2008 Ekim Anneleri

ayyy iboşum çok güzel olur yaaa bizim oranın tarhanası birden kokusu burnuma geldikaydirigubbakcemile3rahmetli babannem yapardı epey uzun iş ama değerdi doğrusu süzme yoğurttan hemdeyerimseniben

Iboss len dun okudum da yusuf yurutecten ucuyomuss hee anam bunlar ne fena yaa hacer kirdi yurutecini bi zipliyoki ayni yerin iki tekeri kirildi haliyle dengesiz duruyi ve yana sarksa devrilecek bende bindirmiyom zaten emekliyo istedigi yeri geziyoodu artik o kesmiyo hatunu kanepeye tutup kalkiyo yuruyo oteki kapaneye geciyo yuroyo sonra sehpaya geciyo oyle dolasiyo hic ayrilamiyom yanindan

nerdesin sen :mymeka: napıo kuzucuklar :asigim:

çiftetelli oynuyoa napcaz sıkıntıdan patlıyom allahtan oğlu evde de bana bulaşmıyo çok

nerdesin sen ya çoktandır yoksun kızın napıyo yiğit nasıl

kızlar maşallah deyin baştan bakın ama gülçe 3-4 gündür yürüyor

canım bizler iyiyiz sen nerelerdesin yoksun hiççççççççç:sm_confused:

yaz geldi ya geziyoruz ama ben hastayım boğazlarım çok şiş bu hafta düğüncüyüz ondan sonra evde oluruz rahat rahat gelirim hepinizi çokk özledik ibolyacım şu düğün işini aradan çıkaralım ondan sonrada nasipse biz buluşalım maşallah gülçeye tutunmadanmı yürüyo tutunarak mı bu arada cemre nasıl yusuf eymen ve giray nasıllar hacer yaramazlığa devam ediyor galiba

Yesimcim hosgeldin cok gecmis olsunn dikkat et kendine bize hasta olmak bile yasak bu bebelerle helede sende 2 dene

Leen zambak ne gesiyon burda git kaynanacigin yoldan gelmis yeni otur yaninda sohbet edin haster giderin sonra gelin beni masimiyo int te takiliyo demesin

hadi bakalım canım düğünü bitir de gel hasret giderelim gülçe tutunmdan yürüyo canım 8-10 adım atıyo düşüyo işte düşe kalka yürüyo

Kizlar bebislere gunlik ortalama ne kadar su iciriyosunuz
ben hiç içiremiyom canım sudan nefret ediyo doktor her çocuk ihtiyacı kadar su içer demişti

Leen zambak ne gesiyon burda git kaynanacigin yoldan gelmis yeni otur yaninda sohbet edin haster giderin sonra gelin beni masimiyo int te takiliyo demesin

uleyn leyla karısı canımı sıkma valla salarım benim kaynanayı sana burnundan getiriir sana bak senin kaynanaya benzemez benimki :umursamaz:

heee biz de 10 gün kadar önce kardeşimi everdik, bebeyle çok zor oluyomuş ya, uykusuz kaldı 2 gün boyunca, sarhoş gibiydi yavrum, yusuf eymende emekliyo, ama artık öyle böle değil ışık hızıyla emekliyo, atom karnca gibi vızt vızt bi orda bi burda kaydirigubbakcemile3 dizlerinin üzerinde biyere tutunarak ayakta duruyo, her an yürüycek diye bekliyom, bakam ne zaman :sinifsinif: bu arada seinin oğlan nasıl anacım.

leyla yusuf eymen artık kendi suyunu kendi içyo, o yüzden ben sınır koymuyorum, havalar sıcak zaten, su biberonunu önüne koyuyorum o kendi alıp ihtiyacı kadar içyo, hatta sürekli yerde bekletiyourum biberonu, istedikçe ordan içiyo

heyyyyyyyt savulun uleynn ben geldimdelikafadulden
tatil bitti:çok üzgünüm:dün geldik.kayınvalidemlerin pansiyonda kaldık.aslında çok da iyi oldu.sabahları yağız erkenden kaltktığı için kayınvalidemler bizi bikaç saat uyutup oğluşa baktılar..öğleden sonra da sağolsunlar hep siz gidin biz bakarız diyerek bizi denize sepetledilerkaydirigubbakcemile3bu yıl otelde kalmayı düşünmedim zaten bebişle zor olur diye.böyle aile ortamında daha rahat oluyo.rahat rahat yemeğini yiyip,uyuyabiliyosun.ama tek dezavantajı kalabalığa alışan oğlumu artık evde tek başıma zaptedemiyorumbenneyaptımkisabahtan beri onunla ilgileniyorum ama hep mız mız.mutlu edemedim beyfendiyi:mymeka:şimdi uyuyo,kocişte nöbette..ayyy sizi çok özlemişim ya.en son 9 temmuzda girmişim siteye.yuh yani banaa:tomato:
neyse 15 gün sonra bi haftalık tatilimiz daha var.bu kez benim tarafa egeye gitcez:dance:ben şimdilik 2. tatil için enerji depolamaya çaılşcam.çünkü uçuş yaptığım dönemki yatılarımı saymazsam 2006 dan beri izmire gitmedim:çok üzgünüm:didikleyecek çoook yer var biriken
valla geçmişe bakıyım dicemde hangi birini okıyım anam yaa..ayın 9 undan beri
umarım hepiciğiniz iyisinizdiropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar maşallah deyin baştan bakın ama gülçe 3-4 gündür yürüyor
maşallaaahhhh bu kadar hareketliliğe gec bile kaldı cadıııııı Şeniz
gecmiş olun yeşimcim :teselli: bizde sizi cok özledik :gitme: biz iyiyizcok şükür :Saruboceq: bide diş cıkaydı :çok üzgünüm:
valla bende hesabını tutamıyorum nerdeyse biberon elimizde gexiyoruz.burası cok ama cok sıcak kafamçokkarıştı cok hararet yaptırıo vucudu.sende hep daya azına suyu icsin yerimseniben
hoşgeldin leeeennnn :dance: ne gzl içine sinmiş tatilin :1hug: yağız suya girdimi?nasıldı anlatsana :asigim: resmi falan varsa koyda görek :1hug:
demek izmire geliiiinnnnn alkisalkisalkis bende bırdayım :jeyyar: neresine gelcen bakem de hele sositososito
yok:çok üzgünüm:çıkmadı:çok üzgünüm:
tek biz kaldık dimiiiiiiiiiiiiiiisenağlama
oğlum dişsizmi olcak acaba..yaa 10 aylık olduk artık.yerleri bile belli.ama yok işte:1no2:

he bizde varık :lepi: baya yerleri belli bizimde ama gören herkes yasında cıkarır dii :çok üzgünüm: bi cıkaydı.ek gıdada zorluk cekio yavrum.herseyi yemek istio ama diş olmadığı için öğütmeden yutuo :çok üzgünüm: sonrada mokundan hi:çok üzgünüm:ç bozulmamıs olarak geri gelio kaydirigubbakcemile3

Anaa oda iyiymis bazewn su icirince istiyoo sulugu veryom hep ustune dokuyoo ictigini iciyo kalani uzerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…