2008 Ekim Anneleri

Merhaba hanımlar.Bende 2008 ekim annesiyim.Daha önce yazmak kısmet olmamıştı ama .Kısmet bugüneymiş.

buda kizimin son hali resim yükleyemedim sorun var heralde
maşallah yağmura büyümüş koca kız olmuş
eraya da maşşallah tosuncuk olmuş bizim burda bim yok olsa bakardım kızım çok seviyo salıncağı

amaaaaaan kilonun ne önemi var 15inde rejime başlayacaklar yok bilmem diyet yapacaklar böyle iyi işte boşuna zahmete girmeden manken gibi olacaklar gülçe de 8 kilo oldu yaşına kar da 9 bile olacağını sanmıyorum çünkü ayda 100-150 gram alıyor sağlıklı olsunda möhim deeel

saçlar kesilmiş galibayerimseniben bizde tam gaz emmeye devam ne yerse yesin illaki emecek:sm_confused:çok şükür kilosu falan iyi.yemekte yiyiyor ama emerken daha keyif alıyo kuzucuğumzemuszemus

evet canim saclari toplattim ankara cok sicakti cok terliyordu erkege benzedi iyice
:jeyyar:

yav sıpamın iki gündür huysuzluğu üstünde herşeye ağliiiii........ben de ağlycam.............ulen bu ne...................kaybolasım var...........................

diştir diş, zaten her haltı dişe yoruyoz :sinifsinif::sinifsinif:

iboşum len diş olsa iii olcek herşeye mıymıy ..........bugün ben de kaymak oldum...kıskandım seni.....amma mahvetti kız beni morarmış len bacağım......benim kız evlenimiş ayrılmış...başkası yaptı...

yav tatil demeyin kaç yıldır gidemiyoz....şimdi pc nin başonda uyuyup kalıcam zor yaziiim...eyi geceler kızlar.....sabah 5 30 da kaldırdı sıpamm

slm güzel anneler topic iyice öksüz kaldı yaaa kimse uğramıyo doğru düzgün.benim kuzu bugün bir felaketti deli etti beni iyice yoruldu uyudu nihayet.sabah kalktı hemen yıkadım terlemişti,akşam üzeri tekrar yıkadım çocuk çıkıyo yine aynı isilik oluyo yavrumda gülsuyuyla siliyorum ama emerken oluk oluk gidiyo terler.bugün beraber temizlik yaptık yer kovasını görünce çıldırıyo sevinçten.bide yer sildiğimiz v..... sopası var allahım görmeyin deliriyo çığlıklar atıyo o silcekmiş gibi.
yaa sizlerle paylaşmak istedim bilginiz olsun diye,geçen hafta eşimin dişi ağrıyodu dişçiye gittik bende girayın dişleri erken çıktı erkenden dökülür diyolar dedim.dr yok öyle bişey dedi siz çocuğunuzu asitli içeceklerden,cips,ıvır zıvır şeylerden şekerlemelerden uzak tutun bişey olmaz dedi.şu anda zaten olmaz 3 yaşından önce diş fırçalama alışkanlığı edinilemiyor ama siz parmağınızla sargı bezini ıslatıp dişlerini silin ki dişleri temiz olsun fırça görevini bu şekilde yapmalısınız dedi.
bende sizlerle paylaşmak istedim bilginiz olsun arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))

slm kızlar zeynep cidden öksüz kalmş topic.bizde de şevval senanın sırtı kırmızı kırmızı olmuş işe yarıyo mu gülsuyu peki.sağol canım verdiğin bilgi içinŞeniz öle yapalım da bu zilli ağzını açtırır mı ki hiç sanmam 2 diş çıkardı bakmak için ne şaklabanlıklar yapıyom bi görsen sıpa anlıyo sanki ağzını açmii.:umursamazffff buaralar derdimiz çok sıcaktan susuyor geceleri bi çığlık uyanıyo.ne biberon ne suluk hiçbirini almıyo bardakla içiriyoz tabi uyanıyo al sana salla uyusun artık deliriyorumkafamçokkarıştı

Gunaydin hanimlar nabersiniz dun hic giremedim aksmama kadar hacerle ugrastik hava serinleyince fotografciya gittik hacerin resmini cektirmek icin zilli nasil pozlar verdi bugun cikar cok merak ediyom sonra carsida gezdik geldik gece baktim bi zaten kimse de gelmemis dogru durust kismetcim yagmur cok tatli olmus saclarida kisalmis masallaah kimse de yok hala neyse bende gidip canta felan hazirlayim yarin gidiyozz ohh bee degisiklik iyi gelecek

günaydın herkeseee

bakıyorum da herkes sıcakla boğuşuyo dün buraya da kar yağdı hala kış yaşıyoruz

leyloooş resimleri çok merak ediyom ama görme imkanımız yok heralde yoksa var mı?
gülçe hala bir damla su içmiyo ne yapsam içiremiyorum yaaa

güle güle canımmmmmm,iyi tatillerrrrrrrrrrrrrr,iyi eğlencelerrrrrrrrrrrrrrzemuszemus

ohhhhhhhhh ne güzellllllllllllll o yağan kardan bizede gönder anacım yaaaaaaayerimseniben

beyazzambak,yaman da hic su icmiyor ya..acaba emiyor ordan mi karsiliyor su ihtiyacini.

leyloooş ben de hazırliiimmi valizi bizi de götürcektin yaaa

Hazirlan leen ne duruyonn gecerken alcaz seni amma kar yagmis ya yollar kapaliysa sen helikopterinizle yakin boyere gelsenkaydirigubbakcemile3lülülülülülü bak ben insafliyim seni goturuyom swn kunefeleri bensiz goturdun klava:

teşekkür ederiz canımmmopuyorumnanaktanŞeniz

eylülün altta zaten 2 dişi var başka da yok ama bugünlerde dikkatimi çekti sanki dişleri çürümüş gibi yani diş rengi gri daha doğrusu 2 dişin arası gri gibi duruyo.ben de bi dişçiye gösterelim dedim bakalım yarın gideriz.

güle güle git iyi eğlen canımmkaydirigubbakcemile5

biz albüm yaptıracaktık ama sağolsun kayınbabam kendi kafasına göre kırptı çocuğunapalım biraz uzasın olmadı öbür yaza yaptırırım:çok üzgünüm:

canım biz hedik yaptık,pasta börek yaptık eve çağırdık milleti.tepsiye de küçük bi kuran koyduk,makas,kalem,ayna,altın,tarak falan koyduk.bizimki ilk tarak aldı yavrum kuaför olacak.sositososito

valla göbeği cüzdanımda duruyo.ben nereye o oraya olsun muhahaha:sm_cool::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…