maşallah hacere.valla sen anlatıyosun ben imreniyorum.emekleme falan yalan oldu bize
Kizlar hacer artik bizim yataktan inmeyi ogrendi gorseniz bilmis cadiyi nasilda biliyo yataga koyup imkansiz gidemem zatende yanindayken ortasina koyuyorum hemek yuvarlana yuvarlana yatagin ucuna geliyo yuz ustu donup ayaklarini atiyo asagii kendini kaydira kaydira inip tutunup yatagin ucuna kadar yuruyo bu kadar arsizliga ragmen allaha ck sukur daha hic dusmedi artik iyce hizlandi emekleyerek pesimden heryere geliyo gecen banyoya girdi
ben geldim ulen, len leyla ayaklı gazeteci diyom sana da kimse umursamıo, ne ara gördün lan buluşma yaptığımızı :roflol: len topicde kim varki kime ne diyem, ay çok şişko çıkmışım ya yağlarımlan başbaşayım yav :roflol:
resim mi var len hani nerde delikafadulden
len valla bende imrendim hacerebizim ki daha ne emeklemek ne baska bişi anca dönsün düşsün bi bunu bilio halada diş yok :sinifsinif:
meran karısı az kalmıs he vuslata hadi hayırlısı olsun acccaaaip terapi oldu bana izmire gelmek cok rahatladım inşallah sizede cok ii gelir içinize siner :Saruboceq:
dbest cimde yok heralde bayadır Çok üzgünüm çoook bi gün anlasalımda aynı saatte hepimiz toplanalım bööle olmiilmaz:
ben geldim ulen, len leyla ayaklı gazeteci diyom sana da kimse umursamıo, ne ara gördün lan buluşma yaptığımızı :roflol: len topicde kim varki kime ne diyem, ay çok şişko çıkmışım ya yağlarımlan başbaşayım yav :roflol:
hoşbuldum len delikafadulden valla hakettik anacım :dilcikar: insanın kendi memleketi gibisi yok valla :enbuyukkk: aklımdayken ikizler nasıl?sağlıkları yerinde inşallah :Saruboceq: orası daha serindir dimi?benimde yarın aksam kayınvalidem ve görümcem gelio izmire.1 haftalığına.bi nevi kısa bi tatil.banada ii olucak cemre iice kalabalıkda beni unutucak.sana anlatamam merancım nasıl bana düştüünü.evdeyken bu kadar değildi.2 haftadır bööle.dahada şiddetlenio :1no2: babasında bile durmuo.2 dk gözünün önünden ayrılmaya gelmio.hemen cığlıkları basıo nasıl ağlamak bööööööööööö laelaelaelaelaehoşgeldinn lenn Şeniz
ohh ne güzell yaa kışı yalnız geçirdik bunuda hakkettik ama demii :içelim:
bana da az kaldıı yavrumm özledim walla senağlama ablam gitti bilee beni bekliorlarbi arıorum aşagıda komşularla çay içiorlar bi arıorum annemle geziorlarr off bende istiyorumm yaaa diorum az kaldı az kaldıı ama geçmior şu son günler yaa
ya aslında anlaşıp gelsek ne iyi olur uzuunn zamandır kıllatamadıkkk kaydirigubbakcemile3
ben gördümm fotoğraflarııı delikafadulden maşallah yusuufff eymen kocaman olmuşş
ben gördümm fotoğraflarııı delikafadulden maşallah yusuufff eymen kocaman olmuşş
hoşbuldum len delikafadulden valla hakettik anacım :dilcikar: insanın kendi memleketi gibisi yok valla :enbuyukkk: aklımdayken ikizler nasıl?sağlıkları yerinde inşallah :Saruboceq: orası daha serindir dimi?benimde yarın aksam kayınvalidem ve görümcem gelio izmire.1 haftalığına.bi nevi kısa bi tatil.banada ii olucak cemre iice kalabalıkda beni unutucak.sana anlatamam merancım nasıl bana düştüünü.evdeyken bu kadar değildi.2 haftadır bööle.dahada şiddetlenio :1no2: babasında bile durmuo.2 dk gözünün önünden ayrılmaya gelmio.hemen cığlıkları basıo nasıl ağlamak bööööööööööö laelaelaelaelae
he bende gördüm kaydirigubbakcemile3 içlerinde en güzeli iboşumuzdu hamırını yediim :jeyyar:
Kizlar hacer artik bizim yataktan inmeyi ogrendi gorseniz bilmis cadiyi nasilda biliyo yataga koyup imkansiz gidemem zatende yanindayken ortasina koyuyorum hemek yuvarlana yuvarlana yatagin ucuna geliyo yuz ustu donup ayaklarini atiyo asagii kendini kaydira kaydira inip tutunup yatagin ucuna kadar yuruyo bu kadar arsizliga ragmen allaha ck sukur daha hic dusmedi artik iyce hizlandi emekleyerek pesimden heryere geliyo gecen banyoya girdi
hoşbuldum len delikafadulden valla hakettik anacım :dilcikar: insanın kendi memleketi gibisi yok valla :enbuyukkk: aklımdayken ikizler nasıl?sağlıkları yerinde inşallah :Saruboceq: orası daha serindir dimi?benimde yarın aksam kayınvalidem ve görümcem gelio izmire.1 haftalığına.bi nevi kısa bi tatil.banada ii olucak cemre iice kalabalıkda beni unutucak.sana anlatamam merancım nasıl bana düştüünü.evdeyken bu kadar değildi.2 haftadır bööle.dahada şiddetlenio :1no2: babasında bile durmuo.2 dk gözünün önünden ayrılmaya gelmio.hemen cığlıkları basıo nasıl ağlamak bööööööööööö laelaelaelaelae
he bende gördüm kaydirigubbakcemile3 içlerinde en güzeli iboşumuzdu hamırını yediim :jeyyar:
sen yusuf eymen die beni gördün herhal :roflol::roflol:
hay senin hamırına, manyak:mymeka:
kız celen belki ben tireye gidebilirim haaa, ama ramazanda
sen yusuf eymen die beni gördün herhal :roflol::roflol:
hay senin hamırına, manyak:mymeka:
Ben geldumm ulenn cekilinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?