2008 Ekim Anneleri

bu hafta işleri karışık şimdi

36_40 9.ay
32 -36 8.ay diye düşünürsekkk
bebek 32. haftasına girmeden 7.ayını bitirmiş olmuyo sanırsamkii:uhm:

kıs celen noldu bu aralar rüya yok galiba herüfe saracan..yap anam yapp bu haziran annelerimiydi temmuz annelerimiydi doğuma girene kadar yaptılarrsositososito
bizim neyimiz eksikk:içelim:

kızlar bişey soracam park yatağımız geldi, ama şu tente kısmı var ya acayip kırışmış kolide, içime sinmedi, diyorum ki üzerine bez filan koyup ütülesem kötü olur mu acep ?

yap güselimm..bişi olmazz.
ama çakılım zaten çoğu markanın üretimi iş gücü ucuzluğundan dolayı çinde yapılıyor ama üzerlerine madein italy france falan diye yazıyolar..önemli olan malzeme ve hammadde ee kraftıda heralde tartışmayız bu konudaa..

öyle de eşimin tepkisi çok komikti, o hani titreşim, sallanabilirlik filan var ya, o özelliklerin elektrikli ve uzaktan kumanda edilebilir olduğunu sanmış, hani mobilya beşiklerdeki gibi, kurunca bi çığlık attı , bumuymuş o kadar ballandırdıkları sallanabilirlik, ben ayağa kalkıp salladıktan sonra ne önemi var ki diye hayıflandı durdu :))

bu arada annecim de içine fistolu filan şu göbeklilerden nevresim takımı almış bayıldım, hazır yatak almayalım dedi ve pamuk yorgan ile yatak diktiriyor şimdi , hepsi tamam olsun da yata
ğını öyle resimlerim size

Amaaaaan be çiçekte sula yaramazlıkta yap ama sanırım seninki de bizimki gibi göbekli kendi göbeğinden ziyade onunkine dikkat et bebişe zarar vermesin benim aklım hep onda valla kız bebiş zaten kendini koruyor biliyor musun dur diyor annemle babam heyecana gelmiş kıvrılıp yok oluyor sanki o an ben yokum görmedim duymadım görmedim valla bişey diyor

kıssslar az önce benim park yatak da geldi. bende kraftınkini aldım . ama herüfüm kuramadı kaçtı. gelince bakıcam dedii. çakalll kısss ordamısın seninde4 bu gün gelmiş nasıl kurdunuz qııı?
bide internetten linkini göster bakem hangisini ve hangi rengini aldın? ne kadara aldın?

çabuk çabuk cevap yaz bakemmm. seni aceleci karıı şimdide sen hemen bunlarıı sölee dur hatta mademki kurmuşun hemen resminide çek gönder bakemmm kötükedihüsokötükedihüso

selam ben geldim oku oku bitmedi anca yazıyom aldıklarımın resmini koydum baarsınız artık eşim yok arkadaşımda gitti bugün evde yalnızım iyiki varsınız kızımla başbaşa onun eşyalarını yıkıycaz babası gelmeden hazırlıycam herşeyini

prize aramıza hoşgeldin canım
destinacım oğlun iyiydir umarm 40 haftasına kadar da tosuncuk gibim olur
kajo ve çakılım yataklar hayırlı olsun arçalik ble beyaz eşyaların parçalarını gönderip çinde monte ettiriyo braunun şaç şekillendiricisi var bende çin malı yazıyo
kajocum bende ilk denememde kuramadıydım sonra satıcıya gitim sordum yatağın dibinde ortada bi ip gibi tutacak bi yer var orayı çekerek açacaksın yatağı yoksa kenardaki klipsler oturmuyo yani ortası ne kadar havada olursa hemen kenarlar düzeliveriyo onlar otuduktan sonrada diğer parçalar kolay klavuz türkçedir umarım bizimki ingilizceydi biz ikimizde ing öğretmeni olduğumuzdan çok zorlanmadık kolay gelsin size
çakılım bu kadar iş arasında bize de zaman ayırıyosun ya sana bravooo benim yatağın da cibinliği kırışık doğuma yakın soğuk suyla yıkayıp ütülüycem kenarları yavaş yavaş açıldı açılmazsa düşük ısıda ütülersin

ayy bizde ctesi kontrolümüz var ondan sonra babişle yıkayıp cantamızı hazırlıycaz.babası gelince yapsaydın nisanurcum.onlarada terapi gibi oluo bu bebiş eşyaları:)

gıcıklığına yapacam zaten celen 7 aylık hamile karısını bırakıp düğüne gitti dün de arkadaşımla çıkıp alışveriş yaptım akşam ballandıra ballandıra anlattım içi gitti canım sıkılmasın diye de bişey diyemiyoki yani kızgın yada küs değilim ama bu kadarcık şeyle de öcümü alayım dimi

celen bence çiçekleri falan sulayabilirsin ya şu dr.ları boşverin bize 1,5 ay önce başladıydı yasak ama biz çook ihlal ettik hiç bi şey olmaz ya doğum kolay olur derler eskiler

kızlar bu arada benim göbek deiğim dışarı pörtledi çok grip duruyo 2 ay boyunca böyle mi olcak kıyafetlerimden belli oluyo sizinkiler nasıl

nisanurcumm benim gbüş de öyle , çok ince giyince çirkin duruyo diye bant yapıştırıyorum :)

celen bence çiçekleri falan sulayabilirsin ya şu dr.ları boşverin bize 1,5 ay önce başladıydı yasak ama biz çook ihlal ettik hiç bi şey olmaz ya doğum kolay olur derler eskiler

kızlar ya çiçek sulama işini biz aylar önce bıraktık, gerçi doktorumuz son 1 aya kadar izin vermişti ama kasıklarımda ağrı hissetmeye başlayınca bıraktık bidahada denemedik :uhm:
demk siz tam gaz devam ediyorsunuz hee kocam duymasın:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…