aslında bana kalsa ben doğumada cicek sulayıp gideyim diyorum ama adam muslukları coktaaan kapattı-tatlicadiarzu-
abooo kim doğurdu beee, ay kaç haftalık dourdu, bebeği nasılmış iyimiymiş, ya beni sorma ben ne halt ettiğimi bilmiyorum, galiba sanırsam dğum öncesi depresyna girdim, doğum anı aklıma gelince tırsıyorum, yusuflar ziyaretime geliyo :roflol: geçen hafta da aramızda kalsın düştüm, karnımda da kasılmalar başladı, doktora gittim böyle böyle diye, baktı bebişte bişiy yok dedi, kasılma da erken doğum habercisi olabilir yat dinlen dedi 7 gün istirhaat verdi, ne bilim işte böyle salak salak gidiyo, dorğu dürüst nete de takılmıyom, boşu boşuna adsl parası veriyoz vallakız iboş nerdesin gülümmm bee geçmiş olsunn..
bisim kıslardan biri doğurduu ..
muhabbet tam gaz devem gördüğün üzree senden naber niye geçmediki senn sıkıntın 1 aydırr..
ay yavrummmm kıyamam ben ona, allah uzun ömürler vresin inşallah, kaç günlük olmuş pekihehe o şoku biz günlerce atlatamadık valla, yaşıyor çok şükür
şu an 11 günlükk..1300 gr
arkadaslar sinirden dogurucam yaaaaa bi uyeyle tartistim isim vermim kurtaramdim yakami bi turlu
boşver canını sıkmaya değermii...ben modorötere bildirdim muhtemelen konuyu kitlerler..ama küfür kısımlarını silmiş galibaa banlamayabilirlerr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?