geçmiş olsun canım gülçe de hep mamadan sonra kusuyo emeklerken yerde sürünüyorlar ya üşütüyorlardır mutlaka diyorum ben karnı hep yerde çünküyaa yusuf eymen midesnimi üşüttü anlamadm yaa, yoğurt çorbası yaptım bugün, karnı da açtı, hem tadıını beğendi hemde aç olduğu için iştahlı iştahlı yedi, sonra birden kustu, bikaç gündür hep böyle oluyo, ıhlamur demledim onu içircem şmdi, niye böyle oluo acaba yaa
tuvalet eğitimi 1.5-2 yaş arası veriliyo canım hiç sanmıyorum alışacağını alışsa da mutlaka unuturHaceri bikac gundur cise tutuyorum yavas yavas alistiriyim diye simdi bacaklarindan oturtacakmis gibi klozete tutup çiiiişş diyorum cok komi buda diyo tiiss diye ben dedikce buda yilan gibi tisliyo ve bugun baktim gaz yapti hemen cikarttim bezini tuuttum cçiiiss dedim biraz durduk ve yapti cisinide kakasinida cok bi guzel poposunuda yikadim inss aliscacak yasina degmeden alissa keske
inciniz hayırlı olsun canım dişleri sağlıklı olur inşallahyav kızlar alıntı yapınca mesaj gitmiiii sinir oldum
İBOŞ ben diiim bunlar ikiz gibi diye bugün iki oldu kusması ikidir banyo yaptık üşüttük galiba ekşi kokiii
LEYLA şeftali kabızı arttırır
NİSA goşgeldin ve güle güle
:lepi::lepi::lepi:bu arada bugün 6. incimiz gelmiş
hoşgelmişseniz canım benim oooh eğlendiniz boş vaktinde neler yaptınız detaylı anlat emiselam millet ben geldim.opuyorumnanaktan.tatil bitti:çok üzgünüm:..çok eğlendik efe kaan suyu çok sewdi herşey çok güzeldi.:sm_cool:.şimdi işlerim war kaçıorum..umarım herkes iyidir...özledim sizi yaaaawwyerimseniben
hoşgeldin len detay ve resim isterik ona göreselam millet ben geldim.opuyorumnanaktan.tatil bitti:çok üzgünüm:..çok eğlendik efe kaan suyu çok sewdi herşey çok güzeldi.:sm_cool:.şimdi işlerim war kaçıorum..umarım herkes iyidir...özledim sizi yaaaawwyerimseniben
canım başlama bence 18 ay ideali önce başlamak psikolojik sorunlar yaratabilirIbolya len ben illa cis yapasin diye ogretiyo degilim baski yaparmiym hic bi kac gundur kakasi gelince tuťtum bunuda dedigim gibi burdaki bi ara gecen muhabbete dayanaraktan dbset bezssiz bebek diye bahsetmistiyo hani daha 40 li bebeklere bile yapiylarmis felan diye akli yetmiyo ama ozaman da demislerdi uykusu gelince karni acikinca nasil hissettiriyosa onuda yapacagi zaman hissettiriyo diye hatta cakilin kizi oyleydi altina yapacagi zaman bezini acmadan yapmiyomus ben ona dayanarak tan dusundum tabi yanlis bisey yapmak istemem zaten yine bezi bagli acik birakmiyorum
oyy canım yaaa sende onu ısırrrr tam ısırmalık oldular zatenyaaa canım 8 dişle canıma okuyo valla sorma halimi yaralıyımmmmmmmmmsenağlama
aaaaaaaaa biz dokuz ayı bitirmişiz bugün süper yaaakocaman oldu kızım
Ibolya len ben illa cis yapasin diye ogretiyo degilim baski yaparmiym hic bi kac gundur kakasi gelince tuťtum bunuda dedigim gibi burdaki bi ara gecen muhabbete dayanaraktan dbset bezssiz bebek diye bahsetmistiyo hani daha 40 li bebeklere bile yapiylarmis felan diye akli yetmiyo ama ozaman da demislerdi uykusu gelince karni acikinca nasil hissettiriyosa onuda yapacagi zaman hissettiriyo diye hatta cakilin kizi oyleydi altina yapacagi zaman bezini acmadan yapmiyomus ben ona dayanarak tan dusundum tabi yanlis bisey yapmak istemem zaten yine bezi bagli acik birakmiyorum
Ibos bu agdayi becerirsem cok iyi ben oteki agdalardan yapiyodum ama sir daha iyiymis yamirr maikina bana alerji yapiyo hep kirmizi sivilce cikiyo ve batik oluyo kil icine uzuyo iboss emla krem ise yaradimi sende ben gecen 1 tup yaptim uyusmadi len cok canim yandi
aaaaaaaaa biz dokuz ayı bitirmişiz bugün süper yaaakocaman oldu kızım
günaydın 2008 güzel ekim anneleriiiiiiiiiiiiiiiii
iboşum pırıl pırıl oldum diyosun heeeeeeee:))
gülçenin yeni ayı hayırlı olsun annesiiiiiii:)) bizimkiler çabuk mu büyüdüler ne valla zaman hızla geçti gitti.geçen yıl bu zamanlar hamiştik hepimiz şimdi 9 aylık oldular.
