2008 Ekim Anneleri

aslında bana kalsa ben doğumada cicek sulayıp gideyim diyorum ama adam muslukları coktaaan kapattı-tatlicadiarzu-

amanınnnn bende korkudan herifi yaklaştırmıyom nolur nolmaz diye aslında derler hep kolay olur doğum diye ama bikere elimizi eteğimizi çektik şurda bişey kalmadı bundan sonra zaten yasak bi sürede doğumdan sonra yasak

selam kızlar nasılsınız iyimisiniz, bebişler ne alemde, hamilelikle aranız nasıl, ben uzun süredir girmiyorum siteye, geçen hafta da biraz rahatsızlandım, raporluydum, psikolojik olarak da pek keyfim yok bu aralar nedendir bilmiyorum, hiç takip edemedim bu ara topiği, neler oldu neler bitti bana haber verebilecek bi gönüllü var mı, okuması zor geliyo:asigim:

kız iboş nerdesin gülümmm bee geçmiş olsunn..
bisim kıslardan biri doğurduu ..
muhabbet tam gaz devem gördüğün üzree senden naber niye geçmediki senn sıkıntın 1 aydırr..

kız iboş nerdesin gülümmm bee geçmiş olsunn..
bisim kıslardan biri doğurduu ..
muhabbet tam gaz devem gördüğün üzree senden naber niye geçmediki senn sıkıntın 1 aydırr..
abooo kim doğurdu beee, ay kaç haftalık dourdu, bebeği nasılmış iyimiymiş, ya beni sorma ben ne halt ettiğimi bilmiyorum, galiba sanırsam dğum öncesi depresyna girdim, doğum anı aklıma gelince tırsıyorum, yusuflar ziyaretime geliyo :roflol: geçen hafta da aramızda kalsın düştüm, karnımda da kasılmalar başladı, doktora gittim böyle böyle diye, baktı bebişte bişiy yok dedi, kasılma da erken doğum habercisi olabilir yat dinlen dedi 7 gün istirhaat verdi, ne bilim işte böyle salak salak gidiyo, dorğu dürüst nete de takılmıyom, boşu boşuna adsl parası veriyoz valla

arkadaslar sinirden dogurucam yaaaaa bi uyeyle tartistim isim vermim kurtaramdim yakami bi turlu

boşver canını sıkmaya değermii...ben modorötere bildirdim muhtemelen konuyu kitlerler..ama küfür kısımlarını silmiş galibaa banlamayabilirlerr..

bu ne sıcak arkadaşlar yaaaa, 1 saattir klima açık ve sadece ılındı oda hala buz gibi olamadı üffffffffffff

çakılım her gün duş alıyorum iki kere kıyafet değiştiriyorum hala yanı klimayıda çok çalıştıramıyorum kız hastalanmasın diyee valla ağustosun sonu artık ya şurda taş çatlasın 10 gün daha yaparr..

celencim son yazdığı mesajları tarattımm..

yani zararı olacağından korkmasam küveti buzlu suyla doldurup orda yatacam ....................... destina gülme ama kafama bişey takıldı , hani sezaryen olurken o hastane önlüğünün altına çamaşır giyebiliyomuyuz, hani alt çamaşır giyebilir miyiz diye düşünüyorum, ne de olsa orayla işleri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…