hadi yaaaaa:1shok:neyse bende tek biz kaldık diye konusunu bile açmıyodumkaydirigubbakcemile3bi gün çıkar inşallahkaydirigubbakcemile3Hehehee bizde cikartmadik daha merak etme cemreninde yok hala dissiz ekim bebsileri
ilk günler hava çok rüzgarlıydı.yağızı sokamadık denize.son 2 gün girdi.birinde çok eğlendi.2.sinde ağladı:uhm:ben diyom bu çocuk 1 gün güldüğü espriye bile 2. gün gülmüyo diye.tutarsız:mymeka:canımcım kocişi kandırabilirsem şirinyerde amcamlar,esentepe de halamlar,hatayda emmi oğlum var.onlara bi ziyaret düşünüyorum.ordan selçuğa geçcez.ama asıl tatil kuşadasında olcak..akraba ziyaretini eşim ok lerse izmirde gezcem biraz.ama bu kocalar kendi tarafı olunca koşa koşa giderler,bizimkiler olduğu zaman bakarız derlerhoşgeldin leeeennnn :dance: ne gzl içine sinmiş tatilin :1hug: yağız suya girdimi?nasıldı anlatsana :asigim: resmi falan varsa koyda görek :1hug:
demek izmire geliiiinnnnn alkisalkisalkis bende bırdayım :jeyyar: neresine gelcen bakem de hele sositososito
he bizde varık :lepi: baya yerleri belli bizimde ama gören herkes yasında cıkarır dii :çok üzgünüm: bi cıkaydı.ek gıdada zorluk cekio yavrum.herseyi yemek istio ama diş olmadığı için öğütmeden yutuo :çok üzgünüm: sonrada mokundan hi:çok üzgünüm:ç bozulmamıs olarak geri gelio kaydirigubbakcemile3
maşallaaahhhhbu kadar hareketliliğe gec bile kaldı cadıııııı Şeniz
gecmiş olun yeşimcim :teselli: bizde sizi cok özledik :gitme: biz iyiyizcok şükür :Saruboceq: bide diş cıkaydı :çok üzgünüm:
valla bende hesabını tutamıyorum nerdeyse biberon elimizde gexiyoruz.burası cok ama cok sıcak kafamçokkarıştı cok hararet yaptırıo vucudu.sende hep daya azına suyu icsin yerimseniben
hoşgeldin leeeennnn :dance: ne gzl içine sinmiş tatilin :1hug: yağız suya girdimi?nasıldı anlatsana :asigim: resmi falan varsa koyda görek :1hug:
demek izmire geliiiinnnnn alkisalkisalkis bende bırdayım :jeyyar: neresine gelcen bakem de hele sositososito
he bizde varık :lepi: baya yerleri belli bizimde ama gören herkes yasında cıkarır dii :çok üzgünüm: bi cıkaydı.ek gıdada zorluk cekio yavrum.herseyi yemek istio ama diş olmadığı için öğütmeden yutuo :çok üzgünüm: sonrada mokundan hi:çok üzgünüm:ç bozulmamıs olarak geri gelio kaydirigubbakcemile3
puhahaha kaydirigubbakcemile3 bizimkide bayılıo mısır kemirsinkaydirigubbakcemile3 ama hep tane tane cıktı dötünden lülülülülülü yavrum cevirio ağzında bakıo erimio hoop yutuverio kaydirigubbakcemile3hadi yaaaaa:1shok:neyse bende tek biz kaldık diye konusunu bile açmıyodumkaydirigubbakcemile3bi gün çıkar inşallahkaydirigubbakcemile3
ilk günler hava çok rüzgarlıydı.yağızı sokamadık denize.son 2 gün girdi.birinde çok eğlendi.2.sinde ağladı:uhm:ben diyom bu çocuk 1 gün güldüğü espriye bile 2. gün gülmüyo diye.tutarsız:mymeka:canımcım kocişi kandırabilirsem şirinyerde amcamlar,esentepe de halamlar,hatayda emmi oğlum var.onlara bi ziyaret düşünüyorum.ordan selçuğa geçcez.ama asıl tatil kuşadasında olcak..akraba ziyaretini eşim ok lerse izmirde gezcem biraz.ama bu kocalar kendi tarafı olunca koşa koşa giderler,bizimkiler olduğu zaman bakarız derler
resim var koyarım canımcım ayıp ettinopuyorumnanaktan
kıyamam ben ona opuyorumnanaktan cool takılıo benm paşam ööle her istediğinizi yaptıramazsınız ona :umursamaz: o neyi ne zaman isterse ozaman olucak :dilcikar:
