2008 Ekim Anneleri

SİZİ PELTEKLER SİZİİİkaydirigubbakcemile3

yeşimcim oğluşlarımız adaş olsun yiğit kalsınn..bak çocuklar çok acımasız kamil ismiyle muhtemelen çok üzerler oğlunu..ailelere bi şekilde anlatılırr sizin gönlünüz olsun herkesin gönlünü yapıcam dersen uzar gider o isimm..

prize hoş geldin tam doğum tarihinide alimm listeye eklim canımsenii.bu arada bende epidural yapıcam baskılar beni yoldıramaz:enbuyukkk:

aslında haklısın .. kendini ve bebeğini önce allaha sonrada doktoruna emanet edeceğiz galiba..dediğin gibi sağlıklı olsunda gerisi önemli değil...sanırım çok abartıyorum bu olayı..yüzyıllardır kadınlarımız ne şartlar altında doğumlar yapmış. kendimi çok ödlek hissediyorum ((az kaldı hayırlısıyla bi atlatsak ..

ayy ya uyuya kaldım.artık kocakarılar gibi oturduğum yerde uyuyomm nolcak bu halimm.ben hamileliğin başlaında bile hiç halsizlik uyku falan yaşamadım ama şimdi nerdeyse her an heryerde uyuyabilirim.sanırım gece uyuyamadığım için oluyo bunlar.yeşimcim valla kendiniz bi isim bulun ve kararınızı açıklayın.prizecim hoşgeldinn iyi paylaşımlar diliyorum canımkaydirigubbakcemile5

kızlar şimdi bir haber okudum gaziantepte benzin istasyonunda lavaboya ihtiyaç için giren kadın doğum yapmış çığlıkları duyan çalışanlar hemen eşine haber verip 112yi aramışlar:1shok:kafamçokkarıştı

hoş buldum efenim.doğum tarihim 5 Ekim allah kısmet ederse.bende epidural yapacağımmm heyoo:))

aman allahım en korktuğum şeylerden bir tanesi((allahım umarım öyle birşey olmaz

hoş buldum efenim.doğum tarihim 5 Ekim allah kısmet ederse.bende epidural yapacağımmm heyoo:))

ekledim seni listeye canımm en güncel şişkolarda ve ekim bebekleri listemizde kendini görebilirsinn..ismi belli olunca onuda eklerizz..

bu arada yanlış anlaşılmasın epidural sezeryan yapıcam normal diilhihoyyyt

destina bizim kontrol cuma günüydü ben bu kontrolde çok heyacanlandım sanki doktor erken olacak falan der gibi falan geliyodu ama hersey normalmiş bu arada gene 1 ay sonraya verdi randevuyu bize ben iki hafta sonraya verir sanıyordum bakalım bu bir ay nasıl gececek
prize ben sana hoşgeldin demedim sanırım unuttum hamilelik işte kusura bakma canım hoşgeldin

yeşimcim yıllar önce yaşadığım bi olayı anlatimm....bi arkadaşımın ablası sevgilisinden hamile kalmışş ve nasıl bi saflıksa hamile olduğunu 9 ay boyunca anlamadı..her ay düzenli regl oldu..aslında biz lilolarından falan şüphelendik bi ara ama bekar ya insan yakıştıramıyo tabii.bide kısa tıknaz bi tipti zaten hamile gibi diilde kilolu gibi duruyodu neyse 9.ayın sonunda bu sancılanıyo falan 3-4 günde tuvalete çıkamamışş kabızlıktır diye bunu acile götürdüler wcde taşın üstüne doğurmuş çocuğu bu kadar olurr..
hala bi insanın ne olursa olsun hamile oluşunu 9 ay boyunca hissetmemesini anlamıyorumm..
ne yazıkkı çocuk sanırım doğum esnasında kafasını sert şekilde taşa çarptığı için bazı problemleri varr

bamya benim minik oğlum kontrolümüz varda bugün 19:15 te dakkaları sayıyorumm:asigim:

ooo ilk bebiş değil yanii..ayy çok güzel bir duygudur eminim..umarım bende tadarım annelik duygusunu bir aksilik çıkmadan ...umarım bamya nın ciddi bieyi yoktur..allah sağlık sıhhat versin..

9 ay boyunca kız kendiside bilememişmi hamile olduğunu içinde falan hiç kımıldama tekme vs de mi hissetmemiş gerçekten hayret:1shok::1shok::1shok:

sorun değil ama teşekkür ederim..ben atlıyorum zaten yazılanlara bi şekilde kaynaşmaya çalışıyorum işte:))

ooo ilk bebiş değil yanii..ayy çok güzel bir duygudur eminim..umarım bende tadarım annelik duygusunu bir aksilik çıkmadan ...umarım bamya nın ciddi bieyi yoktur..allah sağlık sıhhat versin..

kıs allah seni netmesin yani karnımdaki ayoll..
bebişin kontrolü var bugün ama haklısın ilk bebek değil bide evde prensesim varr:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…