2008 Ekim Anneleri

bu arada ŞAFAKKKKKK 26 hihoyyythihoyyythihoyyyt

çakılcım maşallah canımmmm az kalmış demek ilk hikayemiz senden olucak rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn...ay bende heyecanlandım kızlar bu arada diamonda da dua edelim hepimiz...etkilenmemek elde değil..

:sm_cool: hoşgeldin edhakkkk. kısss hiç ne oldu ne bitti diee sormuyonn ilk ekim bebeği doğdu sen yokken. diomand doğurdu ve ağustos annesi oldu. inşallah yakın bi zamanda bebişini kucağına alır. şuan küvezde malesef bebişi

destinacım bamyanı görmüşsün hayatım bence kilosu iyi :) benimkiyle karşılaştırınca aynı gidiyolar

olcayyyyyyy rüyamda seni gördüm qıııı. işyerinde çalışıyodun harıl harıl. uzun boylu alımlı bi bayandın . ve ekim anneleriyle buluşuyoduk :) heralde dün bu kıssların izmir buluşmasının etkisinde kaldım -tatlicadiarzu-

senağlama
kısslar diomandın yazdıklarını okudum. çok zor bişii çok duygulandım.

valla bende okudum salya sümük Allah kimseye yaşatmasın....diamonda da sabırlar versin beebği biran önce sağlığına kavuşsun...çok üzüldüm...senağlama

Öylemi cnm ya bencede dün hatunlar kaynattı sende etkisinde kaldın kesin alımlı olduğumu söylerleryerimsenibenBen kendimi pek güsel bulmuyorum ama yüzümede bakılıyor yanim gizli bi havam var benim biliyon mu:roflol:Ama maalesef uzun boylu değilim standartım standart ama çokkkkkk istrdim uzun olmayı:dilcikar:

Bu arada herkese günaydın...Çakılım az kaldı yav...İlk hikayemiz senden valla...Destinam sen var ya süpersin bence yaşının çokkkkkkkkk üzerinde bi olgunluğa sahipsin...Bızdık' ın da dediği gb biz olsak kafayı yerdik gerçi sen tecrübelisinde ama anladığım kadarıyla sakin bir kişiliğin var senin olaylar karşısında mesela bizler kocişlere kızıyos ya arada birde orda bile sen teselli ediyon bizi ve olgun davranıyosun mesela hep kocişine karşı nasıl başarıyon gı hakketen bu arada kaç yıllık evlisin sen valla merak ettim bak şimdi ben senden kaç bi yaş büyüğüm valla bende binde biri yok senin hallerinin özendim kıs ne yalan söyliyimmmmmmmmmm

ay okudum valla çakılım içim bi garip oldu ben böle bişeyi bi keresinde haberlerde duymuştum kadın doğuma gidiyo sancı az beklerkene çişi geliyo alaturka tuvalete ederkene bebek doğup düşüyo tabi ölüyo o yüzden hep klozetlere oturmaya dikkat ediyom tabi umumi tuvaletlerde değil
kıs bu arada yine seni çakal yapmış bunlar ezdirmem ben ürkek tavşan çakılımıklava:
bak 26 günü de kalmış yuppiiii:lepi:hihoyyyt

kajocum valla sölediğin iyi oldu diamond isminin geçtiğini gördüm ama sayfalar çok olduğundan hepsini okuyamadım ne oldu merak etmiştim allahım sağlıkla kurtarır inşallah

olcaycımm ekimin 20 sinde 5.evlilik yıldönümümde bi aksilik olmassa oğlumu alıcam inşallah kucağıma..sok sakin değilim aslında benimde herüfe kızdığım küstüğüm oluyorr...ama zaman ilerledikçe göreceksiniz ki çakıl senin evlilik 8 yılmıydı o daha tecrübeli insan daha sakin davranabiliyoo...

