerim inşallah efeyle anlaşırlar..
çok panik oldum bide heyecan bastı ne götürcem peşime die..bi topiği takip ediodum oraya bakcam yine sizinde önerilerinizi bekliorum..
bide en büyük duam efe hasta olmasın ve huyssuzluk yapmasın dua edin bize

selam annemlerdem giriyom gamzecim cok sevındım size ıyı eglenceler bol bol gez tadını cıkar bizde 12 sinde gidecezz görumcemin benim ve kayınvaldemin adet günlerimiz sırayla oldu en musaıt 12 sı bugun gelirken girdik mayo aldık malum catlaklar bıkını gıyemıyomm ıcım gitti modellere ama moyada güzel süsülü hecerede bikini aldık cok tatlı ıkımızınkıde aynı renk ins hasta etmeyız bebeleri dd burnumuzdan gelmez

canım seni cok iiyi anlıoyorum dua ediyorum hep bunada şükür diye alllah sabrınızı versın gulceye saglık ve huzur mafoldumben

teyzeleri bakın kızım büyümüşmüopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan son resimleri bakın sonra bi ara silerimmhihoyyyt

Eklentiler

• $DSC00384.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 43
  • $DSC00387.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 56
büyümüş annesi büyümüşopuyorumnanaktan
tam yaramaz cimcime olmuş....annesi bu senin kızın büyüyüncede pek bi zilli olcek heeeyerimseniben
maşallah kuzuma nasıl akıllı akıllı bakıyoo

büyümüş annesi büyümüşopuyorumnanaktan
tam yaramaz cimcime olmuş....annesi bu senin kızın büyüyüncede pek bi zilli olcek heeeyerimseniben
maşallah kuzuma nasıl akıllı akıllı bakıyoo

sagol teyzesi sorma cok bilmişş tazmanya canavarı dıyom ben ona tam bı canavar halasıda kucuk ejderha diyoodelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…