2008 Ekim Anneleri

aman iyiki şu aşı meselesi beni kapsamıyor yaştan yırttım çok korkarım ben aşı olmaktan çokkkkkkkk:))
gebelik öncesi doktorum bi sürü tahlil istemişti kızamıkçık çok önemliymiş allahtan tahlilde sorun çıkmamıştı geçirmişim küçükken:))

takma kafana celenim eğer bir erkek bişey yapacaksa senin orda veya burda olman birşeyi değiştirmez.belki sana sürpriz yapacaktır ondan demiyodur bişeyyerimseniben

bir ekim hödüğünden okkalı bir süpriz beklemek ne kaar yanlı olur zeynepcim.benm hödüğüm ekim hödüklerinde bası cekio cunlu :umursamaz:

neyse kıslar ben kaçanzi.cemre cok ama cok huzursuz :sinifsinif: uykusuz bir gece beni beklemekte :gitme:

canım senki süper bakıyosun valla sürekli bişeyler yapıyosun.evet bize göre zayıf sizinki ama kaç kilo doğmuştu seninki?boyu iyi maşallah senin doktorda abartmış nerde alacaklar artık durmuyolarki yerlerinde 100 gr alsın yeter dedi bizim doktor.salı günü kardeşimin çalıştığı hastaneye gittik tesadüf çocuk dr arkadaşı baktı giraya 1 yaşındaki çocuk kadar maşallah dedi.özel olarak bişey yapmana gerek yok kendine yaptığın herşeyden ver,haftada 1 yumurta sarısı bol demir yüklüdür alerjik durum yoksa mutlaka yedir dedi,haftada 1 kırmızı et kesinlikle yemeli çünkü şu anda en faydalı şey kırmızı et bu aylarda dedi.dönüşümlü olarak tavuk ve balık dedi.emiyo dedim devam et gittiği yere kadar gitsin dedi.ama sen kendine bak çocuğa bakacam diye kendin bitmişsin bu arada dedilmaz:

su içtinmi şekerim şöyle büyük bir yudum al gollduurrtt diye gönderkaydirigubbakcemile3tabi bu işin şakası.kafana takmıycann canim
nihalcim zaten şimdi olmaz kocacım gitsin sonra ilk fırsatta buluşuruz
Şenizolur canikom
kızlar ananem klima taktırmak istio sessiz calıssın istioçsharp ve mitsubişilere bakmıslar ama onlarda cok pahalı sizler ne kullanıosunuz ve memnunmusuz*
biz pencereyi açıyoruz çokta memnunuz :roflol:hatta bazen soğuk esiyor kapatıp evi tekrar ısıtıyoruzdelikafadulden

çok faydakı bilgiler canım teşekkür ederim.kırmızı eti ihmal ediyordumlmaz:

günaydın kızlar
yıllık izne ayrıldım 1haftacıkkkk:teytey:
çok kıllattınız mı bi bakem geçmişekafamçokkarıştı

celencim üzülme sen kesin bi h.sonu süpriz yapar gelir.sen keyfini çıkar izmirin
tatil için çeşmeye gitsek mi dedik ama kerem yola dayanamaz diye yakın olsun dedik bu yıl
klima eşim de geçen yıl alalım die çok ısrar etti ben sağlıklı değil die aldırmadım çok sıcak oluo ama zaten işte falan klimalı ortamdayız geçen bi tutulmuşum omuzumu oynatamadım keremi kucağıma alamadım allahtan masajla falan 1günde geçti
bi vantilatör var evde arada onu açıoz yada camları açıoz

bide celen biliosun ben hep eğitimlerdeydim 5hafta ist.da 4hafta ankarada kaldım ve hamileydim bide bana da diolardı eşini yanlız bırakma napcan mecbur işi mi bırakayım keyfi yere kalmıom ya annemlere falan gitsem 1hafta kalıom o da sayılıdır her seferinde kerem hastalandı die gitmiom kalmalı gidip dönüoz
kısacası sen eşine güven sık sık telefonla konuşun kendine evham yapıp üzme

