yeşimcim yıllar önce yaşadığım bi olayı anlatimm....bi arkadaşımın ablası sevgilisinden hamile kalmışş ve nasıl bi saflıksa hamile olduğunu 9 ay boyunca anlamadı..her ay düzenli regl oldu..aslında biz lilolarından falan şüphelendik bi ara ama bekar ya insan yakıştıramıyo tabii.bide kısa tıknaz bi tipti zaten hamile gibi diilde kilolu gibi duruyodu neyse 9.ayın sonunda bu sancılanıyo falan 3-4 günde tuvalete çıkamamışş kabızlıktır diye bunu acile götürdüler wcde taşın üstüne doğurmuş çocuğu bu kadar olurr..
hala bi insanın ne olursa olsun hamile oluşunu 9 ay boyunca hissetmemesini anlamıyorumm..
ne yazıkkı çocuk sanırım doğum esnasında kafasını sert şekilde taşa çarptığı için bazı problemleri varr
kızlar şimdi bir haber okudum gaziantepte benzin istasyonunda lavaboya ihtiyaç için giren kadın doğum yapmış çığlıkları duyan çalışanlar hemen eşine haber verip 112yi aramışlar:1shok:kafamçokkarıştı
lavobaya girmiyoruz, anlaşıldı tamam:CüvCüv:
hayırlı doğumlar....
kıs allah seni netmesin yani karnımdaki ayoll..
bebişin kontrolü var bugün ama haklısın ilk bebek değil bide evde prensesim varr:asigim:
yeşimcim yıllar önce yaşadığım bi olayı anlatimm....bi arkadaşımın ablası sevgilisinden hamile kalmışş ve nasıl bi saflıksa hamile olduğunu 9 ay boyunca anlamadı..her ay düzenli regl oldu..aslında biz lilolarından falan şüphelendik bi ara ama bekar ya insan yakıştıramıyo tabii.bide kısa tıknaz bi tipti zaten hamile gibi diilde kilolu gibi duruyodu neyse 9.ayın sonunda bu sancılanıyo falan 3-4 günde tuvalete çıkamamışş kabızlıktır diye bunu acile götürdüler wcde taşın üstüne doğurmuş çocuğu bu kadar olurr..
hala bi insanın ne olursa olsun hamile oluşunu 9 ay boyunca hissetmemesini anlamıyorumm..
ne yazıkkı çocuk sanırım doğum esnasında kafasını sert şekilde taşa çarptığı için bazı problemleri varr
:
:roflol:hee girmiyonuzz..celen şu kilotlu hasta beslerinden bulmuştu ya edip edip değiştiririz galii:roflol:
lavobaya girmiyoruz, anlaşıldı tamam:CüvCüv:
hayırlı doğumlar....
ayy yahuuu bebek hiçmi tekme atmadaı kıpırdamadı nasıl şey bu yaaa.şimdi napıyo kendi durumu anlamışkiailesine nasıl anlatsın
benimde bi tanıdığım var o da 5 aylıkken farketmişti hamile olduğunu adetleri düzensizmiş normalde o yüzden anlaşılmadı kilolu olduu için karnıda hep vardı ilginç dimi bense 4 haftalıkken anlamıştım meleğimin varlığınıhatta ben içime düştüğü günü bile bildiğimi iddia ediyorum kimse inanmasada
kıs ihtiyaç için napcaz çatlıcazmı:1shok: ama normal doğum yapan biri olarak ilk doğumumdan bir anımı anlatayım size doğum zamanım vardıya değişimine denk gelmiştim herkesi doğurttular bir ben vardım sancı odasında doktor beni muayene etti biraz daha zamanın var ıkınmaların gelecek yavaş yavaş ıkın dedi ben nebilim ilk kez doğuruyorum ıkınmam geldikçe allah ne verdiyse ıkındım yatakta 10 dk kadar bi zaman geçti doğum uzmanı bir işi için sancı odasına girdi ona dedimki benim alt tarafıma bişi geldi gibi bi bakarmısınız kadın çarşafı kaldırmayla birlikte bağırması bir oldu sakın ıkınma çocuğun kafası görülüyo tabiii beni hemen doğumhaneye aldılar
siz siz olun ihtiyaç sırasında fazla ıkınmayın yani-tatlicadiarzu-
:roflol:benim alt tarafıma bişiy geldii bi bakarmısınn:roflol::roflol::roflol:
eee işin olduğu günleri biliyosan düştüğü günüde biliyosundurrkaydirigubbakcemile
:1shok:amanınnnnnnnn yeşimcimmmm nerdeyse doğum işini kendin halletcekmişinn
iyi de ayda bi kez yapmıyoz ya birden fazla oluyo yani nası desem
ama o gün böyle içimde acayip bişiler oldu kendimi hamile gibi hissetmeye başladım hatta test yaptım ama çıkmadı doğal olarak zaten hesaplarım da tutuyor sat hesabına göre 19 ocak benim hissime göre 13 ocak yani 6 gün önce ve de her ultrason (yanılma payları olsa da) bebeğin sat a göre 4-5 gün ilerde gittiğini söylüyor
anladım canımcım ama genelde adet sonrası 10 gün tehlikeli falan ya ondan dediydimm..
kıslar bende kaçıyorum kızımı giydirecem hazılık yapıcamm ..zaten hemen gelirimm iinşallah iyidir bamyamm kilo almıştırsenağlama
akşam yazarım belki öptüm hepiciğiniziiŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?