bızdık bebekler değil kendimiz gittik aşıya.sağlık ocaklarında kızamıkçık aşısı vuruyorlar.18-35 yaş arası tüm bayanlara.ondan bahsettik
kız ne ballandırdın haa.valla çok gidesim geldi.bizde yakınızya herif biaraba alsında gidelim.
senin adınada çok sevindim canıımmkaydirigubbakcemile2
bızdık bebekler değil kendimiz gittik aşıya.sağlık ocaklarında kızamıkçık aşısı vuruyorlar.18-35 yaş arası tüm bayanlara.ondan bahsettik
kız ne ballandırdın haa.valla çok gidesim geldi.bizde yakınızya herif biaraba alsında gidelim.
senin adınada çok sevindim canıımmkaydirigubbakcemile2
len angut karı ben ne edem :mymeka: bnm zilloş hem 7700 gram hem 67 cm :çok üzgünüm: üstelik biberonla mama da içmio mafoldumben cok üzülüyorum cok :sinifsinif: gören herkes 6 aylık mı dio kızıma mafoldumben
maaşallah yusuf eymene çocuğun motor gelişimi ayına göre ilerde bile hiç takma kafana.unu kavurup çorbalarına katıyormusun iboşum.onun epey faydası oluyor
şekerim cemreyi kesin yanlış tarttı bu dangalaklar.hem kilo dediğin ne yaa.bebek sağlıklı olsun gerisi hikaye.üstelik cemre emiyorda.opuyorumnanaktan
Iboss saglikli olsunda kilo onemli degil hacerde 2ayda 500gr almis buara sicaktan mi dismi cijacak ne hic istahi yok agzindan geri cikariyo verdigimizi
Yok sekerim daha uyumadi onceden 12 den asagi uyumuyodu 2 gundur de 2 de uyuyo hergun biraz daha gidiyo uykusugunduz uyusa icim yanmiyacak yarim saatte uyuttugum bebe 15 dk uyumadan dikiliyo ins bu dis sıkintisidirda bende rahat ederim
Slm Kızlar Herkes Cevaplayabilir mi Lütfeen!!!
Ben kızımı en son 6 aylıkken aşıya götürdüm bir daha çağırmadılar 1 yaşına kadar yok dediler sizler şimdi ne aşısı yaptırıyorsunuz ya da 6. aydan sonra neler yapıldı ben neler kaçırdım çok moralim bozuldu ya
tünaydın millet.cemrenin uykusu iice bozuldu( beter durumdayım (( gece 12 de bi basladı ağlamaya 2 ye kadar (( aslında ağlamada deil mız mız ( gece 3-5-7 nöbetine dikti anasını (( bide gezmeye gidecedim bugun inşallah burnumdan getişrmez pooofff
kızlar kocacım gitmeden karadeniz gezis yapcaz yine yerimizi ayırttırdık bile ağustos başı gidyoz insan yaşadığını bi daha anlıyo karadenizde belki bileniniz vardır ayder yayşlasına gidecez önce cennetten bir köşe sanki yaaa çok mutlu oldum gideceğimize hem yakın da buraya 3-4 saat ancak trabzona da gidecez harika ya
anacım kaç kere söyledimya niye unutuyorsunberaber gidelim canım benim :dance: hem erzuruma gel de biz de buluşalım müsait bir zamanda hangi ilçedeydin sen
ah canım ya dün celenin yazdığı hadiseleri okuduktan sonra kimseye bırakasım gelmiyor feyzayı.bende paranoyaklıkta var zati kurar dururum artık.tabi anne gibisi yokk ben bir anneme güvenirim sonuna kadar başka kimseye güvenmemopuyorumnanaktanSelam kizlar annem gittin bende buraya damladim hemen anneme dedim al haceri gidin hadi parka felan gidin bende rahat rahat is yapiyim dedim gittiler erkek kardesimle beraber beni aldi bi kaygi ya aglarsa ya salincakta sallamak isterde dusururlerse diye neyse 4 cocuk buyutmus annememi guvenemiyom dedim sonra biraz gecti zaman nerde kaldilra diye basladim endiseye balkona cikiyom geliyom gidiyom bakiyom yoklar is mis kalmadi gozumde havada kotu annem bu kadar durmazdi bisey oldu diyom gidecektim arkalarindan cep tel de unumus evde arayamiyom da neyse sonra alkima geldi parkin tam karsisinda yakin bi akrabamiz var kesin oraya gecmislerdir dedimgeri dondum isin basimna biraz sonra geldiler dedigim gibi oraya gitmisler bizimki salincakta uyumus onlarda isini yapsin hadi oraya gecelim uyanana kadar diye oturmuslar benim no ezberimizde degildi arayamadik dedi neyse bisey olmasinda dedim artik yemegi felan yapti gitti anne bambaska bisey ya
