2008 Ekim Anneleri

walla bende anlıyamadım bi insan hamile olduğunu nasıl anlamaz ki....içindeki kıpırdamaları...yer değiştiren bir canlının varlığını nasıl hissetmez...çok ilginç..bebeğin sağlığının yerinde olmamasına çok üzüldüm

kıs allah seni netmesin yani karnımdaki ayoll..
bebişin kontrolü var bugün ama haklısın ilk bebek değil bide evde prensesim varr:asigim:

ayyyy kendimi çok kötü hissediyorumm:))))ne gülünç bi durum.ama neyseki evde bekleyen bi tane prenses varmış bu durumu kurtarıyor çok şükür...allah mı söylettirdi ne işte:)çok şanslısın..umarım sorunsuz bi doğum bekler sizi..bi kız bi oğlan.insan onların sağlıklarından başka ne ister ki....

ayy yahuuu bebek hiçmi tekme atmadaı kıpırdamadı nasıl şey bu yaaa.şimdi napıyo kendi durumu anlamışkiailesine nasıl anlatsın

lavobaya girmiyoruz, anlaşıldı tamam:CüvCüv:

hayırlı doğumlar....

kıs ihtiyaç için napcaz çatlıcazmı:1shok: ama normal doğum yapan biri olarak ilk doğumumdan bir anımı anlatayım size doğum zamanım vardıya değişimine denk gelmiştim herkesi doğurttular bir ben vardım sancı odasında doktor beni muayene etti biraz daha zamanın var ıkınmaların gelecek yavaş yavaş ıkın dedi ben nebilim ilk kez doğuruyorum ıkınmam geldikçe allah ne verdiyse ıkındım yatakta 10 dk kadar bi zaman geçti doğum uzmanı bir işi için sancı odasına girdi ona dedimki benim alt tarafıma bişi geldi gibi bi bakarmısınız kadın çarşafı kaldırmayla birlikte bağırması bir oldu sakın ıkınma çocuğun kafası görülüyo tabiii beni hemen doğumhaneye aldılar

siz siz olun ihtiyaç sırasında fazla ıkınmayın yani-tatlicadiarzu-

ayy yahuuu bebek hiçmi tekme atmadaı kıpırdamadı nasıl şey bu yaaa.şimdi napıyo kendi durumu anlamışkiailesine nasıl anlatsın

facia oldu tabi annesi götürmüştü hastaneye eve kucağında bebekle geldiler bide karadenizliler baba delirdi falan neyse evlendirdiler bunları iki çoçukları daha oldu ama bu 6 yaşında falan yürüme ve konuşma bozukluğu var diğerleri sağlıklıçç

benimde bi tanıdığım var o da 5 aylıkken farketmişti hamile olduğunu adetleri düzensizmiş normalde o yüzden anlaşılmadı kilolu olduu için karnıda hep vardı ilginç dimi bense 4 haftalıkken anlamıştım meleğimin varlığını hatta ben içime düştüğü günü bile bildiğimi iddia ediyorum kimse inanmasada

kızlar ben kaçtım ...hadi bebişlere ve kendinize çok çok iyi bakın.öpüyorum sizi...

eee işin olduğu günleri biliyosan düştüğü günüde biliyosundurrkaydirigubbakcemile

:roflol:benim alt tarafıma bişiy geldii bi bakarmısınn:roflol::roflol::roflol:

eee işin olduğu günleri biliyosan düştüğü günüde biliyosundurrkaydirigubbakcemile

iyi de ayda bi kez yapmıyoz ya birden fazla oluyo yani nası desem
ama o gün böyle içimde acayip bişiler oldu kendimi hamile gibi hissetmeye başladım hatta test yaptım ama çıkmadı doğal olarak zaten hesaplarım da tutuyor sat hesabına göre 19 ocak benim hissime göre 13 ocak yani 6 gün önce ve de her ultrason (yanılma payları olsa da) bebeğin sat a göre 4-5 gün ilerde gittiğini söylüyor

:1shok:amanınnnnnnnn yeşimcimmmm nerdeyse doğum işini kendin halletcekmişinn

bebek küçük olsa hakketen kendim doğuracakmışımda neyseki kilosu yerinde ve de ilk doğum olduğu için hemen çıkmamış allahtanki kadınada zamanında seslenmişim bebek biraz daha orada kalsa oksijensiz kaldığı için allah muhafaza kaybetme yada sağlık sorunları yaşayabilirmişiz şükür bişi olmadı :Saruboceq:

anladım canımcım ama genelde adet sonrası 10 gün tehlikeli falan ya ondan dediydimm..

kıslar bende kaçıyorum kızımı giydirecem hazılık yapıcamm ..zaten hemen gelirimm iinşallah iyidir bamyamm kilo almıştırsenağlama
akşam yazarım belki öptüm hepiciğiniziiŞeniz

hadi canım güzel haberlerle dön inşallahhhhhhh:Saruboceq:

hah ii olmus bu bırtlatmaları konusmanız:mymeka: dahada ben cıkmam wcye falan kolay kolay:1no2:
buarada prizecim hoş geldin.ahanda bu karılar bööle konusuolar sonrada cok evham yapıosunuz die bize kızıolar:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…