2008 Ekim Anneleri

geçmiş olsun canım gülçe de hep mamadan sonra kusuyo emeklerken yerde sürünüyorlar ya üşütüyorlardır mutlaka diyorum ben karnı hep yerde çünkü

tuvalet eğitimi 1.5-2 yaş arası veriliyo canım hiç sanmıyorum alışacağını alışsa da mutlaka unutur
inciniz hayırlı olsun canım dişleri sağlıklı olur inşallah

hoşgelmişseniz canım benim oooh eğlendiniz boş vaktinde neler yaptınız detaylı anlat emi

hoşgeldin len detay ve resim isterik ona göre

canım başlama bence 18 ay ideali önce başlamak psikolojik sorunlar yaratabilir

yaaa canım 8 dişle canıma okuyo valla sorma halimi yaralıyımmmmmmmmmsenağlama
oyy canım yaaa sende onu ısırrrr tam ısırmalık oldular zaten
aaaaaaaaa biz dokuz ayı bitirmişiz bugün süper yaaakocaman oldu kızım

tey tey halay başı oldummmmmmmmm katılın len :lepi:

yavrum çocuğu zorlamadıktan sonra niye zararlı olsun ki, denemekten zarar gelmez, benim demek istediğim olumlu sonuç alamama riskin yüksek, çünkü kasları henüz gelişmi ş değil, olayın bilincinde değiller, belki de bunu benliğine işlemek faydalı bile olabilir, kendini bilmeye başladığı zaman sürekli annesi çişe götürüyo, çocuk onu benimser belki de, zarar ıolacağını sanmıyorm, hani ben boşu boşuna bu aşamada yorulma diye dediydim
yıvrım taze taze bilgilerimi vereyüm, henüz çıktım banyodan kaydirigubbakcemile3:kedi: şimdik yavrım gündüz bacaklarıma sir ağda ettüydüm, sıcak suda beklettim, akışkan kıvama gelene kadar yani, sonra bi güzel bacama sürdüm bastıraraktan, bi yandan sürüp bi yandan gerdiriyon bacanı, yoksa sürmesi zor oluyo, sora bezi kesip yapıştırdım, bi güzel avuç içimlen bastırdım, sora tuttum cart diye çektim kaydirigubbakcemile3 şimdük ağda yaptığı m yerler beyaz diğer yerler kumral rengim açtı ayol, kaydirigubbakcemile3 sora yıvrım yağ vedilerdi bene bu ağdayı aldığım yerden, onu sürdüm, bacaklarımı gündüzden aldığydım akşama kadar durdu krem, biraz önce de bikini bölgesiylen koltuk altını aldım, ama sor nasıl aldımkaydirigubbakcemile3 leyla bikini bölgesini uyuşturmadım yavrım, geçen sefer 2 tüp emla kullandıydım, çok güzel uyuştuydu, ama o zaman makineylen aldıydım, tek tek yolarkene uyuşukluk geçti yarısında acımaya başladıydı ay uy diye diye aldıydım kalanını :roflol: ama bu sefer krem filan kullanmadım, cerrah eldiveni aldıydım, onlan bi güzel hallettim, dayanabilecek kadar acıdı valla, öyle deliler gibi acımadı, pudra sürdüm tabi önce, o uyuşturuyomuş ya, valla bana da sanki rahatlatıyomuş gibi geldi, çünkü pudralı haliyle çok da acımadı, dediğim gibi dayanabileceğim kadar acıdı, sora kalan tek tükleri de makineylen toparlayverdim, ooooohh ay gibi parlıyom ayol hihoyyyt:jeyyar:

Gunaydin zambakim hayirli olsun yeni ayiniz ibosum ohh mis gibi olmussun leen pudra yi bende deneyim bakalim bu pazar gidecezya tatile (tatil de denirse eger 2 gunlugune buna da sukur )benimde oyle bi kaymak gibi olmam lazim agda yapamam sanirim ne tam uzadilar nede hic yok gibiler tam yeni cikmaya baslamislar

Gamzede gelmis hosgeldin naptiniz anlat hele efeye suyu nasil sevdirdiniz korktumu ay insallah hacerde sever

günaydın 2008 güzel ekim anneleriiiiiiiiiiiiiiiii
iboşum pırıl pırıl oldum diyosun heeeeeeee:))
gülçenin yeni ayı hayırlı olsun annesiiiiiii:)) bizimkiler çabuk mu büyüdüler ne valla zaman hızla geçti gitti.geçen yıl bu zamanlar hamiştik hepimiz şimdi 9 aylık oldular.
leyloşum 2 gün falan boşver tatil tatildir keyfini çıkar canım benim.

