bu arada ŞAFAKKKKKK 26 hihoyyythihoyyythihoyyyt
senağlama
kısslar diomandın yazdıklarını okudum. çok zor bişii çok duygulandım.
senağlama
kısslar diomandın yazdıklarını okudum. çok zor bişii çok duygulandım.
:sm_cool: hoşgeldin edhakkkk. kısss hiç ne oldu ne bitti diee sormuyonn ilk ekim bebeği doğdu sen yokken. diomand doğurdu ve ağustos annesi oldu. inşallah yakın bi zamanda bebişini kucağına alır. şuan küvezde malesef bebişi
destinacım bamyanı görmüşsün hayatım bence kilosu iyi :) benimkiyle karşılaştırınca aynı gidiyolar
olcayyyyyyy rüyamda seni gördüm qıııı. işyerinde çalışıyodun harıl harıl. uzun boylu alımlı bi bayandın . ve ekim anneleriyle buluşuyoduk :) heralde dün bu kıssların izmir buluşmasının etkisinde kaldım -tatlicadiarzu-
günaydınlarrrrrrrrrrrrr...................destinacım gözün aydın oğluşunu gördün , maşallah oğluşa da sana da.....................edhakcım hoşgeldin canımmmmm , ne istanbulu bacım bi otur bi soluklan , hem gezme öyle valla bak benzin istasyonlarının wc sinde doğuruyo hamişler , Allah esirgesinnnn :1shok:...................................
kajocum valla sölediğin iyi oldu diamond isminin geçtiğini gördüm ama sayfalar çok olduğundan hepsini okuyamadım ne oldu merak etmiştim allahım sağlıkla kurtarır inşallah:sm_cool: hoşgeldin edhakkkk. kısss hiç ne oldu ne bitti diee sormuyonn ilk ekim bebeği doğdu sen yokken. diomand doğurdu ve ağustos annesi oldu. inşallah yakın bi zamanda bebişini kucağına alır. şuan küvezde malesef bebişi
-tatlicadiarzu-
olcaycımm ekimin 20 sinde 5.evlilik yıldönümümde bi aksilik olmassa oğlumu alıcam inşallah kucağıma..sok sakin değilim aslında benimde herüfe kızdığım küstüğüm oluyorr...ama zaman ilerledikçe göreceksiniz ki çakıl senin evlilik 8 yılmıydı o daha tecrübeli insan daha sakin davranabiliyoo...
kıs celen ne 3 ü anlamadım ben şimdik konulardan uzak kaldım bak şimdi bilgilendir beni
3 gün sonra doğurmuyon dii mi allah muhafaza??
yoksa 3 vakte kadar dedikleri şey bu mu hani 3 hafta mı var??
edhakcım kocası gelcek 3 gün sonraa..
celen kıs falla bende geçen akşam doğurduydum kız ama aa nasıl erkekti falan diyorum hemde sancıları falan kalktığımda hatırlıyodum haa resmen normal doğum yaptımm..
ee artık bebişler doğana kadar böyle bol bol rüya görcezzz..
olcaycım inan her sıkıntı kıskançlıktan çıkıyoo..o konuda rahat olacaksın dizginleri bırakmadan tabi arada bi gözğn ona kayıcak ama belli etmiycan rahat olucan..ama karşılıklı tabi oda kıskanmıycakkk..bide değişmeyeceğini anlayıp bazı huylarını kabul etmeyi öğrenicen işte..
biraz idare biraz sevgi biraz görmezlikten gelme böyle böyle gitcekk işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?