leyloşum 2 gün falan boşver tatil tatildir keyfini çıkar canım benim.
günaydın herkeseee
leyloş bebni de götür beni de
amanın kızz maaşallah sanada haceredeopuyorumnanaktanHaceri bikac gundur cise tutuyorum yavas yavas alistiriyim diye simdi bacaklarindan oturtacakmis gibi klozete tutup çiiiişş diyorum cok komi buda diyo tiiss diye ben dedikce buda yilan gibi tisliyo ve bugun baktim gaz yapti hemen cikarttim bezini tuuttum cçiiiss dedim biraz durduk ve yapti cisinide kakasinida cok bi guzel poposunuda yikadim inss aliscacak yasina degmeden alissa keske
:dance::danceaaaaaaaaa biz dokuz ayı bitirmişiz bugün süper yaaakocaman oldu kızım
leylecım bol bol foto çek emiii.inşaallah güzel vakit geçiririsinGunaydin zambakim hayirli olsun yeni ayiniz ibosum ohh mis gibi olmussun leen pudra yi bende deneyim bakalim bu pazar gidecezya tatile (tatil de denirse eger 2 gunlugune buna da sukur )benimde oyle bi kaymak gibi olmam lazim agda yapamam sanirim ne tam uzadilar nede hic yok gibiler tam yeni cikmaya baslamislar
Hadi ben kacar gidip su kahve limon lkarimini yapip catlaklarima suruyum hergun ayni saatte olmasi gerekiyo ins faydasi olacak
herkese merhaba
artık sayfalar hiç ilerlemiyo gibi.herkes tatile mi çıktı:uhm:bu arada yusufundamı kusması var?geçmiş olsun iboşum..biz bikaç gün önce gece hastanelik olduk..gece 10 gibi oğluşun muhallebisini yedirdim.ve uyuttum..yarım sa.falan geçti bi ökürme sesi geldi.eşim koştu ve hemen gel diye beni çağırdı...çocuk bi kusmuş ama ben inanamadım bu kadar şey onun minicik midesinden nasıl çıktı diye:1shok:eğer uyuyo olsaydık,yada öksürüğünü duymasaydık boğulcakmış çocuk.yumuşak olduğu için hazır yorganın üstüne yatırıyorum geceleri.o yorgan sırılsıklam olmuş,yatağına kadar geçmiş:1shok:beşiğinin yan duvarlarına kadar fışkırtmış.hemen aldık bi güzel temizledik,üstünü başını giydirdik..hoop ikikinciye çıkardı.resmen donuma kadar ıslandım.gözlerini bile açamıyodu yavrum çok korktum.ağladım bile.zehirlendi herhalde diye düşündüm.apar topar hastaneye gittik.salgın varmış zaten ama ishalle birlikte değilse korkmayın dedi dr.emedur fitil yapıp gönderdi bizi.sanırım akşam yemeğinde yedirdiklerim ağır geldi.:çok üzgünüm:çünkü midesi öğütememiş 6 da yemişti..baktım bütün bütün duruyolardı:çok üzgünüm:neyseki geçti ama insan çok korkuyo.Allahım herkesin yavrusunu korusun.ufacık bi hastalık bile yakışmıyo onlara...
neyse ben kaçtım uyandı bizimki
Sizde de mi var kusma ? bizde de cuma cumartesi pazar 1 ögün kusma var ama feci korktumm bi de kakası da biraz sıvı gibi ama kusdugu icin agır seyler yedirmeyelim dedim hafif seyler veriyorum ona yormustum bugun kac kez kaka yaptıgını yazıyorum cok fazla ise bende doktora götürücem ..Sizin bebekler bu kusma döneminde günde kac kez kaka yapıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?