Cok moralim bozuk sabahtan beri hacer burnumdan getirdi bu cocuk neden boyle oldu yaa hep kucagimda olmak boynuma sarilmak ve meme emmek istiyo ustelikte memede uyumak yada bana yapisik uyumak istiyo kucagimdan koydugum an basbas bagiriyo ve malesef bu mumkun olmnadigindan dogru durust uyumuyo cok dustu ustume sabah bi eve makina tutuyup siliyim dedim ne mumkun birakmiyo yakami kandirip yurutece koyyom pesimden aglayarak geliyo her is heryerde kaldi inanin sabah kahvaltisiyla duruyorum hala bisey yemedim cigirindan cikti sabrimi tasirdi artik bagirdim ilk defa boyle oldum anlamadim sabrimmi tasti sinirlerimmi bosaldi ama sabah kalkti 1 saat uyudu saat .5 e kadar ugrastim artik bogazima kadra geldi kimse yok 5 dk bak diye boyle anlarda biri olsa alsa sakinlessem bisey olmicak ama yok bagirdim cocuga elim kucagimdaydi sałladim yeter artik diye korktu bende anlamadim birden istem disi oldu cok moralim bozuk elim ayagim titredi ne oldu anlamdim sonra o aglayinca bende basladim susuturamiyom kendimi agladikca agliyom anlatamam sinirlerim altust oldu zarar vermekten korktum esime mesaj attim eve gel cinnet gecirecem yoksa sabir tasim catladi artik diye uyuz angut hoduk iste askim nasi geliyim biraz karsi komsuya gec diye herkesin kocasi senin gibi amelemi cumartesi calismiyo kocasi evde nasil gidiyim 5dk disari cikar diyo tabi hacerin siradan huysuzluklarina basit sinirlenmelerim saniyo oysaki ben iptal gelmedi tabii iyce agladimm sonra hacer kendiliginden uyudu basigine koydum elimi yuzumu yikadim az balkona ciktim kendime geldim
Haceri zor bela az once uyuttum tayzesi sorma cok zor bi bebek oldu cikti 1dk rahat durmuyo sabah beni sinir krizine soktu nerdeyse aksamda herif bunaldin degisiklik olsun diye yemege cikardi elmaciogluna gittik birakip gidemiyoz esikisi gibi pesimize agliyo goturduk burnumuzdan getirdi mama sandalyesi veriler otururmu hic oyun parki vardi lokantanin icinde babasi oynatti felan yok illa masayi dagitacak neyse bira o biraz ben sirayla yemegimizi yedik cok gicik oldum gorsonlar bile uzuldu olsa gerek bolan getirdiler eline topitop seker felan verdiler yok oylecek kalktik geldik
ilahi yaa kıyamam ben sana:1hug:
şekerim sorması ayıptır iskendermi yediniz elmacıoğlunda benim herifte geçen sene götürdüydü oraya epey kazık biyerlaelaelaelaelae
biz iyiyiz hastane işimiz bitmedi bir türlü tahlillerin bir kısmı pazartesiye kaldı bizde eve geldik pazartesi ya annem yada ben gidip alacağız tahlilleri.doktor feyzanın gelmesine gerek yok dedi
Cok moralim bozuk sabahtan beri hacer burnumdan getirdi bu cocuk neden boyle oldu yaa hep kucagimda olmak boynuma sarilmak ve meme emmek istiyo ustelikte memede uyumak yada bana yapisik uyumak istiyo kucagimdan koydugum an basbas bagiriyo ve malesef bu mumkun olmnadigindan dogru durust uyumuyo cok dustu ustume sabah bi eve makina tutuyup siliyim dedim ne mumkun birakmiyo yakami kandirip yurutece koyyom pesimden aglayarak geliyo her is heryerde kaldi inanin sabah kahvaltisiyla duruyorum hala bisey yemedim cigirindan cikti sabrimi tasirdi artik bagirdim ilk defa boyle oldum anlamadim sabrimmi tasti sinirlerimmi bosaldi ama sabah kalkti 1 saat uyudu saat .5 e kadar ugrastim artik bogazima kadra geldi kimse yok 5 dk bak diye boyle anlarda biri olsa alsa sakinlessem bisey olmicak ama yok bagirdim cocuga elim kucagimdaydi sałladim yeter artik diye korktu bende anlamadim birden istem disi oldu cok moralim bozuk elim ayagim titredi ne oldu anlamdim sonra o aglayinca bende basladim susuturamiyom kendimi agladikca agliyom anlatamam sinirlerim altust oldu zarar vermekten korktum esime mesaj attim eve gel cinnet gecirecem yoksa sabir tasim catladi artik diye uyuz angut hoduk iste askim nasi geliyim biraz karsi komsuya gec diye herkesin kocasi senin gibi amelemi cumartesi calismiyo kocasi evde nasil gidiyim 5dk disari cikar diyo tabi hacerin siradan huysuzluklarina basit sinirlenmelerim saniyo oysaki ben iptal gelmedi tabii iyce agladimm sonra hacer kendiliginden uyudu basigine koydum elimi yuzumu yikadim az balkona ciktim kendime geldim
temiz çıkmasına sewindim inşallah hiçbi kuzucuk hasta olmazbiz iyiyiz hastane işimiz bitmedi bir türlü tahlillerin bir kısmı pazartesiye kaldı bizde eve geldik pazartesi ya annem yada ben gidip alacağız tahlilleri.doktor feyzanın gelmesine gerek yok dedi
yürüdüğünü ne görürüz inşallahopuyorumnanaktan
canım seni cok iiyi anlıoyorum dua ediyorum hep bunada şükür diye alllah sabrınızı versın gulceye saglık ve huzurçok zor canım yaaa ben o senin bağırmanı kaç defa yaptım bilmiyorum dayanamıyorum bazen cinnet geçirecekmişim gibi geliyor ben de keşke dursa da sadece kucağımda dursa bana yapışık yaşasa o bile yeter diyorum beterin beteri var haline şükret gülçe de kucağımdan bırakır bırakmaz bana yapışıyo tutunarak üstüme tırmanıyo tabi sürekli ağlayarak kucağıma alıyorum daha alır almaz bu defa yere inmek istiyo yere bırakır bırakmaz geri kucağıma gelmeye çalışıyo yani ne yapacamı bilmiyom ne yerde duruyo ne kucakta ve akşama kadar da ıh ıh diye ağlaya ağlaya ge4ziyo sadece dışarı çıkarsak biraz rahatlıyo dışarıyı çok seviyo ama soğuk olduğıu için de çıkamıyoz gece desen 3 gecedir abartmıyorum inanın ki 15 dk da bir ağlaıyo uyanıyo eşimde ben de kafayı yemek üzereyiz ağlamasında ne isterse yapacaz ama yolunu bulanadık daha mahvolmuş durumdayız
işte böyle leyloşum biliyorum senin işin de çok zordur tabi ama daha kötüsünü düşüğnüp sabret ben daha kötüsünü düşünemiyorum ama bir gün gelecek normale dönecek diye avutuyorum kendimi hoş çok da ümidim yok ama orta yerde buluşacaz bir gün inşallah
büyümüş annesi büyümüşopuyorumnanaktan
tam yaramaz cimcime olmuş....annesi bu senin kızın büyüyüncede pek bi zilli olcek heeeyerimseniben
maşallah kuzuma nasıl akıllı akıllı bakıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?