aman şekerim dikkat en kesin korunma yöntemi neyse onu kullanIbosum hemsire banada sordu hamile veua hamile olma ihtimalin varmiy diye yok suanda regl oluyorum dedim tamam dedi yapti asiyi vede 1 ay hamile kalmaman gerek dedi yoksa bebek ozurlu dogarmis aman cok dikkat ben dedim herife bi ay bulasma bana diye puhaha napak spiral felan da yok allah korusun kaza olur felan
burnumdan geldi gezmem Çok üzgünüm çoook sürekli mııııızzz mııızzzzz laelaelaelaelae dellendik evcek laelaelaelaelae herkes ne kadarda mız mız huysuz dedi kızıma :çok üzgünüm: offf bide 2. yi düşünüom :mymeka: düşünmesem mi ki :sinifsinif:
bizde yarın kanda pıhtılasma topicindekilerlen buluscaz heralde alkisalkisalkis aralarında bide hamişimiz vaaarrr delikafadulden 5 inde doğuma gidicek nazlım alkisalkisalkis bi oğlusumuz olucak :jeyyar:
zambakcım süper bi fikir opuyorumnanaktan inşallah 3 ünüzede ii gelir canım benm...bol bol oksijeni cek ciğerlerine zemuszemus bizim yerimizede :gitme: aman sele suya dikkatlmaz:
anacım kaç kere söyledimya niye unutuyorsunlmaz ltudayız biz ama taa eylülün 24 üne aldık biletlerimizi.kışa görüşek heeekaydirigubbakcemile3
ah canım ya dün celenin yazdığı hadiseleri okuduktan sonra kimseye bırakasım gelmiyor feyzayı.bende paranoyaklıkta var zati kurar dururum artık.tabi anne gibisi yokk ben bir anneme güvenirim sonuna kadar başka kimseye güvenmemopuyorumnanaktan
aman şekerim dikkat en kesin korunma yöntemi neyse onu kullanlmaz:
anaaa gerçektenmi buluşuyorsunuz.zaaar kaç zamandır seni o topikte görüyorumyerimsenibenarkandan geldimde ondan biliyorum
şekerim bunamı sıktın canını.benim herifi geçen yaz tam 3 ay görmedim.neler ettim neler dedim gelde bi görek birbirimizi diye.yok çok yorulurum diye gelmedi.o oltudaydı ben annemlerin yanında hamilelliğim sorunluyduya o yüzden.hiç sıkma canını.aklınada öyle şeyler getirme.benimde aklıma gelirdi öyle şeyler ama herifime sonuna kadar güverim.hödüklük ayrı şey sadakatsizlik ayrı.bunlar sadece hödük şekerimkaydirigubbakcemile5acccaaaip sinirim bozuldu kızlar kötükedihüso az önce kocam öküzüylen konustum tel de..havadan sıdan cemrnenin ishalinden konustuk.sonra ona bi ümitle haftaya cuma gelirmisin die sordum napıcam gelip dedi :1shok: ne demek dedim napıcan kızın var ben varım deidm özlemedinmi hiç kızını dedim özledim ama cuma aksamdan gelicem pazar aksam dönücem cok yorulucam dedi :mymeka: e dedim bayrama kadar gelmicen mi?gelmem belki dedi :1shok: Çok üzgünüm çoook bu nasıl bir anlayısdır nasıl bir baba nasıl br kocadır yaaaaainsan özlemezmi len karısını kızını bu kadar mı hayatında kapladığımız yer mafoldumben hiç bişe demedim sen bişlirsin dedim kapattık.ulan napsam gitsem ki eve :sm_confused: evelsi gün lisedeki eski öğretmenimle görüştük yanlız bırakma kocanı istanbul gibi bi yerde dedi.hatta izmire gelmeden önce burda kalıcamı bi arkadasıma söölemiştim o da aynısını demişti..ne diosunuz kızlar?siz olsaydınız ne yapardınız?cok canım sıkkın :çok üzgünüm:
takip mi etin len beni:1shok: kaydirigubbakcemile3 ben sırf o topic için bu siteye üye olmustum.sonra bi baktım ki ekim anaları bölümü varmıs kaydirigubbakcemile3 cok seviyorum ordaki herkesi opuyorumnanaktan hepimiz aynı yoldan geciyoruz onlarla.o topicin ilk bebişi cemre üstelik opuyorumnanaktan
