slm kızlar size bişey danışacaktım.ben doğumdan sonra ilk kez geçen ay regl oldum 25 haziran da bugün 27 temmuz 1 ay geçti ilk aylarda sizde de oldumu böyle gecikmeler?çok az olmuştum zaten yumurtalıklarımda ağrıyo ama gelen giden yok normalmi sizce?
Herkes kacmiss ulee kizlar hepinizinde dedgi gibi hacer cin gibi valla cok bilmis kurnaz babasida bebekken boyleymis bide cok nazli hemen kusuyo kizinca hemen icini ceke ceke agliyo meran teyzesi de dedi hacer cojk fena haraketliligine bakti erken yuruyecek dedi canima okuyo valla yurese naparim bilmiyom
allah isteyenlere versin leyloşum ben sezeryanlyım zaten.hem giray hacerin başka versiyonu gözünü çıkarır vallalmaz:
Ya bu kusma numarasını nerden ögrendi bu cinler .Benim kızımda bir kc haftadır bana kusma numarası yapıyor nasıl zorluyor kendini uyutmak istedigimde... Bir seye zorlayınca da nasıl ellerini sıkıyo sinirleniyorr sinir küpü valla parmagında oynatıcak bu zilli beni
Kizlar bebislere tarhana yediriyonuz ya onu nerden aliyonuz ya bi tarhana bulamadim koyde teyzem var o yapiyodu ama simdi yapmiyo
Dogru diyonn bunlar kardes mardes dinlemez bogaralar bebegi girayda masaalah cok yaramaz
iyilik canım benim ne olsun.siz ne ara gittiniz pikniğe ne ara yaptın hazırlığı falan.hamarat gelin seniiNihal naber tatlimm
oyy yerim ben o yaramaz aslanıyürüteçle yapmadığı bişey yok bu çocuğun ya napacağımı şaşırdım artık ya.odasındaki şifonyerinin çekmecelerini açmış ordaki örtüleri çekmiş yerlere atmış temiz şeyler tekrar yıkandı(korkudanda anlamıyo giray deyip gözlerimi bir açıyorum korksun diye beni tavlamak için gözlerini kırpıp gülüyo bide bana bilmiş sıpacan:))
canım yokmu etrafında yapan.benim annem yapıyor.geçen senedn vardı onu verdi biraz oda bitti sayılır.kış için yeniden yapacak inşaallah.Kizlar bebislere tarhana yediriyonuz ya onu nerden aliyonuz ya bi tarhana bulamadim koyde teyzem var o yapiyodu ama simdi yapmiyo
zambakcım napıyo acaba kayın anasıyla heheheheeeeeeee:))
ayyy espri bir tarafa kıza allah sabır versin normalde değilmiş kadın zaten
merhabalar uzuuuuunnn zaman oldu girmeyeli burada muhabbet devam ediyor ne güzel allah bozmasın yaramazlar uğraştıyomu ekim analarını?
çiftetelli oynuyoa napcaz sıkıntıdan patlıyom allahtan oğlu evde de bana bulaşmıyo çokzambakcım napıyo acaba kayın anasıyla heheheheeeeeeee:))
merhabalar uzuuuuunnn zaman oldu girmeyeli burada muhabbet devam ediyor ne güzel allah bozmasın yaramazlar uğraştıyomu ekim analarını?
kızlar maşallah deyin baştan bakın ama gülçe 3-4 gündür yürüyor
iyilik canım benim ne olsun.siz ne ara gittiniz pikniğe ne ara yaptın hazırlığı falan.hamarat gelin senii
oyy yerim ben o yaramaz aslanıanacım yerler çokmu kirliydiki yeniden yıkadınkaydirigubbakcemile3
canım yokmu etrafında yapan.benim annem yapıyor.geçen senedn vardı onu verdi biraz oda bitti sayılır.kış için yeniden yapacak inşaallah.
napacak bolca hasret gideriyorlardır canı ciğeri kaynanasıylakaydirigubbakcemile3
Kizlar bebislere tarhana yediriyonuz ya onu nerden aliyonuz ya bi tarhana bulamadim koyde teyzem var o yapiyodu ama simdi yapmiyo
zambakcım napıyo acaba kayın anasıyla heheheheeeeeeee:))
Sizden sonra dukkana gittik geri bikac saat sonra kapattik markete girdik eve geldik hemen sepeti hazirladim gittik canikom
Yaa kim yaparki bu tarhanayi burda nasil yapiliyoo ben yapamazmiyim koydekiler suzme yogurtlan yarmayi karitirip cig kofte gibi daha ince yapip yapip damlarda kurutuyolardi sonra pisircegin zaman islatiyon ama bu bebelere yedirdiginiz farkli galiba toz halinde dimi
Sizden sonra dukkana gittik geri bikac saat sonra kapattik markete girdik eve geldik hemen sepeti hazirladim gittik canikom
Yaa kim yaparki bu tarhanayi burda nasil yapiliyoo ben yapamazmiyim koydekiler suzme yogurtlan yarmayi karitirip cig kofte gibi daha ince yapip yapip damlarda kurutuyolardi sonra pisircegin zaman islatiyon ama bu bebelere yedirdiginiz farkli galiba toz halinde dimi
iyilik canım benim ne olsun.siz ne ara gittiniz pikniğe ne ara yaptın hazırlığı falan.hamarat gelin senii
oyy yerim ben o yaramaz aslanıanacım yerler çokmu kirliydiki yeniden yıkadınkaydirigubbakcemile3
canım yokmu etrafında yapan.benim annem yapıyor.geçen senedn vardı onu verdi biraz oda bitti sayılır.kış için yeniden yapacak inşaallah.
napacak bolca hasret gideriyorlardır canı ciğeri kaynanasıylakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?