2008 Ekim Anneleri

Hehehee bizde cikartmadik daha merak etme cemreninde yok hala dissiz ekim bebsileri
hadi yaaaaa:1shok:neyse bende tek biz kaldık diye konusunu bile açmıyodumkaydirigubbakcemile3bi gün çıkar inşallahkaydirigubbakcemile3
ilk günler hava çok rüzgarlıydı.yağızı sokamadık denize.son 2 gün girdi.birinde çok eğlendi.2.sinde ağladı:uhm:ben diyom bu çocuk 1 gün güldüğü espriye bile 2. gün gülmüyo diye.tutarsız:mymeka:canımcım kocişi kandırabilirsem şirinyerde amcamlar,esentepe de halamlar,hatayda emmi oğlum var.onlara bi ziyaret düşünüyorum.ordan selçuğa geçcez.ama asıl tatil kuşadasında olcak..akraba ziyaretini eşim ok lerse izmirde gezcem biraz.ama bu kocalar kendi tarafı olunca koşa koşa giderler,bizimkiler olduğu zaman bakarız derler
resim var koyarım canımcım ayıp ettinopuyorumnanaktan

ek gıda da zorluk yaşıyosanız zor.yağız katı gıdaların tümünü çiğneyip yutabiliyo.ama nasıl yapıyo hala çözemedim.haşlanmış mısırı koçanıyla birlikte kemirip yedi mesela tatilde.:uhm:et,ekmek,haşlanmış patatesi falan kocaman kocaman ağzına alıp çiğniyo.o yüzden de pek acele etmiyorum.ne zaman çıkarsa çıksın

Pu hahahh haa aynen bizdede oyle olii

valla bebeler yürümeye başlamış maşallah.bizde bi hafta önce emeklemeye başladık çok şükür:roflol::roflol:anca poposunu kaldırabildi beyfendi:roflol:10 aylık emekledi.hesaplamalarıma göre 2 yaşında falan yürür ancasırnaşık şeyneyse geç olsun güç olmasın.
kıss celen sen neresindeydin izmirin.yazdım sanıyorum mesajda unutmuşum...

çok uykum geldi kaçıyorum benmirmirmirmir.bugün beni çok yordu benneyaptımkiveletcim uslu olursa ki hiç sanmıyorum,yarın gelirim
şimdilik öpüyorumopuyorumnanaktan

puhahaha kaydirigubbakcemile3 bizimkide bayılıo mısır kemirsinkaydirigubbakcemile3 ama hep tane tane cıktı dötünden lülülülülülü yavrum cevirio ağzında bakıo erimio hoop yutuverio kaydirigubbakcemile3

bende bucadayım patoşum buyrunnnnnnnnn gelirsen görüşürüz alkisalkisalkis
seninki emeklemiş şükür bizde daha teşebbüsü yok :umursamaz: bu durumda cemrede 5 yasında yürür zaar
ii geceler patoşşum :gitme:

oh ne güzel olmuş.sefan olsunzemuszemusşekerim bizimki toz tarhana bu süzme yoğurt ve için ebirsürü şey koyulup sonra mayalamaya bırakıp kurutulup toz haline gelenden.senin yapman çok zor bir bilen yokmudur etrefındaCADIARZU
nihalcim temizlik yapıyodum yerlerde silinecekti olurmu hiç hergün siliyorum ama içime sinmez öylelmaz:
seni titiz karı seniikaydirigubbakcemile2
hoşgeldin canım.tatilin güzel geçmiş anlaşılan iyi moral depolamışsınkaydirigubbakcemile5bizler iyiyz bebeklerde malum kimi yürüyor kimi emekliyor yakında şu koşuyor derlerse hiç şaşırmıycam valla:lepi:bizimkiler hızlı çıktı canım

iyi geceler. gündü gliyorum hep yanlızım hepyanlız. biraz kalabalık şmdi en azından.
ooooooooo taile giip gelele vr. ne güzel. bizde haziran sonu bir haftalık kaçama yaptık altınolukta babamız olmadan. şimi birde ağustosta gideeğiz ama bu defa babacık da gelecek.2 hafta daöyle geçer. geçen gitiğimide batuan hiç ağlamadı korkmadı suda , umarım bu seferkinde de ağlamaz.azın geln suları hat yalıyodu. yüz üsttü çevirdiğim an suda eller,ayaklar çırpmaya başlıyodu.
bizim 5. diş çıktı.6. d gözüktü gibi bekliyoruz daha. ama popoyu kaldırmak bir mesele.
dönüyoruz sürünüyoruz. geri geri gidiyoruz. ama ileri gitmek için çok sıkımıyo canının kuzucuk. linden tutunca yürümesini adım atmasını biliyo ama kuzucuk. bugün bizim yatağın kenarında tutuna tutuna yürüttüm.çok hoşuna gitti.

hoşgeldin canımmmmmmmmmmmm,nereye gittiniz tatile.görüşürüz artık izmire gitmeden inşallahopuyorumnanaktan