ek gıda da zorluk yaşıyosanız zor.yağız katı gıdaların tümünü çiğneyip yutabiliyo.ama nasıl yapıyo hala çözemedim.haşlanmış mısırı koçanıyla birlikte kemirip yedi mesela tatilde.:uhm:et,ekmek,haşlanmış patatesi falan kocaman kocaman ağzına alıp çiğniyo.o yüzden de pek acele etmiyorum.ne zaman çıkarsa çıksın
valla bebeler yürümeye başlamış maşallah.bizde bi hafta önce emeklemeye başladık çok şükür:roflol::roflol:anca poposunu kaldırabildi beyfendi:roflol:10 aylık emekledi.hesaplamalarıma göre 2 yaşında falan yürür ancasırnaşık şeyneyse geç olsun güç olmasın.
kıss celen sen neresindeydin izmirin.yazdım sanıyorum mesajda unutmuşum...
çok uykum geldi kaçıyorum benmirmirmirmir.bugün beni çok yordu benneyaptımkiveletcim uslu olursa ki hiç sanmıyorum,yarın gelirim
şimdilik öpüyorumopuyorumnanaktan
oh ne güzel olmuş.sefan olsunzemuszemusşekerim bizimki toz tarhana bu süzme yoğurt ve için ebirsürü şey koyulup sonra mayalamaya bırakıp kurutulup toz haline gelenden.senin yapman çok zor bir bilen yokmudur etrefındaCADIARZUSizden sonra dukkana gittik geri bikac saat sonra kapattik markete girdik eve geldik hemen sepeti hazirladim gittik canikom
Yaa kim yaparki bu tarhanayi burda nasil yapiliyoo ben yapamazmiyim koydekiler suzme yogurtlan yarmayi karitirip cig kofte gibi daha ince yapip yapip damlarda kurutuyolardi sonra pisircegin zaman islatiyon ama bu bebelere yedirdiginiz farkli galiba toz halinde dimi
seni titiz karı seniikaydirigubbakcemile2nihalcim temizlik yapıyodum yerlerde silinecekti olurmu hiç hergün siliyorum ama içime sinmez öylelmaz:
hoşgeldin canım.tatilin güzel geçmiş anlaşılan iyi moral depolamışsınkaydirigubbakcemile5bizler iyiyz bebeklerde malum kimi yürüyor kimi emekliyor yakında şu koşuyor derlerse hiç şaşırmıycam valla:lepi:bizimkiler hızlı çıktı canımheyyyyyyyt savulun uleynn ben geldimdelikafadulden
tatil bitti:çok üzgünüm:dün geldik.kayınvalidemlerin pansiyonda kaldık.aslında çok da iyi oldu.sabahları yağız erkenden kaltktığı için kayınvalidemler bizi bikaç saat uyutup oğluşa baktılar..öğleden sonra da sağolsunlar hep siz gidin biz bakarız diyerek bizi denize sepetledilerkaydirigubbakcemile3bu yıl otelde kalmayı düşünmedim zaten bebişle zor olur diye.böyle aile ortamında daha rahat oluyo.rahat rahat yemeğini yiyip,uyuyabiliyosun.ama tek dezavantajı kalabalığa alışan oğlumu artık evde tek başıma zaptedemiyorumbenneyaptımkisabahtan beri onunla ilgileniyorum ama hep mız mız.mutlu edemedim beyfendiyi:mymeka:şimdi uyuyo,kocişte nöbette..ayyy sizi çok özlemişim ya.en son 9 temmuzda girmişim siteye.yuh yani banaa:tomato:
neyse 15 gün sonra bi haftalık tatilimiz daha var.bu kez benim tarafa egeye gitcez:dance:ben şimdilik 2. tatil için enerji depolamaya çaılşcam.çünkü uçuş yaptığım dönemki yatılarımı saymazsam 2006 dan beri izmire gitmedim:çok üzgünüm:didikleyecek çoook yer var biriken
valla geçmişe bakıyım dicemde hangi birini okıyım anam yaa..ayın 9 undan beri
umarım hepiciğiniz iyisinizdiropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla bebeler yürümeye başlamış maşallah.bizde bi hafta önce emeklemeye başladık çok şükür:roflol::roflol:anca poposunu kaldırabildi beyfendi:roflol:10 aylık emekledi.hesaplamalarıma göre 2 yaşında falan yürür ancasırnaşık şeyneyse geç olsun güç olmasın.
