2008 Ekim Anneleri

Kızlar tam size vazelinden bahsedecektim ki bir fıkra gördüm vazelinle ilgili bir bakın ne kadar iğreeeeeenç bu arada iki gündür vazelin sürüyorum ama karnımın her tarafına çok iyi geliyor gece her tarafa rahat dönüyorum ve inanır mısınız sabah kalktığımda karnım var mı diye aynaya baktım o kadar hafifletti deneyin
http://www.kadinlarkulubu.com/vazelin-t205555/index.html

Çakılım sen mühendislik mi yapıyorsun idarecilik mi muhasebecilik mi

bızdıkcım ben stk da kurum içierisinde zirai mücadele ilaçları bayiliği yapmaktayım, bunun yanı sıra aynı kurumun genel sekreterliği görevini yürütmekteyim, personelden ben sorumluyum , stk nın bütçesinden de ben sorumluyum , üstelik benim amirim yani stk nın başkanı ilkokul mezunu ve dolayısı ile onu tüm kurum ve kuruluşlarda temsile mecburum, yine bu stk'nın yönetim kurulundayım, kararları ben hazırlıyorum .................tüm bunları birbirine karıştırmadan takip edebilmek uğruna saçımı süpürge ediyorum ama yine de bu başkanla geçinmek çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ............................BİLMEM ANLATABİLDİM Mİİİİİ laelaelaelaelae

hatta şöyle bi durum var, adamcağız 2 ile 2 yi toplayamazken ben ona yaptığımız harcamaları anlatmak zorundayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

BIZDIK' ım geçmiş olsun ya üzüldüm görüyomusun etraf artık çok kötü sen ne kadar kendini korursan koru ama ALLAH' ım böyle kötü niyetli insanlara fırsat vermesin ay korusun hepimizi ne korkunç,ne iğrenç şey tekrar geçmiş olsun şeker...Sen şimdi eşinede küstün öyle mi???Gitti diyemi kızdın???Nereye gitti anlamadım olay gece olmadı mı???Haklıysan küs tabi de yoksam kapris mi yapıyon hım.......Bu arada ÇAKILIM sakin ol biraz ama toparla işlerini ve biran önce ayrıl artık işten madem üzüyolar kalsınlar bi başlarına da görsünler günlerini...

Bu arada vazeline çok güldüm ama adama bak ya kızmadan edemedim karısı,kızı gümbürtiye giderken tık yok silah kendine döndümü yaptığına bak şerefsizzzzzzzz...Bu arada kıslar geçen haftadan beri hiç kilo almamışım kilom sabit yeniden listemde düzenleme oldu sabah şekerlerim yüksek hala o yüzden geceleyin yediğim son araya 2 ad kepekli grissini ekledi 15 gün sonra tekrar çağırdı yaaaaaaaaaaa

asıl fıkra benim yaşadıklarım, burda bir çaycı var, 2 sene sonra emekli olacak, burda derece kademe sistemi var , ben bu çaycıdan fazla maaş alıyorum diye başkancıım bana düşman oldu,dünki mühendis emekliliği gelmiş çaycıdan fazla maaş mı alacak yani dedi :)))))))))))))) düşünün artık yaşadıklarımııııııııııııı

cık ayrılmaz bu garı kanımcayasakkelime
çocukta yapar kariyerde:CüvCüv:
hatta gün yapar altın bilezikleride koluna takar:lepi:
herşeye yetişiyo len buu:mymeka:
arada kaçıp otellerde balayı bilem tazeliyoo:jeyyar:
hı işte bu smileyide şutarafagittibunun için yapmışlarr..
kimse hızına yetişemiyoo..

ihtiyarlattılar beni destinacım , saçlarım ağardı 5 yıldır burda çalışıyorum ama 50 yıla bedel oldu valla

hatta şöyle bi durum var, adamcağız 2 ile 2 yi toplayamazken ben ona yaptığımız harcamaları anlatmak zorundayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Çakılım STK Sivil Toplum Kurumları mı valla bilmiyorum ya ama gerçekten işlerin çok zormuş deveyi hendekten atlatmak gibi bişey desene bilirim zordur amirin işinden ve dilinden anlamalı birde zirai ilaçlar derken çok dikkatli olman lazım aman bi yerine bulaşır ilaç falan olur ya bakman gerekir

