2008 Ekim Anneleri

slm ekim anneleri hepinize sağlıklı güzel günler diliyorum
benimde 6 aylık bi kızım var bugünlerde rahatsız alerjik bronşit oldu 1 aydır bir sürü ilaç kullandıum ama pekde faydasını göremedim, bana bıldırcın yumurtasının çok iyi geldiğini söylediler ama nasıl kullanmam gerekiyor onu bilmiyorum kararsız kaldım aranızda kullan arakadaşlar var bana yardımcı olurmusunuz nasıl vermeliyim nekadar vermeliyim şimdiden çok tşk ederim iyi günler.

napıonuz len :) son mesajımın ertesi günü didime gittik o yuzden yazamadım.dün gece döndük.cok gzl gecti cemre denizi cok sevdi cıkarmasak daha kalıcak suda.hatta göbeğinden elimi eksem yüzücekti acccaaaip refleksi kuvvetliydi..ha bi de hala dişimiz cıkmadı ( varmı diş cıkaran baska geriye kalanlardan??cok meraktayım.bana en ii leylus özetler durumu :)) leyluuuuuuuuuşşşşşşşşşş lezize teezen geldi lü lü lü lü lü lü lü lü lü l ül lü puhahaha

kız celen iyisin valla oohh gez bizim içinde anacım cemre zillisinede bak şimdiden yüzücü olacak başımızaa

kızlar dün doktora gittik tam 3saat çiş nöbeti bekledim yapmadı velet kan ve idrar tahlili istedi doktor bu ay yapılması gerekiyomuş bide hepatit aşımızın tutup tutmadığına bakacaktı ne yazıkki zayıf tutmuş bi aşı daha yapacak ben taşıyıcı olduğum için kontrol altındaydı bide 500 gram almış 7900 oldu eşek sıpası bi sekizi bulamadık boy desen bu ay hiç uzamamış hala 72yiz niye uzamadı anlamadım her ay 3er cm uzuyodu kısamı olacak ne sizde ne var ne yok

Gunadydin kizlar dun bina ilaclandi sinekler icin aksama dogru bende haceri aldim dukkana gittik aksamda esimin teyzesine gittik ev cok kotu kokuyodu teyzem burda yatin dedi hacerle zor olur diye geldik evi havalandirdik hacer uyudu sonra anam bi uyudu hic kalkmadi gece bi kere uyandi emdi ilk defa yaavv demekki bunan sonra aksam hic uyutmamak lazim dukkana gittik orda uyuyamadi uyutsam uyutacak yer vardi ama misafirliktede uyumadi oraya giderken yolda biraz uyukladi ohh bebekliginden beri ilk defa gece cok guzel uyudum hatta sabah kalkti 8 bucukta tekrar emdi 11 bucuga kadar beraber uyuduk kahvaltisinida yapti hir cikarmadan massallah diyimde gozum deemesimn zilli ye

Len celen gez anasini satiyim killsiz kari kiskandim ulenn gecmisten pek haberim yok bizde dis cikarmadik ama massallah herkes cikardi gibi keremde cikarmadi hacer emekliyo cemrede ne var ne yok bizde bu pazar gidiyoz da ins hacerde sever suyu yoksa burnumdan getirir

Masallah ayni hacerde oyle yaa birakiyorum ve kendi duruyo kucucuk bi insan tek basina boyle ayakta durmasi nasil hisuma gidiyo ayni hacerinde hosuma gidiyo ve hep oyle durudugu zaman aklis yapiyoo sonra dengesi bozuluyo bana dogru bi adim atip kendini ustume atiyo

ayyyyyyy ne güzel gezdiniz leeenn, yediğiniz içtiğiniz sizin olsun neler ettiniz anlatın da biz de azık teselli bulalım :gitme:
yok yavrum genel anlamda keyfi yerinde de kusuveriodu işte, 2 gündür kusmamız yok şükür, öğürünce ödüm kopuyo yine kuscak diye :sinifsinif:
ay sağol utandımm :kedi::kedi:
ayyyyy arkadaşım tekirdağa gelin gittiydi, güle güle gidin güle güle gelin yavrum :a015:
uyyyyyyy yirim gülçeyi ben, yusuf eymen o kadar uzun duramıyo valla, en fazla 1-2 saniye kaydirigubbakcemile3
ohhh sizdemi gezdiniz len, hiç kıskanmıyom valla :mymeka::dilcikar: leloş zaten ayaklı gazeteci gibi, hiç unutmuyo da ay, ben dün yediğimi unutuyom kaydirigubbakcemile3
len hala takıyon şu çocuğa ha, olm siz bizden iyisiniz len, ben geçenlerde bizim tartıyla tarttım 7700 geldi, yarım kilo almış daha netsin len lmaz: oyy maşallah maşalah nazar değmesin

Canim oncelikle gecmis olsun ben kizima yedirdim bildircin yumurtasi ama bi rahatsizligindan dolayi degil faydali diye ben haslayip sarisini yedirdim ama benim kardesim bebekken bronsit olmustu ve cig olarak sarisini icirin demislerdi annem sarisini icirmisti ama sen bi dr felan sor beklide bu yontem zarirli olabilir bilmiyorum

yav sıpamın iki gündür huysuzluğu üstünde herşeye ağliiiii........ben de ağlycam.............ulen bu ne...................kaybolasım var...........................

Hee ayni saatte simdilik daha bisey yok

Gecmis olsun canim

hoşgeldinizzzzzzzzz:sm_coolpuyorumnanaktantatil nasıl geçti

çok çok geçmiş olsun canım yaa.Allah en kısa zamanda şifasını ver,ir inşallah:Saruboceq:

maşallah

neyse şimdi gelelim bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.biz bugün kzımın diş hediğini yaptık.çok güzel oldu ama eylül kalabalığı pek sevmediği için ağladı.resmen beni dışarı çıkarın diye bağırıyo.kapıya doğru bükülüyo kucağımda.o kadar insan var düşünün ve babaannesi aldı dışarıda gezdirdi ama eve gelince yine kıyametleri kopardı.millet gitti de öle rahatladı.kızım tepsiden ilk tarak aldı.benim kuzum kuaför olacakmış muhahaha:roflol:sonra kalem aldı.keşke ilk kalem alsaydı neyse.bizim günümüz böle geçtiii.bi ara resimleri yollarım

herkeslere merhabaaa
ya bu ne sıcak erimek üzereyimkafamçokkarıştıbizim ev de acayip sıcak..sanki buharlar çıkıyo heryerimden-tatlicadiarzu-eşimde film izliyo.sarmadı beni hiç.bi bakayım dedim..ne güzel herkes tatilden dönüyo..biz daha çıkmadık bile..bi kısmını bu ay bi kısmını da ağustosta kullancak eşim.önümüzdeki hafta bizde gidiyoruz inşallah.edhakcım fotolarınıza bayıldım.eray çok büyümüş maşallah
kız leyla maşallah diyeyim önce ama benden sana tavsiye,uyuduğu zaman anlatma:1no2:ben ne zaman dün gece uyudu diye anlatsam bidaha aynı düzeni tutturamadım:çok üzgünüm:inanmıyodum ama hep böyle oldu.inşallah bundan sonra bu düzeni benimser zilli.nasıl bebekse bunlar uyku sevmez,yaramaz canavarlarkaydirigubbakcemile3

çok çok geçmişler olsun canım.

hoşgeldinizzzzzzzzzzzz evinize ve topiğimizeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…