- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
leyla maşallah hacer kocaman olmuş bide çok güzelleşmiş yaa nazar değmesinteyzeleri bakın kızım büyümüşmüopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan son resimleri bakın sonra bi ara silerimmhihoyyyt
şşşt nöörüyonuz lennn leylada olmasa bu başlık kapanacak napıyonuzzz
bizde havuz aldık emreye günde 3 posta giriyıo yoksa sıcaktan kıyameti koparıyo battaniyeyle sallıyarak uyuyor yaa dişmi çıkaracak nedir acayip huysuz bide artık ayakta bi yere tutunarak duruyo acaba ne zaman yürüyecek bacakları kas yapmış orayı burayı tepiklemektenkaydirigubbakcemile3 sizler ne alemdesiniz tatile ne zaman gidiyonuz
biz iyiyiz hastane işimiz bitmedi bir türlü tahlillerin bir kısmı pazartesiye kaldı bizde eve geldik pazartesi ya annem yada ben gidip alacağız tahlilleri.doktor feyzanın gelmesine gerek yok dedi
kızlar biz yarın akşam bi aksilik olmazsa TATİLE GİDİOOOOOZZZZZdelikafadulden:sm_cool:
yakın arkadaşlarımızla gidioz iki aile 1 hafta kalcaz eğer bi sorun çıkmazsa 10 güne uzatıcaz..
umarım güzel geçer onlarında 2 yaşında kızları war çok sewerim inşallah efeyle anlaşırlar..
çok panik oldum bide heyecan bastı ne götürcem peşime die..bi topiği takip ediodum oraya bakcam yine sizinde önerilerinizi bekliorum..
bide en büyük duam efe hasta olmasın ve huyssuzluk yapmasın dua edin bize
teyzeleri bakın kızım büyümüşmüopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan son resimleri bakın sonra bi ara silerimmhihoyyyt
leylacım sıkma canını, olabilio, bende öyle bağırdığım zamanları biliyorum, istem dışı oluyo, sonra insan çok pişman oluyo ama o anda birden oluyo işte napcan, yapmamamız gerekiyo aslında, ne ekersek onu biççez, biraz daha sakin olmalıyız, sabrımızın sınırlarını daha da genişletmeliyiz ama işte bu zamanla olacak bişey, bunun için kendini suçlama hepimizin başından geçiyo, yusuf eymende öyle yapışıklık yok, erkek çocukları biraz daha soğuk oluyolar biliyosun, onu yürütecine bırak o oda senin bu oda benim gezsin, heryeri deşsin, onun derdi o, kucakta sıkılıyo daha debelenmeye başlıyo beni bırak diye, yere bırakınca da mızmızlanıyo, yürütecde durcakmış, bazen yere oturtup oyuncaklarını önüne yığıyom bi 15 dk falan oyalanıyo, sonra devriliyo kalkamayınca da kızıyo, aslında devrilmese en aşşa yarım saat oyalanır diye düşünüyorum, bakalım inşallah ilerde öyle olur, geçici dönemler olabiliyo canım, kız bebekler sevgiye daha aç oluyolar galiba, sırnaşmayı ten temasını falan çok seviyolar bence, erkek bebekler biraz daha dışarıya dönük oluyolar, peygamberimiz bile demiş ya erkek çocuklarınızı sevin kızlar zaten kendini sevdiri r diye, erkekler soğuk oluo :umursamaz:Cok moralim bozuk sabahtan beri hacer burnumdan getirdi bu cocuk neden boyle oldu yaa hep kucagimda olmak boynuma sarilmak ve meme emmek istiyo ustelikte memede uyumak yada bana yapisik uyumak istiyo kucagimdan koydugum an basbas bagiriyo ve malesef bu mumkun olmnadigindan dogru durust uyumuyo cok dustu ustume sabah bi eve makina tutuyup siliyim dedim ne mumkun birakmiyo yakami kandirip yurutece koyyom pesimden aglayarak geliyo her is heryerde kaldi inanin sabah kahvaltisiyla duruyorum hala bisey yemedim cigirindan cikti sabrimi tasirdi artik bagirdim ilk defa boyle oldum anlamadim sabrimmi tasti sinirlerimmi bosaldi ama sabah kalkti 1 saat uyudu saat .5 e kadar ugrastim artik bogazima kadra geldi kimse yok 5 dk bak diye boyle anlarda biri olsa alsa sakinlessem bisey olmicak ama yok bagirdim cocuga