aaaa delikafadulden nezaman gelion leeennnn delikafadulden hemen bulusak delikafadulden ben ii alıstım bu bulusmayaaaaa kaydirigubbakcemile3
inşallah ibuşum :Saruboceq: dişiniz patladımı?bugun baktık biz.cemrenin kesin üstten gelicek dişleri kafamçokkarıştı acaip kabarmıs.elimle dokununca resmen elime gelio üst tarafları kaydirigubbakcemile3
ay ne gzl yaaaa :1hug: cok sevindim tanısmanıza..keske meranda gelseydi hatta bende kaydirigubbakcemile3 biri benmlen bulussun leeeennnnn laelaelaelaelae
maşşallah hepsineallahım korusun hepsini :Saruboceq:
bugun komsular 2 tane olay anlattılar cok sasırdım ve insanlığımdan utandım :sinifsinif:
ilki otobüste olmus.blki biliosunuzdur ama ben yeni duydum
bebekli kadının biri otobüse binio.otobüste yer yok.koltukta oturan 40-45 yaslarında bir kadın "verin ben tutayım bebeğinizi zor olur size"dio.e tabi bayan mecbur verio.aradan zaman gecio bebek feryat figan ağlıo.6 aylık kadarmıs ..ama cocuk ne ağlamak.annede ilerlemek zorunda kalmıs tabi diolar ya ilerleyin arkaya die..eve yaklasınca almıs bebeği kadından ama bebek hala ağlıo.eve girio cocuk hala devam.bezini deiştireyim belki rahatlar dio anne.bi acıo bezi komple kan :1shok: hemen doktora götürüolar babayla.doktorlar kontrolde bebeğin rahminin parcalandığını tespit ediolar.meğer kadın otobüste parmağını sokmus bebişin vaginasına mafoldumben allahım korusun :Saruboceq: bir kız annesi olarak ne hale girdiğimi düşünün mafoldumben
ikinci olayda yine bebekle ilgili..bebek sürekli kusuo..ama beayz kıvamlı ..anne şüphelenio doktora götürüo..doktorlar bakıolar görünürde bişe yok.ileri tetkik için üni.hastanesine götürülüo bebiş..orda ki incelemede bebeğin midesinden cıkanın sperm olduğu anlasılıo.anne evde yokken üvey baba bebeğe seyini emdiriomuş :1shok:
ben insanlığpımdan utandım kızlar mafoldumben lanet olsun ki bööle insanlar var cevremizde. mafoldumben allaha emanet yavrularımız.aman kızlar kimseye elletip koklatmayın :1no2: ben o hatayı cok yapıorum.sevmek istiolar öpmek istiolar veriodum..daha tövbe allah tövbe :1no2: uzaktan yasakkelime
kafam allak bullak duyduğumdan beri hep gözümün önüne gelio :sinifsinif:
[
kizlar bugün kizimi havuza götürdüm insallah yükleyebilmisimdir:Saruboceq:
buda bugün day day durdu kizim [/QUOTE] ayyy maşalah yamura yaaaa...esabı yapmaya değmez durum ortada :enbuyukkk:
kızlar biz bugün sağlık ocağına gittikti kontrole, dün kontrolümüz vardıydı unutmuşum, bugün götürdüm, boyu 72 kilosu 8130 gram, 130 gramı kıyafetine bezine sayarsak 8 kilo, kilosu az en az 9 kilo olmalıydı ama bebeğin çok fazla hareketli kilo olmaması normal dedi, bi de o aşıdan bende vuruldum, yakarmı diye tereddüt ettim ama yakmıyo, ben bu çocuğa nasıl kilo aldırcam yaa, bi de mamaya çok yüklenme dedi, nette bu aylarda en az 750 ml alması gerekiyo diyo dedim, 500 ml falan alsa yeterli dedi, gündüzleri mama verme vereceksen gece ver dedi, ferrumu 8 damlaya çıkarttık, bi de dra hametan yazdırdıydık, benim sıpa dr sağlık karnesini aldı diye deliriyo, dr da aman kalmadık senin sağlık karnene al dedi, hııııı diye doktora diş biliyo, sağlık ocağının içinde çığlık çığlığa bağırıyo, herkesi bize baktırdı valla :roflol:
maaşallah yusuf eymene çocuğun motor gelişimi ayına göre ilerde bile hiç takma kafana.unu kavurup çorbalarına katıyormusun iboşum.onun epey faydası oluyorkızlar biz bugün sağlık ocağına gittikti kontrole, dün kontrolümüz vardıydı unutmuşum, bugün götürdüm, boyu 72 kilosu 8130 gram, 130 gramı kıyafetine bezine sayarsak 8 kilo, kilosu az en az 9 kilo olmalıydı ama bebeğin çok fazla hareketli kilo olmaması normal dedi, bi de o aşıdan bende vuruldum, yakarmı diye tereddüt ettim ama yakmıyo, ben bu çocuğa nasıl kilo aldırcam yaa, bi de mamaya çok yüklenme dedi, nette bu aylarda en az 750 ml alması gerekiyo diyo dedim, 500 ml falan alsa yeterli dedi, gündüzleri mama verme vereceksen gece ver dedi, ferrumu 8 damlaya çıkarttık, bi de dra hametan yazdırdıydık, benim sıpa dr sağlık karnesini aldı diye deliriyo, dr da aman kalmadık senin sağlık karnene al dedi, hııııı diye doktora diş biliyo, sağlık ocağının içinde çığlık çığlığa bağırıyo, herkesi bize baktırdı valla :roflol:
len angut karı ben ne edem :mymeka: bnm zilloş hem 7700 gram hem 67 cm :çok üzgünüm: üstelik biberonla mama da içmio mafoldumben cok üzülüyorum cok :sinifsinif: gören herkes 6 aylık mı dio kızıma mafoldumben
offff herkese günaydın deyip topiği açim dedim ama o kadar iğrençtükü bunlar tiksindim tarif edilemeyen duygular işte öööööffffffffbugun komsular 2 tane olay anlattılar cok sasırdım ve insanlığımdan utandım :sinifsinif:
ilki otobüste olmus.blki biliosunuzdur ama ben yeni duydum
bebekli kadının biri otobüse binio.otobüste yer yok.koltukta oturan 40-45 yaslarında bir kadın "verin ben tutayım bebeğinizi zor olur size"dio.e tabi bayan mecbur verio.aradan zaman gecio bebek feryat figan ağlıo.6 aylık kadarmıs ..ama cocuk ne ağlamak.annede ilerlemek zorunda kalmıs tabi diolar ya ilerleyin arkaya die..eve yaklasınca almıs bebeği kadından ama bebek hala ağlıo.eve girio cocuk hala devam.bezini deiştireyim belki rahatlar dio anne.bi acıo bezi komple kan :1shok: hemen doktora götürüolar babayla.doktorlar kontrolde bebeğin rahminin parcalandığını tespit ediolar.meğer kadın otobüste parmağını sokmus bebişin vaginasına mafoldumben allahım korusun :Saruboceq: bir kız annesi olarak ne hale girdiğimi düşünün mafoldumben
ikinci olayda yine bebekle ilgili..bebek sürekli kusuo..ama beayz kıvamlı ..anne şüphelenio doktora götürüo..doktorlar bakıolar görünürde bişe yok.ileri tetkik için üni.hastanesine götürülüo bebiş..orda ki incelemede bebeğin midesinden cıkanın sperm olduğu anlasılıo.anne evde yokken üvey baba bebeğe seyini emdiriomuş :1shok:
ben insanlığpımdan utandım kızlar mafoldumben lanet olsun ki bööle insanlar var cevremizde. mafoldumben allaha emanet yavrularımız.aman kızlar kimseye elletip koklatmayın :1no2: ben o hatayı cok yapıorum.sevmek istiolar öpmek istiolar veriodum..daha tövbe allah tövbe :1no2: uzaktan yasakkelime
kafam allak bullak duyduğumdan beri hep gözümün önüne gelio :sinifsinif:
maşallah yağmura yürürde inşallah opuyorumnanaktan
selamun aleyküm ben geldiimmmm.leylayla sağlık ocağı buluşması yaptık:))leylada hacerde birbirlerinden güzeller maaşallah.hacer çok şirinde kızzz yerim seni dedikçe bir kıvrılıyor arabasında görmelisiniz.inşaallah pazara daha uzun uzun sohbet etme fırsatı bulacağız meranla beraber
Neyse kizlar ben kacar cunki kizim uyudu sevindirik oldun hemen bende uyuyayim hadi byy
Slm Kızlar Herkes Cevaplayabilir mi Lütfeen!!!
Ben kızımı en son 6 aylıkken aşıya götürdüm bir daha çağırmadılar 1 yaşına kadar yok dediler sizler şimdi ne aşısı yaptırıyorsunuz ya da 6. aydan sonra neler yapıldı ben neler kaçırdım çok moralim bozuldu ya
bızdık bebekler değil kendimiz gittik aşıya.sağlık ocaklarında kızamıkçık aşısı vuruyorlar.18-35 yaş arası tüm bayanlara.ondan bahsettikSlm Kızlar Herkes Cevaplayabilir mi Lütfeen!!!
Ben kızımı en son 6 aylıkken aşıya götürdüm bir daha çağırmadılar 1 yaşına kadar yok dediler sizler şimdi ne aşısı yaptırıyorsunuz ya da 6. aydan sonra neler yapıldı ben neler kaçırdım çok moralim bozuldu ya
kızlar kocacım gitmeden karadeniz gezis yapcaz yine yerimizi ayırttırdık bile ağustos başı gidyoz insan yaşadığını bi daha anlıyo karadenizde belki bileniniz vardır ayder yayşlasına gidecez önce cennetten bir köşe sanki yaaa çok mutlu oldum gideceğimize hem yakın da buraya 3-4 saat ancak trabzona da gidecez harika ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?