kıss celen sen neresindeydin izmirin.yazdım sanıyorum mesajda unutmuşum...
çok uykum geldi kaçıyorum benmirmirmirmir.bugün beni çok yordu benneyaptımkiveletcim uslu olursa ki hiç sanmıyorum,yarın gelirim
şimdilik öpüyorumopuyorumnanaktan
Gunaydin kizlar dun esim biraz tadilat isleriyle ugrasmis kaynak felan yapmis simdi gozunu acamiyo yaa sabah dr goturduler damla damlatmis gozunu yikamis eve geldiginde gozu acikti biraz yatti tekrar aynisi oldu kaynagin isigi zarar vermis uff bilen biri yapsin sen neden atlarsin ki kayinvaldemde sabah 7 de istanbula gidecekti boyle olunca ucagi iptal ettirdi dukkani o acti bizimkide gozune patates sardim yatiyo napmam gerek onuda bilmiyom
Çok Geçmiş olsun ..İnsallah hemen iyilesir.
Patates iyi mi gelir ?
Tekrar bi doktoru arasanız sorsanız daha iyi değil mi ?
geçmiş olsun canım.Allah acil şifa versin inşaallah:Saruboceq:Gunaydin kizlar dun esim biraz tadilat isleriyle ugrasmis kaynak felan yapmis simdi gozunu acamiyo yaa sabah dr goturduler damla damlatmis gozunu yikamis eve geldiginde gozu acikti biraz yatti tekrar aynisi oldu kaynagin isigi zarar vermis uff bilen biri yapsin sen neden atlarsin ki kayinvaldemde sabah 7 de istanbula gidecekti boyle olunca ucagi iptal ettirdi dukkani o acti bizimkide gozune patates sardim yatiyo napmam gerek onuda bilmiyom
Caniim komsumuz bu islerle ugrasmis biliyo o gozun kaynaga magruz kalmasinin durumunu o dedi patates baglayin diye sabah bend nette baktim ordada oyle yaziyodu yada limon damlatin yaziyoduda limon yakar dedim patates bagladim gozunu hic acamiyo hatta eliyle kapatiyo yada yorgani cekiyo ne bicim seymis anlamadim yaa dr 2 saat karanlik bi ortamda uyu demis yapacagi bisey yok damla damlatmis gondermis bi kacgun sonra gecer demis
leyla geçmiş olsun canım okuyorum ama cevap yazmaya vaktim yok kusura bakmayın zaten şimdiden kafayı yemek üzereyim delirecem ya
Gunaydin kizlar dun esim biraz tadilat isleriyle ugrasmis kaynak felan yapmis simdi gozunu acamiyo yaa sabah dr goturduler damla damlatmis gozunu yikamis eve geldiginde gozu acikti biraz yatti tekrar aynisi oldu kaynagin isigi zarar vermis uff bilen biri yapsin sen neden atlarsin ki kayinvaldemde sabah 7 de istanbula gidecekti boyle olunca ucagi iptal ettirdi dukkani o acti bizimkide gozune patates sardim yatiyo napmam gerek onuda bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?