elim kucagimdaydi sałladim yeter artik diye korktu bende anlamadim birden istem disi oldu cok moralim bozuk elim ayagim titredi ne oldu anlamdim sonra o aglayinca bende basladim susuturamiyom kendimi agladikca agliyom anlatamam sinirlerim altust oldu zarar vermekten korktum esime mesaj attim eve gel cinnet gecirecem yoksa sabir tasim catladi artik diye uyuz angut hoduk iste askim nasi geliyim biraz karsi komsuya gec diye herkesin kocasi senin gibi amelemi cumartesi calismiyo kocasi evde nasil gidiyim 5dk disari cikar diyo tabi hacerin siradan huysuzluklarina basit sinirlenmelerim saniyo oysaki ben iptal gelmedi tabii iyce agladimm sonra hacer kendiliginden uyudu basigine koydum elimi yuzumu yikadim az balkona ciktim kendime geldim
biz iyiyiz hastane işimiz bitmedi bir türlü tahlillerin bir kısmı pazartesiye kaldı bizde eve geldik pazartesi ya annem yada ben gidip alacağız tahlilleri.doktor feyzanın gelmesine gerek yok dedi
Ibolya ne etti acaba yaa yengesini merak ettim aslinda ibos gelmismi bi haber varmi diye girdim nihalcim i gorunce unuttum ins iyi bi haber vardir rabbim kimseye aci yasatmasin
ben yazıom siliniyo bunu dördüncüye yazıom inatlada yazacam:1closedeyes:
herkese günaydın.bizimkiler ümreden döndü..dün çok yoruldum.kafamçokkarıştı
iboşum yengen nasıl oldu inşallah iyidir hayırlısıyla kurtarsın mewlam
temiz çıkmasına sewindim inşallah hiçbi kuzucuk hasta olmaz
Rabbim sağlık versin uzun ömür wersin inşallah onuda görürüz...:dance:
üzülme leylacım yanlız deilsin çoğumuz ara ara sesimizi yükseltioz sora da çok pişman oluyoz kendini suçlama.:teselli:.efe de aynı şuan bazen beni aşırı zorluya napalım annelik kolay deil.. ''CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR''sabır arkadaşım sabır..düzelicekler onlarda büyücekler rabbim o günleride göstersin hepimize inşallahopuyorumnanaktan
kızlar biz yarın akşam bi aksilik olmazsa TATİLE GİDİOOOOOZZZZZdelikafadulden:sm_cool:
yakın arkadaşlarımızla gidioz iki aile 1 hafta kalcaz eğer bi sorun çıkmazsa 10 güne uzatıcaz..
umarım güzel geçer onlarında 2 yaşında kızları war çok sewerim inşallah efeyle anlaşırlar..
çok panik oldum bide heyecan bastı ne götürcem peşime die..bi topiği takip ediodum oraya bakcam yine sizinde önerilerinizi bekliorum..
bide en büyük duam efe hasta olmasın ve huyssuzluk yapmasın dua edin bize
teyzeleri bakın kızım büyümüşmüopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan son resimleri bakın sonra bi ara silerimmhihoyyyt
şşşt nöörüyonuz lennn leylada olmasa bu başlık kapanacak napıyonuzzz
bizde havuz aldık emreye günde 3 posta giriyıo yoksa sıcaktan kıyameti koparıyo battaniyeyle sallıyarak uyuyor yaa dişmi çıkaracak nedir acayip huysuz bide artık ayakta bi yere tutunarak duruyo acaba ne zaman yürüyecek bacakları kas yapmış orayı burayı tepiklemektenkaydirigubbakcemile3 sizler ne alemdesiniz tatile ne zaman gidiyonuz
iboşşşşşşşşşşşşşşş hoşgeldin yengen nasıl?bize iyi haber ver nolur
nurce, eylül iyi dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar, aklıma gelmeyen arkadaşlara da tekrar teeşekkür ediyorum, inşallah hayırlısıyla kurtulur, dün yanındaydım neşesi iyi gibi aama işte o korkuyla ne kadar neşeli olunabilirse artık
