2008 Ekim Anneleri

görüşürük destinam..akşama yaz hangi saatte gelirsende..merakta bırakma:)

selam kıslarr..
bamyacık duruşunu düzeltmiş baş aşağı duruyo suyumuzda iyi benden bebeğe giden bütün damarları kontrol etti kan akışını falan normal dedeii yalnız 1 hafta geriye düştük.29+6 ama29+0 gösteriyo ölçümleri normal gebeliklerde bunu önemsemeyiz dedi ama benim kızdada böyle 1 hafta 1 hafta sonra 4 haftaya çıkmıştı gerileme o yüzden biras önemseyelim dedii..
sidgara kesinlikle yasak içmiyom zatii..süt ve ürünlerini tüketiyorum demir hapınıda alıyorumm..
eğer 34.haftasında 2 haftaya çıkarsa bebeği erken alabiliris dedeii...

aman mıy mıy mıy ağzının içine düşüyom ne dediğini anlamak için zaten 34.haftada buna bidaha gidip nstye bağlanacamm sonra istanbula gidicem bakalım benim doktorum ne diycek onun dediklerini daha çok umursuyorumm..
uzun oldu galiba yaa bu arada 1300 gr 29+6 zayıf yanee..:CüvCüv:

destina canım inşallah bi problem olmaz bebek şimdiye kadar haftası ile uyumlu gidiyordu dimi nasıl oluyoda daha sonra geri gidiyo anlamadım ?ama istanbuldaki doktorun daha tecrübeli galiba demi bakalım onediyecek kilosuda normal zayıf değil

evet yeşimcim bu haftaya kadar normaldi..hatta ilk haftalarda 3-4 gün ilerideydii bu hafta 1 hafta geriye düştükk dediğim gibi normalde aslında önemsiz bişiy ama benim kısımda 7 aya kadar normal geldii sonra 1 hafta atarak 4 hafta geriye düştü ve 37+3 sezaryanla aldılar bu durumdaki bebekleri içerde büyütmektense dışarda büyütmeyi tercih ediyolarr..

desticim benim dr um bu kadar ileri ve geri olması önemlideğil demişti suyun iyi kan akışı normalmiş çok şükür.benim de gittiğimde dr önce buna bakıyo.yalnız niye erken alacağını anlayamadım:uhm:

evet istanbuldaki doktorum çok iyi bi adam..hatta başka hastanelerden sadece ona ikili üçlü testleri yaptırtmaya geliyolar amniyosentez olaylarına falan o bakıyo çok tecrübeli bi doktorr..bakalım eylül 20 gibi heralde ordayımm..

canım şimdi ilk gebelik hikayesi önemli ya..1 hafta geriye düşmesi çok önemsiz çünkü 1 hafta hata payı veriyolar makinelere 2 haftayıda çok önemsemiyolar geç döllenmedir minyon tipli bebektir falan filan diye ama gerilik 3 hafta ve üstüne çıkınca bebişi içerde zorlamaya başlıyo çünkü eşin(bebeğe senden giden besinlerri taşıyan zımbırtı)yaşlanıyo suyun azalıyoo yani bebeği zora sokmuş oluyosunn..şimdilik herhangi bi sıkıntı yok saten canımın içi eğer bidahaki gidişimde yani 34 haftalıkken geriye gidiş artarsa sanırım 37 de falan alıcaklar bebeği hayırlısı olsun üzülm üyorum benn..kısımdada öyle oldu doktora neden böyle olur dedim 3 şey saydı
1:usg bozuktur
2:bebek minyon tiplidir
3:bebek özürlüdür diye ozaman bi üzüldüm ama hiç bişiy olmadı allahıma binşükür kısım yaşıtlarının hepsinden uzun dehşet bi zekası var tek derdimm çok zayıftı çok zor büyüttüm napim öylede olcaksa gene büyüycekkbenneyaptımki

inşallah bişi olmaz canım bana bakın hepiniz erkenden sezaryen olup normal doğumları sona bırakmayın yoksam buralarda canım sıkılır benim vaktinizi saatinizi bekleyinkaydirigubbakcemile (tabiki de saka allahım sağlıkla zamanında kucaklarımıza almayı nasip etsin) sezaryenler daha erken oluyo ya obakımdan dedimdi-tatlicadiarzu-

yok kısımm doğuralım hepimiz daha yeni listelerim var krokilerini verim
1OĞUM SONRASI ŞİŞKOLARIN DURUMLARI
2:KAKA SORUNLULAR
3OĞUM SONRASI LİBİDOLULAR
4:UYKUSUZLAR
GİBİ uzuyo valla:lepi:

destinam sana kendimden bile cok güveniyorum ben ya..bööle bi durum bende olsa senn kadar bilinçli hareket edemzdim sanırım.harbiden tbrklr bacım.kızın gibi oğlusunda zehir bir delikanlı olucak inşallah..ee anasına bak kızını al kenarına bak bezini al demişler:)) bu senn oğlan içinde gecerli olucak:)) bu anlattıkların baska birinde olsaydı inan cok endişelenirdim.ama sende nedendir bilmiyorum(belki tecrübenden belkide bilginden) içim cok rahat:)

güünaaaaaaaaydınnn :teytey::teytey:
işte geldim burdayım :lepi:
sz neredesiniz yahu yoklama aldırmayın bana geldiimin ilk günüklava:
ben yokken coşmuşunuz gene ne bu ya 150 sayfa bi göz atıım dedim ama gözüm korktuuuuuu:1shok:
ne alemde bakıım göbüşler ben büyütmüşüm oğluşu 10 kil oolmuşuz acep nasıl gidecek bu kilolar bu arda artık göbüş popoyu geçti kanımca ilgilenenlere duyrulurrhihoyyyt
fotolayıp koycam göbüşümü
şimdik biraz işleneyim ev almış başını gidiyo valizden kirliler taşıyo arada takılırım
öffffffff yine tatil bitti sendromu neyseki pazarda istanbula gidiyoz
ay ben pek bi gezenti oldum benim oğluş yollarda doğmasa iyidir:roflol:

günaydın kızlar edhak hoşgeldin cnm.destina ultrasyonlarda +2-2 hafta yanılmapayı vardır.allahın izniyle herşey yolunda olucak inşallah.

Herkese Günaydınlarrrrrrrrrrrhihoyyyt
Destinacım önce bebişine sonra sana maaşallah valla biz olsak kafayı yemiştik iyiki tecrübelisin Allah herşeyin hayırlısını versin. Yüce Rabbim cümlemize en güzel doğumlar ve sağlıklı akıllı bebekler nasip etsin inşallah:Saruboceq:

günaydınlarrrrrrrrrrrrr...................destinacım gözün aydın oğluşunu gördün , maşallah oğluşa da sana da .....................edhakcım hoşgeldin canımmmmm , ne istanbulu bacım bi otur bi soluklan , hem gezme öyle valla bak benzin istasyonlarının wc sinde doğuruyo hamişler , Allah esirgesinnnn :1shok:...................................

günaydın kıslar....bebişim babasına benziyomuş doktorum dedi...ne var ne yok iş yoğunluğu giremedim bayadır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…