2008 Ekim Anneleri

şşşt nöörüyonuz lennn leylada olmasa bu başlık kapanacak napıyonuzzz
bizde havuz aldık emreye günde 3 posta giriyıo yoksa sıcaktan kıyameti koparıyo battaniyeyle sallıyarak uyuyor yaa dişmi çıkaracak nedir acayip huysuz bide artık ayakta bi yere tutunarak duruyo acaba ne zaman yürüyecek bacakları kas yapmış orayı burayı tepiklemektenkaydirigubbakcemile3 sizler ne alemdesiniz tatile ne zaman gidiyonuz

teyzeleri bakın kızım büyümüşmüopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan son resimleri bakın sonra bi ara silerimmhihoyyyt
leyla maşallah hacer kocaman olmuş bide çok güzelleşmiş yaa nazar değmesin

biz de diğer ekim anneleri gibi canavarlarla uğraşıyoruz biz havuz almadık asla da alamayız almayız çünkü biz dışarı bile çıkamıyoruz daha kıskanıyom sizi valla burası hala o kadar soğuk oluyoki hergün yağmur var bide hiç çıkamıyoruz gülçe dışarı çıkacam diye yırtınıyo ama malesef

iyi eğlencelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafaduldenama çok kıskansdım işteeeeeeeeeeeeeeeeeeee:umursamaz:napıyım kıskanç karının tekiyimkaydirigubbakcemile2Allah bize de gösterir inşallah.bu arada leyloşş sizin tatil işi noldu?ne zaman gidiyosunuz?

nurce, eylül iyi dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar, aklıma gelmeyen arkadaşlara da tekrar teeşekkür ediyorum, inşallah hayırlısıyla kurtulur, dün yanındaydım neşesi iyi gibi aama işte o korkuyla ne kadar neşeli olunabilirse artık leylacım sıkma canını, olabilio, bende öyle bağırdığım zamanları biliyorum, istem dışı oluyo, sonra insan çok pişman oluyo ama o anda birden oluyo işte napcan, yapmamamız gerekiyo aslında, ne ekersek onu biççez, biraz daha sakin olmalıyız, sabrımızın sınırlarını daha da genişletmeliyiz ama işte bu zamanla olacak bişey, bunun için kendini suçlama hepimizin başından geçiyo, yusuf eymende öyle yapışıklık yok, erkek çocukları biraz daha soğuk oluyolar biliyosun, onu yürütecine bırak o oda senin bu oda benim gezsin, heryeri deşsin, onun derdi o, kucakta sıkılıyo daha debelenmeye başlıyo beni bırak diye, yere bırakınca da mızmızlanıyo, yürütecde durcakmış, bazen yere oturtup oyuncaklarını önüne yığıyom bi 15 dk falan oyalanıyo, sonra devriliyo kalkamayınca da kızıyo, aslında devrilmese en aşşa yarım saat oyalanır diye düşünüyorum, bakalım inşallah ilerde öyle olur, geçici dönemler olabiliyo canım, kız bebekler sevgiye daha aç oluyolar galiba, sırnaşmayı ten temasını falan çok seviyolar bence, erkek bebekler biraz daha dışarıya dönük oluyolar, peygamberimiz bile demiş ya erkek çocuklarınızı sevin kızlar zaten kendini sevdiri r diye, erkekler soğuk oluo :umursamaz:
biz iyiyiz hastane işimiz bitmedi bir türlü tahlillerin bir kısmı pazartesiye kaldı bizde eve geldik pazartesi ya annem yada ben gidip alacağız tahlilleri.doktor feyzanın gelmesine gerek yok dedi

nihal feyzanın durumu nasıl iyimi
Ibolya ne etti acaba yaa yengesini merak ettim aslinda ibos gelmismi bi haber varmi diye girdim nihalcim i gorunce unuttum ins iyi bi haber vardir rabbim kimseye aci yasatmasin

hee cumayı bekliyoz yavrum ne edek, hayırlısıyla bi kurtulsaydı, şansı %20miş :çok üzgünüm:
yavrum şu anda bedensel olarak bi problem yok, yürüyo yiyo içiyo konuşuyo herşey normal de sorun amaliyatta, bekliyoz bakam
ayyyyyyyyyyyy tatile mi gidiyonuzzzzzzzz mafoldumben biz evi beklicez bu sene yaaaaaaaaa :çok üzgünüm: bizim yerimize de gezin emi, çok pis canım sıkılıyo ya bende gitmek istiyom, bende denizi görmek istiyom, bende uzanmışım kumsala güneş damlar içime şarkısını sölemek istiyom mafoldumben
teyzeleri bakın kızım büyümüşmüopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan son resimleri bakın sonra bi ara silerimmhihoyyyt