Bızdıkcan haklısın vazelin bana da çok iyi geliyor ben bir gün bepanten bir gün vazelin sürüp yatıyorum çatlak var yine de ama dehşet durumda değiller en azından kaydirigubbakcemile2hatta doğuma giderken bi kutu bepanten sürmeyi düşünüyorum çünkü doğum esnasında da çok yırtılma oluyomuş öyle dediler diyenlerin yalancısıyımkaydirigubbakcemile

ihtiyarlattılar beni destinacım , saçlarım ağardı 5 yıldır burda çalışıyorum ama 50 yıla bedel oldu valla

ama sen seviyosun işini..yani bırak ozaman eşinin getirdiğiyle geçinin diycem ama sen çalışmayı seviyosun o zaman iş değiştirmeyi düşün huzur daha önemli yaa.

biz eşimle istanbulda her şeyi bırakıp buraya taşınma kararı aldığımızda hep şunu söyledik birbirimize burda ne kadar kazanırsak kazanalımm o para asla çoçuğumuzun gülerek eğlenerekk sokakta oynaması parklarda koşmasının vereceği huzuru satın almamıza yetmiyecekkk..
evet burda canım sıkılıyo bazen ailem uzakta..alışverişe çıkım diyorum tüm çarşı 10 dakikada geziliyo küçüçcük yerr..sinema yok tiyatro yok yazın toplu konserler dışında bi konsere gidemessinn..alışveriş merkezi yokk..ama kızım parklarda koşturarak oynuyoo evimizin önünde arkadaşlarıyla oynuyoo okula gidiyoo..herkes birbirini tanıyoo kızımı komşuma bırakıp çarşıya inebiliyorumm..eşim olmadan akşam kızımla parka gidebiliyorumm ve bunun gibi bir sürü ayrıntı nasıl mutlu oluyosan öyle yaşamalısın çakılım özgeyi bi kucağına al hayata bakışın öyle değişecekki o minik poposuyla gelip planlarının baş köşesine oturacakk:asigim:

valla çok haklısın destinacım , evde oturmak bana göre değil diye çalışıyorum ama bakarsın bebiş hayatımı fazlasıyla doldurur çalışmaktan vazgeçerim, eşim öğretmen , burası da küçük bir il, çok olmasa da büyük şehirlere göre hayat daha ucuz , sağlığımdan ileri değil ya, burda valla içim dışım yara olacak

vaaaayy bensiz bunalım ha:mymeka: yakarım ulen bu gezegeniÇok üzgünüm çoook

Ayyyyyyyy DESTİNA' m ne güsel yazmıssın kıs ben istiyom oğluşumu bir an önce kucuma korkuyom bazen ama istiom ya çok şükür rabbim nasip etti tamamına ermeyide büyütüp günlerini görmeyide nasip eder inşallah bu arada mektubunu okudum ve de senağlamaBende yasıcam ama duygusal bi anda daha güsel şeyler çıkıyo ööle bi anımı yalklamam lazım yerimseniben

gel celenim gelllll, kusura bakmayın eccük taştım ama şimdi iyiyim , iyi ki varsınız valla a.s.

len bişi sorcam ama aramızda kalsın emisengözlerimebaksanab şimdi haftasonu hayatımın anlamı evimin direği kocaman göbekli kocacım gelcek ya:1rolleyes: bnm bu haftamda çiçek sulamam yasakmı??girdikmi yani yasağa:uhm:
ya bide canım kızım yaa baka zaman tepişik durumda o işteyken pek bi uslu:1hug: saygıdanmııı korkudan mıı olanlara şaşırdığındanmı ki:CüvCüv:

benm doktoruma göre 1 haftan daha var, tadını çıkart :jeyyar:

DESTİNA ya bişey sorcam 29 haftalık bebek 7 ayını tamamlamış olmuyomu yani 28.haftada tamamlamadık mı biz 7.ayımızı dıamond 29 haftalık doğum yaptı yazısını okudum şimdi 6,5 aylık doğum yaptığını söylüyorAy acayip oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…