Çakılım sen mühendislik mi yapıyorsun idarecilik mi muhasebecilik mi
cık ayrılmaz bu garı kanımcayasakkelime
çocukta yapar kariyerde:CüvCüv:
hatta gün yapar altın bilezikleride koluna takar:lepi:
herşeye yetişiyo len buu:mymeka:
arada kaçıp otellerde balayı bilem tazeliyoo:jeyyar:
hı işte bu smileyide şutarafagittibunun için yapmışlarr..
kimse hızına yetişemiyoo..
hatta şöyle bi durum var, adamcağız 2 ile 2 yi toplayamazken ben ona yaptığımız harcamaları anlatmak zorundayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar tam size vazelinden bahsedecektim ki bir fıkra gördüm vazelinle ilgili bir bakın ne kadar iğreeeeeenç bu arada iki gündür vazelin sürüyorum ama karnımın her tarafına çok iyi geliyor gece her tarafa rahat dönüyorum ve inanır mısınız sabah kalktığımda karnım var mı diye aynaya baktım o kadar hafifletti deneyin
http://www.kadinlarkulubu.com/vazelin-t205555/index.html
ihtiyarlattılar beni destinacım , saçlarım ağardı 5 yıldır burda çalışıyorum ama 50 yıla bedel oldu valla
ama sen seviyosun işini..yani bırak ozaman eşinin getirdiğiyle geçinin diycem ama sen çalışmayı seviyosun o zaman iş değiştirmeyi düşün huzur daha önemli yaa.
biz eşimle istanbulda her şeyi bırakıp buraya taşınma kararı aldığımızda hep şunu söyledik birbirimize burda ne kadar kazanırsak kazanalımm o para asla çoçuğumuzun gülerek eğlenerekk sokakta oynaması parklarda koşmasının vereceği huzuru satın almamıza yetmiyecekkk..
evet burda canım sıkılıyo bazen ailem uzakta..alışverişe çıkım diyorum tüm çarşı 10 dakikada geziliyo küçüçcük yerr..sinema yok tiyatro yok yazın toplu konserler dışında bi konsere gidemessinn..alışveriş merkezi yokk..ama kızım parklarda koşturarak oynuyoo evimizin önünde arkadaşlarıyla oynuyoo okula gidiyoo..herkes birbirini tanıyoo kızımı komşuma bırakıp çarşıya inebiliyorumm..eşim olmadan akşam kızımla parka gidebiliyorumm ve bunun gibi bir sürü ayrıntı nasıl mutlu oluyosan öyle yaşamalısın çakılım özgeyi bi kucağına al hayata bakışın öyle değişecekki o minik poposuyla gelip planlarının baş köşesine oturacakk:asigim:
len bişi sorcam ama aramızda kalsın emisengözlerimebaksanab şimdi haftasonu hayatımın anlamı evimin direği kocaman göbekli kocacım gelcek ya:1rolleyes: bnm bu haftamda çiçek sulamam yasakmı??girdikmi yani yasağa:uhm:
ya bide canım kızım yaa baka zaman tepişik durumda o işteyken pek bi uslu:1hug: saygıdanmııı korkudan mıı olanlara şaşırdığındanmı ki:CüvCüv:
Yaaaaaaaa bi de DIAMOND hangi başlık altında hikayesini anlatmış okuyup ağlayanlar söyleyim bakayım bulamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?