anaaaaaaaa ne cin olmuş len bu kaydirigubbakcemile3 bakışlara baksana sen bırakmaz tabi anasını, sanki her an kaççakmışın gibi saldırıya hazır bekliyo kaydirigubbakcemile3maşşşallah böceme pek tatlı olmuş
havuzunuz hayırlı olsun anacım, ben hala kararsızım netsem diye yaa, bzim bura sürekli esiyo, cesaret edemiyom CADIARZU yusuf eymenin de bacakları acayip kas yaptı, taş gibi yani öyle bıngıl bıngıl diil, zaten hiç olmadı da, şimdi hiç diiil kaydirigubbakcemile3 inadıma da heves ettiydim şöyle bğom boğum bacakları olsa die de olmadı hiç, yusuf eymen de bugün emeklemeye başladı, sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum, :a015:caaanım vitrini kaldırdım, yere yorgan serecem boylu boyunca onun üzerinde debelensin artık naapim, oooolum senin yüzünden morelim çok bozuk biliyonmuuuu, netcem ben şimdi halim dumaaaannn diyom gülüyo bana, du sen daha neler gösterecem ben sana der gibi kaydirigubbakcemile3

canım iboşum nolur üzülme.kelimelerin kifayetsiz kaldığı zamanlar bunlar.ben senin yengeni tanımıyorum ama o melek karnında hareket ediyo kadıncaz kendi canına mı acısın yoksa yavrusuna mı çok zor bir durum.Allah yardımcıları olsun.inşallah rabbimin izniule kurtulurlar

hayırlı olsunn hadi bakalım demek yusufta emeklemeye başladı bizimki direk ayak parmaklarımıza saldırıyor yalamaya çalışıyor napçaz bilmem bu arada konuya yabancıyı kusura bakma yengenin nesi var geçmiş olsun

terkenim canım napınnnnn akif nasıl benimki emeklemiyo tık yok daha yırtıyo bi yerlerini okadar

akif emre iyi ama çoık huysuz sıpa ya yavaş yavaş başlar yağmurda emeklemeye ben dizlerini büküp karnını kaldrmasına yardım ettim sonra bikaç gün sonra kendi kendine diz üstü sürünmeye başladı sende bi elinle karnnını yükseltip dizlerinin üstünde durmasına yardım et bizimki yol göstermeyince yapamıyor

yusufum baağı hareketlenmiş.emekliyo haa.valla bizim eylül emeklemeyecek.ahanda şuraya yazıyom görüyonuz demi len muhahaha:roflol:

inşallah yavrım inşallah

doğumu var cuma günü anam, riskliymiş, ölüm tehlikesi varmış, bakam inşallah hayırlısıylan bi kurtulsalardı

kızlar yusuf eymen ne örendi anlatim size, iki gündür kucağıma alıyom, sırtını kendime veriyom, yüzü dışarı bakıyo yani, bacaklarından tutuyom, düş düş düş düştüüüüü deyip de aşağıya doğru eğdiriyodum, düşmemek için kendini tutuyodu , hoşuna da gidiyodu gülüyodu, bugün de yine aynı oyunu yapıyom yine, düş düş düş dedim fazla eğdirmedim bu sefer, düştüüü deyince kendini yere atıyo:roflol: acaba yorulduğu içinmi diye b sefer hiç eğdirmeden yaptım, düş düş düş diyom azık bekliyom düştüüüüü diyom kendini yere atıyo yine :roflol: düştüüüü deyince öle yapması gerektiğini örendi, bi yandan da gülüyo sıpa, bi de kovalamaca oynuyoz yürütecle, babasının kucağındayken de ben peşlerinden koşuyom onlar da kaçıyolar kahkahalar atıyo babasının koynuna saklanıyo, bi de babasının yüzüne kapatıyom elimi komik sesler çıkartıyom, gülerkene boğulcekti nerdeyse, bi kahkahalar atıyo, biz bile şaşırdık, o güldükçe bize gülmek geliyo kaydirigubbakcemile3 ama en çok düştüüüü dediğimde kendini yere atmasına çok şaşırdım, aşıkım ben bu oğlana yav opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…