heyyyy kayserili hatunlar buluştunuz mu lennn hani resimler leyla avatarında 4lü bi resim var o buluşma resmimi pek seçemedimkafamçokkarıştı

günaydın millet laelaelaelaelae kocama canım sıkılırken bide evdekiler canımı sıkıo.:umursamaz: sabah erken kalktık hemen nete baktım bulusucakmıyız kızlarla die baktım ses yok dedim evdekilere hadi cesmeye gidek..yok şunu arayalım yok bunu arayalaım (orda yazlığı olan akkrabalar :dilcikar: )ya dedim birilerini aramak zorundamıyız cıkarız bi yere otururz aksamda geliriz :sm_confused: sonra annem merdivenci gelcek deid.e dedim gelsin koy deterjanı suyu ver kiracıya parasını biz gidleim :sm_confused: yok olmazmıs..daha dedim söölemicem size gidelim die yasakkelime patlamak üzereyim yaaaa Çok üzgünüm çoook sıcak bi yandan kocam öküzünün lafları bi yandan bunlar bi yandan cemreöbür yandan bu ne len :1shok: kışın ne hayaller kurmustum oysa :çok üzgünüm: ama umduğum gibi olmadı :çok üzgünüm:

öslemcim burda klimasız olmuo kafamçokkarıştı bugun gölgede 38 derece düşün laelaelaelaelae

ama seninki mecburiyetten.ben keyfi kalıorum gibi bişe.aslında sırf cemrenin kalabalıkta kalması için burdayım.cocukta ciddi bir deişim oldu.acıldı sesleri coğaldı :asigim: of ne bilim yaaaaa :çok üzgünüm: bunlarda canımı sıkıo zaten :umursamaz:

günaydın millet ben geldim çok uykusuzum ve yorgunum weee yoğun bi hafta beni beklio..
çelenim takma kafana yaqwrum eğlenmene bak..birazda seni kızdırmak için yapıodur..hödük işte nolcek:umursamaz: tatilin keyfini çıkar ewdekilerede söle pineklemesinler gezsinlerlmaz:

kayserililer buluştu heee foto koydunuzmu len bakcam bende..
bide ben foto yükleyemiom nieki yaaaaaa:sm_confused:

kıllattın mı len köyü kılsız gacı ösledim sizi nasıl gecti opuyorumnanaktan efe nasıl :asigim:

Zambakkim ben helikopterden korkarim ama nolcek
gözümü kaparım vazifemi yaparım naniknanik de çık gel
yaa çok üzüldüm şimdi ben hiç et tavuk balık veremiyorum yemiyo
günaydın kızlar
yıllık izne ayrıldım 1haftacıkkkk:teytey:
çok kıllattınız mı bi bakem geçmişekafamçokkarıştı
ohhohhhh sefan olsun canım tadını çıkarırsın inşallah

canım benim ben olsam bende çok sinir olurdum onların elinde olunca olunca kıymetini bilmiyorlar tabi ama onlar gelmiyorsa sen çık gez gelmezlerse gelmesinler

hoşgeldin canım nerelerdesin sen yaaa kayboldun iyice

he gidiom :teytey: burdaki arkidişlerimlen bir bulusma daha gerceklestiricem lülülülülülü

ya o et meselesine bende takıldım.bende vermiyorum hiç :çok üzgünüm:

Gunaydin kizlar bulusma isini soran olmus len tam anlamiyla daha bulusmadik yarin bulusacaz toplu olarak gecen biz nihalle saglik ocaginda bulustuk ben asi olmaya gidecektim nihallerin evde cok yakin sende gel beraber asi olak dedim oylelikle kisa bi sura gorusebildik sabah meran mesaj birakmis bulacalim artik diye yarin ins bulusacaz feyzayi aglattik simdi sira tamerde benim cazgir kiz yoluyo onune geleni bende bi bakiim meran burdami diye girdim aslinda hafta ici musait olsalarda bizim eve gelseler ben yarin icin bize gelin diyodum onada esimin abisi geliciymis bizde kaliciymis ama gitmeden mutlaka bize beklerim ya cok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…