epiduralle hiç felç olan duymadım
ben kendimi doktorumun güzel ellerine bırakıcam artık çok düşünmüyorum sağlıklı bi şekilde olsun da nasıl olursa olsun, etrafa çok takılma ağzı olan konuşur herkesin doğum hikayesi de farklıdır bunu unutma biri çok rahat normal doğum yaparken bir başkası ölme derecesine gelebiliyor o yüzden doktorundan memnunsan ona bırak derim
SİZİ PELTEKLER SİZİİİkaydirigubbakcemile3
yeşimcim oğluşlarımız adaş olsun yiğit kalsınn..bak çocuklar çok acımasız kamil ismiyle muhtemelen çok üzerler oğlunu..ailelere bi şekilde anlatılırr sizin gönlünüz olsun herkesin gönlünü yapıcam dersen uzar gider o isimm..
evet canım insan büyükler üzülecek diye biraz kafaya takıyoda amaaan onlarda zamanla unuturlar biz yiğit ismini sevdik oğluşlarımız inşallah adaş olacaklar
SİZİ PELTEKLER SİZİİİkaydirigubbakcemile3
yeşimcim oğluşlarımız adaş olsun yiğit kalsınn..bak çocuklar çok acımasız kamil ismiyle muhtemelen çok üzerler oğlunu..ailelere bi şekilde anlatılırr sizin gönlünüz olsun herkesin gönlünü yapıcam dersen uzar gider o isimm..
prize hoş geldin tam doğum tarihinide alimm listeye eklim canımsenii.bu arada bende epidural yapıcam baskılar beni yoldıramaz:enbuyukkk:
kızlar şimdi bir haber okudum gaziantepte benzin istasyonunda lavaboya ihtiyaç için giren kadın doğum yapmış çığlıkları duyan çalışanlar hemen eşine haber verip 112yi aramışlar:1shok:kafamçokkarıştı
kızlar şimdi bir haber okudum gaziantepte benzin istasyonunda lavaboya ihtiyaç için giren kadın doğum yapmış çığlıkları duyan çalışanlar hemen eşine haber verip 112yi aramışlar:1shok:kafamçokkarıştı
:1shok::1shok::1shok:anammmmmmm zamanımıymış doğumunun
ya bamyamla buluşmama iki saat var nası geççek yaa gitmeyin leenn:mymeka:
hoş buldum efenim.doğum tarihim 5 Ekim allah kısmet ederse.bende epidural yapacağımmm heyoo:))
bu arada Bamya kim?sadecemerak :)mazur gör lütfen..
bamya benim minik oğlum kontrolümüz varda bugün 19:15 te dakkaları sayıyorumm:asigim:
yeşimcim yıllar önce yaşadığım bi olayı anlatimm....bi arkadaşımın ablası sevgilisinden hamile kalmışş ve nasıl bi saflıksa hamile olduğunu 9 ay boyunca anlamadı..her ay düzenli regl oldu..aslında biz lilolarından falan şüphelendik bi ara ama bekar ya insan yakıştıramıyo tabii.bide kısa tıknaz bi tipti zaten hamile gibi diilde kilolu gibi duruyodu neyse 9.ayın sonunda bu sancılanıyo falan 3-4 günde tuvalete çıkamamışş kabızlıktır diye bunu acile götürdüler wcde taşın üstüne doğurmuş çocuğu bu kadar olurr..
hala bi insanın ne olursa olsun hamile oluşunu 9 ay boyunca hissetmemesini anlamıyorumm..
ne yazıkkı çocuk sanırım doğum esnasında kafasını sert şekilde taşa çarptığı için bazı problemleri varr
destina bizim kontrol cuma günüydü ben bu kontrolde çok heyacanlandım sanki doktor erken olacak falan der gibi falan geliyodu ama hersey normalmiş bu arada gene 1 ay sonraya verdi randevuyu bize ben iki hafta sonraya verir sanıyordum bakalım bu bir ay nasıl gececek
prize ben sana hoşgeldin demedim sanırım unuttum hamilelik işte kusura bakma canım hoşgeldin
ooo ilk bebiş değil yanii..ayy çok güzel bir duygudur eminim..umarım bende tadarım annelik duygusunu bir aksilik çıkmadan ...umarım bamya nın ciddi bieyi yoktur..allah sağlık sıhhat versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?