gülçe ye bakın tayzeleri kocaman oldu kızım akşama silerim bakın da
kızlar yengem kurtulmuş, hayati tehlikesi yokmuş, ağlıyom yaaaaaa mafoldumbenmafoldumben
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 :teytey::teytey: heyoo 9 aylık olmuşuz biz yaaa opuyorumnanaktan canım oğlum benimmm ne çabuk geçti zaman opuyorumnanaktan
hee çok şükür kurtuldu kızlar saolun yaa, şimdik koklaşıyolardır kara böcesiylen, ağşama gidcektim bi daha ama bu sıpa uyumuyo sinir oldum, yarın gidecem artık
noluo len ne yengesi deyin hele..bi melek daha dünyaya gelmiş ama durum nedir okuyamadım bi özetliyiverseniz :)
oyyyy kıyamam ya canım sıkma canını illa olacak artık öyle kazalar.feyzada otururken emeklemek için yandan dönmek yerine dikek bununun üstüne bırakıyor kendini yere çok şirin oluyor ama bu seferde ağlıyor yüzü yere çarpıyorkaydirigubbakcemile3günaydın güzeller
nasılsınız bakalım akşamları sıcaktan nakaft oluom ya giremiom internete
celen izmirine kavuşmuş gözün aydın
leyla bu kahve limonu bende deneyim ya inş iyi gelir
geçmişe bi dalsam çıkarmıyım işin içinden acaba kafamçokkarıştı
kerem çok yaramaz oldu hep peşindeyim ayağa kalkıo tek eliyle akrobasik hareketler yapıp düşüo geçen hafta düştü çenesi yanağı morardı hala geçmedi :sinifsinif:
hay Allah ım sinir oluyorum bu insanlara.sanki herkes standart.lmaz:kızlar şu çok bilmişlere sinir oluyorum yaaa...ana 9 aylıksa senin oğlan niye gelişmemiş ki demiyolar mı bu yüzden dışarı çıkasım gelmiyor komşumun sünneti var gitmesem olmaz...benneyaptımki
kızzzz yerim ben onu çok şirin olmuş zaten maaşallah hele birde gülçe yürümeye başlasın işte o zaman yandığının resmidirdelikafaduldenbir kaç gündür giremedim yine gülçe mahvediyor beni daha da hareketlendi artık yattığı yerden kendi başına kalkıyo oturabiliyo yatar halde bırakıp bir iki dak. çıkıyom odadan geliyorum ki ya oturuyo ya koltuktan tutmuş zıplıyo gel gel yapıyo bi de bay bay yapıyo 2 aydır uğraşıyom yapamıyordu birden kendi başına yapmaya başladı odada hızlı hızlı emekliyo çok tatlı oldu kuzum yaaaa ama sürekli üzerime tırmanmaya çalışıyo hiç yanımdan ayrılmıyo kucağımda da durmuyo sürekli tırmanıyo sonra geri yere gidiyo sonra yine tırmanıyo günümüz hep böyle geçiyo tam bilgisayara oturuyo geliyo bacaklarımdan tırmnıyo kendi de gelecekmiş bilgisayrala oynayacakmış durun birkaç sayfa geri gidip bakim gelim çok okuyamam ama biraz bakem
hopppaaaa:dance::dance:hadi hayırlı olsun akif emre kocaman oğlan olduuu:sm_cool::sm_cool:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 :teytey::teytey: heyoo 9 aylık olmuşuz biz yaaa opuyorumnanaktan canım oğlum benimmm ne çabuk geçti zaman opuyorumnanaktan
günaydın yurdumun güzel anneleri azıcık gülümsetiiiim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?