kızlar yengem kurtulmuş, hayati tehlikesi yokmuş, ağlıyom yaaaaaa mafoldumbenmafoldumben
çok şükür canım gözünüz aydın allah sağlık versin inşallah bebek nasıl almışlar mı iyi mi
bu arada kızlar gülçe hala ek gıda almıyor kaşıkla imaknı yok ağzına bişey sokamıyorum biberonla da sadece yoğurt yiyor
ibooş yusuf da yemiyor du ya nasıl alıştırdın sen yaaa ben hala gülçeye bir kaşık bile yediremiyorum nasıl alıştırdın yazsanaa kopye çekim senden
Zambakimm sen anlatinca haceri anlatiyon gibime geliyo birden degisti kizim gulce gibi oldu cok yaramaz besigine yatiriyom oturuyo gecen besigine yatirdim mama yapmaya gittim esimede sen salla biraz ben geliyom dedim besik bizim yatagin yanidnda oda yattigi yerden ayagiyla salliyomus gozumu kapattim diyo bi actim hacer oturmus bana bakiyo diyo ilk defa gormus oturdugunu bimiyodu bu salladikca cocugun kapada sallaniyomus muhahha oturup vaziyetten emekleme pozisyinuna geciyo ama dizlerinin ustune basip emeklemiyo uzupuzun uzanip dolaniyo odayi odadaydi gecen kapinin onune kadar gelmis ayy bide kanapeden sehpadan tutup kalkiyo ve tutunarak yuruyo kiz bunlar ayni hele ustune tirmanmasii cok bunaltioy kucagima alincada asagi sarkiyo asagi koyuncada kucagima tirmaniyoI
çocuk doğmuş, 15 dk falan olmuş, babamı aradım oda işlemleri yaptırıyom amcanın kafası yerinde değil ameliyathanenin orda bekleşiyolar, ben gelişmeleri bilmiyom dedi, 15 dk olduysa ancak çıkartırlar daha dikişlerini hallediyorlardır dedim , meraktayım ya inşallah kurtulur hayırlısıyla
kızlar yengem kurtulmuş, hayati tehlikesi yokmuş, ağlıyom yaaaaaa mafoldumbenmafoldumben
gülçe ye bakın tayzeleri kocaman oldu kızım akşama silerim bakın da
Iboss gozun aydin cok sevindimm ya gercekten bebegiyle esiyle ailesiyle bi omur mutlu olurlar ins
Zambakimm sen anlatinca haceri anlatiyon gibime geliyo birden degisti kizim gulce gibi oldu cok yaramaz besigine yatiriyom oturuyo gecen besigine yatirdim mama yapmaya gittim esimede sen salla biraz ben geliyom dedim besik bizim yatagin yanidnda oda yattigi yerden ayagiyla salliyomus gozumu kapattim diyo bi actim hacer oturmus bana bakiyo diyo ilk defa gormus oturdugunu bimiyodu bu salladikca cocugun kapada sallaniyomus muhahha oturup vaziyetten emekleme pozisyinuna geciyo ama dizlerinin ustune basip emeklemiyo uzupuzun uzanip dolaniyo odayi odadaydi gecen kapinin onune kadar gelmis ayy bide kanapeden sehpadan tutup kalkiyo ve tutunarak yuruyo kiz bunlar ayni hele ustune tirmanmasii cok bunaltioy kucagima alincada asagi sarkiyo asagi koyuncada kucagima tirmaniyoI
gülçe ye bakın tayzeleri kocaman oldu kızım akşama silerim bakın da
hadi hayırlısı bebeği sağ sağlim gördünüz inşallah annesini de sağ sağlim görürsünüz:Saruboceq:.Allah'ım yardımcıları olsun.sen gitmeyecek misin hastaneye iboşş?baksana bebiş nasıl.bize de söle olmaz mı?
ayyy canım benim çok şükür hadi gözünüz aydın allah ailece sağlıklı uzun ömürler versin inşallaha.s.
ay canım sorma bende çok sevindim, dayanamadım gittim hastaneye, karrrraaaa bi oğlu var, saçlı maşallah, pek tatlı, minnacık geldi gözüme, kendi kendime bu yusuf eymendende küçük herhal dedim, sra babası 2940 dedi kilosunu, ana dedim bu bizden iyiymiş ya, bizimkiler büyüdü ya artık gözüme minnacık geliyo yeni doğanlar kaydirigubbakcemile3yavrum anasının memesini tutamıyo, tam tutuyo iki cuk cuk yapıyo sora uyuyup kalıyo :asigim: bi görseniz yaa allahın mucizesi pek tatlı ya, kıyamadım valla bakmaya, kucağıma aldım kayboldu kucağımda :asigim:anası da iyi çok şükür, konuştuk sohbet ettik, hatta hemşire çocuğu emzirmeye geldiğinde yan dönebilirmisin birazcık dedi yan bile döndü maşallah, ben o kadar bil ebeceremediydim, allah kuvvet veriyo valla, çok şükür kurtuldular ya gerisi olur gider artık, çok mutluyum çok :dance:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu hacer erkenden bı haltlar yıcek yaaaa. yusuf eymen henuz yattıgı yerden kalkıp oturamıo ama emeklıo artık. bıraz once odada yorganın uzerıne oturttum vcye gıttım. sen kalk korıdaora kadar gel. ne ara geldı bılmem. surune surune gıdıo ıstedıgı yere. kucuk surungen nolcek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız maşallah kocaaman olmuş zilloş, ağzında aynı anda 2 emzikmi var onun :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
sağol yavrum, ikisi de iyi çok şükür, kara böcüğümüzü sevdim geldim biraz önce, sorunsuz kurtuldular çok şükür, amcama da karına bi buket gül götür dediydim, akıl edemez uyuz, aynı benim herif gibi azık hödük kaydirigubbakcemile3
sağol canım benim hepimiizin yüreği ferahladı vallaa, anamı öğleye doğru aradıydım, nasıl kurtulmuşmu diye sorduydum, kurtuldu kızım kurtuldu die ağlıyo, ağlattıydı beni de kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
iboşum çok geçmiş olsun Allah bağışladı çok şükür bebişide Allah analı babalı büyütsün
iboşum çok geçmiş olsun Allah bağışladı çok şükür bebişide Allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?