leylacım sıkma canını, olabilio, bende öyle bağırdığım zamanları biliyorum, istem dışı oluyo, sonra insan çok pişman oluyo ama o anda birden oluyo işte napcan, yapmamamız gerekiyo aslında, ne ekersek onu biççez, biraz daha sakin olmalıyız, sabrımızın sınırlarını daha da genişletmeliyiz ama işte bu zamanla olacak bişey, bunun için kendini suçlama hepimizin başından geçiyo, yusuf eymende öyle yapışıklık yok, erkek çocukları biraz daha soğuk oluyolar biliyosun, onu yürütecine bırak o oda senin bu oda benim gezsin, heryeri deşsin, onun derdi o, kucakta sıkılıyo daha debelenmeye başlıyo beni bırak diye, yere bırakınca da mızmızlanıyo, yürütecde durcakmış, bazen yere oturtup oyuncaklarını önüne yığıyom bi 15 dk falan oyalanıyo, sonra devriliyo kalkamayınca da kızıyo, aslında devrilmese en aşşa yarım saat oyalanır diye düşünüyorum, bakalım inşallah ilerde öyle olur, geçici dönemler olabiliyo canım, kız bebekler sevgiye daha aç oluyolar galiba, sırnaşmayı ten temasını falan çok seviyolar bence, erkek bebekler biraz daha dışarıya dönük oluyolar, peygamberimiz bile demiş ya erkek çocuklarınızı sevin kızlar zaten kendini sevdiri r diye, erkekler soğuk oluo :umursamaz:
nihal feyzanın durumu nasıl iyimi
hee cumayı bekliyoz yavrum ne edek, hayırlısıyla bi kurtulsaydı, şansı %20miş :çok üzgünüm:
yavrum şu anda bedensel olarak bi problem yok, yürüyo yiyo içiyo konuşuyo herşey normal de sorun amaliyatta, bekliyoz bakam
ayyyyyyyyyyyy tatile mi gidiyonuzzzzzzzz mafoldumben biz evi beklicez bu sene yaaaaaaaaa :çok üzgünüm: bizim yerimize de gezin emi, çok pis canım sıkılıyo ya bende gitmek istiyom, bende denizi görmek istiyom, bende uzanmışım kumsala güneş damlar içime şarkısını sölemek istiyom mafoldumben
anaaaaaaaa ne cin olmuş len bu kaydirigubbakcemile3 bakışlara baksana sen bırakmaz tabi anasını, sanki her an kaççakmışın gibi saldırıya hazır bekliyo kaydirigubbakcemile3maşşşallah böceme pek tatlı olmuş
havuzunuz hayırlı olsun anacım, ben hala kararsızım netsem diye yaa, bzim bura sürekli esiyo, cesaret edemiyom CADIARZU yusuf eymenin de bacakları acayip kas yaptı, taş gibi yani öyle bıngıl bıngıl diil, zaten hiç olmadı da, şimdi hiç diiil kaydirigubbakcemile3 inadıma da heves ettiydim şöyle bğom boğum bacakları olsa die de olmadı hiç, yusuf eymen de bugün emeklemeye başladı, sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum, :a015:caaanım vitrini kaldırdım, yere yorgan serecem boylu boyunca onun üzerinde debelensin artık naapim, oooolum senin yüzünden morelim çok bozuk biliyonmuuuu, netcem ben şimdi halim dumaaaannn diyom gülüyo bana, du sen daha neler gösterecem ben sana der gibi kaydirigubbakcemile3
terkenim canım napınnnnn akif nasıl benimki emeklemiyo tık yok daha yırtıyo bi yerlerini okadar
canım iboşum nolur üzülme.kelimelerin kifayetsiz kaldığı zamanlar bunlar.ben senin yengeni tanımıyorum ama o melek karnında hareket ediyo kadıncaz kendi canına mı acısın yoksa yavrusuna mı çok zor bir durum.Allah yardımcıları olsun.inşallah rabbimin izniule kurtulurlar
hayırlı olsunn hadi bakalım demek yusufta emeklemeye başladı bizimki direk ayak parmaklarımıza saldırıyor yalamaya çalışıyor napçaz bilmem bu arada konuya yabancıyı kusura bakma yengenin nesi var geçmiş olsun
akif emre iyi ama çoık huysuz sıpa ya yavaş yavaş başlar yağmurda emeklemeye ben dizlerini büküp karnını kaldrmasına yardım ettim sonra bikaç gün sonra kendi kendine diz üstü sürünmeye başladı sende bi elinle karnnını yükseltip dizlerinin üstünde durmasına yardım et bizimki yol göstermeyince yapamıyor
yusufum baağı hareketlenmiş.emekliyo haa.valla bizim eylül emeklemeyecek.ahanda şuraya yazıyom görüyonuz demi len muhahaha:roflol:
geçmiş olsun Allahım hayırlısıyla kurtasın bebeğinide kendisinide bacım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?