günaydın herkese bu gün gülçe biraz ayakta duarbilmeye başladı en fazzla 5-10 saniye duruyo ama kendi başına durduğunu görmek müthiş bir duygu çok heyecanlanıyorum onunda çok hoşuna gidiyor nasıl gülüyo kendi başına bişey yapınca
selam millet ancak gelebildim newşehirdeki görümcem burda onlarla ilgileniorum ..o yüzden çok sık giremicem..
leylacım umarım tatiiliniz iyi geçer hacer suyu swer inşallah..efe kaan bayıldı denize gidiyoruz suyu görünce başlıyo çırpınmaya kremini zor sürüyodum..yarım saat oynadıktan sor uykusu geliodu kucağımda uyutup arabasına koyuyodum..sorada biz giriyoduk..
çok eğlendik..şimdi çıkıom bi ara fotoları koycam...iyi geceler..
edhakcım sizin fotolarda süper walla eray çok tatlı çıkmış hepsinde sende süpersin tabi..opuyorumnanaktan
günaydin kizlar biz geldikkaydirigubbakcemile3 tatil bitti nihayet evimizdeyiz:Saruboceq: insanin kendi evi gibi yok valla umarim bizi unutmamissinizdir:gitme: hersey yolundami nasil gidiyor yagmur büyüyor hizlar dede anne gibi kisa cümleler kuruyorkoltukarda tutup yürüyebiliyor alkisalkisalkiszaman cabuk geciyor hepinizi cok öptük özledik valla:lepi:Şeniz
eylülcüm havalar baya ısındı iyi korursan bi şii olmaz tatlım yerimseniben
günaydın millet
gamzecim teşekkür ederim tatlım sizin fotoları da bekliyoruz emnim efe kaan da bi harikadıropuyorumnanaktan
fotolara yorum yazan herkese teşekkürlerzemuszemus
iboşum yusuf hasta mı hayırdır kustuğunu yazmışın inş herşey yolundadır
demek emekliyo ha heeeç de kıskanmadım :dilcikar: maşallah benim koca yusufuma
hoşgeldin canım ya tatil sonrasıda hiç çekilmiyo demi
koy koy fotoları bekliyok hoşgeldin bu arada
saatler olsun anam
canım dikkat etsen bişey olmaz biz 2 ay önce gitmiştik
geçmiş olsun canım benim aynısı bizdede oldu kusmaktan boğuluyodu nerdeyse
kızlar biz yarın çıkıyoruz tekirdağa gitcez yokum eylüle kadar eylüldede net alırsak anca hepiniz kendinize iyi bakın öpüyorum şimdiden herkesin bütün bebişlerin doğumgününü kutluyorum artada girmeye çalışırım
günaydın herkese bu gün gülçe biraz ayakta duarbilmeye başladı en fazzla 5-10 saniye duruyo ama kendi başına durduğunu görmek müthiş bir duygu çok heyecanlanıyorum onunda çok hoşuna gidiyor nasıl gülüyo kendi başına bişey yapınca
napıonuz len :) son mesajımın ertesi günü didime gittik o yuzden yazamadım.dün gece döndük.cok gzl gecti cemre denizi cok sevdi cıkarmasak daha kalıcak suda.hatta göbeğinden elimi eksem yüzücekti acccaaaip refleksi kuvvetliydi..ha bi de hala dişimiz cıkmadı( varmı diş cıkaran baska geriye kalanlardan??cok meraktayım.bana en ii leylus özetler durumu :)) leyluuuuuuuuuşşşşşşşşşş lezize teezen geldi lü lü lü lü lü lü lü lü lü l ül lü puhahaha
kız celen iyisin valla oohh gez bizim içinde anacım cemre zillisinede bak şimdiden yüzücü olacak başımızaa
kızlar dün doktora gittik tam 3saat çiş nöbeti bekledim yapmadı velet kan ve idrar tahlili istedi doktor bu ay yapılması gerekiyomuş bide hepatit aşımızın tutup tutmadığına bakacaktı ne yazıkki zayıf tutmuş bi aşı daha yapacak ben taşıyıcı olduğum için kontrol altındaydı bide 500 gram almış 7900 oldu eşek sıpası bi sekizi bulamadık boy desen bu ay hiç uzamamış hala 72yiz niye uzamadı anlamadım her ay 3er cm uzuyodu kısamı olacak ne sizde ne var ne yok
oyy maşallah maşalah nazar değmesinGunadydin kizlar dun bina ilaclandi sinekler icin aksama dogru bende haceri aldim dukkana gittik aksamda esimin teyzesine gittik ev cok kotu kokuyodu teyzem burda yatin dedi hacerle zor olur diye geldik evi havalandirdik hacer uyudu sonra anam bi uyudu hic kalkmadi gece bi kere uyandi emdi ilk defa yaavv demekki bunan sonra aksam hic uyutmamak lazim dukkana gittik orda uyuyamadi uyutsam uyutacak yer vardi ama misafirliktede uyumadi oraya giderken yolda biraz uyukladi ohh bebekliginden beri ilk defa gece cok guzel uyudum hatta sabah kalkti 8 bucukta tekrar emdi 11 bucuga kadar beraber uyuduk kahvaltisinida yapti hir cikarmadan massallah diyimde gozum deemesimn zilli ye
slm ekim anneleri hepinize sağlıklı güzel günler diliyorum
benimde 6 aylık bi kızım var bugünlerde rahatsız alerjik bronşit oldu 1 aydır bir sürü ilaç kullandıum ama pekde faydasını göremedim, bana bıldırcın yumurtasının çok iyi geldiğini söylediler ama nasıl kullanmam gerekiyor onu bilmiyorum kararsız kaldım aranızda kullan arakadaşlar var bana yardımcı olurmusunuz nasıl vermeliyim nekadar vermeliyim şimdiden çok tşk ederim iyi günler.