goooooddd morrrnniiiinnnggghihoyyyt edhakcım hoşgeldiiiinn:1hug:
kajocum gece senle ben siteye calısmısız bende rüyamda destinayı gördüm:mymeka:doğurmus karıkafamçokkarıştı1bucuk kilo doğdu oğlum diyo.bende burdakileri toparlayıpğ hastaneye gidiyorumCADIARZU allah hayra cıkara:Saruboceq:
buarada benm şafakta üüüüüüççççç:teytey::icecream:

kıs celen ne 3 ü anlamadım ben şimdik konulardan uzak kaldım bak şimdi bilgilendir beni
3 gün sonra doğurmuyon dii mi allah muhafaza??
yoksa 3 vakte kadar dedikleri şey bu mu hani 3 hafta mı var??

Öylemi diyosun hayatcım ya!!!Bazen kendi kendime ne diyorum biliyomusun e yani OLCAY bu kadarda gitme üstüne ama bunu derdemez de diyorum ki neden gitmicekmişim haklıyım işte :dilcikar:Ama bişey öğrendim hiç bişey ilk günkü gb kalmıyor nolur sanki o ilk heyecanlar bir ömür boyu yaşansa değil miKısıyom işte kıssssssss hemde bazen çok kısıyommmmmmmm

Len ne bu rüyalarınızda garipleşti valla bende geçen gün 7-8 tane elevit ağzımda çiğniyorum sonra elimdeki ilaç kutusunu çeviriyorum başka ilaç ismi yazıyor diyorumki acaba midemi yıkasalar bebeğime bişey olmadan kurtulur muyuz ne bilim acaip acaip şeylerkafamçokkarıştı

kıs celen ne 3 ü anlamadım ben şimdik konulardan uzak kaldım bak şimdi bilgilendir beni
3 gün sonra doğurmuyon dii mi allah muhafaza??
yoksa 3 vakte kadar dedikleri şey bu mu hani 3 hafta mı var??

Yok EDHAK' cım yok kocişi gelecekte o şafakı sayıyo hatunumuz ALLAH korusun gı ne doğurması bu arada hoşgeldin bebeğim hoşgeldin kusura kalma daldım gitti ösledim seniŞeniz

DESTİNA' m demek ÇAKIL daha tecrübeli hakketen kıs o da pek kısmıyo kocişine valla bugün elimden kurtulamazsınız niye kızmıyonus kocişlere nasıl başarıyonus anlatceniz bugün bana hadin bakem:roflol::1rolleyes::dance:

edhakcım kocası gelcek 3 gün sonraa..

celen kıs falla bende geçen akşam doğurduydum kız ama aa nasıl erkekti falan diyorum hemde sancıları falan kalktığımda hatırlıyodum haa resmen normal doğum yaptımm..
ee artık bebişler doğana kadar böyle bol bol rüya görcezzz..

olcaycım inan her sıkıntı kıskançlıktan çıkıyoo..o konuda rahat olacaksın dizginleri bırakmadan tabi arada bi gözğn ona kayıcak ama belli etmiycan rahat olucan..ama karşılıklı tabi oda kıskanmıycakkk..bide değişmeyeceğini anlayıp bazı huylarını kabul etmeyi öğrenicen işte..
biraz idare biraz sevgi biraz görmezlikten gelme böyle böyle gitcekk işte..

Aslında tesbitin çok doğru DESTİNA' m ya ben hiç kıskanç biri değildim ama bana bu aralar bi haller oldu gözüm üzerinde herüfün ay kendimi alamıyorum ya deliriyomuyum neyim rahat olmam lazım kıs bi günahıda yok he bunu da biliyom aslında ama anacım işte elimde değil rolleri değiştik ilk zamanlar nasıl tepemdeydi nefes aldırmıyodu bana nasıl kıskanıyodu şimdi hiç kıskanmıyo sanki bu da beni delirtiyo olabilir ...Bide değişmeyeceğini anlayıp kabullenme konusunda da çok haklısın aslında belkide çözüm kabul etmeyi öğrenmektedir kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…