Gunaydin kizlar dun esim biraz tadilat isleriyle ugrasmis kaynak felan yapmis simdi gozunu acamiyo yaa sabah dr goturduler damla damlatmis gozunu yikamis eve geldiginde gozu acikti biraz yatti tekrar aynisi oldu kaynagin isigi zarar vermis uff bilen biri yapsin sen neden atlarsin ki kayinvaldemde sabah 7 de istanbula gidecekti boyle olunca ucagi iptal ettirdi dukkani o acti bizimkide gozune patates sardim yatiyo napmam gerek onuda bilmiyom

Oh ne güzel herkes tatile gidiyor
Bu sene en son bana sıra geliyor ..Bi de tatilim 2 hafta ama 2.hafta ramazana denk geliyor ...Bu sene tatil yok bana ..Bi de üstüne taşınma olacak 2,5 yıllık evliyim 3.evimi görücem eylül sonunda ... ortaköy ,dikilitaş sırada g.tepe ya da etiler var bakalım nereye bu sefer ..Offf ya bıktım ben tasınmaktan ..
Kocam da bi yeri begenmiyor ki her yere bi kusur buluyor

Çok Geçmiş olsun ..İnsallah hemen iyilesir.
Patates iyi mi gelir ?
Tekrar bi doktoru arasanız sorsanız daha iyi değil mi ?

Slm Kızlar hasta olan arkadaşlara ve adaşıma geçmiş olsun tatildekilere iyi tatiller diliyorum inşallah darısı başıma ramazandan önce gidebilsek eve bir tadilat yapalım dedik heryer battı, boya badana, bebek birde hamilelik bu sıcakta hiç çekilmiyor hayır izin alıp evde otursam dinlenebilsem tamam da o da yok tek umudum biraz tatil yapmak inşallah başka isteğim yok Allah'tan....

Çok Geçmiş olsun ..İnsallah hemen iyilesir.
Patates iyi mi gelir ?
Tekrar bi doktoru arasanız sorsanız daha iyi değil mi ?

Caniim komsumuz bu islerle ugrasmis biliyo o gozun kaynaga magruz kalmasinin durumunu o dedi patates baglayin diye sabah bend nette baktim ordada oyle yaziyodu yada limon damlatin yaziyoduda limon yakar dedim patates bagladim gozunu hic acamiyo hatta eliyle kapatiyo yada yorgani cekiyo ne bicim seymis anlamadim yaa dr 2 saat karanlik bi ortamda uyu demis yapacagi bisey yok damla damlatmis gondermis bi kacgun sonra gecer demis

geçmiş olsun canım.Allah acil şifa versin inşaallah:Saruboceq:

e dinlenince geçmedimi.zamanla geçer inşaallah.yapılması gerekenleri yapmışsınız işte.
bizde sabah gittik hastaneye feyzayı götürdük avrupa hastanesine şu karaciğer enzimleri yüksektiya onun için.anacım bir kalabalık şaştım kaldım.doktor baktı önemli bişey değil gibi dedi.gastroentrolojiye gitmek istedik o burda yok fakültede var dedi.bizde geldik.birde fakulteye gideceğiz.aman bu hastane işi beni daraltıyor yaamafoldumben

leyla geçmiş olsun canım okuyorum ama cevap yazmaya vaktim yok kusura bakmayın zaten şimdiden kafayı yemek üzereyim delirecem ya

gecmis olsun canim ya bende patatesi duymustum eski kaynimdada olmusduda oda patates sarmistim insallah cabuk toparlara.s.

ilk günler hava çok rüzgarlıydı.yağızı sokamadık denize.son 2 gün girdi.birinde çok eğlendi.2.sinde ağladı:uhm:ben diyom bu çocuk 1 gün güldüğü espriye bile 2. gün gülmüyo diye.tutarsız:mymeka:canımcım kocişi kandırabilirsem şirinyerde amcamlar,esentepe de halamlar,hatayda emmi oğlum var.onlara bi ziyaret düşünüyorum.ordan selçuğa geçcez.ama asıl tatil kuşadasında olcak..akraba ziyaretini eşim ok lerse izmirde gezcem biraz.ama bu kocalar kendi tarafı olunca koşa koşa giderler,bizimkiler olduğu zaman bakarız derler
resim var koyarım canımcım ayıp ettinopuyorumnanaktan

ek gıda da zorluk yaşıyosanız zor.yağız katı gıdaların tümünü çiğneyip yutabiliyo.ama nasıl yapıyo hala çözemedim.haşlanmış mısırı koçanıyla birlikte kemirip yedi mesela tatilde.:uhm:et,ekmek,haşlanmış patatesi falan kocaman kocaman ağzına alıp çiğniyo.o yüzden de pek acele etmiyorum.ne zaman çıkarsa çıksın[/QUOTE]

hosgeldin ne güzel tatilin iyi gecmis:lepi: bizde ekimde gidicez bakalim nasil gecicek hos yanimda kaynim ve eltim varken nasil olucak oda bir muamma iyyyyyy düsenemiyorum bile normalde kaynimla fazla anlasamiyoruzda:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…