şekerim bunamı sıktın canını.benim herifi geçen yaz tam 3 ay görmedim.neler ettim neler dedim gelde bi görek birbirimizi diye.yok çok yorulurum diye gelmedi.o oltudaydı ben annemlerin yanında hamilelliğim sorunluyduya o yüzden.hiç sıkma canını.aklınada öyle şeyler getirme.benimde aklıma gelirdi öyle şeyler ama herifime sonuna kadar güverim.hödüklük ayrı şey sadakatsizlik ayrı.bunlar sadece hödük şekerimkaydirigubbakcemile5
şşşşş sevme onları len sadece bizi sevvklava:
bende hamileyken 3 ay yanlızdım.tayini cıkmıstı.o istanbulda ben izmirdeydim.ama ozaman bile 15 günde bir geldi.şimdi kızı var nihalim.bu bebiş hiç mi özlemycek babasını...kimbilir belkide unutur..kimbilir kimseler bilmez puhahahaa :roflol:
sizide sevim olum sizler kankamsınız ama onlarda kader arkadaslarım opuyorumnanaktan
bende hamileyken 3 ay yanlızdım.tayini cıkmıstı.o istanbulda ben izmirdeydim.ama ozaman bile 15 günde bir geldi.şimdi kızı var nihalim.bu bebiş hiç mi özlemycek babasını...kimbilir belkide unutur..kimbilir kimseler bilmez puhahahaa :roflol:
sizide sevim olum sizler kankamsınız ama onlarda kader arkadaslarım opuyorumnanaktan
ozaman kızına hiç dayanamaz senin herif bak gör gelir seninki.kimbilir belkide yoldadır.kimbilir kimselerbilmez bilir:roflol:
ilahiii iyi espiriydi kızzkaydirigubbakcemile3
yok biz hem kader arkadaşın hem kankanız
puhahahaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5ozaman kızına hiç dayanamaz senin herif bak gör gelir seninki.kimbilir belkide yoldadır.kimbilir kimselerbilmez bilir:roflol:
ilahiii iyi espiriydi kızzkaydirigubbakcemile3
yok biz hem kader arkadaşın hem kankanız
Len ne kadar guldugumu kimselerbilemez ilahi ne diyim celen sanaa delu garii puhahaa otekide diyoki kimbilir bekli yoldadir muhhåhhå celen yanlis anlama len ben espiriye guluyom puhahaa cok guldum neeyse ciddiyete geliim canim bosuna herufunu dusunup kendini uzme bosver yaa izmirin dadunu cikar delu gari kisin yinee izmirr diye diye basimizi agritacan bizde ozaman kicinin ustunde oturaydin diyeceek ben olsam tinn derim benim esim olsa oda gelmezdi ki gelmesin de yazik 2 gunluk icin napsin oda calisiyo vatan koruyo babalar anne anne gibi olmuyoo canim bizim gibi ozleyemezler bizim icimiz yanar onlarda o yok
hıg götürmem sen beni götürdünmü ki yok yok kıyamam helikopteri gönderim alsın gelsin seniZambakk kıı tatile mi gidiyonuz benide goturr
canım benim bence hiç öyle şeyler düşünme yapacak insan her halukarde yapar sen olsan da olmasan daacccaaaip sinirim bozuldu kızlar kötükedihüso az önce kocam öküzüylen konustum tel de..havadan sıdan cemrnenin ishalinden konustuk.sonra ona bi ümitle haftaya cuma gelirmisin die sordum napıcam gelip dedi :1shok: ne demek dedim napıcan kızın var ben varım deidm özlemedinmi hiç kızını dedim özledim ama cuma aksamdan gelicem pazar aksam dönücem cok yorulucam dedi :mymeka: e dedim bayrama kadar gelmicen mi?gelmem belki dedi :1shok: Çok üzgünüm çoook bu nasıl bir anlayısdır nasıl bir baba nasıl br kocadır yaaaaainsan özlemezmi len karısını kızını bu kadar mı hayatında kapladığımız yer mafoldumben hiç bişe demedim sen bişlirsin dedim kapattık.ulan napsam gitsem ki eve :sm_confused: evelsi gün lisedeki eski öğretmenimle görüştük yanlız bırakma kocanı istanbul gibi bi yerde dedi.hatta izmire gelmeden önce burda kalıcamı bi arkadasıma söölemiştim o da aynısını demişti..ne diosunuz kızlar?siz olsaydınız ne yapardınız?cok canım sıkkın :çok üzgünüm:
kızlar ananem klima taktırmak istio sessiz calıssın istioçsharp ve mitsubişilere bakmıslar ama onlarda cok pahalı sizler ne kullanıosunuz ve memnunmusuz*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?