hoşgeldin canım ya tatil sonrasıda hiç çekilmiyo demi
koy koy fotoları bekliyok hoşgeldin bu arada
ayyyyyyy ne güzel gezdiniz leeenn, yediğiniz içtiğiniz sizin olsun neler ettiniz anlatın da biz de azık teselli bulalım :gitme:
sagolun kizlar hosbuldukalkisalkisalkis valla ankara cok sicakti-tatlicadiarzu- evden ciktik eve girdikvereliniortak sadece ailemi cok özlemistim iyi geldiopuyorumnanaktan ama bundan sonra esim olmadan birdaha asla:1no2: yagmurla seyahat cok zormus anam agladi:1no2: yagmurun cok hosuna gitti degisik cevre degisik insanlar cok eglendiben hala uykusuz hala yorgun-tatlicadiarzu- genede insanin kendi evi gibi yokhihoyyyt arada girip okuyup cikiyorum yagmur hanim ayaklandi iyice firsat vermiyor hepinizi cok öptükŞenizŞeniz
amanın kızz maaşallah sanada haceredeopuyorumnanaktan
:dance::dancehh ohh maşallah:teytey::teytey:nazarda değmez inşaallah
leylecım bol bol foto çek emiii.inşaallah güzel vakit geçiririsin
hergün aynı saattemi yapacakmışız.çok merak ettim ya vermı bir gelişme pekiCADIARZU
herkese merhaba
artık sayfalar hiç ilerlemiyo gibi.herkes tatile mi çıktı:uhm:bu arada yusufundamı kusması var?geçmiş olsun iboşum..biz bikaç gün önce gece hastanelik olduk..gece 10 gibi oğluşun muhallebisini yedirdim.ve uyuttum..yarım sa.falan geçti bi ökürme sesi geldi.eşim koştu ve hemen gel diye beni çağırdı...çocuk bi kusmuş ama ben inanamadım bu kadar şey onun minicik midesinden nasıl çıktı diye:1shok:eğer uyuyo olsaydık,yada öksürüğünü duymasaydık boğulcakmış çocuk.yumuşak olduğu için hazır yorganın üstüne yatırıyorum geceleri.o yorgan sırılsıklam olmuş,yatağına kadar geçmiş:1shok:beşiğinin yan duvarlarına kadar fışkırtmış.hemen aldık bi güzel temizledik,üstünü başını giydirdik..hoop ikikinciye çıkardı.resmen donuma kadar ıslandım.gözlerini bile açamıyodu yavrum çok korktum.ağladım bile.zehirlendi herhalde diye düşündüm.apar topar hastaneye gittik.salgın varmış zaten ama ishalle birlikte değilse korkmayın dedi dr.emedur fitil yapıp gönderdi bizi.sanırım akşam yemeğinde yedirdiklerim ağır geldi.:çok üzgünüm:çünkü midesi öğütememiş 6 da yemişti..baktım bütün bütün duruyolardı:çok üzgünüm:neyseki geçti ama insan çok korkuyo.Allahım herkesin yavrusunu korusun.ufacık bi hastalık bile yakışmıyo onlara...
neyse ben kaçtım uyandı bizimki
günaydin kizlar biz geldikkaydirigubbakcemile3 tatil bitti nihayet evimizdeyiz:Saruboceq: insanin kendi evi gibi yok valla umarim bizi unutmamissinizdir:gitme: hersey yolundami nasil gidiyor yagmur büyüyor hizlar dede anne gibi kisa cümleler kuruyorkoltukarda tutup yürüyebiliyor alkisalkisalkiszaman cabuk geciyor hepinizi cok öptük özledik valla:lepi:Şeniz
benimde 6 aylık bi kızım var bugünlerde rahatsız alerjik bronşit oldu 1 aydır bir sürü ilaç kullandıum ama pekde faydasını göremedim, bana bıldırcın yumurtasının çok iyi geldiğini söylediler ama nasıl kullanmam gerekiyor onu bilmiyorum kararsız kaldım aranızda kullan arakadaşlar var bana yardımcı olurmusunuz nasıl vermeliyim nekadar vermeliyim şimdiden çok tşk ederim iyi günler.
Gunadydin kizlar dun bina ilaclandi sinekler icin aksama dogru bende haceri aldim dukkana gittik aksamda esimin teyzesine gittik ev cok kotu kokuyodu teyzem burda yatin dedi hacerle zor olur diye geldik evi havalandirdik hacer uyudu sonra anam bi uyudu hic kalkmadi gece bi kere uyandi emdi ilk defa yaavv demekki bunan sonra aksam hic uyutmamak lazim dukkana gittik orda uyuyamadi uyutsam uyutacak yer vardi ama misafirliktede uyumadi oraya giderken yolda biraz uyukladi ohh bebekliginden beri ilk defa gece cok guzel uyudum hatta sabah kalkti 8 bucukta tekrar emdi 11 bucuga kadar beraber uyuduk kahvaltisinida yapti hir cikarmadan massallah diyimde gozum deemesimn zilli ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?