2008 Ekim Anneleri

ohhhhhhhh sefanız olsun canım.giderken istanbula bizede uğrasınıza bekleriz vallayerimseniben

slm kızlar nasılsınız üfffffff şevvali uyutuyom uyanıyo.sıcaktan heralde.bezi ve sadec bi atlet var sırdında öle yatırdım zaten üstünü de açıyo bilmiyom hasta olacak iye korkuyom.canım sıkılıyo eşim de yok nöbetçi bu alşam. tv de de bişey yok.-tatlicadiarzu-biraz geçmişi okuyayım bari:çok üzgünüm:

ohhhhhhh gezin bakalım nasıl olsa tatil bitecek sizde geleceksinizkaydirigubbakcemile3
gez anacım gez çok bunalmıştın sefan olsun yakışırrrrrrrrrrrrrrryerimseniben
çok öüyorum o cadı kızınıda kuzum benimopuyorumnanaktan

iyi seninki 500 gr almış niye dertleniyosun ki benimki bu kadar dikkat etmeme 100 gr almış kahroldum:sm_confused:gerçi doktoru gayet iyi ne bekliyosun giray çok iyi ve sağlıklı bebek dedi ama canım sıkıldı ya boyuda uzamamış aynı kalmış.1 yaşında 10 kilo olması lazım niye üzülüyosunki dedi doktorumuzda:uhm:

hayırlı olsun canım diş buğdayınız.inci gibi dizilsinler inşallah.ben giraya kaynattım peşpeşe çıkardı darısı eylüle olsun sağlıkla çıksınlar tabikia.s

canımcım benimkide 300 gr aldı geçen ay..bu ay tartılmadı daha ama almamıştır sanırım.bende 300 gr aldı diye üzülmüştüm ama belli bi dönemden sonra büyümeleri yavaşlıyo.takmamak gerek.demek 1 yaşında 10 kilo olması gerekCADIARZU bak bunu bilmiyodum.bizimki 9.300..iyi o zaman yaa..daha diş de çıkarmadık.o dönemde zayıflama oluyo deniliyo..inşallah çok vermez.:Saruboceq:

kız celen bi sen bi ben kaldık galiba dişi çıkmayankaydirigubbakcemile3

Hedigede bayilirim baada gonderr Siz nasil yapiyonus evemi geliyo herkes annem kardesime yapmisti hedik kaselere koyulur ve komsulara verilir komsularda tabagi tekrar bos vermez ufak bi hediye koyardi bebege hacere yapmayiz burda kimse bilmiyo tepsiye siz neler koyuyonuz annem ne koydu hatirlamiyom da kitap vardi tespih vardi dinine bagli olur diye ay hepsi bi hatira kardesimin gobegi dusunce onu okula birakmistik ki okusun bi meslek sahibi olsun diye anam cocuk okuldan nefret ediyo zorla gonderiyoz

Aynen oyle oldu daha yeni uyuttum gece yarisi oldu hala uyumadi yaa artik bende attim babasinin yanina yuvarlana tuvarlama sizdi dayanamadi gayri ben hacerin uyudugu kadar uyusam onun haraketlerini yapsam onun gibi hic bisey yemek istemsem kalbim dayanmaz bu tempoya bu bebe nasil dayaniyo bi mekik cekemiyom yoruluyom diye bu hoc durmuyo

Neyse gidem de bende yatam eger bu zilliyi besigine koyarken uyanmazsa galiba sicaklrdan uyuyamiyo cok sicak ya cok fazla terliyo ben odamizin camini yatmdan once acip iceri havalanditiyom ama sabah kadar kapali hasta olursa diye terettut ediyom siz nasil ediyonuz odanizin camini acik olsa teri sogar hasta olurmu acep

bişeycik olmaz bizim odamız sürekli açık benim evim çok sıcak oluyo zaten çocuk terden ölüyo yavrum.

2008 ekim anneleri çok tşk ederim iyi dilekleriniz için sizinde dediğiniz gibi doktoruna bi danışayım
2009 ocak annesinin duası :)))
memişleriniz süt dolsun bebişleriniz bol bol emsinnnnnnnnnnnnnnnn
allah bebişleirnize sağlık versin, anne babalarınada uzun güzel günler nasip etsin.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmm:Saruboceq:
seninde sütün bol olsun inşallahopuyorumnanaktan

harkese günaydın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

büyümüsmüopuyorumnan aktan

tünaydın sevgili annişler
kısmetcim maşallh güzel bebişine pek tatlı olmuş

bizde bugün dr a gittik eraya rutin kontrol 10 kilo 200 gr olmuş tosbaam 73,5 cm
dr çok haretketli maşşlah dedi ah ah dedim siz bi de bana sorunkafamçokkarıştı

hava çok sıcak çok yoruldum geldim erayı bi saat zor uyuttum yku saati kaçtı ya uykusuz ama illa direnecek valla bu bebişlere dayanmak için peygamber sabrı gerekiyoo
bu arada eve gelince hatırladım b.m diye bi market var ya oraya bugün salıncak gelecekti bahçeye kurcaktık
inş bebiş uyanıncaya kadar kalır pöffffffff baya uygundu fiyatı

canım bebim bizim evde mutfağın oturma odasının ve yatak odalarının camı hiç kapanmıyo evler felaket eray yatarken üstüne pike bile istemiyo ben uyuyo ondan sonra örtüyom
pööfff bu yaz kavuracak daha ağustos var...

1 yasında 10 kilo mu olması gerekiyormu bebeklerin ..Bizim zor bizimki simdiden rejim yapıyor formunu koruyor en 8,800-9,300 filan arası bisey olur herhalde ..
Doktorumda bende kabullendik bizim kızın bu halini ..Neyseki boyda bir problem yok o iyi gidiyor ince uzun olucak herhalde bizim kız ..gelecegin manken adayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…