günaydın millet nasılsınız
annem babam kardeşim bizde akşamları giremiyom kaç gündür de eğitim vardı masamda değildim herkes iidir umarım kerem çok yaramaz ya annem akşam 5tane halı yıkamış gibiyim dio çok yoruluo

Hee canim onada sukur degisiklik olcak onuda bulamiyoduk

Ozlemcim ozletiyon kendini gel arada benim heergun 10 hali yikamis gibiyim kesken bendemi calissaydim ne en azindan cocuga arada bagirmamis olurdum ay hic durmuyolar dimi kerosunda yok mu daha disi

Hadi ben kacar gidip su kahve limon lkarimini yapip catlaklarima suruyum hergun ayni saatte olmasi gerekiyo ins faydasi olacak

amanın kızz maaşallah sanada haceredeopuyorumnanaktan
aaaaaaaaa biz dokuz ayı bitirmişiz bugün süper yaaakocaman oldu kızım
:dance::dancehh ohh maşallah:teytey::teytey:nazarda değmez inşaallah
leylecım bol bol foto çek emiii.inşaallah güzel vakit geçiririsin
Hadi ben kacar gidip su kahve limon lkarimini yapip catlaklarima suruyum hergun ayni saatte olmasi gerekiyo ins faydasi olacak

hergün aynı saattemi yapacakmışız.çok merak ettim ya vermı bir gelişme pekiCADIARZU

iboş yusufada geçmiş olsun bacım.bugün nasıl hala kusuyormu.feyzada yapıyor arada ben çok yediriyorum diye kusuyor diyorum.kasenin hepsini yedireyim diyorum oda doymuş oluyor ve fazlasını çıkartırken yediğinin hepsini çıkarıyor

herkese merhaba
artık sayfalar hiç ilerlemiyo gibi.herkes tatile mi çıktı:uhm:bu arada yusufundamı kusması var?geçmiş olsun iboşum..biz bikaç gün önce gece hastanelik olduk..gece 10 gibi oğluşun muhallebisini yedirdim.ve uyuttum..yarım sa.falan geçti bi ökürme sesi geldi.eşim koştu ve hemen gel diye beni çağırdı...çocuk bi kusmuş ama ben inanamadım bu kadar şey onun minicik midesinden nasıl çıktı diye:1shok:eğer uyuyo olsaydık,yada öksürüğünü duymasaydık boğulcakmış çocuk.yumuşak olduğu için hazır yorganın üstüne yatırıyorum geceleri.o yorgan sırılsıklam olmuş,yatağına kadar geçmiş:1shok:beşiğinin yan duvarlarına kadar fışkırtmış.hemen aldık bi güzel temizledik,üstünü başını giydirdik..hoop ikikinciye çıkardı.resmen donuma kadar ıslandım.gözlerini bile açamıyodu yavrum çok korktum.ağladım bile.zehirlendi herhalde diye düşündüm.apar topar hastaneye gittik.salgın varmış zaten ama ishalle birlikte değilse korkmayın dedi dr.emedur fitil yapıp gönderdi bizi.sanırım akşam yemeğinde yedirdiklerim ağır geldi.:çok üzgünüm:çünkü midesi öğütememiş 6 da yemişti..baktım bütün bütün duruyolardı:çok üzgünüm:neyseki geçti ama insan çok korkuyo.Allahım herkesin yavrusunu korusun.ufacık bi hastalık bile yakışmıyo onlara...
neyse ben kaçtım uyandı bizimki

Sizde de mi var kusma ? bizde de cuma cumartesi pazar 1 ögün kusma var ama feci korktumm bi de kakası da biraz sıvı gibi ama kusdugu icin agır seyler yedirmeyelim dedim hafif seyler veriyorum ona yormustum bugun kac kez kaka yaptıgını yazıyorum cok fazla ise bende doktora götürücem ..Sizin bebekler bu kusma döneminde günde kac kez kaka yapıyor ?

canım benimki o gün gündüz 1 kez katı yapmıştı.bidaha kusmasıda devam etmedi.kakasıda sulu olmadı.ama dr.ishalle birlikte değilse korkmayın demişti.salgın varmış.devam ederse bi götür istersen dr.a.geçmiş olsun:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…